Kiraz Inan Haberleri

Beyin ameliyatı geçiren kızın küçük kızın peruğunu görünce yaşadığı mutluluk sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı

Sosyal medyada 'meleklerin_abisi' kullanıcı adıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya çalışan Yasin Kiraz isimli fenomenin paylaşımı olay oldu. Geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle saçlarını kazıtmak zorunda kalan küçük Mira'ya bir peruk hediye eden Kiraz o anları sosyal medyadan paylaşınca herkesi duygulandırdı.

Trend 2024-04-19 11:04:35

Lapseki'nin meyve bahçeleri, sakurayı andıran görüntüsüyle verimli bir sezonu müjdeliyor

Türkiye'nin önemli meyve üretim merkezlerinden Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki bahçeler, sakurayı (kiraz çiçeği) andıran görüntüsüyle üreticileri verimli bir sezon için umutlandırıyor.

Yurthaber 2024-04-16 12:01:06

Miras kavgasında İnan Kıraç evlatlıktan reddetmişti! Uzlaşma olabilir mi? sorusuna İpek Kıraç'tan böyle yanıt geldi! Annemin ismini, mirasını...

Forbes’un güncellediği Türkiye’nin en zenginleri listesinde 2.8 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker ve Semahat Sevim Arsel’den sonra üçüncü sırada gelen ve babasının miras krizinde evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç, "Uzlaşma olabilir mi? " sorusunu yanıtladı.

Finans 2024-04-07 11:40:23

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 2024-04-02 09:59:40

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi? Yanıtlar Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:34

Mihalıççık’ın ünlü kiraz ağaçları koruma altında

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mihalıççık ilçesinde Kiraz Yetiştirilen Alanlarda Akdeniz Meyve Sineğinden Ari Alan Projesi kapsamında yürütülen kontroller devam ediyor.

Yurthaber 28-03-24 15:58

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 27-03-24 23:31

İzmir'de suç örgütüne yönelik operasyonda 13 kişi yakalandı

İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde suç örgütüne yönelik operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 19-03-24 10:32

İki aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel seçimlerde muhtar adaylığı konusunda akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Ali Kiraz, hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Aralarında mevcut muhtar Mehmet Göker'le birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı kavga anı cep telefonu ile kaydedilirken, olaydan sonra bazı evlerde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 17-03-24 21:45

Kirazın faydaları nelerdir? Kiraz hangi hastalıklara iyi gelir?

Gerek lezzetinden kaynaklı gerekse insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanmak amacıyla tüketilen birçok farklı meyve çeşidi vardır. Kiraz da zengin besin değeri ile dikkat çeken meyve çeşitlerinden biridir. Prunus türüne ait pek çok ağacın meyvesi, kiraz olarak adlandırılmaktadır. İçerisinde çekirdek bulunan ve çoğunlukla kırmızı renge sahip olan bu meyvenin sağlık açısından önemli yararları vardır. Peki, kirazın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:48

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Gaziantep FK'nın hocası Selçuk İnan'dan maç sonu itiraf: Bu kadarını beklemiyorduk!

Gaziantep FK'nın yeni hocası Selçuk İnan ilk maçında Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerken karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-24 23:29

Selçuk İnan galibiyetle başladı! Gaziantep FK'nın çiçeği burnunda hocası Siyah-Beyazlılar'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Siyah-Beyazlılar üst üste 2'nci mağlubiyetini almış oldu ve Selçuk İnan ilk maçında galibiyetle başladı.

Spor 11-03-24 22:27

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Futbolcular hakkında yapılan başvuruyla ilgili karar verildi

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. Davada Denizbank’ın "Bankanın itibarının zedelenmesi" şikayetiyle yaptığı başvuruda, Emrah Çolak, Emre Çolak, Musa Mert Çetin ve Selçuk İnan hakkında kovuşturmaya yer olmadığına hükmedildi.

Haber 08-03-24 20:47

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor 08-03-24 15:21

Selçuk İnan'dan sürpriz imza! Gaziantep FK'nın başına geçti...

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Spor 07-03-24 18:27

İzmir'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

İzmir'in Kiraz ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 07-03-24 09:58

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-24 14:53

İstanbul'daki adliye saldırısında '8 yıl' detayı! 'Savcı Kiraz' iddiası gündemde... Birden altyazı geçti, hanımla ayağa kalkamadık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçti. Saldırının gerçekleştiği İstanbul Adalet Sarayı dün bir kez daha hainler tarafından hedef alındı! Teröristlerden Emrah Yayla'nın, Kiraz'ın katiliyle akraba olduğu iddiasına Bakan Tunç'tan yanıt gelmişti. Acısı hala taze olan baba Hakkı Kiraz, dünkü saldırıyı gördükleri ana ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Saldırıda yaşamını yitiren Dilfıraz Karataş ile ilgili de yeni bir detaya ulaşıldı.

Haber 07-02-24 10:25

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ’Yılın Kadını’ seçildi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a Prof. Dr. Jale İnan Antalya 2023 Yılın Kadını Ödülü verildi.

Yurthaber 02-02-24 12:03

Bakan Yardımcısı İnan: Kişi başı gelirin artarak 40 bin dolar seviyelerine çıkması gerekiyor

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Türkiye’de kişi başı gelirin 10 bin doları geçmeye başladığını belirterek, “Gitmemiz gereken yerler 20, 30, 40 bin dolarlar." açıklamasını yaptı.

Finans 16-01-24 16:38

Gizli fon davasında ara karar! Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasının üçüncü duruşması bugün görüldü. Sanık Erzan savunma yaptı."O koltukta oturmasaydım, kartvizitimde yazmasaydı, bir saat önce işten ayrılsaydım, Selçuk İnan o parayı bana vermezdi." dedi. Pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Haber 15-01-24 20:51

Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında... Erzan, duruşmada İnci Taneleri repliğiyle savunma yaptı! O detay dikkat çekti

'Yüksek kar getirili fon' vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Denizbank'ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı dava bugün görüldü. Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu’nun dahil birçok futbolcunun karıştığı dolandırıcılık davasında sanık Seçil Erzan, İnci Taneleri dizisindeki replik ile savunma yaptı. İfade veren Erzan, "Herkes yer içer hesabı Seçil öder" dedi.

Magazin 12-01-24 16:56
ele

Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynadı! Seçil Erzan fonunda gözlerden kaçan ayrıntı: Eğer girselerdi film devam edecekti

Seçil Erzan fonunda her geçen gün birbirinden ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera gibi birçok tanınmış isimden fon vaadiyle para alan ve daha sonra sürekli oyalama taktiğiyle yeni isimler arayan Seçil Erzan, daha fazla kaçamamış ve adeta patlamıştı!

Finans 05-01-24 16:20

Fenerbahçe'de de Galatasaray'da da oynadı... Seçil Erzan fonunda herkesin gözünden kaçan detay: İkna etseydi film devam edecekti

Türkiye'nin konuştuğu fon olayında her geçen gün birbirinden ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera gibi birçok tanınmış isimden fon vaadiyle para alan ve daha sonra sürekli oyalama taktiğiyle yeni isimler arayan Seçil Erzan, daha fazla kaçamamış ve adeta patlamıştı!

Finans 05-01-24 16:18

Kilo vermek isteyenler dikkat! Herkes çöpe atıyor ama öyle bir faydası var ki...

Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ya da verdikleri kiloları geri aldıklarını ifade ediyor. Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Kiraz sapı kilo vermek isteyen kişiler için birebir. Sıkça tüketilen bu yaz meyvesinin sapları adeta şifa deposu.

Haber 28-12-23 15:04

AK Parti Milletvekili İnan: İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden ana muhalefet ile İsrail rahatsız

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu'nda 'Cumhurbaşkanlığı İle Bağlı Kuruluşlar Ve Gelir Bütçesi' görüşmeleri sırasında söz aldı. İnan, "Bugün İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden kim rahatsız derseniz, vereceğimiz net iki cevap vardır. Birincisi ana muhalefet, ikincisi İsrail ve Siyonistler" dedi.

Haber 22-12-23 19:04

Çeyrek altın ne ki! 3 adet erik 160, 6 adet kiraz 195 TL: Kilosu 3 bin liranın üzerine çıktı

Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor. Eriğin 3 tanesi 160 TL, kilosu ise 3.200 TL’ye, kirazın 6 adedi 195, kilogram fiyatı da 3 bin TL’ye satılıyor.

Finans 19-12-23 13:57

Seçil Erzan, ünlü komedyen Ata Demirer'i de aramış, 131 saniyelik sır görüşme! Fon dolandırıcılığında yeni gelişme: O ihtimal tamamen ortadan kalktı

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Selçuk İnan gibi mağdurların da olduğu fon dolandırıcılığında yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı. HTS kayıtlarına yansıyan 131 saniyelik görüşmenin içeriği bilinmezken iddiaya göre Erzan, ünlü komedyeni de fonuna dahil etmeye çalıştı. Öte yandan mahkemenin verdiği kararla milyon dolarlık kaybın banka tarafından karşılanması ihtimali tamamen ortadan kalktı.

Haber 14-12-23 07:41

Duygu Özaslan'ın son pozu sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

Çektiği makyaj ve moda videolarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son pozuyla gündem oldu. Duygu Özaslan'ın kiraz emojisi ile paylaştığı karesine yorum yağdı.

Magazin 07-12-23 15:38

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ıydı! Yılllar sonra ortaya çıkan ünlü oyuncu Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı

Şener Şen, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Züğürt Ağa'da hayat verdiği Kiraz karakteriyle hafızalara kazınan Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı. 55 yaşındaki oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-12-23 09:25

Evliyken rol arkadaşıyla yakalanmıştı! Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı

Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini tek celsede noktalad. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından boşanma haberi geldi.

Magazin 01-12-23 17:22

'Herkes bunu çöpe atıyor! Faydasını duyanlar şaşkına dönüyor' Kimsenin aklına gelmezdi! Etkilerini tek tek sıraladı

Eskişehir’de aktarlık yapan Koray Özkılıç, yaz aylarında çöpe atılan kiraz saplarının güçlü bir idrar söktürücü olmanın yanında böbrek taşları ve idrar yolları enfeksiyonunun engellenmesine fayda sağladığını söyledi. Özkılıç, "Herkes bunu çöpe atıyor. Ancak faydasını duyanlar şaşkına dönüyor" derken kiraz sapının yararlarını tek tek sıraladı. Peki, kiraz sapının faydaları nelerdir? İşte meyvesi tüketildikten sonra hiç düşünmeden çöpe atılan kiraz saplarının o şaşırtan etkileri...

Haber 29-11-23 11:52

Seçil Erzan'ın odasındaki 52 dakika: Belözoğlu yanında 2 kişiyle girmiş! Banka görüntüleri tek tek ortaya çıktı: Saçıma yapıştı, saatimi zorla aldı

Türkiye'yi şaşkına çeviren fon vurgunu gündemden düşmüyor. Akılalmaz vurgundan bu kez Seçil Erzan'ın yanı sıra futbolcular Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı, iş insanı Atilla Baltaş gibi isimlerin banka görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erzan'ın odasına girip çıkan kişiler yer aldı. Ayrıca Erzan'ın ifadesinde "Birden Merve saçıma yapıştı. Saçımı yolmaya başladı. Kolumdaki Rolex saatimi zorla çekip aldı" diyerek anlattığı anların öncesi de ortaya çıktı.

Haber 29-11-23 09:02

SON DAKİKA | DenizBank'tan 20 soruya 20 cevap! Futboldaki 'fon' skandalıyla ilgili Seçil Erzan'ın iddiası yalanlandı... 'Söz konusu meblağlar, büyük değil' ifadesi ise dikkat çekti

Son dakika haberi: Futbol dünyasını sarsan 'fon' skandalıyla ilgili DenizBank'tan yeni açıklama geldi. Banka müdürü Seçil Erzan'ın aralarında Arda Turan, Selçuk İnan, Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandırdığı 'fon' skandalında, sorumlulukları olmadığını vurgulayan banka yaşanan sürecin detaylarını paylaştı. Soruşturmadaki 'tehdit' iddialarına da yanıt verilen açıklamada, "Söz konusu meblağlar, bizim için anlamlı bir büyüklüğe sahip değil" ifadeleri dikkat çekti.

Finans 28-11-23 15:32

Futboldaki dolandırıcılık vurgununda kim ne kadar dolandırıldı? Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimler milyonlar kaptırmış...

Sporda yaşanan dolandırıcılık davasında her gün yeni bir detaylar açıklanıyor. Birçok futbolcunun yer aldığı bu fona kimin ne kadar para kaptırdığı ortaya çıktı. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü isimlerin yer aldığı listede yer alan rakamlar korkunç seviyelerde...

Spor 23-11-23 14:53

Emre Belözoğlu, Arda Turan, Muslera... Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan vurgununda gözden kaçan detay! 14 saatlik duruşma, gözyaşları... '45 milyon dolar dolandırılanlar bayılacak'

Türkiye, uzun süredir spor dünyasını sarsan dolandırıcılık davasını konuşuyor! Denizbank'ın Florya'daki şubesinde çalışan Seçil Erzan, futbol dünyasını yüklü miktarda dolandırdı. Müştekiler arasında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Emre Çolak da var. İlk duruşma dün görüldü. 14 saat süren duruşmada gergin anlar yaşandı.

Spor 21-11-23 12:36

'Yaş sınırları...' Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredide yeni gelişme! Aile ve Gençlik Fonu teklifi komisyondan geçti

Evlilik kredisi ile ilgili gelişmeler çok sayıda kişi tarafından merakla takip ediliyor. Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini içeren 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle ilgili konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, "Yaş sınırları proje kapsamında ilin ve bölgenin özelliğine göre, oradaki gençlerin durumlarına göre değerlendirilecek ve ona göre esnetilecektir" dedi.

Finans 09-11-23 17:59

Kan donduran anne vahşeti: Yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan sokağa attı! 'Size ne, benim çocuğum değil mi?'

Esenyurt’ta kan donduran bir anne vahşeti yaşandı. Yeni doğum yapan bir kadın, bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen kadın, “Size ne, benim çocuğum değil mi?” diye tepki gösterdi. Bebeği poşet içinde sokakta bulan İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Hiçbir şey üzerinde yoktu" dedi. İşte vahşetin detayları...

Haber 09-11-23 12:02

Selçuk İnan'dan açılan davaya sert cevap! ''Gerekli tüm hukuki yollara başvuruyoruz''

Denizbank, Seçil Erzan'dan şikâyetçi olan eski Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak ve tercüman Mert Çetin'i vergi kaçakçılığıyla suçlamış ve dava açmıştı. Selçuk İnan'dan bu gelişmenin üstüne bir açıklama yayımlandı.

Spor 02-11-23 15:54

İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği kızı İpek Kıraç'ın biyografisi

İpek Kıraç, babası İnan Kıraç'ın yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Ünlü iş insanı tüm varlığına el koymak istediği gerekçesi ile kızını reddettiğini belirtti. Peki, İpek Kıraç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği kızı İpek Kıraç hakkında merak edilenler...

Finans 01-11-23 11:14

Ünlü iş insanı İnan Kıraç'ın evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç'tan ilk açıklama: Hem şaşırdım hem üzüldüm

Ünlü iş insanı İnan Kıraç hakkında gündem yaratan bir haber geldi. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından İnan Kıraç, tüm varlığına el koymak istediği gerekçesi ile kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan reddettiğini duyurdu. İpek Kıraç ise yaptığı açıklamada "Babamın son yıllarda bu ilkelere aykırı attığı adımlar, içerisinde anıldığı çevreler ve konular, kendisine, kurumlarımıza ve ailemize zarar veren kararlar ne yazık ki beni hem şaşırtmakta hem de üzmektedir." ifadelerini kullandı.

Finans 01-11-23 10:35

AK Parti Gençlik Kolları'nden 81 ilde eylem! Starbucks şubelerinde Filistin atkılarıyla oturdular

AK Parti Gençlik Kolları, 81 ilde Starbucks şubelerinin içinde Filistin atkılarıyla birlikte oturarak 'yer kapatma eylemi' yaptı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Bu eylemimiz, soykırıma uğrayan Filistin halkına destek vermek ve soykırımı gerçekleştiren savaş suçlusu İsrail'e ve destekçilerine 'Dur' demek içindir" dedi.

Haber 27-10-23 11:31

Mağdurlar arasında Fatih Terim, Selçuk İnan, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu da var... 'Fon' vurgununda dikkat çeken karar! 'Zorla alıkoyma' detayı...

Bir banka müdürünün 'yüksek faizli fon' diyerek aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin olduğu kişileri dolandırdığı iddiasıyla yürütülen soruşturmadaki 'karar' açıklanırken, düşülen nottaki 'zorla alıkoyma' detayı dikkat çekti. Açıklama yapan Avukat Rezan Epözdemir, ana dosyada soruşturmanın devam ettiğini belirterek "Hürriyeti tahdit soruşturmasına ilişkin olarak da şikayetimizle dosyaya müdahil olacağız" dedi.

Haber 21-10-23 08:17

Evlilik haberi bekleniyordu! Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı

Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Şef Gürkan Topçu ile yollarını ayırdı. 6 yıllık ilişki sessiz sedasız bitti.

Magazin 16-10-23 16:06

Selçuk İnan'dan yıllar sonra gelen itiraf! ''Juventus maçını ben iptal ettirdim''

Galatasaray'da gösterdiği performansla efsaneler arasına adını yazdıran Selçuk İnan, yıllar sonra Juventus maçıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Spor 13-10-23 21:11