Kaliforniya Haberleri

Sosyal medya bu 'alfa erkek' eğitimini konuşuyor! Erkek olmayı öğrenmenin bedeli servet... 3 günde 18 bin dolar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya bölgesindeki bir eğitim sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerde "Modern Day Knight (MDK)- Modern Zaman Şövalyesi" adı verilen kurs kapsamında katılımcılara 'saygı duyulan ve hayran olunan koca, baba ve erkek olma' eğitimi veriliyor. Eğitimin ücreti ise 2 gün için 18 bin dolar (yaklaşık 579 bin TL) olarak belirlendi.

Trend 26-03-2024 09:25

Skandal görüntüler! Sınıfta kendini teşhir etmek için pantolonunu indirdiği iddia edilen öğretmen tutuklandı... O görüntüler paylaşıldı

Kaliforniya'daki altıncı sınıf öğrencileriyle dolu bir sınıfta pantolonunu indirdiği ve çıplak kalçasını ve cinsel organını gösterdiği iddia edilen öğretmen 32 yaşındaki Stephen Canciani tutuklandı. Öğrencilerin şikayeti üzerine öğretmenin tutuklandığı ve okuldaki görevlerine son verildiği ifade edildi. Öğrencilerin sınıfta öğretmenin müstehcen hareketlerini belgeleyen cep telefonuyla görüntüler çektiği ve bu görüntülerin mahkeme dosyasına eklendiği belirtildi.

Trend 08-12-2023 08:37

Dokuz yaşındaki çocuk annesinin darp edildiği anları saniye saniye kameraya çekti! Şiddet gösteren babasını video hapse gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin Yuba bölgesinde 9 yaşındaki bir çocuk, babasının annesini darp ettiği anları saniye saniye kameraya kaydetti. Çocuğunun çektiği şiddet görüntülerinin ardından Kaliforniyalı koca, dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 07-12-2023 08:12

Amerikalı siyasetçi alkollü araç kullanma şüphesiyle tutuklandı! Park halindeki araca çarptı... Savunması şaşırttı: Hapşırdığım için aracın kontrolünü kaybettim

Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya Temsilciler Meclisi Üyesi Wendy Carrillo Los Angeles'ta park halindeki bir araca çarptı. Alkollü araç kullanma şüphesiyle tutuklanan Carrillo polise verdiği ifadesinde hapşırdığını ve aracının kontrolünü kaybettiğini iddia etti.

Trend 04-11-2023 13:45

Balina denizin ortasında bomba gibi patladı! Bir anda deniz kan gölüne dönüştü... O anlar saniye saniye kaydedildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin açıklarında balıkçılar ölü bir kambur balina gördü. Balinanın ağzından su ve kan fışkırdığını gören balıkçılar bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetmeye başladı. Ölü balina oluşan gaz nedeniyle bir anda denizin ortasında bomba gibi patladı.

Trend 22-09-2023 07:49

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent sahnede mikrofonu fırlattı! Seyirci kadının kafasını yardı

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent dün gece Kaliforniya'nın Los Angeles şehrinde verdiği konserde bir kadını yaraladı. Crypto.com Arena'da sahne alan rapçi, mikrofonun çalışmamasına sinirlenince seyircilere fırlattı. Mikrofon, seyirci kadının kafasına sert bir şekilde çarptı ve kadının kafasını yardı.

Magazin 01-09-2023 10:41

Aylardır evinin altında bir suçlunun yaşadığını fark eden kadın dehşet dolu anları anlattı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan bir TikTok kullanıcısı evinin altında bir suçlunun yaşadığını fark ettiğini açıkladı ve polisin olaya müdahale ettiği anları yayınladı. Adeta şoke olan Ashly Guardino dehşet dolu anları anlattı.

Trend 21-08-2023 09:17

Teknolojide bir devrim niteliğindeydi! Sürücüsüz robot taksilerin yolun ortasında internetleri kesilince...

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 10 adet sürücüsüz robot taksinin internet bağlantıları kesilince, trafik sıkışıklığına neden oldu.

Haber 17-08-2023 14:07

Çocuk kavgası ölümle bitti! 10 yaşındaki çocuk parkta kavga ettikten sonra hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde 10 yaşındaki Anthony Duran isimli bir çocuk parkta basketbol oynadığı sıra bir başka çocukla kavga etti. İkilinin arasında başlayan fiziksel kavganın sonrasında Duran yere düştü ve bilincini kaybettikten sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Duran 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Trend 21-04-2023 13:19

Kaliforniya aşırı yağış ve şiddetli fırtınayla mücadele ediyor! Tarım arazileri, yollar ve evler sular altında kaldı... Sel hayatı felç etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaleti aşırı yağış ve şiddetli fırtınayla mücadele ediyor. Olumsuz hava koşullarının yarattığı selde en az 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken tarım arazileri, yollar ve evler sular altında kaldı. Binlerce evde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Trend 23-03-2023 10:03

Dans salonundan sonra bu kez mantar çiftliği.... Bir haftada 2 silahlı saldırı: Kaliforniya kan gölüne döndü, Biden harekete geçti!

Aynı eyalette aynı haftada 2 silahlı saldırıda 18 kişi yaşamını yitirdi. Kaliforniya'yı adeta kan gölüne çeviren silahlı saldırılardan sonra ABD Başkanı Joe Biden'dan talimat geldi. Son silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Chunli Zhao (67), mantar çiftliğinde ve yakınındaki nakliye tesisinde 7 kişiyi öldürdü.

Haber 24-01-2023 10:05

Katliam gibi saldırının sanığıydı!10 kişinin ölümüne neden olan Los Angeles katili arabada ölü bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles bölgesindeki Monterey Park’ta dün bir silahlı saldırı gerçekleşmişti. Saldırıda can kaybı 10’a yükselirken 10 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının sanığı 72 yaşındaki Huu Can Tran olarak gösterilirken yaşlı adamın beyaz bir minibüsün içinde ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Trend 23-01-2023 11:29

Amerika Birleşik Devletleri’nde gündem yaratan görüntüler! Kaldırıma oturan evsiz kadını kovmak için hortumla ıslattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Evsizlerin yoğun olarak yaşadığı San Francisco bölgesinde bir restoran sahibi dükkanının önünde oturan evsiz adam yaptığı hareketle tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-01-2023 15:31

Skandal görüntüler! Engelli lise öğrencisini köşeye sıkıştırarak zorla tıraş ettiler... O anlar saniye saniye kaydedildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup lise öğrencisinin engelli bir başka öğrenciyi zorla tıraş ettiği anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Engelli öğrencinin ağladığı anların diğer öğrenciler tarafından kaydedilerek internette paylaşılması üzerine olaya ilişkin olarak soruşturma başlatıldı.

Trend 26-10-2022 14:42

ABD'de seri katil alarmı! Tek başınıza dışarı çıkmayın uyarısı... Yakalatana da ödül var

ABD'nin Kaliforniya eyaleti son günlerde seri katil tedirginliği yaşıyor. Polis, son bir yılda Stockton kentinde 6 kişinin öldürüldüğünü belirledi. Saldırıya uğrayan 1 kadın ise yaralı kurtulurken öldürülen kişilerin gece saatlerinde hedef alındığı açıklandı. Kent sakinlerine, "gece tek başınıza dışarı çıkmayın" uyarısı yapılırken yakalatana ise 125 bin dolar ödül verileceği açıklandı.

Haber 05-10-2022 08:50

Bütün hayatını bir anda değiştirdi! “Eşcinsel olduğumu anladım, köpeğimle bir karavanda yaşamak için evimi ve kocamı terk ettim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Lauren Burgess isimli bir kadın yoğun çalışma saatleri ve stres nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başladı. İşine ara vererek biraz zaman geçirmek isteyen Burgess, 35 yaşında eşcinsel olduğunu anladı. Köpeğini yanına alan Burgess, kocasını ve evini terk ederek dünyayı dolaşmak için bir karavanda yaşamaya başladı.

Trend 23-08-2022 11:17

Beyzbol maçının ortasında tribünde cinsel ilişkiye girdiler! 5 dakikalık eğlenceleri hapis cezasına dönüştü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kalifroniya eyaletindeki bir beyzbol stadyumunda yaşanan olaya herkesi şaşırttı. Oakland Athletics beyzbol takımının maçında iki taraftar boş tribünlerde cinsel ilişkiye girmeye başladı. Polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek çiftin kimliğini tespit etmeyi başardı.

Trend 23-08-2022 10:00

Böyle yağma görülmedi! Market çalışanları neye uğradığını şaşırdı: Akılalmaz görüntüler

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles'tan gelen akıllara durgunluk veren görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Kalabalık bir grup insanın 7-Eleven adlı marketi yağmaladığı görüntülerde market çalışanlarının çaresizliği görülürken içeride yaşanan izdiham nedeniyle market adeta savaş alanına döndü.

Haber 20-08-2022 11:35

ABD'de alev hortumu! Yangında oluştu, izleyenleri korkuttu

ABD’nin California eyaletinde "alev hortumu" oluştu. Eyalette aşırı sıcaklıkların neden olduğu orman yangınlarıyla mücadele sürerken, eyalete bağlı Los Angeles County'de çıkan "Sam" yangınında oluşan alev hortumunun sıcak, kuru hava ve rüzgarın etkisiyle oluştuğu belirtildi. İzleyenleri dehşete düşüren o anlar ise havadan görüntülendi.

Haber 11-08-2022 16:23

Çocuklarının doğum belgesinde üç babaya sahip aile ilke imza attı! “Üçlü ilişki yaşıyoruz, iki çocuğumuz var”

Kaliforniya’da yaşayan Ian Jenkins ve sevgilileri Alan Mayfield ile Jeremy Allen Hodges, hepsinin Piper'ın babası olarak adlandırılan bir doğum belgesine sahip olduklarında bir ilke imza attı. Kaliforniya'daki ilk çok eşli aile olarak kabul edilen üçlü kararın diğer poliamori ilişkilere de ilham olmasını umduklarını söyledi.

Trend 16-07-2022 10:41

ABD alarma geçti! 30 santimetre sıçrayabiliyor, doymak bilmiyor: Görenler şaşkına döndü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 30 santimetre sıçrayabilen istilacı solucanlar insanları alarma geçirdi. Bilim insanları, Doğu Asya'ya özgü ve büyük iştahıyla bilinen solucanın orman ekosistemleri için tehdit oluşturduğunu söyledi.

Haber 30-05-2022 11:15

Şakası gerçek oldu! Oğlunu o halde görünce şoke oldu

13 yaşındaki Keane Hayes, 2018 yılında Kaliforniya sahilinde ıstakoz dalışı yaparken bir köpek balığı tarafından saldırıya uğradı. Çok ağır yaralan alan ancak sağ kalmayı başaran genç adam olayın ardından cesaret göstererek yeniden denize döndü. Saldırıya dair detayları paylaşan Hayes, olay anında babasının köpek balıkları tarafından saldırıya uğradığına dair şaka yaptığını ve bunun gerçek olduğunu fark edince nasıl şoke olduğunu anlattı.

Trend 16-05-2022 17:22

Skandalı çıplak görüntüler ortaya çıkardı! Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren öğretmen tutuklandı

Kaliforniya’da bir okulda biyoloji öğretmeni olarak çalışan Anessa Paige Gower isimli bir kadın öğrencileriyle cinsel ilişkiye girme suçuyla tutuklandı. Taciz görüntülerinin çevrimiçi olarak yayılmasından sonra öğretmen görevinden alındı.

Trend 12-04-2022 14:04

Son dakika... ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: ABD'nin California eyaletindeki Sacramento şehir merkezinde bugün sabahın erken saatlerinde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Polis, çok sayıda kişinin vurulduğunu; ölü ve yaralı olduğunu bildirdi. Olayla ilgili net bir bilgi ise henüz gelmedi.

Haber 03-04-2022 15:11

Gerçek bir Robinson Cruise hikayesi! 20 yıl boyunca ıssız bir adada tek başına yaşayan kadın: Juana Maria

1960 yılında yayınlanan çocuk kitabı “Mavi Yunuslar Adası” uzak bir adada tek başına hayatta kalmaya çalışan yerli bir gencin hikayesini konu ediyordu. Bu romanın konusunun gerçek bir olaydan esinlenerek oluşturduğunu biliyor muydunuz? Gerçek adı bilinmeyen Juana Maria isimli bir kadın 20 yıl boyunca ıssız bir adada tek başına yaşadı ve bu çocuk kitabına ilham oldu.

Trend 26-01-2022 16:07

Filmleri aratmayan olay! Ailesi yıllarca eve hapsetmişti, sonunda kaçmayı başardı: Dış dünyayı ilk kez görüyorum

Küçük yaşta ailesi tarafından eve hapsedilen Jordan Turpin’in yaşadıkları nefesleri kesti. Yıllar boyunca şiddet gördüğü evden 17 yaşında kaçmayı başaran Jordan Turpin, dış dünyayla ilk karşılaştığı sırada yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Jordan’ın ebeveynleri David ve Louise 2018 yılında yakalandıktan sonra 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 23-11-2021 10:39

Tamamen insan eliyle yapılan ve rengarenk görünümüyle merak uyandıran bir dağ: Salvation Dağı

Leonard Knight tarafından Kaliforniya bölgesinde yapılan Salvation Dağı, 15 metre uzunluğunda ve 47 metre genişliğinde. Rengarenk görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken dağ insanlara barış, sevgi ve Tanrı mesajını veriyor.

Trend 27-10-2021 14:25

ABD'de uçak kazası! Yerleşim yerine düştü

ABD'nin California eyaletinin güneybatısındaki San Diego County'de yerleşim yerine uçak düştü.

Haber 12-10-2021 10:13

Elon Musk açıkladı: Tesla, Teksas'a taşınıyor

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, şirketin yıllık hissedarlar toplantısında, Tesla'nın genel merkezini Kaliforniya'daki Silikon Vadisi'nden Teksas'a taşıma kararı aldıklarını duyurdu.

Haber 08-10-2021 14:54

Kendiliğinden hareket eden Ölü Vadi’deki gizemli kayalar görenleri mest ediyor! Sırrı çözüldü

Dünyanın pek çok noktasında bulunan birbirinden ilginç yerlerin varlığı insanlığı şaşırtmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Ölü Vadi’de yaşanan kendiliğinden hareket eden kayalar ise bu gizemli olaylardan sadece bir tanesi. Eski bir göl yatağında bulunan taş parçaları, 200 metrelik bir mesafeyi kendi kendine yürüyor. Şehir efsanesi haline gelen bu durum bilim insanları tarafından açıklandı.

Trend 06-10-2021 14:06

Kaliforniya'da şaşkına çeviren görüntü! Kalaşnikofla camdan sarktı: Endişeliyiz

Kaliforniya'nın San Francisco şehrinde bir kadının elinde kalaşnikofla arabanın camından dışarı doğru sarktığı anlar şoka uğrattı. Silah suçlarındaki artışa dikkat çekilen kentte, güpegündüz bu şekilde bir durumun yaşanması tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Konu hakkında basın toplantısı düzenleyen bir yetkili, bu durum nedeniyle endişeli olduklarını ifade etti.

Haber 06-08-2021 11:22

3 haftadır devam ediyor! ABD'nin California eyaletindeki yangında bir kasaba yok oldu, her yer harabeye döndü

ABD'nin California eyaletinde yaklaşık 3 haftadır devam eden orman yangını tarihi bir kasabayı küle çevirdi. Yapılan açıklamaya göre bu yangın eyalet tarihinin en büyüğü ve birçok yer hala tehdit altında.

Haber 06-08-2021 09:20

İnanılmaz! İki başlı yılanın şaşkına çeviren av anı viral oldu

Ben ve Jerry adındaki iki başlı yılanın her iki ağzıyla da tuttuğu fareleri yediği anlar sosyal medyada viral oldu. Sürüngenlere merakıyla bilinen Brian Barczyk'ın paylaştığı bu inanılmaz görüntüler binlerce kişi tarafından izlendi.

Haber 29-07-2021 08:47

ABD'de akılalmaz olay! Çıplak kadın 45 santimetrelik duvarın arasına sıkıştı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir oto tamircisinin duvarı ile araba ürünleri satan bir mağazanın duvarları arasına sıkışan kadın çığlık atarak kurtulabildi. Çıplak olduğu gözlenen kadının 45 santimetrelik boşluğa nasıl sıkıştığı ise belli değil.

Haber 16-07-2021 08:14

Akılalmaz olay! Paraşütü açılmadı, çatıyı delip mutfağa indi: Gördüğümüze inanamadık

ABD’nin Kalifornia eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eğitim sırasındaki bir asker paraşütü açılmayınca bir evin çatısından aşağı düştü. Mutfağa inen asker hafif yaralanırken, evde o sırada birinin bulunmaması da yaşanabilecek bir şansızlığın önüne geçti. Düştüğü anı gören komşulardan biri, ''Bence hayatta kalması mucize. Paraşütü açılmadan düşen biri nasıl hayatta kalabilir'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Haber 13-07-2021 07:59

Tarihin en kanlı yamyamlık hikayesi! 37 kişinin ölümüne sebep olan: The Donner Parti

İnsan etinin yenilmesi dünyanın her yerinden yamyamlık olarak kabul edilirken cezai yaptırımları da oldukça yüksektir. Ancak tarih boyunca hem vahşi dürtüler hem de zorunluluktan yamyamlık yapmıştır. Sizlerle bugün 1846 yılında Amerika’da gerçekleşen bir yamyamlık olayını paylaşacağız.

Trend 07-07-2021 09:33

Tüm protestolara rağmen Marilyn Monroe heykeli dikildi!

Çok sayıda protesto ve imza kampanyasına rağmen, ABD'nin California eyaletindeki Palm Springs Sanat Müzesi'nin yanında halka açık bir alana devasa ve "aşırı cinselleştirilmiş" bir Marilyn Monroe heykeli dikildi. 'Kadın düşmanlığını' teşvik ettiği düşüncesiyle protestolar devam etti.

Haber 24-06-2021 13:47

Milyonlarca kişiyi dehşete düşüren an! Dev piton yüzünü ısırdı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde hayvanlarla en inanılmaz karşılaşma anlarını hayvan bakıcısı Jay Brewer, sosyal medya hesabından paylaşıyor. Birkaç ay önce yine bir yılanın saldırısına uğrayan kişi, yine benzer bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Dev pitonun yumurtalarını almaya çalışan bakıcının bu anları, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Haber 24-06-2021 11:27

Sudan toprak tadı geldi, Kaliforniya'da yetkililer ilginç çözümüyle dikkat çekti: Limon sıkın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde sıcak hava dalgası nedeniyle yaşanan kuraklık sürerken, eyalet sakinleri içme sularından toprak tadı gelmeye başladığını söyledi. Yetkililer ise çözüm önerisi olarak, ''Suyun içine limon sıkabilirsiniz'' dedi.

Haber 24-06-2021 08:44

Dünyanın en sıra dışı plajı! Kaliforniya’da cam taşlardan oluşan Fort Bragg plajı mest ediyor

Daha önce cam taşlarından oluşan bir plaj gördünüz mü? Dünyada tek olan ve cam taşlardan oluşan sahil, Kaliforniya’nın Fort Bragg eyaletinde yer alıyor. Yakınlarındaki bir şehrin çöp alanı olarak kullanılan plaj zaman içinde eşi benzeri görülmemiş bir güzelliğe kavuştu.

Trend 23-06-2021 15:56

Otobüste 'pes' dedirten anlar! Kadın yolcunun saçlarını yakan genç her yerde aranıyor

ABD'nin California eyaletine bağlı San Francisco kentindeki bir otobüste ilginç anlar yaşandı. Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir gencin 50-60 yaşlarındaki bir kadın yolcunun arkasındaki koltuğa oturduğu ve kadının saçlarını yaktığı görülüyor. Kadın durumu fark etmezken, kimliği belirsiz gencin aynı hareketi defalarca yaptığı kameraya yansıyor.

Haber 05-06-2021 15:34

Şoke eden kavga iki havayolu şirketine de aynı kararı aldırdı: Alkol satışı yapılmayacak

Southwest ve American Havayolları, uçuşlarda alkol verilme hizmetini askıya aldı. Buna neden olarak ise, alkollü bir yolcunun uçuş görevlisine saldırması, yüzünün adeta kan gölüne dönmesi ve aldığı darbeler sonrası iki dişinin kırılması gösterildi.

Haber 02-06-2021 09:22

Cesareti yürekleri ağza getirdi! Köpeklerini kurtarmak için ayıyı elleri ile itti

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan bir kadın, köpeklerinin hırpalamasına engel olmak için bahçe duvarından tırmanan ayıyı aşağı iterken görüntülendi. TikTok'ta yayınlanan inanılmaz görüntü insanların tepkilerini ve endişelerini paylaşmasıyla internette viral oldu.

Haber 02-06-2021 07:16

ABD'de kötü kokulu ceset çiçeği için yüzlerce kişi kuyruğa girdi

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco kentinde sayıları bini aşan kişi, kötü kokusuyla bilinen ceset çiçeğini görmek için uzun bir kuyruk oluşturdu.

Haber 20-05-2021 15:41

Yaşadığı apartmandan ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolan Laureen Rhan’in tuhaf hikayesi

Dizi, film ve kitaplarda esrarengiz bir şekilde kaybolan kişilerin hikayesine mutlaka denk gelmişsinizdir. Özellikle şehir efsanesi gelen bu hikayeler pek çok kez ilham kaynağı olmuştur. Sizler için yaşadığı apartmanda adeta buhar olup uçan Laureen Rahn’ın hala sırrını koruyan kayboluş hikayesini araştırdık.

Trend 11-05-2021 11:27

ABD'de parti yapılan evde balkon çöktü: Çok sayıda yaralı var

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde parti yapılan bir evde balkonun çökmesi sonucu 9 kişi yaralandı. Balkonun çöktüğü bölgede kayalıkların olduğuna dikkat çeken yetkililer, kimsenin ölmemesini büyük şans olduğunu ifade etti.

Haber 09-05-2021 21:06

''Doktorlar yaşamaz'' dedi, mucizeyi başardı! Bir paket şekerden bile daha hafifti

23. haftada doğan ve ağırlığı bir torba şekerden daha hafif olan bebek, hayata sıkı sıkı tutunmasıyla bir mucizenin yaşanmasını sağladı. Jayden adındaki bebek, doktorların anneye ''Hamileliğini sonlandıralım'' demesine rağmen yaşama tutundu ve artık bugün 3 yaşında oldu.

Haber 08-05-2021 14:30

Dağlık alanda aç susuz kalan kayıp adamı, paylaştığı son fotoğraf karesi kurtardı

Kaliforniya'da kaybolan bir yürüyüşçüden, bir gün boyunca haber alınamadı. Geceyi aslan ve ayılara çok yakın bir mesafede geçiren Rene Compean'ın hayatının kurtulmasını sağlayan ise bir fotoğraf karesi ve 'tuhaf hobisi' olan biri olacaktı.

Haber 16-04-2021 07:36

Eve giren dev ayıyı küçük köpekler kovaladı

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir aile evinde terrier cinsi iki küçük köpek, eve giren dev bir ayıyı kovaladı ve olay konutun güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 14-04-2021 17:30