HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini sunmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı AKP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun ziyareti, daha önce saat 17.00'de yapılacağının duyurulmasına karşın, Başbakan Erdoğan'ın programı nedeniyle iki saat 15 dakikalık gecikme ile saat 19.15'te başladı.

[

****](https://www.mynet.com/fransa-aptal-yasaya-evet-dedi-110100607911)

Kılıçdaroğlu’na görüşmede, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Faik Öztrak eşlik ederken, Başbakan ise Kılıçdaroğlu’nu AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Genel Sekreter Haluk İpek’le birlikte ağırladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu "geçmiş olsun" ziyareti vesilesiyle AKP'nin yeni genel merkezini de ziyaret etmiş olduklarını ifade ettiği öğrenildi.

Görüşmede Fransa Ulusal Meclisi’nde kabul edilen Ermeni soykırımı iddialarının reddini suç sayan yasa da gündeme geldi. Başbakan Erdoğan Fransa’ya uygulanacak yaptırımlar konusunda CHP’den destek isterken, Kılıçdaroğlu bu konuda her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi. Başbakan’ın, CHP’nin Fransa’daki sol sosyalist partilerle iyi ilişkileri olduğunu ve bu konuda CHP’nin söz konusu partiler nezdinde girişimlerde bulunabileceğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun ise bu konuda zaten mevcut girişimlerinin bulunduğunu, bu girişimleri daha da sıklaştıracaklarını ifade ettiği kaydedildi.

Görüşmede yeni Anayasa, tutuklu milletvekilleri gibi güncel iç siyasi gelişmelerin gündeme gelmediği belirtildi.

Görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu aracına kadar uğurladı.

[

**

**](https://www.mynet.com/fransa-aptal-yasaya-evet-dedi-110100607911)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler