HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hurdaya dönen araçta can pazarı!

Konya'da ağabeyini işyerine bıraktıktan sonra evine dönen Mevlüt Çakır, yönetimindeki otomobil, virajı alamaması sonucu kontrolden çıkıp yolun kenarındaki ağaça çarptı.

Hurdaya dönen araçta can pazarı!

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan ve ölümden dönen Çakır, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Antalya Çevreyolu Hasanköy Caddesi üzerinde meydana geldi. Mevlüt Çakır, 42 FP 753 plakalı otomobiliyle bir akaryakıt istasyonunda çalışan ağabeyi 26 yaşındaki Mehmet Çakır'ı işyerine bıraktıktan sonra eve geri dönmek için yola çıktı.

Çakır, yönetimindeki otomobil iddiaya göre aşırı hız nedeniyle virajı alamaması sonucu kotrolden çıkıp yolun kenarındaki ağaça çarptı. Hurdaya dönen otomobil içinde sıkşan ve ölümden dönen Çakır, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kurtarma müdahalesi sırasında 'Bacağım' diyerek acı içinde bağıran Çakır, daha sonra ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler