Karaköy Haberleri

İstanbul Boğazı’nda can pazarı: Denize düşen kişinin kurtarılma anı kamerada

Karaköy’de seyir halindeki vapurdan dengesini kaybedip denize düşen bir kişiyi, midyeci denize atlayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 22-01-2024 08:14

Av yasağının kalkmasıyla balık pazarlarında tezgahlar dolup taştı

Av yasağının kalkmasıyla birlikte balık pazarlarındaki çeşit çoğaldı.

Yurthaber 01-09-2023 15:12

Galata Köprüsü'ndeki çalışma trafik yoğunluğunu arttırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galata Köprüsü'nün derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmaları için tek yönlü kapatılması bölgede trafiğe neden oldu.

Yurthaber 14-08-2023 14:06

İstanbul’un göbeğinde kan donduran “banka oturma” cinayeti! 21 yaşındaki genç, sevgilisinin gözü önünde...

İstanbul'da yaşanan dehşete düşüren olayda, Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, sevgilisinin gözünün önünde “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Kaçan saldırgan ise gencin arkadaşları tarafından yakalanıp dövüldü. Şahısların elinden de kaçan saldırgan yakalanıp tutuklandı. E.K.'nin ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ve gencin kendisine küfür ettiğini söylediği öğrenildi.

Haber 26-04-2023 10:25

Karaköy

Karaköy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karaköy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul’da “banka oturma” cinayeti: Sevgilisinin yanında kalbinden bıçaklandı

Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı.

Yurthaber 26-04-2023 09:48

Karaköy'de metruk binada kısmi çökme! Yol, araç ve tramvay trafiğine kapatıldı

Karaköy'de 5 katlı metruk binada kısmi çökme meydana geldi. Olay nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Tramvay seferleri de yapılamıyor.

Haber 06-04-2023 08:06

Karaköy Katlı Otoparkı'nda yıkım başladı! Ekrem İmamoğlu: Anahtar teslim İBB'ye verilecek

İstanbul'un ilk katlı otoparkı olan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'e ait Karaköy Katlı Otoparkı'nda yıkım çalışmaları başladı. 1976 yılında hizmete açılan 7 katlı otoparkın yıkım çalışmasını takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Toplamda 2 buçuk yıllık bir iş planı var. Proje bittiğinde İBB burada hem yer altındaki otoparkı işletecek hem de üst kullanım hakkını elde edecek. Karaköy'de 7 bin metrekarenin üzerinde alanda bir meydan kazandırılacak" dedi.

Haber 29-12-2022 20:36

Topladığı parayı ağzının içinden çıkartan dilenci zabıta ekiplerini de şaşırttı! O anlar saniye saniye kaydedildi

Karaköy’de zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenciler, topladıkları paraları ağzının içine ve pantolonunun paçasında sakladı. Dilencilerin parayı sakladıkları yer zabıta ekiplerini şaşırttı. Dilencilerin ağzından ve pantolon paçasından paraları çıkarma anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 09-10-2022 15:01

İstanbul'un ilk katlı otoparkı yıkılıyor, işletmeler son kez kepenk açtı: Yavaş yavaş ışıkları kapatacağız, hüzünleneceğiz

Karaköy'de bulunan 46 yıllık otoparkın altındaki ünlü işletmeler için bugün son gün. Yarın itibariyle otoparkın altında bulunan dükkanlar müşterilerine satış yapamayacak. İşletme sahibi Nadir Güllü, ''Gece 00.00'da kalabalık olacak bu dükkan, yavaş yavaş ışıkları kapatacağız, hüzünleneceğiz, gelen müşteriler ile gece oraya gideceğiz" derken, tekstil malzemeleri satan Hakim Akçay ''Normalde 8-10 bin lira olan kiralar fırsatçıların yüzünden 40-50 bin lira olmuş'' ifadelerini kullandı.

Haber 01-10-2022 16:20

Karaköy'deki otopark kapatıldı, haberi olmayan kapıda kaldı! '1 saattir dolaşıyorum'

Karaköy'de bulunan 46 yıllık katlı otoparkın dün gece kapatılması sonucu sabaha saatlerinde park sorunu yaşandı. Otoparkın kapalı olduğu gören sürücülerden biri, ''Benim haberim yoktu. Yaklaşık 1 saat 15 dakikadan beri dolaşıyorum. Eminönü'nde işimiz var orası zaten sıkıntılı'' dedi. Durumdan şikayetçi olan esnaf da ''Pazar günü kapanacak şekilde hazırlığımızı yaptık. Dün Sayın Ekrem İmamoğlu geldi. Ayın 1'ine kadar daha kalmamıza müsaade etti. Şu an mağduruz'' ifadelerini kullandı.

Haber 24-09-2022 16:05

'Çöpten yemek' yalanına çocukları da alet ettiler! Pes dedirten cevap: Sana ne?

Karaköy'de çöpten yiyecek topluyormuş gibi yapan dilenciler ekiplerin operasyonu sayesinde kıskıvrak yakalandılar. Yanlarında çocuklarla dilenen ve çöpü karıştıran yabancı uyruklu kadınlar pişkinlikleriyle de pes dedirttiler. Dilenci kadın, çekim yapan basın mensubunun, "Neden duygu sömürüsü yapıyorsunuz?" sorusuna, "Sana ne" şeklinde cevap verdi.

Haber 14-09-2022 09:50

Deprem kuşağındaki Sakarya'ya yeni afet koordinasyon merkezi inşa edilecek

Merkezde, yangın ve dumanlı alanlardan kaçış simülasyonları ile fay kırılım, bina salınım ve zemin sıvılaşma eğitim modülleri yer alacak

Yurthaber 07-09-2022 17:19

Bilecik'te sağanak etkili oldu

Bilecik'te sağanak etkili oldu

Yurthaber 24-08-2022 22:21

Kan donduran olay! Tuvalet görevlisini yaktı, uyumaya gitti

Karaköy'de alt geçitteki tuvalette görevli Sıtkı Y., çevredekileri rahatsız ettiği gerekçesiyle uzaklaştırmaya çalıştığı Mehmet A.'nın saldırısına uğradı. Sokakta yaşadığı öğrenilen Mehmet A., Sıtkı Y.'nin üzerine tiner atıp çakmakla ateşe verdi. Saldırgan Mehmet A., mahkemece tutuklanırken, Sıtkı Y. ise tedavinin ardından taburcu oldu. Aynı noktada 2 yıl önce de önünü kestiği gruptan para isteyen alkollü saldırgan, verilen 5 lirayı beğenmeyerek kalasla başına vurduğu bir kişiyi öldürmüştü.

Haber 24-07-2022 10:58

Yer: İstanbul! Otomobil yayaların arasına daldı, panikle kaçıştılar

İstanbul Karaköy'de “U” dönüşü yapan hafif ticari araç, başka bir aracın çarpması sonrası kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Vatandaşlar panikle kaçışırken olayda 2 kişi yaralandı. Korku dolu anlar ise anbean kameraya yansıdı.

Haber 30-12-2021 10:36

Karaköy'de tramvay yolunda kaza! Seferler durdu

Karaköy'de tramvay ile bir taksi çarpıştı. Kazada tramvay yoluna girdiği belirtilen taksinin sürücüsü yaralanırken tramvay seferleri durdu.

Haber 16-07-2021 17:44

İstanbul’un göbeğinde kadına şiddet! Bir yumrukla yere serdi

Karaköy’de bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle yere yatırdığı kişiyi yumruk ve tokatlarla darp etti. Olayı görüp müdahale etmek isteyen iki genç kadın da şahıs tarafından saldırıya uğradı. Genç kadının yere savrulduğu o anlar cep telefonu kamerasına yansırken, polis ekipleri tarafları gözaltına aldı.

Haber 10-07-2021 10:20

Fırat Özgöçer öldü mü? Fırat Özgöçer kimdir, ne iş yapıyor? Fırat Özgöçer neden öldü?

Ünlü bir iş insanı olan Fırat Özgöçer evinde ölü bulundu. Bodrum ve İstanbul’da turzim işiyle uğraşan iş insanı Fırat Özgöçer’in ölümü savcılık tarafından şüpheli bulundu. Elif Boyner’in eski sevgilisi olan iş insan Özgöçer’in şüpheli ölümü hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ölümle ilgili ise birçok kişi araştırma yapıyor. Şüpheli şekilde evinde ölü bulunan Fırat Özgöçer kimdir?

Haber 15-06-2021 09:55

Eminönü ve çevresindeki yoğunluk havadan görüntülendi

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı üçüncü cumartesi günü yine yoğunluk yaşanıyor. Eminönü ve Karaköy de bu yoğunluktan payını alırken, Galata Köprüsü balık tutanlarla doldu. Bölgede yoğun araç ve yaya trafiği havadan görüntülendi.

Haber 20-03-2021 14:37

Afla çıkan gaspçı, hırsızlık suçundan yakalandı

Cezaevinden afla çıkan gaspçı hırsızlıktan yakalandı.

Haber 30-10-2002 14:33