HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırmızı ışıkta durmayan otomobil...

İzmir'in Gaziemir ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin sürücüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kırmızı ışıkta durmayan otomobil...

Kimliği belirsiz sürücü ise kaza sonrası olay yerinden kaçtı.Edinilen bilgiye göre, kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş mağazasında satış görevlisi olarak çalışan Ebru Keser mesai bitiminde eve gitmek için yola çıktı.

Akçay Caddesi'ne geldiği sırada yaya geçidinden karşıya geçmeyen isteyen Keser'e iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayıp geçen plakası ve sürücüsünün kimliği belirsiz bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Keser, 20 metre ileriye savrularak yere düşerken sürücü durmayıp olay yerinden hızla kaçtı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Keser, ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Keser, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ebru Keser'in akaryakıt istasyonunda işçi olarak çalışan babası Ömer Keser, "Yıllar önce benzer bir kazaya karıştım. Ama insanlık vazifemi yerine getirip yaralıyı hastaneye götürmüştüm. Bu nasıl bir vicdansızlıktır, çarpan sürücü eğer kaçmayıp kızımı hastaneye götürseydi beklide kızım şuanda yaşacaktı" diye konuştu.

Plakası belirlenemeyen otomobilin sürücüsünün yakalanması için polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler