Koca Haberleri

Sağlık Bakanı, yan dal uzmanları için personel alımı olacağını duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yan dal uzmanları için önemli bir haberi paylaştı. Koca, Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için 4924 sayılı Kanuna tabi, sözleşmeli pozisyonlar açılacağını bildirdi.

Haber 23-02-2024 20:49

Gaziantep'te karısını öldüren kişi tutuklandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde karısını tabancayla öldüren kişi tutuklandı.

Yurthaber 19-01-2024 10:35

Sosyal medyadan verdiği ilan gündem oldu! Kocasına maaşlı ikinci eş aradı... Şartları çok konuşuldu

28 yaşındaki Malezyalı bir kadının sosyal medya üzerinden kocasına ikinci bir eş bulmak için verdiği ilan çok konuşuldu. Eşinin iş stresi nedeniyle cinsel ihtiyaçlarının arttığını belirten 28 yaşındaki kadın, kocasına aylık 3.000 Malezya Ringgiti (yaklaşık 18 bin 579 TL) maaşla ikinci bir eş aradığını duyurdu. İlan kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 30-11-2023 13:12

Adana'da karısını tabancayla öldüren zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tartıştığı karısını tabancayla vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber 27-10-2023 13:41

Diğer Haber Etiketleri

bencil Ceza Gözaltı Sanık Yaralama Asker Ev hanımı Jinekolog Yazar cinsel ilişki saç dökülmesi bebek gelinlik kıskançlık bıçak Cinsel sorunlar hastalık uyku Adliye libido İstiklal Caddesi boşanma Vajina Göz Gaziantep Manisa Adana Balıkesir Denizli Diyarbakır Erzincan Kocaeli Niğde Şanlıurfa Uşak Kilis Alaşehir Bandırma İslahiye Körfez Merkezefendi botoks Dubai hamilelik OnlyFans Aldatma Cinsellik Sağlık Bakanı bıçaklı saldırı hastane Aşk duruşma tartışma çocuk tuvalet makyaj tedavi düğün kellik evlilik cinayet tecavüz seks antalya kadın cinayeti cezaevi polis tiktok menopoz orgazm Pamukkale Siverek Yumurtalık Amerika Belarus Brezilya Malezya alara açık adam ağlama aile çok eşlilik cinsel cinsel performans çirkin devlet çift vajina çiftler dehşet çakı eşi eşini öldürdü estetik erkek erkek adam erkek arkadaş eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir evli er ne demek güzellik hamile geleneksel genç flört insan ilik ifşa ihtiyaç ikiz ikizler anne emekli dış görünüş doğum doğum günü dul karı koca karısını öldürdü isim kahraman yükselen yiğit yaralı yaş yemek kel mon mor müebbet hapis milyoner mesaj rutin sabah saç problem protez ruh eşi sevgi sevgili sevk sezeryan doğum tabanca taksim kadın itiraf kız kız arkadaş kayınvalide kayla partner pasta öldü öldürdü ölüm öneri uzman üçüzler yan dal nedir vücut uyurgezer komşu çene botoksu anhedoni nedir karı er tutuklu tüccar ziyaret zanlı viral genital bölge isimleri eo sinirli saç çıkarma cinsi sırt seks yapmak 5 yaş ateş basması sosyal medya

Koca

Koca Hakkındaki Haberler Mynet'te. Koca Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taksim'de Belaruslu genç kadının taşıdığı dövizde yazanı görenler hayret etti! Vatandaşlar sıraya girerek fotoğraf çektirdi... Bu bir şaka değil

Taksim İstiklal Caddesi’nde Belaruslu genç bir kadın, ilginç bir olaya imza attı. Elindeki dövizle caddede duran genç kadını gören vatandaşlar ise sıraya girerek fotoğraf çektirdi. Genç kızı gören yerli ve yabancı turistler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. “Bu bir şaka değil" diyen genç kızın elindeki dövizde yazan yazı ise bir hayli şaşırttı.

Haber 23-10-2023 11:49

Denizli'de sokakta karısını bıçakla yaralayan kişi, çevredekilerin müdahalesiyle yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kocasının sokakta saçından sürükleyip bıçakla yaraladığı kadın, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 17-10-2023 13:23

Eşini 'gaipten ses geldi' diyerek öldürdü! Müebbet talep edilen kocanın akıl sağlığı araştırılıyor

Denizli'de 18 yaşındaki eşi Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.

Haber 29-09-2023 18:56

Antalya'da bir kadın eşi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü

Antalya'nın Döşemaltı ilçesinde eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın hayatını kaybetti.

Yurthaber 19-09-2023 15:46

Adana'da karısını öldüren 76 yaşındaki zanlı tutuklandı

Adana'da tartıştığı 74 yaşındaki karısını tabancayla vurarak öldüren şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-08-2023 10:04

Tartışma kanlı bitti! Kocasını bıçaklayarak öldürdü… Uşak’ta korkunç olay!

Uşak'ta karısı tarafından bıçakla yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A. kocası Emrah A'yı mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı. Olayın ardından yaralanan Emrah A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 05-08-2023 08:42

Denizli'de tartıştığı karısını çakıyla yaralayan koca gözaltına alındı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde tartıştığı karısını çakıyla yaralayan koca gözaltına alındı.

Yurthaber 27-07-2023 08:11

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

Mutlu evliliğin sırrını açıkladı! Kocamla yaşamıyorum

Herkesin ilişkiyi yaşayış biçimi değişim gösteriyor. Bazı kişiler partnerlerinin her anlarında yanında olmak isterken bazıları ise özel alanlarına saygı duyulması gerektiğini düşünüyor. Mutlu evlilik için kocasıyla kararlaştırdıkları sistemi anlatan kadın duyanları şaşırttı.

Kadin 16-06-2023 10:12

Kendinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın yaşadığı pişmanlığı anlattı! 15 yıl sonra...

Çiftler arasındaki yaş, statü, görünüm farklılık toplum tarafından eleştirilen konular arasında yer alıyor. Ancak birçok çift bu farklılıkların yarattığı problemlere rağmen yaşadıkları mutlu bir ilişki yürütebiliyor. Kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlenen kadın 15 yıl sonra yaşadıklarını anlatarak öneri istedi.

Kadin 14-06-2023 10:34

Kayınvalidesinin ziyaretlerinden bıkan kadın dertlerini paylaştı! Boşanmak zorunda kalabilirim

Kayınvalide konusunda toplumda oluşmuş çok çeşitli ön yargılar bulunuyor. Bu ön yargılara rağmen bazı kişiler kayınvalideleriyle çok iyi anlaşıyor. Ancak eşinin ailesinin çekirdek aileye fazla müdahale etmesinden sıkılan kişiler bu konuda problem yaşıyor. Kayınvalidesinin ziyaretleri karşısında bulunan bir kadın yaşadığı problemleri paylaştı.

Kadin 01-06-2023 17:01

Milyonerle evlenen kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını açıkladı! Kocasının çalınmasından korkuyor...

Ev hanımı olmanın kolay olduğu düşünülse de bu sorumluluğun da oldukça zorlukları bulunabiliyor. Dubai'de yaşayan ve milyonerle evlenen bir kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını anlatarak soyulmak ve başka kadınların kocasını elinden çalması gibi korkuları olduğunu belirtti.

Kadin 29-05-2023 14:35

20 yıl gençleşmesini sağlayan saç dönüşümüyle hayran bıraktı! Hayatımı tamamen değiştirdi

Saç dökülmesi nedeniyle yaşanan kelleşmenin erkeklerin yaşadığı bir sorun olduğu düşünülse de bu durum kadınlarda da sıklıkla görülüyor. Özellikle yaş ilerledikçe artan saç dökülmesi ve kelleşme çok daha yaşlı görünmeye neden oluyor. 78 yaşındaki Brenda Vickers, saç çıkartma sürecini paylaştı.

Kadin 22-05-2023 09:38

Gaziantep'te bir kişi boşanma aşamasındaki karısını öldürdü

Gaziantep'te bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını pompalı tüfekle öldürdü.

Yurthaber 18-05-2023 15:47

80 yaşında aradığı aşkı buldu! Giydiği gelinlikle mağazanın yıldızı oldu

Evlilik birçok kişinin hayali olsa da evlenmek için doğru kişiyi bulmak oldukça zor olabiliyor. Özellikle yaşı ilerleyen kişiler evlenemeyeceğini düşünse de bu durum tersine dönebiliyor. 80 yaşında evlenerek ikinci baharını yaşayan bir kadın eşiyle tanışma hikayesini anlatarak düğününde giydiği gelinliğini gösterdi.

Kadin 15-05-2023 14:40

Çocuğunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şaka yüzünden ağladı! Yaşadığı anlar milyonlarca kişi tarafından izlendi

Çocukların doğum günleri birçok ebeveyn için en özel anlar arasında yer alıyor. Doğum gününü yıllarca hatırlamak ve çocuğunu mutlu etmek için uğraşan ebeveynler bu unutulmaz anları fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiriyor. TikTok'ta oğlunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şakayla ağladığı anların videosunu paylaşan bir anne, sosyal medyada viral oldu.

Kadin 07-05-2023 11:10

Adana'da eşi, kayınvalidesi ve kaynını öldüren zanlı tutuklandı

Şüphelinin, olaydan yaklaşık 2 saat önce eşiyle eğlendiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 04-05-2023 10:38

Adana'da bir kişi eşini ve kaynanasını öldürdü, kayınbabası ve kayınbiraderini yaraladı

Adana'da, tartıştığı karısını ve kaynanasını öldürüp kayınbabası ve engelli kayınbiraderini yaralayan zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 03-05-2023 07:27

Hamileyken kocasının başka kadınlarla çıkmasına izin verdi! Eleştiri hedefi olan kadın açık ilişkinin şartlarını açıkladı

Cinsel ilişkilere bakış açısı kişiden kişiye değişim gösteriyor. Kadınlar dönem dönem yoğunluk ve hormonlar nedeniyle cinsel arzularında azalma yaşayabiliyor. Hamileyken seks yapmaktan uzak durarak kocasının başka kadınlarla olmasına izin verdiğini açıklayan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu. Bu kararını alırken açık ilişki için düşündüğü şartları belirtti.

Kadin 27-04-2023 16:28

30 yaşında 9 çocuğu olan dünyanın en doğurgan annesi! Kız çocuk istediğim için bencil olduğumu söylüyorlar

Günümüzde evliliklerin ileri yaşlarda gerçekleşmesi ve zararlı alışkanlıklar nedeniyle çocuk sahibi olmak çok daha zor duruma geldi. Birçok çift çocuğu olsun diye tüp bebek gibi çeşitli tedavilere başvuruyor. Ancak bazı kişilerin oldukça doğurgan olduğu görülüyor. Amerika'da yaşayan 30 yaşındaki bir kadın 10. çocuğuna sahip olmak istediğini açıkladığı için bencil ilan edildi.

Kadin 25-04-2023 14:07

Cinsel ilişki itirafı olay oldu! Kocamla 10 yıllık evliliğimi kurtardı, bir kişi tüm ihtiyaçlarımı karşılamıyor

Cinsel ilişkilerde yaşanan sorunlar evliliklerin bitmesine neden olabiliyor. Bu sorunların göz ardı edilip konuşulmaması daha büyük problemlerin gelişmesine zemin oluşturuyor. 47 yaşındaki Gilly, evliliğinde yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak 10 yıllık kocasıyla sadakat yeminini bozduğunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 11:54

Kocasının aldatma hikayesini ifşaladı! Kocam TikTok'tan benden 30 yaş küçük kadınlarla flört ediyor

İlişki içerisinde başkası ile konuşmak ilişkilerin en büyük bitme nedenleri arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyanın kullanımının artmasıyla birlikte evliliklerde görülen çatırdamalar da artıyor. Bir kadın kendinden küçük kocasının zamanının çoğunu TikTok'ta başka kadınlarla mesajlaşarak geçirdiğini paylaşarak yaşadığı problemleri ifşaladı.

Kadin 23-04-2023 13:56

Bez bebekle evlenen kadın tekrardan gündem oldu! İkinci çocuğuna hamile olduğunu iddia etti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, el yapımı bez bebekle evlendiğini açıklayarak manşetlere çıkmıştı. Meirivone, TikTok'ta bez bebekle olan ilişkisini sık sık paylaşıyordu. En son bez bebek kocasının onu aldattığını paylaşan Meirivone, ikinci çocuğuna hamile kaldığını iddia etti.

Kadin 12-04-2023 15:46

Kocasıyla yaşadığı cinsel ilişki sırrını ifşaladı! 7 yıldır kaybettiğimiz kıvılcımı kazandırdı

Evlilikte hem sosyal hem psikolojik açıdan birçok problem yaşanabiliyor. Cinsel ilişkide görülen problemler de evliliklerde çatırdamalara neden oluyor. Evliliğini kurtarmak isteyenler cinsel ilişki sorunları gidermek için çeşitli yöntemler arıyor. Emma Reid, kocasıyla yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 12-04-2023 13:50

Kocasını üç yıldır kandırdığını itiraf etti! Her gün erkenden uyanarak...

Makyaj kadınların çok daha iyi hissetmesini sağlayabiliyor. Birçok kadın makyajsız markete bile çıkmadığını belirtiyor. Oldukça sık yapılan makyajların ardından doğal görüntü hem kişinin kendisini hem de çevresini şaşırtabiliyor. TikTok'ta kocasını üç yıldır kandırdığını paylaşan bir kadın her sabah uyguladığı rutini gösterdi.

Kadin 11-04-2023 15:01

İki vajinası olan kadın cinsel hayatını anlattı! Birini kocam diğerini işim için kullanıyorum

Nadiren görülen hastalıklar arasında yer alan çift vajinaya sahip olmak kadınlar için farklı durumlar yaratabiliyor. Bu hastalık çok geç fark edilebiliyor. Çift vajinaya sahip olan 31 yaşındaki Evelyn Miller, hastalığını öğrenme sürecini ve cinsel hayatını anlatıyor. OnlyFans içerik üreticisi Miller, vajinasının birini kocası diğerini ise kariyeri için kullandığını belirterek bu ilginç hastalığın etkilerini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 09:46

Kocasına tıpkı kendine benzeyen bir kız arkadaş buldu! Bu başarısız evliliğimizi kurtardı

Evlilikte yaşanan problemlerin çözülmemesi boşanma ile sonuçlanabiliyor. Birçok çift evliliğini kurtarmak için çeşitli çözüm önerileri arıyor. Başarısız giden ilişkisini kurtarmak isteyen bir kadının bulduğu yöntem sosyal medyada büyük etki yarattı. Kadın kocasına bulduğu kız arkadaşı ile olan yaşamını paylaştı.

Kadin 03-04-2023 11:29

Adana'da karısını bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

Adana'da eşini bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 24-03-2023 10:11

Botoks yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Kocam benden korkuyor

Botoks çok daha genç ve gergin bir görünüm sağlıyor. Ancak botoks, dolgu gibi işlemler yaptırırken profesyonel seçimler yapmak gerekiyor. Uzmanlar tarafından yapılmayan estetik müdahaleler korkutucu sonuçlara sebep olabiliyor. Botoks yüzünden çene şeklini kaybeden kadın görünümünü TikTok'ta paylaştı.

Kadin 20-02-2023 15:13

Kumar borcu yüzünden çocuklarının gözü önünde eşinin boğazını kesti! Pencereye çıkıp 'sadece ambulans gelsin' diye bağırdı

Diyarbakır'da meydana gelen olayda kumarbaz koca dehşet saçtı! Kocasının kumar borcuna tepki gösteren Ş.I. (29) çocuklarının gözü önünde eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Saldırgan koca R.I., eşini bıçakladıktan sonra pencereye çıkarak, "Eşimin boğazını kestim. Sadece ambulans gelsin" diye bağırdı. Olay yerine gelen mağdurun yakınları sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadın tedavi altına alınırken saldırgan koca ise gözaltına alındı.

Haber 23-01-2023 18:27

39 yaşında 44 çocuğu olan kadın anlattıklarıyla şok ediyor! Her şey 13 yaşında başladı...

Uganda'da yaşayan Mariam Nabatanzi, çocuk sayısıyla sık sık gündem oluyor. Mariam'ın henüz 39 yaşındayken 44 çocuğa sahip olması duyanları şok ediyor. Mariam Nabatanzi, genetik hastalığı nedeniyle sürekli olarak doğuruyor.

Kadin 22-01-2023 15:15

Tuvalette yaptığı doğumunu paylaştı! Kocası eleştiri yağmuruna tutuldu... Milyonlarca kişi izledi

Doğum yapmak kadınlar için oldukça stresli olabiliyor. Doğum sürecinin nasıl geçeceği ve anne ile bebeğin sağlık durumu merak ediliyor. Hamilelik süreci boyunca doğru doğum biçimi aranıyor. Bazı kadınlar riskli olmasına rağmen doğum sırasında rahat etmek için ev ortamını tercih ediyor. TikTok'ta tuvalette yaptığı doğumu paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 17-01-2023 11:50

Kocasına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Güzel olmamakla suçlanan kadın önyargıları yıkıyor

Güzellik kavramı estetiğe bakış açısının geliştiği ilk zamanlardan beri hayatımızda var olan bir konu olsa da sosyal medyanın etkin kullanımı kadınlar üzerindeki güzellik baskını artırıyor. Sosyal medyada paylaşılan gönderilere yapılan kötü yorumlar çok sayıda psikolojik ve sosyal soruna neden oluyor. Kocasının yanında çirkin olduğu düşünülen bir kadın internette yaşadıklarını anlatıyor.

Kadin 08-01-2023 17:04

Kocaeli'de eski karısını ve karısının yeni evlendiği kocasını silahla ağır yaralayan şüpheli yakalandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaklaşık 5 yıl önce boşandığı eşini ve yeni kocasını silahla ağır yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 22-12-2022 15:55

Bandırma'da kendisinden boşanmak isteyen eşini öldüren kocaya müebbet hapis cezası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde karısını bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, müebbet hapse mahkum edildi.

Yurthaber 30-11-2022 13:06

Adana'da eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde kocası tarafından evinde pompalı tüfekle vurulan kadın yaşamını yitirdi.

Yurthaber 24-11-2022 13:40

Kocasının utanç verici cinsel sırrını ifşa etti! Seksomnia hastalığı uykuda gerçekleşiyor

Cinselliğe dair bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Cinsel sorunlar bu konuda yeterince bilgi sahibi olunmaması ve tedavi olmaya utanılmasından kaynaklanıyor. Ancak bazı bilgileri hastaların kendilerinin paylaşması en doğru karar olarak görülüyor. İnternet üzerinden kocasının seksomnia hastalığını paylaşan kadın okuyucuları şaşırttı. Seksomnia hastalığını ilk kez duyanlar bu hastalığın gerçeklerine inanamadı.

Haber 23-11-2022 15:48

Kilis'te eşini darbederek ölümüne neden olan kocaya 25 yıl hapis cezası

Kilis'te eşini darbederek ölümüne neden olan kocaya 25 yıl hapis cezası

Yurthaber 18-10-2022 16:10

Kilis'te eşini darbederek ölümüne neden olan kişinin yargılanmasına devam edildi

Kilis'te eşini darbederek ölümüne neden olan kişinin yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 04-10-2022 16:05

Niğde'de kocasının bıçakla yaraladığı kadın hastanede öldü

Niğde'de kocasının bıçakla yaraladığı kadın hastanede öldü

Yurthaber 30-09-2022 17:30

Manisa'da bir kadın, kocasını tabancayla vurarak öldürdü

Manisa'da bir kadın, kocasını tabancayla vurarak öldürdü

Yurthaber 25-09-2022 11:55

Gaziantep'te tartıştığı eşini öldüren koca polise teslim oldu

Gaziantep'te tartıştığı eşini öldüren koca polise teslim oldu

Yurthaber 23-09-2022 11:33

Erzincan'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının cenazesi defnedildi

Erzincan'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının cenazesi defnedildi

Yurthaber 13-09-2022 14:33

Erkek eş anlamlısı nedir? Erkek kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eski Türkçeden günümüze pek çok kelime varlığını korumuştur. Bu kelimelerin hâlâ kullanılıyor oluşu dilimizi zenginleştirmektedir. Bu eski kelimelerden birisi de erkektir. Türkçenin eski dönemlerinden beri dilimizde olan erkek kelimesi güncelliğini korur. Peki, erkek kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:38

Er eş anlamlısı nedir? Er kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe derin ve bir o kadar da zengin bir dildir. Başka dillerden beslenerek daha da gelişen dillimizdeki bazı sözcükler de Türkçe kökenlidir. Bu sözcüklerden biri olan er, Türkçe kökenlidir. Kahraman, yiğit gibi anlamlarda da kullanılan erin eş anlamlısı olan birçok kelime mevcuttur. Peki, er kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:33