HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İDO'dan şimdi de indirim oyunu!

Uygulamalarıyla vatandaşın tepkisini çeken İDO, İstanbul-Marmara, Avşa Adası bilet fiyatını 31 TL'ye düşürdüğünü açıkladı.

İDO'dan şimdi de indirim oyunu!

Biz de bu bileti almak istedik ama bulamadık.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) hakkındaki şikayetlerin ardından, İDO sözde geri adım attı. İDO Basın Müşavirliği'nden dün, 9 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında Marmara-Avşa Adası biletlerinin 31 TL ila 52 TL arasında satılacağı açıklaması geldi.

'YÜZDE 30' DENİLDİ
Yüzde 30 indirimli bildirilen tarihler arasındaki bu biletlerden satın almak için İDO'nun internet sitesine girdik. Çağrı merkezini defalarca aradık. Ancak sözde 31 TL olan indirimli biletlerden alamadık. İDO'nun Yenikapı-Avşa Adası-Yenikapı, Bostancı-Avşa Adası- Bostancı arasında satışa sunduğunu duyurduğu indirimli biletleri, İDO'nun çağrı merkezindeki müşteri temsilcisinin bile haberi olmadan tükenmiş. Bulabildiğimiz en ucuz bilet 41 lira. İDO'dan '200 bin tatilcinin yüzünü güldürecek' başlığı ile duyurulan indirimlerin, kimin yüzünü güldürdüğünü merak ediyoruz.

'BU MİLLET KOLAY PARA KAZANMIYOR'
Ahaber'in haberine göre İDO' nun uygulamalarına vatandaşların tepkileri çığ gibi büyüyor. Bazı vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getiriyor:
- Son zamanların modası bu. % 100 zam vurgunu yap. (E. G.)
- Ben şahsen internet sitesinden bilet almak için ne kadar uğraştımsa da başaramadım. Araba kendi kendine hareket ettiği için araç kullanıcısına da ayrı bilet. Nasılsa tekeller bu konuda. (M.T.)
- İDO'ya en kısa zamanda rakip çıkması lazım. (L.İ.)
- İDOBÜS'ler de aynı, yolcu çok olunca fiyatlar uçmuş. Bu millete yazık değil mi, bu paralar kolay kazanılmıyor. (Ö.K.)
- Arkadaşlar İDO kadrolu çalışanların maaşını öğrenelim. Bu fahiş fiyatın nedeni çıkar ortaya. Yazıklar olsun. Asgari ücret 780 lira, ancak onlar 1-2 saatlik yolcuğun bedeline bin 220 lira istiyor. (B.G.)
- İDO'ya boykot yapıyor, kullanmıyorum. Ben bir Bandırmalı olarak aracımla karadan seyahat ediyorum. Sizleri de böyle davranmaya davet ediyorum. (M.H.)
- Fiyatlar sabit olmalı. Gidişte 23 lira verilen yere, dönüşte 32 lira veriliyor ise bu işte bir hata var. 'Kullanmayın' denilmez, trafik malum. Halk mecburen kullanacak. Şirket de bundan faydalanıyor. Eğer geri dönüşü yok ise alternatif bir şirket daha seferlere başlasın. (H.S.)
- Rekabet kalite ve ucuzluk getirir. Bu işi yapabilecek başka şirketler de devreye girse ülkemiz için daha iyi olur. (N.A.)
- İDO'nun internet sitesi de çok kötü oldu, eskisi daha iyiydi... (A.B.)
- Aynı yere 25 liraya da 45 liraya da gittim. Geçenlerde bileti ben 6 liraya aldım, arkadaş 14 liraya. Yazık ya, böyle bir ticaret anlayışı olmaz. Resmen insanları kazıklıyorlar. (T.M.)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler