Kıyamet Haberleri

Dünyanın sonu konulu filmler 2023 - Kıyamet konulu dünyanın sonu merak edenlere en iyi filmler listesi

Kıyamet senaryolarıyla dolu bir dünyada hayal gücünüzü sınırlamadan yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? İşte dünyanın sonunu konu alan en iyi filmleri keşfetmek için benzersiz bir listemiz var! Bu filmler insanlığın karşılaştığı tehditleri, hayatta kalma mücadelesini ve umudu çarpıcı bir şekilde ele alıyor. Korku, gerilim ve duygusal yoğunluk dolu bu yapıtlar, sizi derin düşüncelere sürükleyecek. Hazır olun çünkü bu filmler sizi hayal gücünüzün sınırlarının ötesine taşıyacak!

Trend 31-05-2023 17:25

'Kıyamet saati' ileriye alındı! Korkunç bir risk

ABD'deki Chicago Üniversitesinde, 1947 yılında, atom bilimcileri öncülüğünde sembolik olarak oluşturulan 'Kıyamet Saati' gece yarısına 90 saniye kalaya getirildi. Dünyada Rusya-Ukrayna savaşının oluşturduğu gergin hava ve nükleer tehlike baz alınarak güncelleme yapılan 'Kıyamet Saati' yapılan son düzenlemeyle tarihindeki en ileri noktaya getirildi.

Haber 25-01-2023 23:22

5000 yılından geldiğini söyledi! Kıyametin fotoğrafını gösterince ortalık karıştı... “Dünya çapındaki gerçeklik bu olacak”

Adını Edward olarak açıklayan bir adam 2004 yılında çok gizli bir deneye katıldığını dile getirerek geleceğe gönderildiğini söyledi. 5000 yılından günümüze insanlığı uyarmak için dönen adam elinde kıyametin fotoğrafik kanıtları olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan fotoğraflardan sonra kimileri zaman yolculuğuna inanmadığını söylerken kimileri ise gerçek olduğunu savundu.

Trend 11-11-2022 14:22

Ürpetici kıyamet tahmini! Gelecek tahminleri yapan süper bilgisayar kokuttu: ''Dünyanın ömrü 2050 yılına kadar tükenebilir''

1973'te o dönemin en iyi üniversite profesörleri tarafından yapılan bir makine, bildiğimiz hayatın 2050 yılına kadar sona ereceğine dair korkunç bir tahminde bulundu. Astronomlar tarafından da desteklenen bu tahmin, herkesi endişeye sürükledi.

Trend 07-11-2022 08:12

Kıyamet

Kıyamet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kıyamet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mega zenginlerin kıyamet günü sığınakları ortaya çıktı! Değeri dudak uçuklattı: Tam 151 milyon TL

Dünyaca ünlü zenginler kıyamet günü hazırlıklarına başladı. Dünyanın olası sonu için felaket senaryolarından korunmak için mega zenginler kendileri ve aileleri için kıyamet günü sığınaklarını inşa etti. "Ultra zenginlerin hayatta kalma mücadelesi" (Survival of the richest) kitabının yazarı Douglas Rushkoff'a göre, milyarderler kıyamet senaryoları için de hazırlık yapıyor.

Trend 06-09-2022 13:29

2050 yılından insanları kıyamet hakkında uyarmak için gönderildiğini söyledi! Tarih verdi

Orrin isimli bir adam 2050 yılından Dünya'ya gönderilen bir zaman yolcusu olduğunu iddia ediyor ve aynı zamanda hit film serisi The Matrix'in düşündüğümüzden daha gerçek olduğunu dile getiriyor. İnsanları uyarmak için gelecekten günümüze geldiğini iddia eden Orrin’in kehanetleri herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 19-08-2022 09:41