Kedi Haberleri

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-2024 17:26

Diyarbakır'da çocukların sokakta yaralı bulduğu kedi BİLSEM'in Einsteinı oldu

Diyarbakır'da Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) eğitim gören öğrencilere, sokakta yaralı buldukları ve tedavisinin ardından sahiplenerek "Einstein" adını verdikleri kedi, motivasyon kattı.

Yurthaber 04-04-2024 11:26

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-2024 13:33

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 14-03-2024 17:00

Diğer Haber Etiketleri

Kedi

Kedi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kedi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 13-03-2024 16:46

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-2024 14:31

Altın ararken bir anda karşısına çıkan kedinin kendisine küfür ettiğini söyledi! Sosyal medyada viral video: Korkmadım diyemem, korktum tabi

Altın aradığını söyleyen bir adamın karşısına çıkan kediyle yaşadıklarını anlattığı videosu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Kedinin kendisine küfür ettiğini söyleyen adam korkudan evine döndüğünü söyledi.

Trend 13-03-2024 09:22

Bodrum'da hayvan katliamı! Mahkemede akılalmaz savunma: 'Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım'

Muğla Bodrum'da 4 köpek ile 3 kedi zehirlenerek öldü. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda hayvanları zehirleyen İbrahim Özlem tespit edilip yakalandı. Özlem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özlem mahkemedeki savunmasında "Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım, sen bizden misin yoksa jandarmadan mı diye beni denemek istediler" dedi.

Haber 29-02-2024 19:47

Lüks otelde insanlık dışı olay! Sosyal medya ayağa kalktı: Hemen işine son verildi

Aydın'da bulunan bir otelde ısınmak için otele giren kedilerin torbalara konulup öldürüldüğü iddia edildi. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak infiale yol açtı. Otel çalışanının işine son verilirken otelden yeni görüntüler ve açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 24-02-2024 10:35

Sokak kedilerinin üzerine asit döktüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 7,5 yıla kadar hapis istemi

Eyüpsultan'da çok sayıda kediye kezzap ve asit dökerek işkence ettiği iddiasıyla yargılanan sanığın, 7 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Yurthaber 21-02-2024 15:20

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: 'Başakşehir'de canice öldürülen Eros isimli kedinin kamu davası yeniden görülecek'

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sanık hakkında hapis cezası hükmünün açıklanmasının geriye bırakılması kararına karşı yapılan itirazın Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildiğini, davanın yeniden görüleceğini bildirdi.

Haber 21-02-2024 01:15

İbrahim Keloğlan, Eros'u dakikalarca tekmeleyip öldürmüştü! Tepkilere yol açan olayla ilgili mahkemeden dikkat çeken karar

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan isimli kişi, sitede bulunan Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Tepkilere yol açan olayda Keloğlan'a 1 yıl 3 ay ceza verilip hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararının kaldırılmasına hükmetti.

Haber 20-02-2024 17:45

Direkte görenler şaştı kaldı! Ekipler kurtarmak için seferber oldu

Kars’ta elektrik direğinde mahsur kalan kedi böyle kurtarıldı.

Haber 19-02-2024 11:24

Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı! 'Sol bacağımı yaraladı'

İstanbul Başakşehir'de bir kediyi tekmeleyen kişinin görüntüleri olay yaratmıştı. Yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp ezen sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa verilen cezanın ertelenmesi sosyal medyada tepki çekti. Savcılık mahkemenin kararına itiraz ederken sanığın ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 13-02-2024 20:00

Vefat eden babasının telefona mesaj gönderdi! Dakikalar sonra aldığı cevabı paylaştı... Bu beni çok duygulandırdı

Reddit'te ismi Kathy olarak açıklanan bir kullanıcı yaptığı paylaşımında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Vefat eden babasının cep telefonuna bir mesaj gönderdiğini ifade eden genç kadın gelen cevapla şaşkına döndü. Cevap almayı hiç beklemediğini söyleyen kadın sosyal medyadan hikayesini paylaşmaya karar verince viral oldu.

Trend 08-02-2024 10:50

Eskişehir'de sahipsiz kediyi sopayla öldüren şüpheliye ev hapsi

Eskişehir'de sahipsiz bir kediyi paspas sopasıyla vurup öldürdüğü belirlenen şüpheli hakkında ev hapsi kararı verildi.

Yurthaber 26-01-2024 13:58

Takdir toplayan hareket! Unkapanı Köprüsü'nde yoldan geçen araçları durdurup kediyi kurtardı

Fatih Unkapanı Köprüsü'nde bir kadın, refüjde kalan bir kediyi kurtarmak için yoldan geçen araçları durdurdu. Minik kediyi kurtaran kadının o anları kameraya yansıdı.

Haber 21-01-2024 14:05

Kedi besleyen kadınla imam arasındaki tartışma olay oldu: 'İnsana saygı duy hayvana duyma'

Cami arazisinde sokak kedisi besleyen bir kadın ile imam arasında tartışma yaşandı. Hayvanların kimseye bir zararı olmadığını belirten kadına imam, kedi ve köpeklerin pisliklerini kendisinin temizlediğini belirterek, "İnsana saygı duy, hayvana duyma" dedi.

Trend 19-01-2024 11:59

İzmir'de sokak kedilerini öldürdüğü iddiasıyla aranan kişi yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sokak kedilerini evine götürüp öldürdüğü iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 16-01-2024 07:36

Yakalayıp eve götürdü, öldürüp bahçeye attı! Onlarca kedi cesedi var... İzmir'deki cani kameraya yakalandı, gözaltına alındı

Kan donduran kedi katili olayı İzmir'de meydana geldi. Karşıyaka ilçesinde yaşayan K.K.'nın sokak kedilerini toplayıp, evine götürdüğü ve evinde öldürerek apartmanın bahçesine attığı belirlendi. Bahçede kedi cesetlerine görenler, kamera kaydını izleyince dehşete düştü. Söz konusu cani, polis operasyonuyla gözaltına alındı.

Haber 16-01-2024 06:46

Çorum'da traktörüyle baraj gölünde mahsur kalan sürücü ve kedisi kurtarıldı

Çorum'da traktörünü temizlemek için girdiği baraj gölünde mahsur kalan sürücü ile araçtaki kedisi, itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 15-01-2024 14:08

Esenyurt’ta önüne atlayan kediye çarpmamak için aracıyla dükkana daldı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken önüne atlayan kediye çarpmamak için ani manevra yaparak bir dükkana giren sürücü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-01-2024 11:50

Kedilere eziyet eden ve bölücü terör örgütü propagandası yapan 5 kişi tutuklandı!

Kedilere eziyet ettikleri ve bölücü terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle yakalanan, "C31K" isimli sosyal medya topluluğu üyesi 5 şüpheli tutuklandı.

Haber 13-01-2024 23:04

THY uçağı kabinde gezen kedi nedeniyle pist başından geri döndü

Türk Hava Yollarının (THY) TK 1843 sefer sayılı uçağı, İstanbul-Atina seferini yapmaya hazırlandığı sırada, sahibinin biletsiz ve kafesi olmadan yanında getirdiği kedinin kabinde gezinmesi üzerine pist başından geri dönmek zorunda kaldı.

Yurthaber 04-01-2024 12:27

Uçak pist başından geri döndü! Bu ilk olayı değil... O yolcu kara listeye alınacak

İstanbul-Atina seferini yapmaya hazırlanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait Boeing 777-300 tipi yolcu uçağı pist başından döndü. Yolcu uçağının pist başına geri dönme sebebinin, sahibinin elinden kaçan ve kabinde dolasan bir kedi olduğu öğrenildi. Kedinin yolcu tarafından kaçak olarak uçağa bindirildiği kaydedildi. Daha önce de benzer davranışlarda bulunan yolcunun kara listeye alınacağı öğrenildi.

Haber 04-01-2024 11:39

Başakşehir'de kediyi öldürdüğü belirlenen zanlı yakalandı

Başakşehir'de, bir sitenin asansöründe kediyi ayaklarıyla ezerek öldürdüğü tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-2024 11:21

Batman’da yürek ısıtan görüntü: Yavru kedi, köpeğin kucağına sığındı

Batman’da soğukta üşüyen yavru kedi, köpeğin kucağında ısınmaya çalıştı.

Haber 03-01-2024 16:33

Meraklı kedinin drone ile oyunu kamerada! Defalarca pati attı

Tekirdağ’da bir kedinin uçuşa hazırlanan drone cihazına defalarca pati attığı anlar hem cep telefonu kamerasına hem de drone kamerasına yansıdı.

Haber 31-12-2023 11:00

Vahşet! İşkenceyle öldürdükleri kediyi kayda alıp sosyal medyada paylaştılar

Yavru bir kediyi işkence çektirerek ölümüne neden olan ve o anları da sosyal medyada paylaşan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevke edildi.

Haber 30-12-2023 09:27

Erzurum'da yüksekten düşen kedi Dino mikrocerrahi müdahaleyle felç kalmaktan kurtarıldı

Erzurum'da 4. kattan düşmesi sonucu yürüme yetisini kaybeden "Dino" isimli kedi, doktorların 4 saatlik mikrocerrahi müdahalesiyle felç kalmaktan kurtarıldı.

Yurthaber 28-12-2023 11:06

Yine TikTok yine olay! Bu kez yapan değil, çeken sınır dışı edilecek

Sosyal medya platformları gündemi belirlemeye devam ediyor. Müstehcenlikle başlayan olaylar eziyetle devam etti. Hatay'da 11 yaşındaki bir çocuk etkileşim almak için bir kediyi ırmağa atmış o acımasız anları da 18 yaşındaki yabancı uyruklu biri kaydetmişti. Gözaltına alınan 11 yaşındaki çocuk için serbest bırakılma kararı çıkarken yabancı uyruklu şahsın sınır dışı edilmesine karar verildi.

Haber 17-12-2023 22:39

TikTok'ta dikkat çekmek için kediyi ırmağa atmışlardı, yakalandılar

TikTok adlı sosyal medya platformunda dikkat çekmek için Hatay'da kediyi ırmağa atmışlardı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler 1'i çocuk 2 kişi gözaltına aldı.

Haber 17-12-2023 00:08

Dronun peşine takılan kedinin ilginç anları gülümsetti

Adana’nın Kozan ilçesinde doğa çekimleri sırasında drona tepki veren kedi ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Haber 13-12-2023 11:03

O anlar kamerada! Vatandaştan kafasını ayran kutusuna sıkıştıran yavru kediyi 'kurtarma operasyonu'

Siirt’te kafasını ayran kutusuna sıkıştıran yavru kedi, yoldan geçen vatandaş tarafından kurtarıldı.

Haber 10-12-2023 17:59

Dehşete düşüren görüntüler! Çok sayıda kedi ve köpek çöplükte ölü bulundu

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki çöplükte çok sayıda kedi ve köpek ölüsü bulundu. Ölümlere tepki gösteren hayvanseverler, yakınındaki barınakta da durumun içler acısı olduğunu söyledi. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ise "Hayvanseverlerin duygularını suistimal etmeye çalışanlar belediyemizin de ismini karıştırıyor. Bunlar bizimle alakalı değil. Yol kenarında çarpılmış köpeklerin ölüsünü çöp konteynerlerinin yanına koyarak fotoğraf çekip, servis ederek itibarsızlaştırmayı amaçlıyorlar" dedi.

Haber 05-12-2023 14:59

Yavru bir kedi 7 milyon insanın hayatını tehlikeye soktu! Yetkililer teyakkuzda: Daha önce böyle bir alarma geçmemiştik...

ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan Madeline ve Rich Wahl çiftinin garajlarında buldukları yavru bir kedi, 7 milyon insanın kaderini etkilemek üzere... Kedi öldükten sonra ortaya çıkan rakun kuduzu yetkilileri alarma geçirdi. 'Daha önce hiç böyle alarma geçmemiştik' ifadesinde bulunan sağlık yetkilileri 10 gündür aşılama çalışmaları yaptıklarını belirtti. Rakun kuduzunun bölgede yaşayan 7 milyon insanı etkilemesinden korkuluyor. İşte haberin tüm detayları!

Trend 27-11-2023 14:48

Bursa’da ilginç görüntü! Su samuru, kediyi böyle kovaladı

Bursa’da şiddetli fırtına sonrası su samurları ortaya çıktı. İskelede gördüğü kediyi kovalayan su samuru, renkli görüntüler oluşturdu. O anlar anbean amatör kameraya yansıdı.

Haber 27-11-2023 10:33

İstiklal Caddesi'nde film gibi kedi kurtarma operasyonu! Onlarca meraklı kişi o anları böyle izledi

İstiklal Caddesi'nde bir binanın 4. katındaki camda mahsur kalan kedi için hem itfaiye ekipleri hem de vatandaşlar seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin yakalamaya çalıştığı kedi korkudan aşağıya atladı. Bu sırada kediyi havada tutmaya çalışan yabancı uyruklu kişi, tırmalanınca yaralandı. Kalabalık içindeki kişinin mısır yerken, kurtarma çalışmalarını izlemesi ise gülümsetti.

Haber 24-11-2023 10:27

Kayseri'de bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan komşusu tutuklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kadının başına sert cisimle vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan komşusu tutuklandı, maktulün 2 oğlu serbest bırakıldı.

Yurthaber 17-11-2023 07:34

Yer: Fatih! Kedilere mama aldım diyerek kendisini savunmuştu! Tutuklama kararı verildi

İstanbul'un Fatih ilçesinde son günlerde artan kedi ölümlerinin üzerine dikkatler o bölgeye çekilmişti. Fatih Camii çevresindeki kedi ölümlerindeki artışın ardından yavru bir kediyi çantaya koyarken görüntüleri sosyal medyada yayınlanan F.M.Ö. dün gözaltına alınmıştı. İfadesinde kedilere mama aldığını söyleyen F.M.Ö.'nün oğlu evlerinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Yapılan çalışmalarda kedilerin darbedilerek öldürüldüğü tespit edildi. F.M.Ö'nün tutuklandığı ifade edildi.

Haber 14-11-2023 13:53

Kedisi veteriner kliniğinde öldü, aldığı cevapla şaşkına döndü! 'Sen daha iyisine layıksın'

Bakırköy'de Gurbet Altıparmak'ın veteriner kliniğine tedavi için götürdüğü 7 aylık british shorthair cinsi kedisi, işlemlerden bir süre sonra öldü. Altıparmak, kedisinin cansız bedeninin kendisine gece boyunca verilmediğini, kliniğe polis ekipleriyle giderek sonraki sabah teslim aldığını iddia etti. Şikayetçi olacağını söyleyen Altıparmak, "Gittiğimde, bir de pişkin pişkin üç gün içerisinde ben sana bir kedi vereceğim, ismini de Thor koyarsın, sen daha iyisine layıksın dendi" diye konuştu.

Haber 09-11-2023 14:59

Sokakta gördü, poşete koyup götürdü! Tekmeleyerek öldürdü... Kedi katili yakalandı

İstanbul'da kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Sokakta gördüğü kediyi poşete koyup götüren ve daha sonra tekmeleyerek öldüren şahıs, infial yarattı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından harekete geçen polisler, şüpheliyi Mersin'de yakaladı.

Haber 07-11-2023 08:46

Evcil hayvanlarınızı dışarıda güvende tutacak en iyi tasma modelleri

Minik dostlarınızı dışarıda güvenle dolaştırmak için iyi bir tasmaya mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Gözünüz gibi baktığınız patili dostunuzla rahat yürüyüşler yapmak ve bu gezintiler sırasında onu güvende tutmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi tasma modellerine mutlaka göz atmalısınız. Haydi, hazırsanız başlayalım!

Haber 27-10-2023 12:04

Kedilerinize su içmeyi sevdirecek en iyi kedi su pınarı çeşitleri

Evimizi paylaştığımız kedilerimizin su içme alışkanlığı kazanması ve taze su tüketmesi, sağlıkları için bir hayli önemli. Siz de kedinizin her an taze suya ulaşmasını sağlayacak iyi bir kedi su pınarı arıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Birbirinden kaliteli ve kullanışlı modellerin yer aldığı listemizi inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.

Haber 27-10-2023 11:49

Evcil dostlarınızın yeme alışkanlıklarını düzenleyecek en iyi otomatik mama kabı modelleri

Evinizi kediler veya köpeklerle paylaşıyorsanız onların düzenli şekilde beslenebilmesi için elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Ancak evcil hayvanların yeme aktivitelerini daha düzenli ve eğlenceli hâle getirmek isterseniz otomatik mama kabı modellerinden yardım alabilirsiniz. Hem kediler hem köpekler için tasarlanabilen otomatik ayarlamalı mama kaplarıyla tanışmak için seçtiğimiz modelleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-10-2023 11:40

Şişli'de yangında dumandan etkilenen kedi itfaiyenin kalp masajıyla hayata döndürüldü

Şişli'de bir binanın giriş katında çıkan yangında baygın halde dışarı çıkarılan kedi, itfaiye ekiplerinin kalp masajıyla hayata döndü.

Yurthaber 26-10-2023 14:11

Kedinin fare ile gülümseten oyunu! O anları görür görmez kayda aldı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kaydedilen görüntülerde kedinin fare ile oyunu gülümseten anlara neden oldu.

Haber 25-10-2023 11:32

Farkında değilseniz belki ama kel kalabilirsiniz! Tercihiniz bu yönde ise dikkat, geri dönüşü olmuyor

Saç dökülmesi sorunu genetik yapının yanı sıra mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerden kaynaklanabiliyor. Kel kalma korkusu yaşayan bireyler hem sağlık hem de estetik açıdan tedirgin olabiliyor. Saç dökülmesine doğru müdahale edilmemesi kalıcı kelliğe yol açabiliyor. Uzmanlar evcil hayvan besleyen kişileri kalıcı saç dökülmesi hakkında uyarıyor.

Haber 19-10-2023 09:41

Bursa'da kamyonetin sahipsiz kediyi ezmesini güvenlik kamerası görüntüledi

Bursa'da iş yerlerinin yoğun olduğu sokakta kamyonetin ezdiği kedi, tedaviye alındı.

Yurthaber 17-10-2023 10:07