HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Köpekler iplik yapılacak' iddiası

Büyükçekmece ile Beylikdüzü'nde oturan vatandaşlar, iş yeri ve evlerinin önündeki köpeklerinin kaybolması üzerine harekete geçti.

'Köpekler iplik yapılacak' iddiası
Köpeklerinin ticari bir kamyonete konulduğunu fark eden vatandaşlar, aracın plakasını aldı. Plakayı araştıran köpek sahipleri, aracın Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir medikal iplik üretim fabrikasına ait olduğunu belirledi. Köpeklerinin kesilerek, bağırsaklarından medikal iplik üretileceğini ileri süren 50 kişilik grup, fabrikanın önüne gelerek içeriye girmek istedi.
Fabrika yetkilileri hayvan sahiplerini içeriye sokmayarak, polis çağırdı. Köpeklerinin içeride olduğunu düşünen vatandaşlar, fabrika yetkilileri ile tartıştı. Bazı hayvan sahipleri, kapıya tırmanarak bahçeye atlamak istedi. Araya giren polis ve güvenlik görevlileri, vatandaşların içeriye girmesini güçlükle engelledi. Aracın sürücüsünü tanıdıklarını ifade eden vatandaşlar, yetkililerden sürücüler ile yüzleşmeyi talep etti. Ancak hayvan sahiplerinin bütün girişimleri sonuçsuz kaldı.
Karnesi bulunan çok sayıda köpeğin kaybolması nedeniyle hayvan sahipleri Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulundu. Vatandaşların bastığı fabrikaya gelen polis yetkilileri, savcılığın talebi üzerine içeride arama yapabileceklerini aktardı. Daha sonra fabrikaya alınan bazı hayvan sahipleri, içeride yaptıkları kontrolde köpeklerini bulamadıklarını ifade etti. Fabrika yetkilileri ise, plakanın kendilerine ait olduğunu ancak konuyla hiçbir alakalarının olmadığını söyledi. (İHA)
[ ****](https://www.mynet.com/gunun-ozet-haberleri)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler