HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızgın tweet bardan attırdı

Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin ne kadar etkili bir hale geldiği görmek zor değil.

Kızgın tweet bardan attırdı

Bu sitelerde popüler olan kişiler toplumda da üne kavuşabiliyor. Ayrıca artık tüm şirketlerin birer Facebook ve Twitter hesabı bulunuyor.

Twitter’ın günlük yaşama nasıl etki edebildiğine dair güzel bir örnek ABD’nin Houston kentinde yaşanmış. Downhouse adlı mekana giden bir kadın, barın önünde bir sandalyede içkisini içmeye başlamış. Bu esnada da barmen ve garson arasındaki konuşmaya tanık olmuş. Oldukça müstehcen konuşmalara tanık olduğunu iddia eden kadın bunu Twitter’da paylaşmaya karar vermiş.

Attığı Tweet’te garsonu ‘Aptal’ olarak nitelendiren kadın hashtag olarak da #jackoff yani mastürbasyon yazmış. Ancak kadının bilmediği nokta Downhouse’un Twitter hesabının restorant müdürü tarafından sürekli takip edildiğiydi. Bir Tweet’te kendilerinden bahsedildiğini gören restaurant müdürü, barın önünde oturan ve elinde telefon olan şahsı bulmaları için garsonlara talimat vermiş. Tweet’i atan kadın bulunduğunda ise nahoş yorumları sebebiyle mekanı terketmesi istenmiş.

Mekandan çıkarılan kadın, bu durumu yine Twitter’ında belirtmiş. Ardından iki hesap arasında karşılıklı tweet’leşmeler yaşanmış. Son olarak da Downhouse, kadını takip ettiği kişilerden çıkarmış ve bloklamış.

Tartışma, yerel haber sitelerine verilen demeçlerle devam ediyor. Bu durum Twitter’ın kişiler ve kurumlar üzerinde yaratabileceklerine güzel bir örnek. Bir anı Twitter’da paylaşmak çok farklı sonuçlara sebep olabiliyor. Bu sebeple Twitter’ı arkadaş ortamlarında konuşur şekilde kullanmanın iyi sonuçlar doğurmayacağını söyleyebiliriz.

[

](http://www.scroll.com.tr/45292/amd-catalyst-11-8-cikti-indirin/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler