HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor

DENİZLİ (İHA) - Türkiye Süper Ligi'nin 25. hafta açılış maçında lider Fenerbahçe'yi Finlandiyalı futbolcusu Mikka Multaharju'nun her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup eden Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Fenerbahçe'ye bu sezon 3.mağlubiyetini yaşatan yeşil siyahlılar, prim ve ceza sistemine göre 5'er bin YTL prim almaya hak kazanırken, Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, alınan bu galibiyeti farklı yerlere koyma hesabında olmadıklarını söyledi. Fenerbahçe karşısında sahayı çok iyi kullandıklarını belirten Bulak, "İleriye iyi koşabildiğimiz kadar iyi savunma yapabilen bir ekibiz. Mahalle maçında bile herkes ileriye koşar ve gol atmak ister ama kimse savunma yapmaz. Bizim en büyük özelliğimizden biri de iyi savunma yapmamızdır" dedi. Fenerbahçe maçının iyi ve kaliteli bir maç olduğunu, ölü toplar hariç rakiplerine gol pozisyonları vermediklerini belirten Bulak, "Maçta net gol pozisyonu bulan bizdik. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik daha rahat olabilirdik. Fenerbahçe psikolojisi çok önemli. Ben Denizlispor'a geldiğimden eri Fenerbahçe'ye 3 defa yenildik" dedi. Fenerbahçe ile Türkiye Kupası yarı finalinde tekrar karşılaşacaklarını ve o maçın Denilispor açısından Avrupa'ya çıkış penceresi olacağını belirten Giray Bulak, "Kupa maçını kazanırsak Denizlispor UEFA Kupası'na katılabilecek. O maça çok iyi hazırlanmak ve eksiklerimizi gidermek zorundayız" dedi.

Ligin ikinci yarısında puan açısından kötü günler yaşadıklarını, milli maç sebebiyle 3 günlük dinlenmenin kendilerine moral olacağını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Dinlenme fırsatı bulduğumuz günlerde Fenerbahçe'yi yenmenin keyfini de çıkacağız" şeklinde konuştu. Devre arası kampından önce Denizli Atatürk Stadı'nda yaptıkları çalışmalarda farkında olmadan buz üzerinde koştuklarını ve bunun acısını devre arasında çektiklerini belirten Bulak, "İtiraf ediyorum. Atatürk Stadı'nda hiç farkında olmadan özellikle kapalı tribünün önündeki buz zemini farketmeden çalıştık. Bunun hiç farkına varmadık. Bu yüzden 8 futbolcum tendon ağrısı ile Antalya kampında hazırlanamadı" dedi.

Fenerbahçe'nin bu şekilde ancak bir iki defa yenilebileceğini belirten Bulak, "Kendimizi çok farklı yerlere koymak gibi bir hesap içinde değiliz. Mütevazi bir takımız. Haddimii biliyoruz. Haddimizi, bildiğimiz işi farklı alanlara taşımadığımız ve şımarmadığımız sürece sorun olmaz. Tüm Türkiye sporcularımı sezon sonunda tek tek bilecek. Çünkü futbolcularım 2 yıldır hakları verilmeyen bir yazgı içinde" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler