HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavgaya müdahale eden polisle çatıştılar

Şanlıurfa'da akraba iki aile, kız kaçırma meselesi yüzünden tartıştı.

Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayı ayırmak için olay yerine sevk edilen polisler, kavga taraflarının silahlı saldırısına uğradı. Çıkan olaylarda yaralanan olmazken, 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltıların devam ettiği sırada polise bıçakla saldıran bir bayan da gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın Dedeosman Mahallesi'nde, saaat 18.30 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şu şekilde gelişti: "Cengiz B., komşusu ve dayısının kızını kaçırma girişiminde bulundu. Bu sırada olayı fark eden kuzeni Hikmet B. ve kızın ağabeyi Tanju B. buna karşı çıktı. Bunun üzerine kısa bir tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine cengiz B., yakında bulunan evine geçerek eline aldığı pompalı tüfekle ateş açmaya başladı. Kuzenler ise ellerine aldıkları satır ve bıçaklarla karşılık verdi.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Olay yerine giden polisler de saldırganın ateşine maruz kaldı. Saldırganın polise ateş etmesi üzerine çok sayda çelik yelekli polis olay yerine gönderildi. Polis, mahalleyi kısa sürede ablukaya aldı. Bu sırada polis Tanju, Cengiz ve Hikmet B.'yi gözaltına aldı. Gözaltı sırasında bir bayan eline aldığı bıçakla polise saldırmaya çalıştı. Polis, saldırgan bayanı biber gazı ile kısa sürede etkisiz hale getirdi. Polis, adı öğrenilemeyen bayanı ve yanında bulunan bir kişiyi daha gözaltına aldı."

Çıkan olaylarda yaralanan olmazken, biri bayan 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

(CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler