HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüseyin Üzmez tecavüzden tutuklandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir yazar, 14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Mahkeme, kızın annesini de tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Alınan bilgiye göre, 14 yaşındaki L.Ç. ve babası B.Ç.'nin 2 ay önceki şikayetiyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan teknik takip sonucu 14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edilen yazar Hüseyin Üzmez (77) ve kızın annesi L.C., polis tarafından dün gece gözaltına alındı.

Dün saat 14.00 sıralarında Mudanya Adliyesi'ne sevk edilen Hüseyin Üzmez, 5 saat süren sorgulamanın ardından "tecavüz" iddiası, kızın annesi L.Ç. ise "tecavüze yardım" iddiasıyla tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Çıkışta basın mensuplarının sorularına kısa açıklamayla cevap veren H.Ü., "Ben sizinle daha sonra hesaplaşacağım" dedi. Yazar H.Ü., olayın büyük bir komplo olduğunu söyleyerek, "Konunun ne olduğunu mahkeme bittikten sonra göreceksiniz. Mahkeme safhasında konuşmak yanlış. Mahkemeden sonra hesaplaşacağız. Bu büyük bir komplo" dedi.
Polisin, Mudanya Adliyesi'nde yoğun güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler