HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Intel Ultrabook’lara özel SSD geliştirdi!

Küçük form faktörleri ile kullanıcıların hayallerini süsleyen Ultrabook’lar daha da küçülecek. Intel bu konudaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Intel Ultrabook’lara özel SSD geliştirdi!

Intel eski SSD’lerin form faktöründen daha küçük yeni biri SSD serisi geliştirdiğini duyurdu. Bu sayede hali hazırda oldukça popüler olan Ultrabook platformlarının boyutları daha da ufalabilecek. Intel SSD 313 serisi katı halli sürücülerin ilk örnekleri beklenildiğinin aksine 20 ve 24 GB kapasiteyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu disklerin 2.5 inçlik versiyonları SATA arabirimi üzerinden dizüstü bilgisayarlara bağlanabilecek.

Bu yeni SSD’lerin 20 GB’lık modelinin okuma hızı 220 MB/s ve yazma hızı 100 MB/s olacak. Serinin 24 GB’lık modelinin okuma hızı 160 MB/S ve yazma hızı 115 MB/s olacak. Intel’in eski SSD serisi 311 ürünlerinin okuma hızları 200 Mb/s ve yazma hızları 105 Mb/s’di. Performans açısından baktığımızda bu yeni serinin çok fazla üstün olmadığını söyleyebiliriz. Fakat boyut açsından baktığımızda eski seriye göre daha uygun bir çözüm sunuyor.

[

**Mart Ayında En Çok Hangi Filmler İzlendi?

**](http://www.scroll.com.tr/ttnet-sayfa/tivibuda-mart-ayinda-en-cok-hangi-filmler-izlendi/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler