HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hortum uçurup duvara çarptı

Antalya’da, dün meydana gelen hortum bir can aldı. İşçi çadırını havalandıran hortum, içeride dinlenen Şahin Erdoğdu’yu 15 metre yükseğe çıkarıp 30 metre uçurdu.

Hortum uçurup duvara çarptı
Antalya’da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kampü-sü’ndeki Mühendislik Fakültesi inşaatında çalışan Şahin Erdoğdu (29), dün rahatsızlandığı için çadırda dinleniyordu. Saat 15.30 sıralarında, şiddetli rüzgarın ardından bölgede hortum oluştu ve işçilerin kaldığı çadırı havalandırdı. Telaşlanan Şahin Erdoğdu, çadırın demirine tutundu. Çadır brandasını paraşüte dönüştüren hortum, işçiyi yaklaşık 15 metre havalandırıp 30 metre uçurdu. İnşaatı sürdürülen binaya çarpan Erdoğdu, kafa üstü yere çakıldı. Ağır yaralanan işçi kurtarılamadı.
**Van depreminden kaçmıştı**
Görgü tanıklarından inşaat işçisi Hacı Yıldırımçakan, “Paraşüt gibiydi. Çadır brandasının bir kısmı çatıya uçarken, Şahin tuttuğu parça ile birlikte yere çakıldı” dedi. Evli ve bir çocuk babası Şahin Erdoğdu’nun Van depremi sonrası ailesiyle İstanbul’a yerleştiği, Antalya’ya da çalışmak için gittiği kaydedildi.
**Yaşam savaşını kazanamadı**
Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası AÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğdu’nun kalbi yolda durdu. Kalp masajıyla hayata döndürülen talihsiz işçi kurtarılamadı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler