HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kabus geri döndü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, çakmak gazı kokladığı iddia edilen bir lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Kabus geri döndü

2011 yılında 3 lise öğrencisi çakmak gazı koklamış ve hayatlarını kaybetmişti. Hemen ardından Düzce'de de çakmak gazı soluduğu öne sürülen lise öğrencisi de hastanede hayatını kaybetti. Kabus geri döndü. Bugün, Bursa'da bir lise öğrencisi de çakmak gazı soluyarak hayatını kaybetti.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi’nde, lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki T.B., satın aldığı çakmağın gazını soluyunca rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan B., yaşamını yitirdi.

T.B., dün saat 20.00 sıralarında kendisi gibi liseye giden dört arkadaşı ile bakkaldan gazını solumak için iki çakmak satın aldı. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte açık araziye giden T.B., burada çakmaz gazı soluyunca rahatsızlandı. Düştüğü yerden kaldırılan B., arkadaşlarının cep telefonu ile çağırdığı ambulans ile Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şuuru kapanan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. T.B.’nin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler