Ingiliz Haberleri

İngilizlerin kahvaltısındaki şaşırtıcı kilo verme sırrı! Fasulye o işe yarıyormuş... 8 haftada 6 kilo verdiler, bazıları daha da fazla zayıfladı

Tüm dünyada meşhur olan İngiliz kahvaltısı ürün çeşitliliğiyle dikkat çeker. Kahvaltıda kızarmış ekmekten fasulyeye, sosisten reçele kadar çok sayıda farklı ürün bir arada bulunur. İngilizlerin dikkat çeken bu kahvaltısındaki bir detayın kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı. O sır; fasulye ve dirençli nişastada saklı! İşte yapılan araştırmada gönüllülerin 8 haftada 6 kilo vermesini sağlayan o zayıflama sırrı ile ilgili detaylar...

Kadin 03-04-2024 10:29

Babasının 108 yıl önce savaşmak için geldiği topraklarda dostluk köprüsü kurdu

Gelibolu Yarımadası'nda 108 yıl önce yaşanan, Çanakkale Savaşları'nda bir bulut tarafından yutularak yok olduğuna dair hikayelere konu olan 5. Norfolk Taburu askerlerinden Robert John Crowe'un oğlu Gallipoli and Dardanelles International Başkanı John Crowe, Çanakkale Savaşları'na katılan askerlerin torunları ile kurduğu dostluk bağlarını güçlendirmek istiyor.

Yurthaber 18-09-2023 11:41

Mısır'da ikinci köpek balığı saldırısı! Alman turist dehşeti yaşadı! Bacağını ısırıp kalçasını kopardı...

İngiliz bir adam BBC'nin Why Sharks Attack adlı programında dalışları esnasında bir adamın yaşadığı korkunç köpek balığı saldırısını anlattı. Mısır'da yaşanan olay sırasında dalış ekibinin suyun yalnızca 5 metre derininde olduğu ifade edildi. Olay anına dair görüntüler görenlerin tüylerini diken diken etti!

Haber 20-07-2023 15:18

Pişkinliğin böylesi! İngiliz turistin utanmaz dolandırıcılık planı: Eski otel bilekliğiyle...

Güney Yorkshire bölgesinin Sheffield kentinden Türkiye'ye gelen Roxanne Balciunas adlı 39 yaşındaki İngiliz turist, geçen senelerden kalma bir otel bilekliğiyle birlikte Kuşadası'ndaki lüks otelin imkanlarından bedelsiz faydalandı. İngiliz turist yaptıkları yetmezmiş gibi dolandırıcılık anlarını sosyal medya hesabından paylaştı...

Haber 15-07-2023 12:21

Ingiliz

Ingiliz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ingiliz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere bu olayla çalkalanıyor! Genç futbolcu annesine morgda yapılanları öğrenince intihar etti

Uzun süredir psikolojik sorunlarla mücadele eden İngiliz futbolcu Jay Carr, annesine morgda yapılanları öğrenince canına kıydı. Olayın detayları ise tüyler ürpertti.

Spor 22-06-2023 17:55

İkinci tur seçimleri dünya basınına böyle yansıdı! Ülke liderlerinden Erdoğan'a peş peşe tebrik mesajları

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerine kitlenmiş durumdayken dünya basını da gözünü Türkiye'deki ikinci tur seçimlerine çevirdi. Gelişmeleri anlık olarak aktaran birçok uluslararası basın organı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini okurlarına duyurdu. Ayrıca, dünya liderlerinden Erdoğan'a peş peşe tebrik mesajları geldi.

Haber 28-05-2023 19:55

İngiliz radyocu DJ Ant Payne Türkiye’deki depremle dalga geçmişti! Tepkilerin ardından özür diledi

İngiltere’de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne, Türkiye’de yaşanan depremlerin ardından canlı yayında yaptığı gafla tepkilerin odağına yerleşmişti. Ünlü radyocu yıkıcı depremlerin ardından dinleyicilerine Türkiye’ye ucuz uçuşlar için rezervasyon yaptırmalarını söylemişti. Depremle dalga geçen radyocu tepkilerin ardından Twitter hesabından özür diledi.

Trend 15-02-2023 16:00

İngiliz arama kurtarma ekipleri enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i sağ olarak kurtarmıştı! O anları anlattılar: O kadar derine gömülmüştü ki...

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler tüm Türkiye’yi kahretti. Başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili etkileyen depremler “Yüzyılın felaketi” olarak adlandırılırken dünyanın çeşitli ülkelerinden arama kurtarma ekipleri de bölgeye geldi. İngiliz kurtarma SARAID ekibinin lideri Rob Davies, enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i kurtarma anlarını anlattı.

Trend 13-02-2023 08:42

Kardeş hareketi! Minik bikinileriyle resmen şov yaptı

Natasha Oakley, üvey küçük kız kardeşi Sophia Vantuno ile gittiği sahilde minik bikinileri ile kıvrımlarını gözler önüne serdiler.

Magazin 24-12-2022 09:11

Arabasını sprey boyayla boyamak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Videosu 1 milyondan fazla izlendi

Herkes arabasının daha güzel görünmesini ister. Ancak İngiliz bir TikTok kullanıcısı, hem arabasının değerini artırmak hem de daha güzel görünmesini sağlamak için arabasını sprey boyayla boyamayı düşündü. Ancak YouTube'da gördüğü bu fikir İngiliz kullanıcının kabusu oldu. Hayatının şokunu yaşayan adam, hata yaptığını fark ettiğinde şaşkına döndü. Arabasını sprey boyayla boyamaya çalışan adamın TikTok'ta paylaştığı video ise 1 milyondan fazla izlendi.

Haber 17-11-2022 18:16

Selfie uğruna canından olacaktı! ''Dışkı ve kan içinde kurtarılmayı bekledim''

Tatil için Karadağ'a seyahat eden İngiliz turist Jenny Birch-Morgan, uçurum kenarında selfie çekerken 10 metreden düştükten sonra ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, günlerce gördüğü korkunç muameleyi anlattı. Paylaştığı hikaye resmen kan dondurdu.

Trend 14-11-2022 15:29

Daha önce Koreli bir kadına dönüşmek için ameliyat olmuştu! Şimdi yeniden İngiliz bir adam olmak için kolları sıvadı

32 yaşındaki Oli London isimli sosyal medya fenomeni, Koreli bir kadına dönüşebilmek için sayısız estetik ameliyat geçirerek gündem olmuştu. Kendisini ırklar-arası bir birey olarak tanımlayan London, şimdi de İngiliz bir erkeğe dönüşmek için kolları sıvadı.

Trend 13-11-2022 17:51

Tedavi için Türkiye'yi seçen MS hastası İngiliz olumlu sonuç aldı

Ülkesinde 10 yıl önce MS hastalığı teşhisi konulan ve gördüğü tedaviye rağmen rahatsızlığı ilerleyen İngiliz öğretim görevlisine, başvurduğu Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde robotik tedavi uygulandı - Londra Royal Holloway Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Osman Latiff: - "Bana uygulanan tedavi gerçekten çok etkili, doktorlar, tüm ekip yakından ilgileniyor. Tedavi için Türkiye'yi herkese tavsiye ediyorum"

Yurthaber 30-09-2022 11:13

Marmaris'te kayıp ihbarı yapılan İngiliz turist bulundu

Marmaris'te kayıp ihbarı yapılan İngiliz turist bulundu

Yurthaber 26-09-2022 11:09

Müslüman olan 10 İngiliz geldikleri Konya'da duygu dolu anlar yaşadı

Yaptıkları başvuru sonrası Diyanet İşleri Başkanlığının koordinesiyle İngiltere'den Türkiye'ye gelenlerden öğretmen Louısa İsabelle Fenton: - "İslam ümmetiyle tanışma anlamında çok mutluyum. Buradaki ilgiden ve misafirperverlikten dolayı gözlerim yaşarıyor" - Philip Collins: - "Türkiye'deki her şeye neredeyse aşık oldum. İnsanların namaz vaktinde camiye gitmeleri, koşmaları dikkatimi çekti. Konya'da da İslam'ın izlerini görmek, yerinde incelemek harika"

Yurthaber 18-09-2022 13:27

Karavanla seyahat eden İngiliz çift, Kovid-19 salgını nedeniyle kaldıkları Türkiye'yi mesken tuttu

İngiltere'den 2 yıl önce 3 çocuğuyla yola çıkan ve dördüncüsü Türkiye'de doğan çift, satın aldıkları 1987 model otobüsü yeni bir karavana dönüştürmek ve tekrar yola çıkmak için Bursa'da hazırlıklarını sürdürüyor - Mathew Askey: - "Başlangıçta Türkiye'yi epeyce gezdik ve birçok farklı bölgeye gittik. Doğuya doğru seyahat ettik ve bu süre zarfında bize hediyeler getiren insanlar oldu. Bize tatlı, yemek ve çorba getiren insanlar vardı. Gerçekten harika oldu. İnsanların evlerine davet edildik, aynısı burada karavanımızı yaparken de oldu"

Yurthaber 04-08-2022 13:09

Manavgat'ta kaybolan İngiliz turist, su kanalının içinde yaralı halde bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle birlikte Side mahallesinde gezdikten sonra kaybolan 83 yaşındaki İngiltere vatandaşı yaşlı adam jandarma tarafından bir su kanalında yaralı halde bulundu. Jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu kanaldan kurtarılan adam hastanede tedavi altına alındı.

Haber 02-08-2022 02:26