Kate Middleton Haberleri

Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Kanser olduğunu açıkladı: 'Her geçen gün güçleniyorum'

Kendisinden aylardır haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili son zamanlarda birçok iddia ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Middleton'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddiaydı. Bu iddia Middleton'ın eşi ile bir dükkandan yaptığı alışveriş görüntüsüyle yalanlanırken yeni bir gelişme yaşandı. Middleton paylaştığı videoda kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Trend 22-03-2024 21:39

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 20-03-2024 14:38

Herkesin merak ettiği Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medyada yeni iddia... İşte son hali

Galler Prensesi Kate Middleton'un nerede olduğu günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kate Middleton hakkında ortaya çıkan spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, 'Kayıp Prenses' ortaya çıktı. Ancak yeni iddialar da gündeme geldi. İşte Kate Middleton'un son hali...

Magazin 19-03-2024 09:50

Kate Middleton ortaya çıktı mı? Öldüğü bile iddia edilmişti! Fotoğraf yok, açıklama var... 'Orada görmek beni çok şaşırttı'

Bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Ancak özellikle son dönemde Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi sosyal medyada çeşitli spekülasyonları ve iddiaları da beraberinde getirdi. Son olarak sosyal medyada öldüğü bile iddia edilen Kate Middleton hakkında yeni bir açıklama geldi. Kate Middleton'ın 'oynanmış' fotoğrafının büyük tepki çekmesinin ardından, Prenses Kate'in ortaya çıktığı söylendi.

Haber 18-03-2024 09:58

Kate Middleton

Kate Middleton Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kate Middleton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Kate Middleton'un ardından Kral Charles da hastanelik oldu... Kral Charles'ın yerine kim bakacak?

Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Galler Prensesi'nin karın ameliyatı geçirdiği, "10 ila 14 gün" hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine dönme ihtimalinin olası olmadığı açıklandı. Saray, Kate Middleton'un ameliyat olduğunun bilgisiyle birlikte Kral Charles'in gelecek hafta prostat ameliyatı geçireceğini doğruladı.

Trend 18-01-2024 13:47

İngiltere'de taç giyme töreninde Prens Louis hareketleriyle dikkat çekti! İlgisini kaybedince...

İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme töreni dünya basınının gündeminde... Taç giyme töreninde Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi basında bolca yer aldı.

Magazin 07-05-2023 09:30

Prens William ve Kate Middleton 12. evlilik yıl dönümlerini bu kareyle kutladı... Saray kaynakları “özel kutlamaya” işaret etti

Kate Middleton ve Prens William Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatından sonra tahtın yeni sahibi Kral Charles’in taç giyme töreninden bir hafta önce 12. evlilik yıl dönümlerini samimi bir kareyle kutladı. İkili evlilik yıl dönümleri için Norfolk’ta birlikte bisiklet sürdükleri bir kareyi tercih etti.

Trend 29-04-2023 13:37

İngiltere Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı! Onları hiç böyle görmediniz

İngiltere Kraliyet Ailesi Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Kral Charles’ın tahtın yeni sahibi olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Kral Charles’in mayı ayında gerçekleşecek taç giyme törenine Meghan Markle ve Prens Harry’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Taç giyme törenine ilişkin söylentiler devam ederken Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-2023 11:13

Prenses Kate Meghan Markle ve Prens Harry'nin belgeseline tepki verdi! İhanete uğramış gibi hissediyorum

Ses getiren belgesellerinde kraliyeti suçlayan Meghan Markle ve Prens Harry’ye Prenses Kate’den tepki geldi. Bazı kaynaklara göre Prenses, çiftin belgeseldeki kraliyeti hedef alan ifadelerinden rahatsız oldu.

Magazin 23-12-2022 15:51

Meghan Markle ile Prens Harry’nin belgeselinin ikinci kısmı da olaylarla başladı! Kraliyet Ailesi’nin sırları ortaya çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden radikal bir karar verip ayrıldıktan sonra adeta bir savaşa giren SussexDükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın heyecanla beklediği belgeselin ikinci kısmı İngiliz medyasına bomba gibi düştü. Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nin içinde olup bitenlere ilişkin itirafları da Kral Charles ve Prens William'ı çok kızdıracak!

Magazin 16-12-2022 13:39

Prens Harry ve Meghan Markle durmak bilmiyor! Bu kez saray çalışanlarını hedef aldılar... “William’ı korumak için yalan söylüyorlar”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı büyük yankı uyandırırken gözler bir kez daha Kraliyet Ailesi’ne çevrildi. Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan belgeselin kalan üç bölümlük ikinci kısmının fragmanı bile sansasyon yarattı. Fragmanda Prens Harry’in saray çalışanlarını hedef alan sözleri tartışma yarattı.

Trend 12-12-2022 16:21

Zarafet denilince ilk akla o geliyor! Kate Middleton'ın zarif tarzı

Prenses Diana'nın tarzı yaşamından günümüze kadar yıllardır konuşuluyor. Diana'nın gelini olarak bilinen Kate Middleton da Diana'nın izinden gidiyor. Kadınlar Kate Middleton'ın çabasız ama oldukça kaliteli görünen zarif tarzı için nelere dikkat ettiğini merak ediyor. İşte Kate Middleton tarzına sahip olmanız için yapmanız gerekenler...

Kadin 17-10-2022 15:32

Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle her şey değişti! Diana'nın ünlü unvanının artık başka bir sahibi var

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in İngilizleri yasa boğan ölümünün ardından tahta oğlu Galler Prensi 3. Charles geçti. Kraliçenin ölümü ve akabinde Charles'ın kral olmasıyla kraliyette unvanlar ise değişti. Tahtın 1 numaralı varisi artık Prens William oldu. Galler Prensi ve Prensesi unvanları da Prens William ve eşi Kate (Catherine) Middleton'a geçti. Galler Prensesi unvanı, trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden Diana ile ünlenmişti.

Trend 11-09-2022 11:21

Kraliçe'den sonra Kate Middleton ve Prens William'ın unvanları değişti

Kraliçe Elizabeth’in dün hayatını kaybetmesinin ardından kraliyette unvan değişiklikleri yapıldı. Prens Charles'ın kral olmasıyla birlikte Kate Middleton ve Prens William'ın da unvanları değişti. Middleton artık "prenses" olacak.

Magazin 09-09-2022 13:48

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi yeni sezona hazır! Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak isimler belli oldu

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi 6. sezonuyla sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi yeni sezonunda Prens William ve Kate Middleton’un hayatına odaklanacak. Kraliyet ailesinin popüler isimleri Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak oyuncular belli oldu.

Trend 05-09-2022 17:44

Kraliyeti karıştıracak ihanet iddiası! Prens William Kate Middleton'ı aldatıyor

Dünyanın en gözde çiftlerinden biri olan Britanya tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'ı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kate Middleton'ın eşinin ilişkisi duygusal boyuta geçmediği sürece ses çıkarmadığı da konuşulanlar arasında yer aldı.

Magazin 30-07-2022 14:47

Kate Middleton ve Prens William 2022 Royal Ascot At Yarışları'na katıldı! Diana'ya benzerliği dikkat çekti

İngiltere’de Kraliyet Ailesi onuruna düzenlenen Royal Ascot At Yarışları birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. İngiliz sosyetesi ve kraliyetinden konukların birbirinden ilginç şapkalarıyla boy gösterdiği yarışlara Kate Middleton ve Prens William katıldı. Sağlık sorunları nedeniyle etkinliğin ilk günlerinde yer alamayan Kraliçe II. Elizabeth'in önümüzdeki günlerde katılım göstermesi bekleniyor.

Magazin 18-06-2022 14:01

Prens Louis 4 yaşında: Kate Middleton'ın çektiği kareler yayınlandı

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde tahtın beşinci sıradaki varisi, Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis, 4 yaşına girdi. Prens'in doğum günü fotoğraflar yayınlandı.

Magazin 23-04-2022 15:03

Yeşil elbisesinin içinde ışıl ışıl! Kate bir zümrüt gibi…

Cambridge Düşesi, Prens William ile Karayipler turunun beşinci gününde katıldıkları bir devlet yemeği için İngiliz moda tasarımcısı Jenny Packham tarafından özel olarak tasarlanmış ışıltılı zümrüt bir gece elbisesiyle görüntülendi.

Trend 24-03-2022 18:19

Kate Middleton ve Prens William paylaştı! Kraliyet Ailesi'den Noel kartı

İngiltere Prensi William, eşi Kate Middleton ve üç çocuğuyla çekilen geleneksel Noel kartı fotoğraflarını Kraliyet'in resmi Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 11-12-2021 12:33

Yeni James Bond filminin galasına kraliyet ailesi damga vurdu! Kate Middleton'un elbisesi kafa karışıklığı yarattı

Daniel Craig’in son kez 007 James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin galası İngiltere’de gerçekleşti. Gösterişli geceye kraliyet ailesi damgasını vururken, Düşes Kate Middleton ise kırmızı halının en çok beğenilen ismi oldu.

Magazin 29-09-2021 10:51

Kraliyetin tutumlu düşesi: 17 yıldır aynı çizmeyi giyiyor

İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 2004 yılından bu yana kullandığı ve son ziyaretinde de tercih ettiği çizmesi gündem oldu.

Haber 29-04-2021 15:51

Prens William ve eşi Kate Middleton'ın malikanesine Denizli mermeri

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Cambridge Dükü Prens William ve Düşesi Prenses Kate'e düğün hediyesi olarak tahsis ettiği Anmer Hall, dünyaca ünlü beyaz cennet Pamukkale'nin doğal travertenleriyle yenilendi. Prens William, Türk firmaya mektupla teşekkür etti.

Haber 29-04-2021 09:48

Prens Louis üç yaşında! Fotoğraflarını annesi çekti

İngiltere'de tahtın beşinci sıradaki varisi Prens Louis, üç yaşına girdi. Prens'in doğum günü için paylaşılan fotoğrafı, annesi Düşes Kate Middleton çekti.

Magazin 23-04-2021 15:39