Karınca Haberleri

15 yaşındaki karınca uzmanının keşfi: Okulunun bahçesinde bugüne kadar kaydı olmayan örümcek türü buldu

Kendini "karınca uzmanı" olarak tanımlayan İstanbul Saint Joseph Lisesi 9. sınıf öğrencisi Fikret Arda Düzgünses okulunda karıncaları takip ederken Türkiye'de bugüne kadar olmayan bir örümcek türü keşfetti. Düzgünses hedefinin eğitimini biyoloji alanında sürdürmek olduğunu söyledi.

Haber 16-01-2024 13:52

Evdeki karıncaları anında yok ediyor! Bu doğal çözüm ile karıncalar bir daha asla evinize uğramayacak

Evde karşılaşılan karıncalar zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Bu durumla başa çıkmak için etkili doğal çözümler aranıyor. Evdeki karıncaları anında yok eden bu yöntemler, karıncaların evinize bir daha uğramamasını sağlıyor. Evde pratik malzemelerle hazırlanan bu çözümler doğal içerikli olması sebebiyle daha çok tercih ediliyor. Eğer evinizdeki karıncaları ortadan kaldırmak ve bir daha karşılaşmamak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 09-01-2024 14:05

Evdeki karıncalardan kurtulmanın kesin yolu! Bu yöntemlerle karıncalara veda edin

Evimizi paylaştığımız karıncalar, sıklıkla can sıkıcı bir sorun haline gelebilir ve onlardan kurtulmak bazen karmaşık görünebilir. Ancak, endişelenmeye gerek yok! Karınca kovma konusunda basit ama etkili ipuçları ve doğal çözümlerle evinizdeki karıncalara veda edebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bu küçük misafirleri uzaklaştırmanın etkili yollarını haberimizde derledik.

Kadin 10-11-2023 10:06

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncalardan kurtulmanın en etkili yolu

Bahar ve yaz aylarıyla berber daha sık görülen karıncalar bazen evlere istila edebiliyor. Karıncaları kovmak için çeşitli kimyasal ürünleri kullanmak yerine doğal ürünler ile de kesin çözüme kavuşabilirsiniz. Böylelikle en sağlıklı şekilde karıncalardan sonsuza dek kurtulabilirsiniz. Evdeki karıncaları kovmak için her evde bulunan etkili doğal malzemeleri kullanabilirsiniz.

Kadin 01-09-2023 08:57

Evdeki karıncalardan sonsuza dek kurtulun! Karıncaları evden uzaklaştıran doğal çözüm

Evde karıncaların çoğalması özellikle bahar ve yaz aylarının gelmesiyle daha fazla görülmeye başladı. Karıncaları kovmak için çeşitli kimyasal ürünleri kullanmak yerine doğal ürünler ile de kesin çözüme kavuşabilirsiniz. Bu sağlığınız için de daha güvenl olacaktır. Evdeki karıncaları kovmak için her evde bulunan etkili doğal malzemeyi kullanabilirsiniz.

Kadin 20-07-2023 09:36

Uçan karıncalar şehirleri adeta istila etti! Gökyüzünü kapladılar... “Kıyamet alameti” olarak yorumlandı

İngiltere’de Londra başta olmak üzere birçok şehirde uçan karınca sürülerinin istilası yaşandı. Kanatlı böcekler eş aramak için gökyüzüne çıkınca ortaya çıkan görüntüler herkesi korkuttu. Kimileri durumu “kıyamet alameti” olarak yorumlarken kimileri ise durumdan etkilenmeden günlük hayatına devam etti. Görüntüler sosyal medyada “Uçan Karınca Günü” ilan edilerek viral oldu.

Trend 19-07-2023 07:39

Tek malzemeyle tüm karıncalardan kurtuldu! TikTok'ta viral oldu

Karıncalara zarar vermeden onları uzaklaştırmanın etkili yolları aranıyor. Evinde kimyasal ilaçlar kullanmak istemeyenler için karınca kovucu doğal çözümler bulunuyor. TikTok'ta trend olan karınca kovucu yöntemi deneyen herkes bu yöntemin etkilerinden memnun kaldıklarını paylaşıyor.

Kadin 18-06-2023 13:56

Evinizdeki karıncalardan sonsuza dek kurtulmanızı sağlayan doğal çözüm! Milyonlarca kişi denedi

Karıncaları yok etmek için kimyasal maddeler kullanmak istemeyenler doğal çözümlere yöneliyor. Karıncalardan kurtulmanızı sağlayan doğal yöntemini paylaşan bir kadın bu yolun oldukça basit ve etkili olduğunu paylaştı. TikTok'ta milyonlarca kişinin denediği bu yöntem karıncaları uzaklaştırmanın en etkili yolu olarak görülüyor.

Kadin 12-06-2023 16:07

Karıncalardan kurtulmanın en basit yolu! Tek malzemeyle evdeki karıncaları yok edebilirsiniz

Karıncalar havaların ısınmasıyla birlikte giderek artmaya başlıyor. Evde artış görülen karıncalardan kurtulmak için etkili yöntemler aranıyor. Karıncaları uzaklaştırmanın sadece kimyasal karınca kovucu ürünlerle olduğunu düşünenler yanılıyor. Her evde bulunan doğal malzemelerle karınca istilalarından kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-06-2023 11:22

Evde karıncaları anında yok eden tek malzeme! Karıncaların bir daha gelmemesini sağlayan doğal çözüm

Karıncalar bahar ve yaz aylarında artış gösteriyor. Karıncalara zarar vermeden onlardan kurtulmak için çeşitli yollar aranıyor. Evdeki karıncaları kovucu ürünler zararlı kimyasallar içerebiliyor. Oysaki her evde bulunan zararsız bir malzeme ile karıncalardan kurtulmak mümkün olabiliyor.

Kadin 16-05-2023 11:19

Böceklerden kurtulmak için kullandığı yöntemle viral oldu! Sadece iki malzemeyle evinizdeki haşerelerden sonsuza dek kurtulabilirsiniz

Böceklerden korkan ve tiksinen kişiler evdeki böceklerden nasıl kurtulurum sorunu aratıyor. Böcekleri yok etmek için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenler farklı çözümlere başvuruyor. Sosyal medyada kendi böcek kovucu karışımını paylaşan bir kişinin videosu kısa süre içerisinde viral oldu. Böceklerden kurtulmanızı sağlayacak bu mis kokulu karışımı herkesin denemesi gerekiyor.

Kadin 03-05-2023 17:29

İki malzemeyle karınca istilalarına son veriyor! Karıncalardan kurtulmak için etkili çözümü paylaştı

Karıncalar havalar ısınınca evleri, bahçeleri istila etmeye başlıyor. Gün geçtikçe artan karınca istilalarından şikayet ediyorsanız bu duruma dur demenin zamanı geldi! TikTok'ta bir uzman karıncalardan kurtulmak için bütçe dostu karışım tarifini verdi.

Kadin 27-04-2023 13:59

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncaları uzaklaştırmak için kesin çözüm

Karıncalar evde kötü görünümlere ve hijyen problemlerine neden olabiliyor. Dönem dönem artış gösteren karıncalardan kurtulmak için kesin çözümler aranıyor. Kullandığınız kimyasal ürünlerin karıncaları uzaklaştırmamasından şikayet ediyorsanız evde hazırlayacağınız doğal karışımlar ile karıncalardan sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

Kadin 05-04-2023 09:14

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncaları uzak tutmak için...

Evde bulunan böcekler hem görüntü hem de hijyen konusunda problemlere sebep oluyor. Özellikle mutfakta ortaya çıkan karıncalardan kurtulmak için etkili yöntemler aranıyor. Evdeki karıncaları uzaklaştırmak ve bir daha gelmemelerini sağlamak için alınacak basit önlemler bulunuyor.

Kadin 02-03-2023 11:13

Bilim insanlarının çok konuşulacak keşfi: Karıncalar, kanseri koklayabilirler!

Bilim insanları çok konuşulacak bir keşifle gündeme damgalarını vurdular. Aktarılan bilgilere göre karıncalar bir gün az maliyetli bir 'biyo-dedektör' gibi davranarak hayat kurtarmaya yardımcı olabilir. Çünkü bilim insanları, karıncaların idrardaki kanseri koklayabildiğini keşfettiler.

Haber 05-02-2023 10:05

Bilim adamlarından çığır açan araştırma! Kanseri koklayarak tespit edebiliyorlar

Karıncalar kendi ağırlıklarının beş bin katı ağırlığındaki nesneleri kaldırabilme özellikleri ile biliniyorlar. Son yapılan araştırmalar karıncaların ilginç bir özelliği daha olduğunu tespit etti. Bilim adamları karıncaların idrarı koklayarak kanseri tespit edebildiğini bildirdi.

Haber 26-01-2023 14:00

Kullanılmış limonu sakın çöpe atmayın! Ocağın üzerine koyunca 2 dakika mucize yaratıyor

Limon, her mevsim mutfağın vazgeçilmez malzemeleri arasında bulunuyor. Birçok hastalığa karşı tam koruma sağlayan limonun sadece içi değil kabuğu da oldukça faydalı. Kullanım alanı mutfakla sınırlı kalmayan limonun sağladığı etkiler şaşırtıyor. Limonu kullandıktan sonra çöpe atıyorsanız bu yanlıştan hemen vazgeçin! Limon kabuğunun faydası...

Kadin 09-12-2022 09:28

Lise öğrencisi evinde çoğalttığı karınca kolonilerini doğaya salıyor

KKırklareli'nin Demirköy ilçesinde 14 yaşındaki lise öğrencisi Yusuf Akça, evinde beslediği karıncaların sayılarını artırdıktan sonra doğal ortamlarına bırakıyor.

Haber 02-11-2022 11:56

Bu fotoğrafı gören korku filminden alındı sanıyor! Ancak gerçekte çok şaşıracağınız bir canlıya ait

Korkutucu görünen bu fotoğraf, ilk görüşte gişe rekorları bir korku filminden alınmış sanılıyor. Ancak bu fotoğraf en az hayatın kendisi kadar gerçek ve hepimizin yakından tanıdığı bir canlıya ait. Litvanyalı fotoğrafçı Dr. Eugenijus Kavaliauskas tarafından çekilen bu fotoğrafın hangi canlıya ait olduğunu öğrenince kesinlikle çok şaşıracaksınız.

Haber 24-10-2022 12:59