HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Helikopterli sünnet düğünü

Bursa'nın ünlü emlakçılarından İsmail Dengiz, 15 yıl sonra kavuştuğu oğluna dillere destan düğün hazırladı. Düğün için stadyum kapattığı oğluna kiraladığı helikopterle şehir turu attıran emlakçı, oğlunu evlenirken de F-16 ile gezdireceğini söyledi.

Bursa'da faaliyet gösteren Kayapalı emlak ofisi ve danışmanlık hizmetleri firmasının sahibi İsmail Dengiz, 12 yaşındaki oğlu Tahsin Dengiz için unutulmaz bir sünnet düğün hazırladı. Sünnet düğünü için Kayapa futbol sahasını kapatan Dengiz, oğlu için sünnet arabası yerine 'sünnet helikopteri' kiraladı. Emlakçı, düğün öncesi iki kızı, oğlu ve eşiyle birlikte sünnet helikopterine binerek şehir turu attı.

Çocuğu için özel bir düğün yaptığını söyleyen İsmail Dengiz, oğlunun rahmetli babasının ismini taşıdığını belirtti. Oğluyla gurur duyduğunu anlatan Dengiz, "Benim herşeyim, geleceğim. Oğluma herşey feda olsun. Evlendikten sonra 15 yıl boyunca Allah'ın bana erkek evlat vermesi için dua ettim. Eğer oğlum olursa diller destan bir düğün yapıcam diye bir ahtım vardı. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünya devletlerinin dikkatini çekecek bir düğün yapacağımı söylemiştim. Bu sözümü gerçekleştirmiş oldum. İtibar sahibi olduğum için düğünü hiç para harcamadan yaptık. Oğlumu, evlenme düğününde de inşallah F-16 ile gezdireceğim" dedi.

Küçüklüğünden beri MHP'nin çeşitli kademelerinde görev aldığını ifade eden İsmail Dengiz, çeşitli partilerden tekliflerin geldiğini, maddi durumu müsait olması durumunda Bursa'dan milletvekili adayı olacağını açıkladı. Helikoptere binerken korktuğunu söyleyen sünnet çocuğu Tahsin Dengiz ise yükselince korkusunun geçtiğini, babasının helikopter kiralamasının kendisi için sürpriz olduğunu anlattı. Düğün günü helikopterle tur atacağını öğrendiğini belirten sünnet çocuğu, helikoptere binmenin sünnet olmaktan daha zor olduğunu kaydetti.

Anne Pembe Dengiz de eşine teşekkür ederek, oğluna dillere destan bir düğün yaptıkları için çok mutlu olduğunu kaydetti. Sünnet çocuğunu ablası ise evlenirken kendisinin farklı birşey yapılmasını beklediğini, F-16 ile tur atmanın da kendisine nasip olmasını istediğini söyledi. Düğüne katılan şarkıcılar için güvenlik görevlilerinin yoğun önlem alması dikkat çekti.

Düğünde sahne alan ünlü şarkıcı Hüner Coşkuner, söylediği şarkılarla Kayapalıları coşturdu. Birbirinden hareketli şarkılar seslendiren Coşkuner, performansıyla büyük alkış aldı. Sahneye çağırdığı sünnet çocuğuna sarılarak eserlerini seslendiren şarkıcı, daha sonra düğün sahibi İsmail Dengiz ve eşi Pembe Dengiz'i de sahneye davet etti. Coşkuner ile düğün sahibi aile karşılıklı çiftetelli oynarken, İsmail Dengiz'in havalara saçtığı paraları oğlunun toplaması dikkat çekti.

Daha sonra sahneye çıkan Mine Koşan, okuduğu şarkılarla unutulmaz bir gün yaşattı. Gece boyunca ses sisteminin azizliğine uğrayan Koşan, yaptığı esprilerle davetlileri güldürdü. Sahneye çağırdığı sünnet çocuğuyla birlikte şarkı söyleyen Mine Koşan, konserin sonunda sistemi yüzünden sesinin kısıldığını dile getirdi. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konserin ardından sahne alması beklenen Asena yerine karşılarında başka bir dansözü bulan davetliler hayal kırıklığına uğradı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler