Tarif Haberleri

Lezzeti damak çatlatıyor: Vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi! En pratik brownie nasıl yapılır?

Brownie büyük küçük herkesin damak zevkine hitap eden tatlılardan. Klasik brownie tariflerinin yanı sıra vişne gibi kırmızı orman meyveleri veya beyaz çikolata gibi lezzetlerle süslenmiş brownie tarifleri daha ön plana çıkıyor. Tam ölçülü brownie tarifi arayanlar için lezzetinden damak çatlatan vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi...

Yemek 19-04-2024 10:01

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-2024 14:56

Bursa pideli köfte tarifi! Lezzetinden parmak ısırtan pideli köfte nasıl yapılır?

Bursa pideli köfte tarifi merak ediliyor. Özellikle Bursa'da yapılanlar kadar lezzetli pideli köfte tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yapımı zahmetli gibi görünse de oldukça kolay olan pideli köfte kısa sürede hazırlanıp servis edilebiliyor. Peki, Bursa usulü pideli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-2024 08:54

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-2024 08:28

Tarif

Tarif Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tarif Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

15 dakikada hazır pratik bayram baklavası tarifi! Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır?

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, lezzeti ve gösterişli görüntüsüyle sofraları süslüyor. Bayram coşkusunu arttırmak ve sevdiklerinize lezzetli bir ikram yapmak için bu tarifi deneyebilirsiniz. İşte hazır yufkadan pratik baklava tarifi...

Yemek 08-04-2024 15:59

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-2024 09:01

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-2024 10:07

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-2024 10:48

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-2024 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-2024 10:18

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere özel tarifler! Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 2. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 1 Nisan 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 01-04-2024 09:14

Ramazanın 20. günü iftar menüsü: 'İftara ne yapsam?' diyenlere özel tarifler!

Ramazan ayının sonu yaklaşırken iftar menüsü fikirleri de hız kesmeden araştırılıyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça pratik oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz lezzetli ve kolay tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 20. gününe özel hazırlanan menü fikri...

Yemek 30-03-2024 09:11

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-2024 10:12

Ramazanın 16. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere nefis tarifler!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 16. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 26-03-2024 08:48

Ramazanın 15. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere pratik tarifler!

Ramazan ayının ilk yarısı biterken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 15. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 25-03-2024 11:26

Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 13. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 23 Mart 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Büyük küçük herkesin damak zevkine uyan Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 23-03-2024 09:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-2024 15:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler! Ramazan'ın 9. günü iftar menüsü

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 9. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 19-03-2024 11:02

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-2024 09:05

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 6. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 6. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 16 Mart 2024 Cumartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 16-03-2024 09:01

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-2024 08:47

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için pratik tarifler! Ramazan'ın 5. günü iftar menüsü!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 15-03-2024 07:04

Güllacın tarihçesi: Güllacın hikâyesi nedir? Güllaç Türk tatlısı mı, neden ramazanda yenir?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte birçok Ramazan lezzeti marketlerde veya fırınlarda yerini almaya başlar. Bu aya özel lezzet tercihlerinden biri olan güllaç tatlısı, yüzyıllardır ülkemizde ve ramazan ayını yaşayan bölgelerde tüketilmektedir. İftar sofralarında yerini alan, yemekten sonra çay saatlerine eşlik eden güllaç çok sayıda kişi tarafından hafif ve leziz bir tatlı olarak tüketilmektedir. Peki güllacın hikayesi nedir?

Yemek 15-03-2024 02:12

Çullama tarifi: Çullama nasıl yapılır?

Türkiye’nin her biri birbirinden lezzetli mutfaklardan biri de Afyonkarahisar mutfağıdır. Birçok çorbasıyla, tatlısıyla, atıştırmalığıyla ve yemeği ile ünlü olan bu mutfağın ünlü bir başka lezzeti de çullama köftesidir. Birkaç aşamadan oluşan çullama tarifini hazırlamak da aslında son derece kolaydır.

Yemek 14-03-2024 17:20

Panda pasta tarifi: Panda pasta nasıl yapılır?

Çabucak hazırlayabileceğiniz son derece lezzetli bir tarif arıyorsanız panda pasta tarifimiz tam da size göre. Bu pastayı kolayca bulabileceğiniz malzemelerden yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 14-03-2024 17:10

Tam ölçülü un helvası tarifi: Tam ölçülü un helvası nasıl yapılır?

Un helvası Türk mutfağının geleneksel hale gelmiş tatlılarından biridir. Evde kolayca bulunan malzemeler ile yapılan bu tatlı çayın, kahvenin yanında da sıklıkla tercih edilir. Yapımı kolaydır ancak birkaç püf noktasına uymak önemlidir. İşte tam ölçülü un helvası tarifi ve gerekli olan malzemeleri:

Yemek 14-03-2024 16:49

Çikolatalı un helvası tarifi: Çikolatalı un helvası nasıl yapılır?

Un helvası seviyorsanız ve farklı tatlar, tarifler denemeye açıksanız çikolatalı un helvası tarifini çok seveceksiniz. İşte birkaç püf noktasına dikkat ederek çok kısa sürede ve her zaman el altında bulunabilecek malzemeler ile hazırlayabileceğiniz çikolatalı un helvası tarifi:

Yemek 14-03-2024 16:40

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-2024 12:49

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için enfes tarifler! Ramazan'ın 4. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusu iftara hazırlık yapan birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Ramazan ayının 4. gününde hem lezzetli hem de doyurucu tarifler arıyorsanız bu iftar menüsüne göz atabilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 14 Mart 2024 Perşembe Ramazan iftar menüsün özellikle misafir ağırladığınız iftar davetlerine çok yakışacaktır.

Yemek 14-03-2024 00:32

Tepsi kebabı tarifi: Tepsi kebabı nasıl yapılır?

Tatlıları, ana yemekleri, çorbaları, atıştırmalıkları ile Hatay mutfağı Türkiye’nin en zengin mutfaklarından biri olarak kabul edilir. Bu zenginliğin bir nedeni de çeşit çeşit kebaplardır. Meşhur tepsi kebabını ise siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Tarif adımlarını ve gerekli malzemelerin listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 14-03-2024 00:21

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 14-03-2024 00:14

Nohut tava tarifi: Nohut tava nasıl yapılır?

Türk mutfağında pişen yemeklerin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan nohut ile et yemeklerini aratmayacak bir lezzet hazırlayabilirsiniz. Nohut tava tarifini bir kez denerseniz hem pratik hem de lezzetli olan bu yemekten kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-2024 23:41

Pideli köfte tarifi: Pideli köfte nasıl yapılır?

Çok eski zamanlardan bu yana yapılan ve ilk kez 19. yüzyılın başlarında tüketildiği bilinen pideli köfte, Bursa ile özdeşleşmiş özel bir köftedir. Doğduğu şehirde birçok yerde özel dükkanları olan pideli köfteyi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte pideli köfte tarifi!

Yemek 13-03-2024 22:39

Shawarma tarifi: Shawarma tarifi nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde Shawarma adı ile bilinen bu tarif Arap ülkelerinde şavurma adı ile anılır. Koyun, keçi, tavuk, hindi ya da sığır etinin özel bir sos ile harmanlanması ile yapılan bu yemeğin tarifi ise son derece kolaydır. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tarifi, mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-2024 21:47

Eli böğründe tarifi: Eli böğründe nasıl yapılır?

Türk mutfağı ülkenin dört bir yanından doğan lezzetler ve tarifler ile zenginleşmiş bir mutfaktır. Bu örneklerden biri olan eli böğründe yemeği sebze ve kuşbaşı etlerin başrolde olduğu bir yemektir. Türk Marka ve Patent Kurumu’nun tescillediği ve Kahramanmaraş bölgesine ait olan bu tarifi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-2024 21:40

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-2024 21:40

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 13-03-2024 21:20

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 2. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu nefis ve doyurucu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 2. gününde hem karna hem de göze hitap eden tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 12 Mart 2024 Salı Ramazan iftar menüsünü misafir ağırladığınız iftar günlerinde de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Yemek 12-03-2024 07:28

Güllaç lazanya tarifi: Güllaç lazanya nasıl yapılır?

Ramazana has lezzetlerden olan Türk mutfağının geleneksel malzemelerinden güllaç yaprakları ile İtalya’nın baş tacı lazanyayı bir araya getiren güllaç lazanya tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu farklı ve özel tarifin yapımı da son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 23:46

Güllaç şöbiyet tarifi: Güllaç şöbiyet nasıl yapılır?

Adı ramazan ile birlikte anılmaya başlayan güllaç tatlısını bilinenden çok daha farklı yapmak istiyorsanız ve yeni tariflere, denemelere açık olanlardansanız aşağıda malzemelerini ve tarif adımlarını verdiğimiz güllaç şöbiyeti mutlaka denemelisiniz. İşte güllaç şöbiyet tarifimiz.

Yemek 11-03-2024 22:49

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-2024 22:34

İmambayıldı tarifi: İmambayıldı nasıl yapılır?

Türk yemekleri lezzetleri ile dikkat çeker. İmambayıldı da bu leziz yemekler arasındadır. Kendine hayran bırakan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 22:02

Korma tarifi: Korma nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanından farklı mutfaklardan tarifler denemeyi seviyorsanız korma tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hint mutfağını mutfağınıza taşıyan bu tarifin yapımı da son derece kolay. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu lezzeti yemek davetlerinizde de sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 21:30

Kavala kurabiyesi tarifi: Kavala kurabiyesi nasıl yapılır?

Kavala kurabiyesi en eski lezzetler arasında yer alır. Osmanlı zamanından bugüne kadar gelen Kavala kurabiyesi en çok Edirne şehri ile tanınan bir lezzettir. Ana malzemesi badem olan bu kurabiyeyi isterseniz hazır almak yerine siz de evde, kendi mutfağınızda kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 11-03-2024 21:05

Tuzlu kek tarifi: Tuzlu kek nasıl yapılır?

Bildiğiniz tüm tatlı kek tariflerini unutun. Tuzlu kek tarifi, kek kıvamını seven ama canı tatlı istemeyenlerin favori tarifi olacak. Hem çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem de kahvaltılarda tüketip çayın kahvenin yanında sunabileceğiniz bu tuzlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 11-03-2024 20:54

Ispanaklı makarna tarifi: Ispanaklı makarna nasıl yapılır?

Hem sağlıklı hem de lezzetli tariflerin peşindeyseniz ıspanak ve makarnayı bir tabakta buluşturan bu tarife bayılacaksınız. Ispanaklı makarna tarifi hem çok kısa sürede yapabileceğiniz hem de öğünlerinizde ve yemek davetlerinizde sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 19:58

İftara ne pişirsem? Ramazan'ın 1. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 1. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 11 Mart 2024 Pazartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 11-03-2024 09:51

Bayat ekmekten pizza tarifi: Bayat ekmek pizzası nasıl yapılır?

Kültürümüzde israfa karşı geliştirilmiş olan birçok tarif yer alır. Amaç, hiçbir şeyin ziyan olmasına izin vermemektir. Özellikle bayat ekmekler çeşitli tariflerde kullanılarak israfın önüne geçilir. Ancak bunun dışında bayat ekmeklerin başrol oynadığı bir tarif de vardır. İşte israfı lezzetle önleyen bayat ekmekten pizza tarifi!

Yemek 10-03-2024 20:08

Pizza börek tarifi: Pizza börek nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarınız için farklı tarifler ve lezzetler denemeyi seviyorsanız pizza börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Hem kısa süre içinde hazırlanabilen hem de bildiğiniz böreklerden ve pizzalardan öte bir lezzete sahip olan bu tarifi çok seveceksiniz.

Yemek 10-03-2024 19:57