HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte katliamın nedenleri

İkitelli ile Altınşehir arasındaki TEM yan yolda saat 16.45'de bir yakıt tankeri bir yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada 12 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

İşte katliamın nedenleri

TEM Otoyolu İkitelli mevkii yan yolda bir akaryakıt tankeri ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Ikitelli-de-feci-kaza-7-olu-14-yarali/958385/)

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Ikitelli-de-Facia-7-Olu/958392)

[

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/tanker-minibusu-bicti--temde-kirmizi-Isik-faciasi/6505/168105/sayfa/1/)

TEM Otoyolu yan yolda dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Fuat Barın'ın kullandığı yolcu minibüsü ile Adem Gildam'ın kullandığı su tankeri çarpışmıştı. Kazada ilk önce 7 kişinin öldüğü bildirilirken, gece saatlerinde bu sayı 11'e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Özdemir'in de bu sabah hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 12 oldu.

Kazada ölen Bahri Şahbudak (55), eşi Ayşe Şahbudak, oğulları Fırat Şahbudak, Naci Dulkadir (38), eşi Hasibe Dulkadir (36), kızları Derya Dulkadir (9), Selahattin Bektaş, yakını Bektaş Bektaş, Çiçek Bektaş, Ayhan Üstün, İnci Tezlik ve Murat Özdemir'in Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri ise devam ediyor.
Katliamın nedenleri
İddiaya göre kazaya minübüs sürücüsü Fuat Barın’ın kırmızı ışıkta geçmesi yol açtı. Tanker sürücüsü Adem Gildam kendisine yeşil ışık yandığında dönüşe geçti. Kaza da bu sırada meydana geldi. Kazayı duyan minibüsteki yolcuların yakınları olay yerine geldi. Yardıma koşanlar yerde yatan cesetler ile yaralıları görünce gözyaşlarını tutamadılar.

Minibüsün kırmızı ışıkta geçmesinin yanında bir ihmal de yolcu sayısının fazlalığı. Normalde bir yolcu minibüsünde en fazla 15 kişi taşınabiliyor. Ancak ölü ve yaralı sayısına bakılırsa yasak olmasına rağmen minibüste çok daha fazla sayıda yolcu vardı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler