Köpek Balığı Haberleri

Büyük bir kuzu balığı yakaladığını düşünüp sevindi... Yaklaşınca şaşkına döndü! Bir anda göz göze geldi

Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.

Haber 14-03-2024 17:42

En büyük köpek balığını yakalama organizasyonu! 3.6 metre ve 550 kilo köpek balığı yakaladılar: Tam 1 saatte kıyıya çekebildiler!

Balıkçılar neredeyse 4 metrelik bir beyaz köpek balığı yakaladı. Köpek balığını yakalayabilmek için balıkçıların verdiği 1 saatlik mücadele kayıt altına alındı.

Trend 05-02-2024 09:26

Su bir anda kana bulandı! Hiçbir şeyden habersiz yüzen kadına köpek balığı saldırdı... Doktorlar açıkladı:Durumu kritik

Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşanan bir köpek balığı saldırısı herkesi şaşkına çevirdi. Bölgede köpek balığı saldırıları nadir görülse de iklim değişikliği nedeniyle sayıları artmaya başladı. Hiçbir şeyden habersiz yüzen 25 yaşındaki kadın köpek balığı saldırılarının son kurbanı oldu. Bacağından yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken durumunun kritik olduğu belirtildi.

Trend 30-01-2024 08:12

Kan donduran görüntüler! Köpek balığı 10 yaşındaki çocuğun etrafında dönmeye başlayınca dalış kabusa döndü...

Bahamalar'da bulunan bir tatil köyünde kaydedilen anlar görenleri dehşete düşürdü. Köpek balığı kafesinin içine dalış için giren gruptaki 10 yaşındaki bir çocuğa köpek balığı saldırdı. Saldırı sonrası havuz kırmızı renge bürünürken kan donduran saniyeler böyle kaydedildi!

Trend 28-01-2024 10:41

Köpek Balığı

Köpek Balığı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Köpek Balığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Görenler gözlerine inanamadı! 12 metrelik köpek balığını oltayla yakaladı... Denize geri böyle bıraktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 23 yaşındaki Brandon Griffin olta balıkçılığı yaptığı sırada yanlışlıkla 12 metrelik bir köpek balığı yakaladı. Köpek balığını gördükten sonra onu okyanusa geri salmak için harekete geçen Griffin'in mücadelesi kameralara yansıdı. O anlar kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 24-12-2023 10:19

Evleneli sadece bir gün olmuştu! Balayı kana bulandı... Yeni gelin köpek balığı saldırısında hayatını kaybetti

Boston'dan Bahamalar'ı ziyaret eden 44 yaşındaki Amerikalı bir kadın tatil köyünde sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Can kurtaranlar iki kişiyi denizden çıkarttıklarını ancak kadının vücudunun sağ tarafından ağır yaralandığını ve kalp masajına rağmen olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Trend 05-12-2023 14:03

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Kalçasından köpek balığının ısırdığını söyledi... Kurgu mu gerçek mi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekerek gündem yaratmayı başardı. Florida'da köpek balığı avcılığı yapan bir grubun teknesinde kaydedilen görüntülerde genç bir kadın yavru köpek balığının kalçasından ısırdığını söyleyerek o anları paylaştı. Ancak sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 18-11-2023 09:07

Her yer bir anda kana büründü! Köpek balığı yüzme dersi alan çocukların gözü önünde kadına saldırdı... Kafasından ve yüzünden yaralandı

İsmi açıklanmayan 32 yaşındaki bir kadın yüzme dersleri alan bir grubun önünde köpek balığı saldırısına uğradı. Genç kadın saldırı sırasında yüzünden ve kafasından yaralanırken olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. O anlarda sahilde büyük bir panik havası hakimken denizin içi ve sahil boyunca her yer kanlarla kaplandı.

Trend 11-11-2023 10:09

Sahilde ikiye bölünmüş halde bulunan kalıntıların gizemi çözüldü! Ceset oldukça tazeydi

Avustralya'nın Victoria kentinde bir kumsalda ikiye bölünmüş halde kalıntılar bulundu. Yaklaşık 3 metrelik kalıntıları bulan kişinin polise haber vermesinden sonra sahil analiz için araştırmaya alındı. Kalıntıların büyük beyaz bir köpek balığına ait olduğu ifade edilirken kıyıya vuran hayvanı kısmen yiyip bitiren canlının peşine düşüldü.

Trend 20-10-2023 11:56

Birkaç metre uzaklıktaki tehlikeden haberdar değildi! Sörfçünün korku dolu anları saniye saniye kaydedildi

Avustralya'nın Sidney şehrindeki bir sahilde sörfçü sığ sulara kadar yaklaşan birkaç metre uzaklıktaki köpek balığından habersiz bir şekilde suyun tadını çıkarttıkları anlar saniye saniye cep telefonuyla fark edildi. Çevredekilerin çığlık sesleri üzerine köpek balığını fark eden sörfçü korku dolu anlar yaşadı.

Trend 17-10-2023 09:52

Bursa açıklarında 4 metrelik köpek balığı! Tekneye çekemediler, yüzdürerek getirdiler

Bursa'nın Gemlik ilçesinde balıkçı ağlarına takılan 4 metrelik köpek balığı dikkat çekti. Ağa takılan köpek balığını tekneye çekemeyen balıkçılar, yüzdürülerek iskeleye getirildi. O anlar balıkçılar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 10-10-2023 16:28

Doğum yapan köpek balığı zannettiler! Gerçek çok başka çıktı... Görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler

Antalya'da tekne turundaki vatandaşlar su yüzeyinde 'mola mola' (ay, gümüş, pervane) balığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Doğum yapan köpek balığına benzetilen canlının nesli koruma altında olan ay balığı olduğu ortaya çıktı.

Haber 23-09-2023 10:59

Kabus dolu anlar! Köpek balığı sürüsünün ortasında kaldılar... Onlarcası aynı anda saldırdı

Kıyıdan kilometrelerce uzakta mahsur kalan üç denizcinin katamaranı köpek balıklarının saldırısına uğradı. Köpek balıklarının saldırdığı denizciler katamaranın batmaya başlaması üzerine acil yardım çağrısı yaptı. Katamaranlarının gövdesinin yarısı yok olan üç denizci Avustralya Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldı.

Trend 07-09-2023 09:34

Ölümle burun buruna gelmeden saniyeler önce çekildi! Yavaş yavaş yanına böyle yaklaşmış

Bir sörfçünün köpek balığı saldırısında bacağını kaybetmeden birkaç saniye öncesinde çekilen fotoğraf karesi gündem yarattı. Denizde oluşan dalgalanmanın ardından kendisine saldıran köpek balığıyla yarım dakika boyunca mücadele eden Tony Begg mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı.

Trend 30-08-2023 08:57

Denizde yüzerken bir anda kabusu yaşadı! Su adeta kan gölüne döndü... “Kalıcı sakatlığa neden oldu”

Ukraynalı 65 yaşındaki Tatyana Koltunyuk isimli bir kadın Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yüzmek için okyanusa gitti. Rockaway Plajı'nda yüzerken 65 yaşındaki Koltunyuk köpek balığı saldırısına uğradı. Saldırının ardından ağır bir şekilde yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken 5 kritik ameliyat geçirmesine rağmen bacağında kalıcı sakatlık oluştuğu belirtildi.

Trend 22-08-2023 10:57

Aile fotoğrafındaki ayrıntı sosyal medyada çok konuşuldu! Arka plandaki detaya kimse anlam veremedi

Avustralya’nın Melbourne şehrinde çocuklarının ilk yüzme deneyimini kaydetmek isteyen bir ailenin çektiği fotoğraflar sosyal medyada gündem yarattı. İsmi açıklanmayan baba ve oğlunun kumsalda oyun oynadıkları anlarda arka planda yer alan ayrıntı herkesi endişelendirdi. Sosyal medyada arka planda bulunan detayı anlamlandırmak için adeta bir yarış başladı.

Trend 14-08-2023 15:11

Sahildekilerin korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırdı! Bacağı kopan kadın kendi imkanlarıyla sudan çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin Rockaway Beach bölgesinde ismi açıklanmayan 50 yaşındaki bir yüzücüye köpek balığı saldırdı. Sahilde bulunanların korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırısına uğrayan kadın bacağı kopuk bir şekilde sudan çıktı. Yetkililer sahili kapatarak her yerde köpek balığını aradıklarını ifade etti.

Trend 08-08-2023 14:44

Çocuğuyla birlikte köpek balığını beslemek istedi! Bir anda dengesini kaybedince denize düştü

Sosyal medyada viral olmayı başaran görüntülerde bir anne ve çocuğu köpek balığını etle beslemek isterken bir anda dengelerini kaybederek denize düştüler. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken düşmenin etkisiyle köpek balığının korkarak uzaklaşması faciayı engelledi.

Trend 01-08-2023 14:20

Köpek balığı saldırısını saniye saniye anlattı! “Kendi kanımda boğulacaktım, 350 diş birden saplandı”

Sidney’de denizin tadını çıkarttığı sırada 700 kiloluk bir köpek balığının saldırısına uğrayan eski bir donanma temizleme dalgıcıkolunun ve bacağının koptuğu korkunç anları anlattı. Avustralya'nın Melbourne kentinden 46 yaşındaki Paul de Gelder o anlar yaşadığı acıyı tarif edemediğini dile getirirken, “Kendi kanımda boğulacaktım. 350 diş birden saplandı. Tek bir ısırıkla beni yakaladı” dedi.

Trend 25-07-2023 08:56

Çocukların olduğu plajda kıyıya kadar yaklaştı! Koşarak kaçtılar... Gerçek bambaşka çıktı

Malta’da bir plajda çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Çocuklar ‘köpek balığı’ diye bağırarak koşarken korku dolu anlar yaşandı. Görüntüler cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken köpek balığı zannedilen deniz canlısının gerçekte ton balığı (orkinos) olduğu anlaşıldı.

Trend 15-07-2023 11:35

Köpek balığı sanıp taşladılar, gerçek çok başka çıktı! Antalya'da deniz kıyısında panik anları: Apar topar sudan çıktılar

Antalya'da sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu deniz kıyılarında alıyor. Kemer'de denize giren vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kıyıda su yüzeyinde balık yüzgeci görülmesi tedirginlik yarattı. Kimisi köpek balığıdır diye balığı taşladı kimi ise sudan kaçıştı. Sosyal medyada çok konuşulan görüntülerdeki balıkla ilgili bir detay ise sonradan ortaya çıktı.

Haber 12-07-2023 14:54

İspanyol sahilinde korku dolu anlar! Önce koşarak uzaklaştılar sonra gören telefonuna sarıldı

İspanya’da bir sahilde korku dolu anlar yaşandı. Dalgaların arasında bir köpek balığı olduğunu fark eden yerli ve yabancı turistler çığlık atarak büyük bir hızla kıyıya koştu. Güvenli bir şekilde kıyıya çıkanlar ise cep telefonuna sarılarak bu anı çekmeye çalıştı.

Trend 12-07-2023 13:40

Denizin tadını çıkarttığı sırada bir anda kabusu yaşadı! Su kan gölüne döndü... “Ne olduğunu anlayamadım”

42 yaşındaki hemşire Delia Yriarte, Galapagos Adaları yakınlarında tatil yaptığı sırada kabus dolu anlar yaşadı. Şnorkelle yüzen hemşire köpek balığının saldırısına uğradı. Sahilde bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırılan Yriarte’nin durumunun stabil olduğu belirtildi.

Trend 11-07-2023 07:42

Denizin tadını çıkartıyorlardı! Kıyıya kadar gelen köpek balığı korku dolu anlar yaşattı... Birbirlerini ezerek kaçmaya çalıştılar

İspanya’nın Malaga şehrinin Torremolinos bölgesinde denizin tadını çıkartan turistler ve yerel halk korku dolu anlar yaşadı. Köpek balığının dalgalarla birlikte kıyıya kadar ulaştığını görenler sahile çıkmak için adeta birbirlerini ezdiler.

Trend 08-07-2023 09:16

Korku dolu anlar! Köpek balığı kalabalığın arasına dalıp kıyıya kadar geldi... Çığlık çığlığa kaçıştılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir plajda köpek balığı paniği yaşandı. Balık sürüsünü takip eden bir köpek balığı kalabalığın arasından yüzerek kıyıya kadar geldi. Cep telefonuyla kaydedilen anlarda insanların “Köpek balığı kaçın” çığlıklarıyla kaçıştıkları görüldü.

Trend 06-07-2023 10:55

Korkunç an saniye saniye kamerada! Balık tutmak isterken oltasına köpek balığı takıldı

Meksika’da kaydedilen görüntüler sosyal medyada yeniden gündem olmayı başardı. 2016 yılında kaydedilen görüntülerde balık tutmak için oltasını denize bırakan bir balıkçı köpek balığı yakaladı. Teknedekilerin korku dolu anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 05-07-2023 11:14

Deniz kenarında kabus dolu anlar! Köpek balığı kıyıya kadar geldi... Çığlık çığlığa kaçarak zor kurtuldular

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir plajda deniz kenarında yüzenler kendilerine doğru büyük bir hızla gelen köpek balığını fark ettiklerinde kabus dolu anlar yaşadı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde kıyıda bulunanlar bir anda çığlık çığlığa kaçışmaya başladı.

Trend 04-07-2023 15:00

Korku dolu anlar! Elini yıkamak istedi bir anda köpek balığının saldırısına uğradı... Arkadaşları zar zor kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde Nick isimli bir balıkçı elini yıkamak istedi ve suya soktu. Teknesinden elini denize doğru uzatan Nick bir anda hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bir köpek balığı Nick’in elini yakaladı ve onu suya doğru çekmeye başladı. Nick’in arkadaşları devreye girerek genç adamı kurtardı. Köpek balığı saldırısının ardından Nick, hastaneye kaldırıldı.

Trend 27-06-2023 07:48

'El Nino' etkisi görülmeye başladı, köpek balıkları rotalarını şaşırdı! Korkunç anlar: Elinden ısırıp, suya çekti

'El Nino' etkisi sonrası deniz suyu sıcaklıkları yükselirken, 5 dereceyi bulan sıcaklık artışı nedeniyle deniz canlıları da yaşam alanlarının dışına çıkmaya başladı. ABD'de kaydedilen bir görüntü ise dehşete düşürdü. Rotasını şaşıran bir köpek balığı, elini suya uzatan bir balıkçıyı ısırarak çekip suya aldı. Bir anda acı içinde bağıran balıkçı suya düşerken, o anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Trend 26-06-2023 08:24

Her şey bir anda gelişti! Köpek balığı elini yıkayan adamı karanlık sulara çekti... İşte saniye saniye dehşet anları!

Son zamanlarda hem ülkemizde hem de farklı ülkelerde köpek balığı saldırıları giderek artıyor. Son olarak ABD'de gerçekleşen dehşet olayda elini yıkamak isteyen bir kişiyi köpek balığı suya çekti. Talihsiz adamın o görüntüleri saniye saniye kaydedildi...

Haber 25-06-2023 14:25

Yer: Antalya... Köpek balığıyla burun buruna geldiler! “Hoşt” diyerek kovdukları anlar sosyal medyada gündem yarattı

Antalya’nın Konyaaltı Kadınlar Plajı açıklarında teknesiyle dolaşan bir kişi köpek balığıyla karşılaşma anlarını saniye saniye kaydetti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde köpek balığının 1 saat boyunca teknelerinin etrafında dolaştığını belirten kişinin “hoşt” diyerek köpek balığını kovmaya çalışması eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 17-06-2023 09:42

Dünya onu konuşuyor! Rus turisti öldüren köpek balığı hakkında karar verildi... Mumyalayarak müzede sergilenecek

Mısır’ın Hurgada kentinde denizde yüzdüğü sırada bir köpek balığı tarafından parçalanarak diri diri yenilen 23 yaşındaki Rus turist Vladamir Popov dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Yerel basına göre 23 yaşındaki Rus turisti öldüren ve geçen yıl iki kişinin daha ölümüne neden olduğu düşünülen köpek balığı müzede sergilenmek üzere mumyalandı.

Trend 14-06-2023 07:42

Işık saçıp avını kendine çekiyor... Antalya'da oltaya takıldı! Gözleri zümrüt gibi parlak... İlk kez karşılaştım

Antalya’nın 1 mil açıklarında 28 yıldır balıkçılık yapan bir kişinin oltasına ‘ışık saçan’ köpek balığı olarak bilinen küt burunlu köpek balığı takıldı. İlk kez bu türle karşılaşan balıkçı köpek balığını tekrar denize salarken, uzman isim Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu derin sularda yaşayan bu türün ışık saçma yeteneği sayesinde avlarını cezbedip kendine çekerek avladığını söyledi. Gökoğlu, Çok sık yakalanan bir balık değil. Koruma altında ve kırmızı listede yer alıyor” ifadelerini de kullandı.

Haber 13-06-2023 17:23

Köpek balığı tarafından parçalanan Rus turistin cesedine ulaşmak için operasyon başlatıldı! Köpek balığı yakalanıp karnı yarıldı

23 yaşındaki Rus turist Vladimir Popov, Mısır'daki lüks Hurgada tatil beldesinde 3 metrelik bir köpek balığı tarafından parçalandı. Rus turistin cesedine ulaşmak isteyen ekipler köpek balığını yakalayarak karnını yardı. Köpek balığının sindirim sisteminde insan cesedinin parçalarına rastlandı.

Trend 13-06-2023 11:48

Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Balık oltasına takılan 1.8 metrelik köpek balığının resmen sırtına çıktı

Balıkçıları attığı oltalardan birine takılan köpek balığının kurtarılma anlarında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kıyıya vuran yaralı köpek balığını kurtarmak isteyen bir grup büyük bir çaba gösterdi. Köpek balığının boğazına yapışan olta kancasını çıkartmak için bir kişi üzerine bindi. Kurtarıldıktan sonra köpek balığı denize geri bırakıldı.

Trend 06-06-2023 10:21

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada! Köpek balığı balıkçının teknesine saldırdı... Ayağıyla vurarak kendisini kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Hawaii eyaletinde bir balıkçı tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti. Scoot Haraguchi isimli bir adam kanosuyla açıkta balık tutarken bir anda köpek balığı saldırısına uğradı. O anları tesadüfen kameraya kaydeden Haraguchi’nin ayağıyla köpek balığını uzaklaştırmayı başardığı anlar gündem yarattı.

Trend 17-05-2023 08:06

13 yaşındaki kız okyanusta yüzdüğü sırada köpek balığı saldırısına uğradı! Dakikalarca mücadele etti... Canını zar zor kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir sahilde okyanusun sığ kısmında oturan 13 yaşındaki Ella Reed isimli genç bir kız korkunç bir olayla karşılaştı. Aniden vücudunun yan tarafında büyük bir acı hisseden Reed o bölüme baktığında ise bir köpek balığıyla yüz yüze geldi. Hayvanla mücadele ederek kendisini kurtarmayı başardığını ifade eden Reed korku dolu anları anlattı.

Trend 13-05-2023 13:21

Antalya açıklarında şaşkınlık yaratan dakikalar! 1 saat boyunca döndü, pervaneye ısırıklar attı: Kafayı yemiş bu... Kardeşim gitsene, alo

Antalya açıklarında bir balıkçının teknesinin etrafında uzun süre dolaşan köpek balığı şaşkına çeviren dakikalar yaşattı. Balıkçı, zaman zaman teknenin motor kısmına ısırık atan köpek balığına, ‘Kafayı yemiş bu... Hoşt! Kardeşim gitsene, alo... Bir balık tutturmadı manyak' diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Haber 12-05-2023 15:54

Denizden çıkartması 90 dakika sürdü! Tam 4 metre uzunluğunda... Nadir bulunan köpek balığını gören bir daha baktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletindeki Padre Adası’nda iki balıkçı son derece nadir görülen çekiç kafalı köpek balığını fark etti. Yaklaşık 90 dakikalık mücadelenin sonunda balıkçılar köpek balığını karaya indirmeyi başardı. Köpek balığının fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaşan balıkçılar kısa sürede viral oldu.

Trend 12-05-2023 15:15

Kimse ne olduğuna anlam veremedi! Son derece nadir görülüyor... 125 milyon yıllık bir soyun üyesi...

Rusya'nın kuzeybatısındaki Murmansk'ta bir trol teknesinde çalışan derin deniz balıkçısı Roman Fedortsov, nadir bir derin deniz köpek balığı türü olan goblin köpek balığı avladı. Fedortsov köpek balığını sosyal medyadan paylaştıktan sonra kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 22-03-2023 13:51

Çanakkale'de balıkçılar teknede keler cinsi köpek balığının doğumunu görüntüledi

Çanakkale Boğazı'nda avlanan balıkçıların oltalarına takılan köpek balığı, teknede doğum yaptı.

Yurthaber 10-03-2023 15:29

Köpek balığı nasıl yazılır, köpek balığı yazımı nasıl olmalıdır? Köpek balığı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dili kelime bakımından oldukça geniştir. Türkçe gelişimi sırasında farklı farklı dillerden etkilenerek gelişimini sürdürmüştür. Bu etkileşim sırasında farklı şekillerde yeni kelimeler almış ve türetmiştir. Kelime türetme bakımından oldukça aktif olan Türkçe, çeşitli kelimeleri bir araya getirerek farklı anlamlarda yeni kelimeler oluşurmuştur. Dilimizde de genellikle bu kelimelerin yazımı karıştırılır. Peki, köpek balığı TDK'ye göre nasıl yazılır?

Egitim 24-02-2023 17:34

Avustralya'da feci olay! Köpek balığı saldırısına uğrayan genç kız hayatını kaybetti

Korkunç olay Avustralya’nın Batı Avustralya eyaletinde bulunan Swan Nehri’nde yaşandı. 16 yaşındaki genç kız, yunus balıklarıyla birlikte yüzmek için suya girdi. Yetkililer, kızın yüzerken köpek balığı saldırısına uğradığını ve hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan Swan Nehri’nde 1923’ten bu yana ilk kez köpek balığı saldırısı vakası yaşandığı bildirildi.

Haber 04-02-2023 18:16

Korku dolu anlar! Tekneye çıkmaya çalışan 8 yaşındaki çocuğa köpekbalığı böyle saldırdı

Ailesiyle birlikte balık tutmaya giden 8 yaşındaki Manni Alam isimli bir çocuk köpek balığı saldırısıyla korku dolu anlar yaşadı. Avustralya’nın Lady Musgrave Adası açıklarında tuttuğu balık ile ailesinin bulunduğu teknenin merdivenlerini çıkan küçük çocuk köpeği balığı saldırısına uğradı. O anlar sosyal medyada paylaşılınca tepki çekti.

Trend 31-01-2023 14:44

Muğla kıyılarında görüldü! Köpek balığını gören telefona sarıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde kıyıya yakın noktada, 1 metre uzunluğunda kum veya mavi köpek balığı olduğu değerlendirilen köpek balığı görüntülendi. Köpek balığını gören görenler telefonuna sarıldı.

Haber 23-01-2023 17:11

Urla'da yakalandı! Balıkçılar hatıra fotoğrafı çektirdi... 10 metrelik dev

İzmir'in Urla ilçesinde tekneyle ava çıkan balıkçıların ağına 10 metre boyunda, 2 ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı takıldı. Köpek balığı sahile vinçle getirildi. 10 metrelik dev balığı görenler yanına gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber 05-01-2023 17:34

Hatay'da balıkçı oltasına kum köpek balığı takıldı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyıdan balık avlayan kişinin oltasına kum cinsi köpek balığı takıldı.

Yurthaber 22-12-2022 13:08

Cesareti hayrete düşürdü! Köpek balığı saldırısından onu 'tekmeleyerek' kurtuldu

10 yaşındaki Jasmine Carney, Jüpiter Adası açıklarındaki Hobe Sound Plajı'nda erkek kardeşi ve büyükannesiyle yüzerken bir köpekbalığıyla karşı karşıya kaldı. Teslim olmak yerine onunla savaşan küçük kız, akıl almaz bir şekilde köpek balığını tekmeleyerek girdiği savaşı kazandı ve hayatta kalmayı başardı. Yaralar almış olsa da, cesaretiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Trend 14-12-2022 15:54

Denizi olmayan ilde şaşkına çeviren görüntü! 50 liradan satacaklar Yakından bakınca...

Denizi olmayan şehir Şanlıurfa’da vatandaşlara büyük şaşkınlık yaşatan bir görüntü ortaya çıktı. Bir balıkçı tezgahında yaklaşık 100 kiloluk köpek balığı sergilendi. Köpek balığıyla fotoğraf çektiren vatandaşların ilgisi de büyük olurken bazı vatandaşlar köpek balığına dokunmadan edemedi. Kimi vatandaşlar ise “Yakından bakınca daha farklı oluyor” şeklinde konuştu. Balığın kilosunun 50 TL’den satılacağı belirtildi.

Haber 06-11-2022 16:19