İmam Hatip Haberleri

Aylar sonra sahnelere dönen Gülşen iddialı dekolteli elbisesiyle gündem oldu! Miley Cyrus'a benzetildi

Konserinde yaptığı imam hatip lisesi açıklamalarının ardından hakkında dava açılan Gülşen'in Türkiye'yi terk ettiği konuşuluyordu. Aylarca sahnelerden uzak kalan ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Gülşen'in tarzını görenler Miley Cyrus'a benzetti.

Magazin 22-04-2023 13:37

Başakşehir'de imam hatip okullarının kuruluş yıl dönümü etkinliği yapıldı

Başakşehir'de imam hatip okullarının kuruluş yıl dönümü etkinliği yapıldı

Yurthaber 20-10-2022 13:47

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Sakarya'da cami açılışına katıldı:

"İmam hatip okulları milletimizi en güzel şekilde nasıl temsil ediyorsa bundan sonra da devletimizin her tabakasında görev yaparak geleceğe, istikbale en güzel şekilde taşıyacak nesiller yetiştireceğiz"

Yurthaber 07-10-2022 14:35

Bursa'da YKS'de ilk 1000'e giren 23 imam hatip öğrencisi ödüllendirildi

Bursa'da YKS'de ilk 1000'e giren 23 imam hatip öğrencisi ödüllendirildi

Yurthaber 15-09-2022 21:36

19. İmam Hatipliler Kurultayı Sivas'ta başladı

19. İmam Hatipliler Kurultayı Sivas'ta başladı

Yurthaber 03-09-2022 14:36

Gülşen serbest kaldı mı? İmam Hatip Liseliler ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen tahliye mi edildi?

Gülşen konser esnasında İmam Hatip Liseliler için söylediği sözlerin ardından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanmıştı. Konuya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Birçok kişi arama motorlarında "Gülşen serbest kaldı mı?", "İmam Hatip Liseliler ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen tahliye mi edildi?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 29-08-2022 14:13

İsmail Saymaz o tweete cevap verdi! ‘İmam Hatip yüzünden hangi Başbakan asıldı?’ İlyas Salman’dan olay cevap

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında bir konseri sırasında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı. Söz konusu gelişmenin ardından sosyal medyada 'İmam Hatip' tartışması başladı. Bir sosyal medya kullanıcısının 'Uğrumuza Başbakanlar asıldı' demesi üzerine İsmail Saymaz ve İlyas Salman sessiz kalmadı.

Magazin 27-08-2022 14:19

Türkiye Gülşen'i konuşurken skandal paylaşım geldi! O siyasi partinin ilçe başkanı işi öldürülmeye kadar götürdü: 'Katli vaciptir'

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Gülşen'in tutukluluğuyla ilgili siyasi partiler ve ünlülerden de paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden görüşlerini paylaşan siyasilerin birçoğu Gülşen'in tutuklanmasını eleştirirken bazı siyasiler de Gülşen'in dini değerlere hakaret ettiğini ve verilen cezanın doğru olduğunu savunuyor. 'Bu kadının katli vaciptir' mesajı ise büyük tepki çekti.

Haber 26-08-2022 11:55

İmam hatipliler hakkındaki sözleri sonrası tutuklanan Gülşen'e böyle destek verdi! 'Katliam çağrısı yapan o adam serbest! Gülşen tutuklu öyle mi?'

Yalova Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Ebubekir Sifil'in üç yıl önce söylediği sözler yeniden gündem oldu! Namaz kılmanın gerekliliğini anlatırken söylediği sözlerle tepki çeken Sifil; 'Adam keyfi olarak devamlı namazı aksatıyor. Böyle yaparsa cezaya çarptırılır. Azalanır, dövülür. Devam ederse taziren öldürülebilir' demişti. Milletvekili Cemal Enginyurt; Ebubekir Sifil ile Gülşen'in tutuklanmasını kıyasladı.

Magazin 26-08-2022 07:52

Şarkıcı Gülşen olayı nedir, tutuklandı mı? Şarkıcı Gülşen, İmam Hatip Liseliler için ne dedi? Gülşen'den açıklama geldi!

Gülşen konser esnasında sahnede İmam Hatip Liseliler için söylediği sözler sebebiyle gündem oldu. Ünlü şarkıcı hakkında basındaki haberlerin ardından flaş bir gelişme yaşandı. 'Gözaltı kararı' haberlerinin ardından birçok kişi internette "Şarkıcı Gülşen olayı nedir, gözaltı kararı mı verildi?", "Şarkıcı Gülşen, İmam Hatip Liseliler için ne dedi?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Son dakika gelişmesine göre ünlü şarkıcı gözaltına alındı. Konuyla alakalı, açıklama yaptı.

Magazin 25-08-2022 20:51

GÜNCELLEME - Şarkıcı Gülşen, hakkındaki soruşturma kapsamında gözaltına alındı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şarkıcı, adliyeye sevk edildi ADLİYEYE SEVK BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 25-08-2022 18:04

Bakan Ersoy'dan şarkıcı Gülşen'in imam hatip mensuplarına yönelik ifadelerine tepki:

"Devletimizin güzide bir kurumunu, milli ve manevi değerlerimizle yetişmiş nesillerimizi hakaret yoluyla hedef alan sözler milletimizi incitmiş, vicdanlarımızı yaralamıştır"

Yurthaber 25-08-2022 16:34

Milli Eğitim Bakanı Özer'den şarkıcı Gülşen'in imam hatip mensuplarına yönelik ifadelerine tepki:

"Milli birlik ve beraberliğimize gölge düşüren, toplumsal barışımızı zedeleyen ayrıştırıcı söylemler asla kabul edilemez"

Yurthaber 25-08-2022 15:53

Şarkıcı Gülşen, hakkındaki soruşturma kapsamında gözaltına alındı

Şarkıcı Gülşen, hakkındaki soruşturma kapsamında gözaltına alındı

Yurthaber 25-08-2022 15:19

Trakya'daki ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyelerinden şarkıcı Gülşen'e tepki

Trakya'daki ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyelerinden şarkıcı Gülşen'e tepki

Yurthaber 25-08-2022 14:53

Adalet Bakanı Bozdağ'dan şarkıcı Gülşen'in imam hatip mensuplarına yönelik ifadelerine tepki:

"İmam hatip liselerine ve imam hatiplilere karşı iftira, kin, nefret ve ayrımcılık yapan, bunu da ilericilik zanneden, esasında ilkellikten başka hiçbir anlam taşımayan bu çağ dışı zihniyeti şiddetle kınıyorum"

Yurthaber 25-08-2022 11:58

Seren Serengil'den İmam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle Gülşen'e zehir zemberek sözler: Derhal özür dilemeli!

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, pop müzik şarkıcısı Gülşen'in konser esnasında İmam Hatip Liseliler için söylediği sözlere tepki gösterdi. Bircan Bali ve Arto Dalga ile birlikte sunduğu "Söylemezsem Olmaz" programının Pazartesi günü ekranlara döneceğini söyleyen Seren Serengil, Gülşen'in İmam Hatipliler ile ilgili sözlerini yanlış bulduğunu belirtti. Seren Serengil, “Gülşen, derhal özür dilemelidir, din ve ahlak dersi alabilir” dedi.

Magazin 25-08-2022 09:57

Bakan Özer, Erzurum'da Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısında konuştu: (1)

"Eğitimin kitleselleşmesini istemeyen ve bunu başörtüsü yasaklarıyla katsayı uygulamalarıyla perçinlemeye çalışanlar aslında bu ülkenin çocuklarının kültürel iktidara ortak olmasını istemediler. İşte son 20 yılda bu düğüm çözülerek bu ülkenin her yerinde vatandaşların çocuklarının sürece dahil olması sağlanmış oldu" - "Yükseköğretimdeki kadınlarımızın ve kız çocuklarımızın okullaşma oranı ilk kez 2014'ten itibaren erkek çocukların okullaşma oranını geçti. Yani fırsat verildiği zaman bu ülkenin eğitimle ilgili hiçbir sorununun olmadığı bu dönemde görüldü. Yeter ki toplumsal mühendislikler uygulanmasın"

Yurthaber 26-07-2022 14:41

LGS sınavında tam puan alan Abdullah matematik profesörü olmak istiyor

Ataşehir Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah Tarık Gümüş, LGS kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayan 12 imam hatip öğrencisinden biri olarak kazandığı başarının mutluluğunu yaşıyor - Gümüş: - "Öğrencilerin imama hatip okullarında okumasını tavsiye ediyorum. Burada çok kalitesi eğitim var"

Yurthaber 01-07-2022 12:41

İmam hatip okulunda 'dansöz oynatıldı' iddiası! Görüntüler gündem olmuştu, açıklama geldi

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Çalı İmam Hatip Ortaokulu'ndaki 'dansöz' iddiası gündem yarattı. Okul Aile Birliği Yönetimi'nin okula gelir elde etmek için düzenlediği okul çayı etkinliğinde dansöz oynatıldığı iddia edildi. Söz konusu görüntüleri Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, sosyal medya hesabından paylaşırken gündem yaratan görüntülerin ise imam hatip okulunda olmadığı belirtildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 06-06-2022 10:02