Kürtaj Haberleri

Skandal olay! 10 yaşındaki kıza tecavüz etti...Hamile olduğunu öğrenince kürtaj için zorladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki Gerson Fuentes isimli bir adam 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz suçundan 25 yıl sonra şartlı tahliye olasılığıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Fuentes’in kızın hamile olduğunu öğrendikten sonra başka bir eyalete götürerek kürtaja zorladığı da ifade edildi.

Trend 06-07-2023 07:46

13 günlük bebeğini karınca zehri ile öldürmek istemişti... Kızı her şeyi anlattı! Dikkat çeken kürtaj detayı

Yalova'da S.O. (41), 13 günlük kızı Ecrin'in mamasına karınca zehri atıp öldürmeye çalıştı. Gözaltına alınan S.O. suçunu itiraf etti ancak daha sonra suçlamaları reddetti. S.O.'nun olayla ilgili yargılandığı davanın son duruşmasında kızı E.O. (15), tanık olarak dinlendi. Babasının bebeği istemediğini, hamileliği sırasında annesine kürtaj teklifinde bulunduğunu belirten E.O. "Babam ufak bir bebeğe bunu yapabilecek bir karakterde" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 08-06-2023 17:16

Genç anne 'Kürtaj yaptır' baskılarına karşı çıktı! Sonsuza kadar minnettar kalacağım

Anne olmak birçok kadının hayalleri arasında yer alsa da ebeveyn olmanın zorluğu sorumlulukların artmasına yol açıyor. Özellikle genç anne olanlar bu konuda çeşitli problemler yaşayabiliyor. Bir kadın bu sorumluluklar nedeniyle sosyal medyadan gelen 'kürtaj ol' baskılarına cevap vererek anne olmanın mutluluğunu paylaştı.

Kadin 12-05-2023 10:38

ABD ordusunda 'kürtaj' krizi! Senatör protesto etti, ordudaki atamalar kilitlendi

ABD'deki Cumhuriyetçi Alabama Senatörü Tuberville ile Pentagon arasında kürtaj krizi yaşanıyor. Ordunun kürtajın yasaklandığı eyaletlerdeki askerlerin kürtaj masrafını karşılamasını protesto eden Senatör Tuberville, bu yıl onaylanması gereken Genelkurmay Başkanı dahil yüzlerce üst düzey komuta kademesi atamasını engelliyor. Senatörün aldığı kararla ordunun komuta kademesi atamaları da kilitlendi.

Haber 07-04-2023 23:15

Kürtaj olduğu iddiasıyla katletmişti! Hamile olmadığı ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Ahmet Emre Irmak (25), kendisinden habersiz 'kürtaj' olduğunu ileri sürdüğü eşi Elif Irmak'ı (19) dışarı çıkarıp saçından sürükledikten sonra bıçaklayarak öldürdü. Yapılan otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı ve bebek aldırmadığı ortaya çıktı. Ahmet Emre Irmak hakkında müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, Ahmet Emre Irmak'ın savunmasına itibar edilmemesi ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.

Haber 02-03-2023 17:17

İYİ Parti'de şok istifa! Perde arkasından 'ilişki' ve 'kürtaj' iddiası çıktı... Sosyal medyaya da yansıdı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ı (65) istifa ettiren bir iddia ortaya atıldı. E. Ş. (32) adlı kadın, Başaran ile 3 yıldır ilişki yaşadığını, 4 aylık hamile olduğunu öne sürdü. E. Ş., Başaran'ın bebeğini aldırmak için kendisine tehditte bulunduğunu iddiasıyla şikayette bulundu. Başaran ise bir yandan iddiaları yalanlarken diğer yandan "parti zarar görmesin diye" istifa etti. Başaran her türlü teste rızası olduğunu vurgularken avukatı Şali Arslan'ın sosyal medya iddiası dikkat çekti.

Haber 12-12-2022 11:55

Tüm dünya bunu konuştu! Çocukları 67 yaşında doğum yapan kadını tehdit etti

Dünya üzerinde genç anne olan birçok kadın bulunuyor. İleri yaşta hamile kalmak hem kadınların hem de bebeklerin sağlığını riske atıyor. 67 yaşındaki Tian Xinju, isimli bir kadın doğal yollarla hamile kaldı. Şu anda 70 yaşında olan kadın hamilelik sürecinde diğer çocuklarının onu kürtaja zorladığını söyledi.

Kadin 06-11-2022 06:59

Covid döneminde başladı: Evde kürtaj uygulaması kalıcı hale getirildi

Covid döneminde kadınların hastaneye gelerek virüs kapmaması için İngiltere ve Galler’de uygulamaya konan evde kürtaj uygulaması, kalıcı hale getirildi. Gebeliğin erken dönemde evde ilaçla sonlandırılması uygulaması pandemi döneminde başlamıştı. İngiltere ve Galler’de yaşayan ve istenmeyen gebelik yaşayan kadınlar 10 haftaya kadar gebeliği evde kendileri hapla sonlandırabilir.

Haber 24-08-2022 07:43

Tuvalette düşük yapan genç kadın 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Kürtajın suç olduğu El Salvador'dan 21 yaşındaki Lesly Lisbeth Ramírez düşük yaptığını ve bebeğinin ölü doğduğunu iddia ederken mahkeme onu bebeğini öldürmekle suçladı. Olayın ardından genç kadın 29 Haziran'da mahkeme tarafından ağırlaştırılmış cinayetten hüküm giydi ve 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 06-07-2022 15:54

Buluşacağı erkeklerin mutlaka yaptırması gerekiyor! Sosyal medyada büyük tepki aldı

Amerika’da yaşayan 31 yaşındaki bir kadın Tinder profilinde erkeklerle buluşmadan önce vazektomi yaptırdıklarına dair kanıt belge istedi. Bu istek sosyal medyada büyük tepki görürken kullanıcılar arasında tartışmaya neden oldu.

Kadin 06-07-2022 14:10

Google'dan kürtaj kararı! Konum verilerinden silecek

ABD’de kürtaj tartışmaları sürerken, ülkenin nde gelen teknoloji firması Google'dan bu konuya ilişkin çarpıcı bir karar geldi. Google, kürtaj kliniğine giden kullanıcıların konum verileri üzerinden girişlerini sileceğini açıkladı. Google Başkan Yardımcısı Jen Fitzpatrick, bu uygulamanın ilerleyen haftalarda faaliyete geçeceğini paylaştı.

Haber 03-07-2022 10:33

Biden: Kürtaj için seyahat etmek zorunda kalan kadınlar korunacak

Yüksek Mahkeme'nin kürtajı anayasal bir hak olmaktan çıkaran kararının ardından ABD Başkanı Joe Biden'dan bir açıklama geldi. Bazı eyaletlerin kürtaja erişim için eyalet sınırlarını geçen kadınları tutuklamaya çalışabileceğini söyleyen Biden, kürtajın hala yasal olduğu bir eyalete seyahat eden kadınların federal hükümet tarafından korunacağını açıkladı. Öte yandan Google ise hamileliğini sonlandırmak isteyen kadınların arama kayıtlarını ve konumlarını silecek.

Haber 02-07-2022 12:59

Deniz Akkaya 'sertleşme sorunu' yorumunu görünce dayanamadı! Azgın amcalara...

Sosyal medyaya bir süre ara verdikten sonra oldukça aktif şekilde dönüş yapan Deniz Akkaya ABD'de kürtaj hakkının anayasal hak olmaktan çıkmasına dair yaptığı yorumla dikkat çekti. Bette Midler'ın önerisini paylaşan Akkaya bu öneriyi mantıklı bularak "Azgın amcalara kemer takın" yorumunda bulundu.

Magazin 01-07-2022 11:16

ABD’de kürtaj kararının ardından talep arttı, ertesi gün haplarının satışına kısıtlama getirildi

ABD’de Yüksek Mahkeme’nin kürtajı federal bir hak olmaktan çıkartan kararının ardından ertesi gün haplarına talep büyük bir miktarda arttı. Satıcılar önlem olarak müşteri başına satış kısıtlaması getirdi. Ertesi gün hapları ABD'de yasal olsa da gelecekte bunların da yasaklanacağından endişelenenler var. Kürtaj haplarında da benzer bir talep patlaması yaşanıyor.

Haber 30-06-2022 02:40

Ünlü WWE sunucusu Kayla Braxton'dan kürtaj tepkisi! Babamın kim olduğunu bilmiyoruz

Son dakika haberleri: Amerika Birleşik Devletleri Anayasa Mahkemesi’nin, 1973 yılında Roe v. Wade davasındaki aldığı karar sonrasında yürürlüğe giren federal kürtaj hakkı kararını bozduğunu açıklamasının ardından ülke genelinde milyonlarca kişi sokaklara dökülmüş ve protestolar uzun süre devam etmişti. WWE Amerikan Güreşi sunucu Kayla Braxton da bu karara sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı ve yaşadıklarını paylaştı.

Spor 29-06-2022 19:12

ABD'de kürtaj artık anayasal hak değil! Halsey'den tepki

ABD'de Yüksek Mahkeme, ülkede 1973'ten bu yana kürtajı yasal hale getiren Roe vs Wade (Wade'e karşı Roe) kararını iptal ederek gündeme bomba gibi düştü. Harry Styles, Taylor Swift, Selena Gomez, Billie Eilish gibi ünlülerden sonra Halsey de karara dair açıklama yaptı.

Magazin 26-06-2022 12:21

Kürtaj Kararı Amerikalılar'ın Görüşüyle Çelişiyor mu?

ABD'de Anayasa Mahkemesi'nin federal kürtaj hakkını yaklaşık yarım yüzyıldır koruyan kararı bozması, bazı kesimler tarafından desteklenirken kararın ülkede önemli çoğunluğun görüşleriyle çeliştiği tahmin ediliyor

Haber 24-06-2022 21:41

ABD Başkanı Biden bu sözlerle tepki gösterdi: Bizi 150 yıl geriye götürdü

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararına tepki gösterdi. Biden, söz konusu karar ile ilgili "Bizi 150 yıl geriye götürdü" ifadelerini kullandı.

Haber 24-06-2022 20:26

ABD'de flaş kürtaj kararı! Anayasal hak olmaktan çıkarıldı

ABD Yüksek Mahkemesi, ülke genelinde kürtaj hakkını anayasal olarak garanti altına alan 1973 tarihli "Roe-Wade kararını" iptal etti.

Haber 24-06-2022 17:29

Görenleri şaşırtan protesto! Çırılçıplak kiliseyi bastı, ayin yarıda kesildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde kürtaj haklarını protesto eden ve kadınların bedenleri üzerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiren bir grup kadın aktivist kiliseyi bastı. Çıplak bir şekilde eylem yapan kadınlar ayininin yarıda kesilmesine neden oldu. O anlar sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Trend 15-06-2022 15:51

Kürtajla ilgili internetteki yanlış bilgiler: Çiğ yumurta, kaynatılmış kola, bitkisel kürler

Başta kürtajın yasak olduğu ülkeler olmak üzere dünyanın pek çok yerinde kadınlar, hamileliklerine son vermenin yollarını ararken internet sitelerinde etkinliği kanıtlanmamış ev yapımı kürler ve ilaçlarla ilgili yanlış bilgilerle karşılaşıyor.

Haber 16-05-2022 15:40

Açık ilişkide kürtaj komplosu! Sevgilisinin partneri hamile kalınca...

İngiltere, Derbyshire eyaletinden Georgia Day, bir partneri olan ve açık ilişki yaşayan genç bir adamla yasak aşk yaşıyordu. Genç adamın uzun süreli partneri hamile kalınca Day, sevgilisine kürtaj hapları alıp gizlice ona yedirerek bebekten kurtulmayı teklif etti. Genç kadın 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 15-05-2022 10:36

ABD’de Ülke Çapında Kürtaj Hakkı Gösterileri

ABD’de hak savunucuları kürtaj hakları kısıtlamalarının yaygınlaştırılmasını amaçlayan girişimleri protesto etti. Ülke genelinde birçok kentte binlerce kişinin katıldığı protestoların önümüzdeki aylarda ‘Yaz Öfkesi’ adıyla her hafta Cumartesi günleri düzenlenmesi bekleniyor

Haber 14-05-2022 22:02

Senato’da Kürtaj Hakkını Koruma Oylaması

ABD Senatosu'ndaki Demokratlar, ülke çapında kürtaj hakkını düzenleyen yasayı bugün oylamaya sunmayı planlıyor. Anayasa Mahkemesi’nin federal kürtaj hakkı kararını bozacağına ilişkin taslağın sızdırılması nedeniyle planlanan oylamanın başarısız olmasına kesin gözüyle bakılıyor

Haber 11-05-2022 18:45

El Salvador’da kürtaj yaptıran kadın, cinayet suçuyla 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Orta Amerika ülkesi El Salvador’da hamilelik nedeniyle sağlık sorunları yaşayan bir kadın kürtaj yaptırmaya karar verdi. Ülkenin yasaları kapsamında kürtajın yasak olmasına rağmen operasyonu gerçekleştiren kadın, cinayetten yargılandı. 2 yıldır cezaevinde tutuklu olarak bulunan kadının cezası kesinleşti ve 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-05-2022 13:14

Avustralyalı politikacıdan şok eden sözler! Dua ediyorum!

Liberal politikacı Bernie Finn, daha önce tecavüz mağdurlarının kürtaj yaptırmasına izin verilmemesi gerektiğini düşündüğünü söylemişti. Finn, geçen hafta yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtajı yasaklama girişimlerinin ardından Avustralya'da kürtaj yasağı için 'dua ettiğini' belirtti. Meclisten istifasının ardından görüntülenen devlet adamı bu konudaki tutumunu yineledi.

Haber 11-05-2022 10:55

ABD Eyaletleri Kürtaja Karşı Harekete Geçti

Anayasa Mahkemesi’nin kürtaj hakkını garanti altına alan federal kararı gelecek aylarda geri çevirmesi beklenirken, ABD’de bazı eyaletlerin yasama organlarında, üreme sağlığını düzenleyen daha kısıtlayıcı yasa tasarıları sunulmaya başlandı

Haber 10-05-2022 22:59

İngiltere’de Kadınlardan Kürtaj Hakkı Gösterisi

Amerika’da Anayasa Mahkemesi’nden sızan bir belgeyle kadınlara kürtaj yasağı getirilmek istendiğinin ortaya çıkması, İngiltere’deki kadınlarda da tepkiye neden oldu. Kadınlar, Londra’da ABD Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi

Haber 08-05-2022 20:40

ABD'de kürtajı ulusal olarak yasallaştıran 1973 kararı kadınlara hangi hakları tanıyordu?

Amerika'da tüm kadınlar, 1973'teki tarihi kararla yasal kürtaj hakkı kazandılar. Bu dava, Amerikan sivil haklar tarihine "Roe Wade'e karşı" olarak geçmişti.

Haber 03-05-2022 23:59

Biden’dan Kürtaj Kararı Taslağına Sert Eleştiri

Başkan Joe Biden, ABD Anayasa Mahkemesi’nden sızan kürtaj hakkıyla ilgili karar taslağını “radikal” diye niteleyerek, bu hakkın tersine çevrilmesinin ülkedeki diğer özgürlüklere de zarar verebileceği uyarısında bulundu

Haber 03-05-2022 23:05

Amerikan basını tarafından sızdırıldı! ABD'de deprem etkisi yapacak

Amerikan basınının sızdırdığı bilgilere göre, ABD Yüksek Mahkemesi'nin, kürtaj hakkını koruyan yasayı iptal etmeye hazırlandığı bildirildi. Yasanın iptali halinde ülke genelinde deprem etkisi yaratacağı iddia edildi. İşte haberin detayları...

Haber 03-05-2022 18:18

Büyük tartışma yaratmıştı! ABD'nin Oklahoma eyaletinde kürtajı yasaklayan tasarı onaylandı

ABD'nin Oklahoma eyaletinde, kürtajı yasaklayan tartışmalı yasa tasarısı büyük çoğunlukla onaylandı. Bebeklerin yaşam hakkının engellenmemesi gerektiği düşüncesiyle hazırlanan tasarı, meclisin onaylaması durumunda daha önceden taahhütte bulunan Vali Kevin Stitt'in imzalaması sonrasında tamamen yasalaşmış olacak. İşte kararın detayları!

Haber 06-04-2022 23:40

ABD'de kürtaj tartışması: Oklahoma'da kürtaj yasağı tasarısı kabul edildi

ABD'nin Oklahoma eyaletinde kürtajı neredeyse tamamen yasaklayan yasa tasarısı kabul edildi. Tasarı, sadece "tıbben acil bir durumda hamile kadının hayatını kurtarmak amacıyla" kürtaja izin verilmesini öngörüyor.

Haber 06-04-2022 12:21

Kürtaj yaptırmayı reddediyordu! Polisler evinde 5 fetüs bulunca şaşkınlığını gizleyemedi

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve kürtaj karşıtı eylemleriyle dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki Lauren Handy isimli bir kadının evine düzenlenen baskın sonucunda evinde 5 fetüs bulundu. Fetüslerin incelenmesi üzerine adli tıp çalışmaları başlatılırken olaya ilişkin olarak geniş çaplı bir soruşturma yapılıyor.

Trend 02-04-2022 09:35

Kolombiya, ilk 24 haftada yapılan kürtajı suç olmaktan çıkardı

Kolombiya Anayasa Mahkemesi, hamileliğin ilk 24 haftasında yapılan kürtajı suç olmaktan çıkardı. Seçim hakkı savunucuları sevinçli ama Katolik Kilisesi 'yaşam hakkını' savunmaya devam edeceğini söyledi.

Haber 23-02-2022 12:33

Playboy yıldızı içinde 'şeytanın çocuğunu' istemediği için kürtaj yaptırdığını itiraf etti! 'Başka kimseyle yapmıyordum bebeğin babası...'

Sunday Mirror'a bir röportaj veren eski Playboy güzeli Karissa Shannon, yıllar önce Hugh Hefner'in bebeğini aldırdığını itiraf etti. 'İçimde o şeytanın çocuğunu istemiyordum' diyen Shannon, 'Çok gençtim. Başka kimseyle sevişmiyordum bu yüzden bebeğin babası oydu. Gizli bir kürtaj yaptırmaya karar verdim' dedi.

Haber 07-02-2022 13:57

Hep kürtaj oldular diyen Serdar Ortaç'tan yeni açıklama

Sanatçı Serdar Ortaç'ın, 'Baba olmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna verdiği yanıtla tepki çekti. “Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" cevabı sosyal medyada tartışma yaratınca, Ortaç'tan yeni açıklama geldi.

Magazin 02-02-2022 08:38

Sertar Ortaç'dan kürtaj itirafı! Defalarca babalığın sınırından döndüm

Uzun yıllardır çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlarken, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu.

Magazin 29-01-2022 15:02

ABD'de mahkeme, Teksas'taki tartışmalı kürtaj yasasının durdurulması kararını bozdu

ABD’de temyiz mahkemesi, federal mahkemenin Texas’ta uygulamaya konulan ve ülkede tartışmalara neden olan kürtaj yasasının durdurulması kararını bozdu.

Haber 10-10-2021 02:56

Altın Portakal Film Festivali'nde gösterime giren Kürtaj filmi seyircileri hastanelik etti

Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kriz çıktı. Festivalde gösterime giren Audrey Diwan'ın "Kürtaj" filmindeki gerçekçi sahneleri izleyen bazı seyirciler hastanelik oldu. Fenalaşan seyirciler, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Magazin 09-10-2021 10:54

ABD'de kadınlar kürtaj hakkı için yürüdü

ABD'de Eylül ayında Teksas’ta yürürlüğe giren yeni kürtaj yasasının yarattığı tartışmalar büyümeye devam ederken, binlerce kadın dün başkent Washington dahil birçok kentte düzenlenen Kadın Yürüyüşü eyleminde kürtaj hakkını savundu.

Haber 02-10-2021 22:36

Yeşilçam'ın kötü kadını Lale Belkıs'tan çok konuşulan kürtaj itirafı! 'Çocuk yapmaya vaktim yoktu'

Yeşilçam sinemasının en güzel kötü kadınlarından biri olarak tanınan Lale Belkıs seneler sonra yaptığı kürtaj itirafıyla çok konuşuldu. Fiziği ve güzelliğiyle dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olmuş olan 81 yaşındaki Lale Belkıs, çocuk yapmaya vakti olmadığını söyleyerek defalarca kürtaj olduğunu açıkladı. İşte Yeşilçam'ın başarılı isimlerinden Lale Belkıs'ın o itirafı...

Magazin 19-08-2021 03:20

Terör örgütünden kaçan terörist itiraf etti: Hamile kalan kadın teröristler...

Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan Kendal kod adlı terörist ifadesinde son dönemde çok sayıda örgüt üyesi kadının hamile kaldığını, örgüt yönetiminin ise kadınları kürtaja zorlandığını anlattı. Kürtaj yapılamayacak durumda olan terör örgütü üyesi kadınların Mahmur Kampında doğum yaptığını, bebeklerinin ise burada yaşayan ailelere verildiğini söyledi.

Haber 28-07-2021 14:20

Apartman dairesinde kürtaj yapan kadın yakayı ele verdi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir apartman dairesinde kendisini doktor olarak tanıtıp kadınları para karşılığında muayene eden, kürtaj yapan, doğum yaptıran yabancı uyruklu kadın, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 03-03-2021 21:57

AK Partili Memecan: Kürtaj yasaklanmasın

Kürtaj yasağına karşı çıkan AK Parti Milletvekili Nursuna Memecan, “Mevcut durum iyiydi, kürtajı yasaklamak çok büyük zarar getirir” dedi.

Haber 08-06-2012 06:21

Dünyada 5 hamilelikten biri kürtajla sonuçlanıyor

Tıp dergisi The Lancet'te yayımlanan yazıda, dünya genelinde 5 hamilelikten birinin kürtajla sonuçlandığı belirtildi. Derginin yarın yayımlanacak sayısındaki makalede, dünya genelindeki 5 hamilelikten birinin kürtajla sonuçlandığı belirtilerek, bu kürtajların yarısının tehlikeli koşullarda yapıldığına dikkat çekildi.

Haber 12-10-2007 13:13

Kürtaj sonrası gebeliklerde düşük riski

Sakarya Doğumevi Ana Çocuk Sağlığı Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Opr. Dr. Metin Mutlu, kürtaj sonrası gebeliklerde anne adayının düşük yapma riskinin yüzde 200 oranında artabildiğini bildirdi.

Haber 20-11-2005 14:59

Kürtaj sonrası gebeliklerde düşük riski

Sakarya Doğumevi Ana Çocuk Sağlığı Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Opr. Dr. Metin Mutlu, kürtaj sonrası gebeliklerde anne adayının düşük yapma riskinin yüzde 200 oranında artabildiğini bildirdi.

Haber 19-11-2005 12:40

Kürtajda kısırlık riski

Trabzon SSK Bölge Hastanesi Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Üçüncü, kürtajın anne sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, kürtaj sonrası annede kısırlaşma tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Haber 30-11-1999 00:00