Les Haberleri

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 2023-12-26 16:55:03

Fransa'da belediye başkanının kâbus gecesi: Ailecek yaşadıkları dehşeti Twitter'dan duyurup ateş püskürdü! Ölümle burun buruna geldiler

Fransa'da 17 yaşındaki Nael'in öldürülmesiyle ülkenin birçok kentinde başlayan protestolarda şiddetin dozu artmaya devam ediyor. Sokaklarda kundaklamadan yağmaya her türlü kaosun yaşandığı kareler geliyor. L'Hay-les-Rose Belediye Başkanı Vincent Jeanbrun kâbus dolu bir gece yaşadı. Jeanbrun yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyururken "Katiller" diyerek seslendi. Öte yandan Başbakan Elisabeth Borne olaylar nedeniyle kriz merkezine geçti. Gözaltı sayısı da hızla artıyor.

Haber 2023-07-02 09:30:35

Kahin Nostradamus'un 2023 kehanetleri korku saldı! Savaş detayı dikkat çekti! Kendi ölümünü bilmişti

2023 yılı bütün dünya için önem arz ediyor. Kahinlerin 2023 yılı hakkındaki kehanetleri, inanan, inanmayan birçok kişinin merak ettiği bir konu. Kahinlerin gelecek hakkında anlattıkları iyi veya kötü her kehanet önceden bilinmek isteniyor. Kahinler denince akla Baba Vanga ve Nostradamus geliyor. Fransız bir astrolog olan Nostradamus, 1555 senesinde 'Les Propheties' isimli kitabında, gelecekte yaşanabilecek olaylara yer verdi. Kahin Nostradamus'un 2023 kehanetleri duyanları korku saldı.

Haber 2023-01-18 19:59:57

Kendi ölümünü bilen kahin Nostradamus’un 2023 yılı kehenetleri tüyler ürpetti! 3. Dünya Savaşı’ndan yeryüzündeki yamyamlara kadar...

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulunan Fransız kahinin 2022 yılında 5 kehanetinden 4’ü gerçekleşmişti. Ünlü kahinin 2023 yılına ait kehanetleri tüyler ürpertmeye yetti.

Trend 2022-12-26 11:15:30

Fransız belediye başkanından Şalpazarına sürpriz ziyaret

Fransa’nın Garges Les Gonesse Belediye Başkanı Benoit Jimenez, Trabzon'un Şalpazarı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Refik Kurukız ile bir araya geldi.

Haber 28-10-22 23:38

İklim aktivistlerinin hedefinde bu kez İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeli vardı! Yüzünün ortasına pasta fırlattılar

İklim aktivistleri yeni petrol ve gaz ruhsatlarına son verilmesi çağrısında bulunarak eylemlerine devam ediyor. İlk olarak Leonardo da Vinci'nin “Mona Lisa” tablosu, ardından Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosu ve Claude Monet'in “Les Meules (Tahıl Yağını) tablosu aktivistlerin hedefi olmuştu. Bu sefer ise eylemciler İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeline pasta fırlattı.

Trend 24-10-22 16:44

Van Gogh'tan sonra Claude Monet... 110 milyon dolarlık tabloya patates püreli saldırı

Almanya'da iki aktivist tarafından Claude Monet'in 2019’da 110 milyon dolara satılan Les Meules (Tahıl Yığını) adlı tablosu hedef alındı. Tabloya patates püresi fırlatan aktivistler ellerini tablonun asılı olduğu duvara yapıştırdı. Müze Sözcüsü koruyucu cam bulunan tablonun saldırıdan hasar almadığını aktardı. Dünyaca ünlü Vincent Van Gogh'un "Ayçiçekleri" tablosuna da domates çorbası fırlatılmıştı.

Haber 24-10-22 06:36

Sosyal medyadan Nostradamus’un kitabını açıp o sayfaları gösterdi! “Kraliçe’nin ölüm tarihini bildi”

Dünyanın en ünlü kahinlerinden biri olarak kabul edilen Nostradamus 1555 yılında yazdığı Les Prophéties kitabında insanlık tarihine ilişkin ilginç kehanetlerde bulundu. Yüzyıllar sonra kehanetlerinin bir bir çıktığının iddia edilmesi üzerine Nostradamus popüler olmayı başardı. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölüm tarihini bildiği söyleyen ünlü kahinin kitabındaki o sayfalar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 30-09-22 14:46

Kraliçe’nin ölümünü ve Rusya-Ukrayna savaşını bilmişti! Nostradamus’un 2022 yılı kehanetleri yeniden gündem oldu

Fransız astrolog Nostradamus'un 1555'te yayınlanan Les Prophéties adlı kitabı, Rusya-Ukrayna savaşı ve Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü önceden öngördükten sonra yeniden gündeme gelmeyi başardı. 2022 yılının bitimine aylar kalsa da bu yıl için Nostradamus’un kehanetleri bir kez daha konuşulmaya başlandı. Dünyaca ünlü kahin 2022 yılında Üçüncü Dünya Savaşı vurgusu yapmıştı.

Trend 21-09-22 17:33

Nostradamus kehanetleri iş başında... Yüzlerce yıl önce Kraliçe’nin ölüm tarihini bilmişti! İngiltere tahtına dair ilginç kehanet...

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulundu. 2022 yılı içinde bir kral ya da kraliçenin beklenmedik bir şekilde öleceğini ifade eden Michel de Nostradame, Kraliyet Ailesinin geleceğine dair ilginç bir kehanette bulundu.

Trend 13-09-22 09:53

Ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri bir bir çıkıyor! Geriye sadece o madde kaldı

Londra'daki büyük yangın, Adolf Hitler'in gelişi ve John F Kennedy suikastını bilmesiyle nam salan ünlü kahin Nostradamus'un 2022 kehanetleri uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı. Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair Fransız astrolog Michel de Nostradame ya da halk arasında bilinen adıyla Nostradamus, 2022 yılı için savaş, iklim krizi ve buğday fiyatlarındaki artış konularını kapsıyordu.

Trend 02-07-22 11:46

Keman sanatçısı Önder Baloğlu ve Les Essences Oda Orkestrası müzikseverlerle buluştu

Keman sanatçısı Önder Baloğlu ve Les Essences Oda Orkestrası müzikseverlerle buluştu

Yurthaber 16-04-22 11:50

Dünyanın en ünlü kahini Nostradamus’un kehaneti tüyler ürpertti! Üçüncü Dünya Savaşı için tarih verdi: Paris’in büyük kısmı yok edilecek

Dünyaca ünlü kahin Nostradamus, 1555 yılında yazdığı Les Prophéties kitabında geleceğe dair kehanetlerini sıraladı. Asıl adıyla Michel de Nostredame, 450 yıl öncesinde uyarıda bulunarak Üçüncü Dünya Savaşı’nın tarihine dikkat çekti. Hitler’in yükselişinden John F. Kennedy'nin suikastı, 11 Eylül saldırılarına kadar pek çok olayı tahmin eden Nostradamus, ‘Büyük Savaş’ olarak tanımladığı ülkeler arası çatışma içinde çarpıcı detaylar ortaya koydu.

Trend 29-03-22 09:42

450 yıl önce yazmıştı! Nostradamus’un 2022 yılı kehanetleri dikkat çekti

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulundu. 2022 yılına az bir süre kala ünlü astrologun kehanetleri yeniden gündeme geldi. Kehanetleri arasında ekonomi, Dünya’ya yaklaşan bir meteor tehlikesi ve yapay zeka detayları dikkatleri çekti. 2022 yılı için Nostradamus, büyük bir patlamaya da işaret etti.

Trend 27-12-21 09:47

Fransız yapımı “Üç Silahşörler” film serisinin vizyon tarihi açıklandı

Alexander Dumas'ın defalarca sinemaya ve televizyona uyarlanan romanı Üç Silahşörler, bu sefer Fransız yapımı iki filmlik bir seri halinde sinema seyircisine merhaba diyecek. İsimleri ''Üç Silahşörler: D'Artagnan'' (Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan) ve ''Üç Silahşörler: Milady'' (Les Trois Mousquetaires: Milady) olarak açıklanan yapımların vizyon tarihi de kesinleşti.

Trend 25-11-21 12:31

İlk günden linç yiyeceğim zannettim! Beşiktaş'ın uğruna kurbanlar kestirdiği Les Ferdinand'ın Türkiye'ye gelişi

"Yarım kalan aşk hikayesi" denince Beşiktaş'ın genç taraftarlarının aklına Mario Gomez gelse de aslında siyah beyazlıların hayal kırıklıkları, çok daha eskiye dayanıyor. Transfer olduğu yıllarda henüz 22 yaşında olan Les Ferdinand, tek sezonda ağları sayısız kez havalandırarak Kara Kartallar'ın gönlünde taht kurdu.

Spor 06-08-21 15:50

Fransız Seçimlerinde Merkez Sağ Sürprizi

Fransa'da, aşırı sağın rekor kırması beklenen bölge seçimlerinin ilk turunda merkez sağ sürprizi yaşandı. Cumhuriyetçiler (Les Republicains- LR), büyük bir sıçrama yaparak bölge seçimlerinin ilk turunu birincilikle tamamladı

Haber 20-06-21 23:55

eAtık ve geri dönüşümü hakkında farkındalık kazanıyor ve kazandırıyorlar

Eskişehir Hoca Ahmed Yesevi Anadolu Lisesi gönüllü öğrencileri; Elektronik Atık ve Geri Dönüşümü ile ilgili, eTwinning projesiyle, eAtık ve geri dönüşümü hakkında farkındalık kazanıyor ve kazandırıyor.Öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte kuruculuğunu yaptıkları ‘Let the environment breathe by reycling your electronic waste’ isimli eTwinning projesi faaliyetlerini; Türkiye’de Murgul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Hırvatistan’da Gimnazija Antuna Gustava Matoa ve Fransa’da Lycée Les Augustins ile birlikte yürüttüklerini belirttiler.

Yurthaber 12-02-21 10:33

Charlotte Gainsbourg, Mikhaël Hers’in yeni filmi Les passagers de la nuit’e katıldı

Fransız yönetmen Mikhaël Hers yeni filmi Les passagers de la nuit için iddialı bir oyuncu kadrosuyla çalışmaya hazırlanıyor.

Trend 05-02-21 13:50

Tayland’da Kral’a ihanetten ilk tutuklama

Tayland’da bir öğrenci, hükümet ve monarşi karşıtı protestolar sırasında Kral Maha Vajiralongkorn’in portresine zarar verdiği gerekçesiyle tutuklanırken, Kasım ayında tekrar yürürlüğe giren “Kral’a ihanet” yasası kapsamında tutuklanan ilk protestocu oldu.Tayland’da hükümet, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden hükümet ve monarşi karşıtı gösterilere katılanları cezalandırmak için “Kral’a ihanet” (les-majeste) yasasını 2 yılın ardından tekrar yürürlüğe sokmuştu.

Haber 14-01-21 17:42

Erdoğan’dan Macron’a :‘‘Yaptığı Açık Provokasyon’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Paris’in kuzeyindeki yoksul banliyölerden biri olan Les Mureaux’da yaptığı konuşmada "İslami ayrılıkçılıkla" ilgili sözlerini eleştirdi

Haber 06-10-20 23:03

Les Ferdinand: Beşiktaş adam olduğum kulüptür

Beşiktaş'ın unutulmaz İngiliz futbolcusu Les Ferdinand, siyah-beyazlı kulübün kendisini sosyal medyada efsaneler arasında göstermesinden büyük gurur duyduğunu söyledi.

Spor 29-03-20 13:10

Milli tenisçi Atakan Karahan, Les Petits As'ı yarı finalde tamamladı

Milli tenisçi Atakan Karahan, Les Petits As'ı yarı finalde tamamladı

Spor 02-02-20 14:59

Milli tenisçi Atakan Karahan, Les Petits As'ta yarı finalde

 14 Yaş Avrupa birincimiz Atakan Karahan Fransa'da düzenlenen Tennis Europe takviminin en önemli turnuvalarından biri olan Les Petits As'ta yarı finale yükseldi.

Spor 01-02-20 10:57

Atakan Karahan, Les Petits As’ta yarı finalde

Atakan Karahan, Fransa’da düzenlenen Tennis Europe takviminin en önemli turnuvalarından biri olan Les Petits As’ta yarı finale yükseldi.Avrupa klasmanının kendi yaş kategorisinde bir numarası olan Atakan Karahan, Fransa’nın Tarbes kentinde düzenlenen Les Petits As’ta sırasıyla Ukraynalı, Bulgar ve Amerikalı rakiplerini eleyerek geldiği çeyrek finalde karşılaştığı Hırvat rakibi Fran Rakonic’i 6-1, 6-2’lik skorla rahat geçti ve adını son dörde yazdırdı.

Spor 01-02-20 10:47

Milli tenisçi Atakan Karahan, Fransa'da çeyrek finale yükseldi 

  14 yaş klasmanında Avrupa birinciliğine yükselerek tenis tarihimizde bir ilki gerçekleştiren Atakan Karahan, Fransa'nın Tarbes kentinde bu sene 38'incisi düzenlenen ve Tennis Europe kapsamındaki 5 Super Category Turnuvası'ndan biri olan Les Petits As'ta çeyrek finale yükseldi.

Spor 31-01-20 14:39

‘Anadolu Rock’ Desenleri Paris Moda Haftası’nda

Dünyaca ünlü markalar arasına giren Türk tasarımcıların sayıları her geçen yıl artıyor. Son yıllarda buna genç tasarımcı Bünyamin Aydın’ın “Les Benjamins” markası da eklendi. Aydın 2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu tanıtmak için, Paris Moda haftasına bu yıl gelen tek Türk markası oldu

Haber 19-01-20 19:49

İcradan satılık Les Ottomans Otele iş adamı Uğur Özkan talip oldu

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapıları arasında yer alan, manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans’ın satışa çıkması bekleniyor.

Finans 11-01-20 14:33

Bakan Soylu’dan Fransızca tweet

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fransa vatandaşı 11 terörist savaşçının sınır dışı edildiğini attığı Fransızca bir tweet ile duyurdu.Bakan Soylu paylaştığı tweet’te, "On met la porte les importuns" (Rahatsız olan gider) ifadesini kullandı.

Haber 09-12-19 12:29

Adèle Haenel, yönetmen Christophe Ruggia’nın kendisini taciz ettiğini açıkladı

Fransız oyuncu Adèle Haenel, 12 yaşındayken Les diables filminde birlikte çalıştığı yönetmen Christophe Ruggia’nın üç yıl boyunca kendisini taciz ettiğini açıkladı.

Trend 05-11-19 10:29

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyon Tarih : 1 Ekim Yer   : İstanbul Mercure Otel Saat  : 10.00 InGame Group ve Ay Yapım Tarih : 1 Ekim Yer   : Nonstop Zula Espor Merkezi, Demirören İstiklal Saat  : 11.00 Tamoniki.com Basın Toplantısı Tarih : 1 Ekim Yer   : Wyndham Grand Levent, Hezarfen Salonu Saat  : 10.30 Hitit Bilişim Crane Cargo Lansmanı Tarih : 2 Ekim Yer   : Mövenpick Hotel, Levent Saat  : 9.30 İstanbul Moda Konferansı Tarih : 2-3 Ekim Yer   : Çırağan Sarayı,Balo salonu Saat  : 8.30-17.00 AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Tarih : 2-5 Ekim Yer   : CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi Saat  : 10.00-18.00 CDEK CIS E-Commerce Summit 2019 Tarih : 3 Ekim Yer   : @meeting/Maslak Sun Plaza Saat  : 10.00 Türkiye Sigorta Birliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı   Tarih : 3 Ekim Yer   : Sheraton Grand İstanbul,Ataşehir Saat  : 14.30 BKM Bilgi Güvenliği Basın Toplantısı Tarih : 7 Ekim Yer   : Hotel Les Ottomans, Beşiktaş Saat  : 10.00-12.30 FASHION ON THE FEST Tarih : 7 Ekim Yer   : Feriye Palace Saat  : 11.00 10.

Finans 01-10-19 09:09

Ünlü iş adamı Ünal Aysal’a icra şoku

Ünal Aysal‘ın şirketi UNIT Invesment NV’nin Akbank’a olan borcu nedeniyle sahibi olduğu Les Ottamans Otel olarak faaliyet gösteren 440 milyon TL değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı icralık oldu.

Finans 11-09-19 16:27

Ünal Aysal’a icra şoku

Ünal Aysal‘ın şirketi UNIT Invesment NV’nin Akbank’a olan borcu nedeniyle sahibi olduğu Les Ottamans Otel olarak faaliyet gösteren 440 milyon TL değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı icralık oldu.İcraburada.com sitesinde yer alan şartnameye göre, Ünal Aysal’ın şirketi olan UNIT ınvesment NV’nin Akbank’a olan borcu sebebiyle içerisinde Les Ottomans Otel, restaurant, cafe ve havuzu bulunan 440 milyon TL değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı 220 milyon TL’ye açık arttırma usulü ile icradan satışa çıkacak.

Haber 11-09-19 16:05

Ümit Boyner Fransa’nın Ekonomi Zirvesi’nde konuşacak

Fransa’da düzenlenecek olan ’Les Rencontres Economiques d’Aix-en-Provence zirvesinde, bu yıl Türkiye’den TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı ve Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner katılacak.Her yıl Fransa’yla birlikte, tüm Avrupa ve dünyadan önemli ekonomist, kanaat önderi, akademisyen, siyasetçi ve iş insanlarını ağırlayan ’Les Rencontres Economiques d’Aix-en-Provence’a, bu yıl Türkiye’den TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı ve Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner katılacak.

Haber 04-07-19 15:34

Fransız ressam Monet'nin 'saman yığınları' rekorları kırdı

Fransız sanatçı Claude Monet’nin Les Meules (Saman Yığınları) adlı tablosu 110.7 milyon dolara satılarak hem ressam için hem de empresyonist resim için yeni bir rekor oldu.

Trend 15-05-19 16:36

Sotheby's : Monet'nin Les Meules tablosu 110.7 milyon dolara satıldı

  New York merkezli dünyanın en büyük güzel sanat ve koleksiyon brokerlerinden Sotheby's, ünlü ressam Claude Monet'nin 1890 yılında yaptığı "Les Mueles" tablosunun, New York'ta düzenlenen müzayedede 110.7 milyon dolara satıldığını açıkladı.

Finans 15-05-19 09:05

İstanbullu operaseverler sanata doyacak

Birbirinden ünlü opera ve sanatçıları ağırlayan New York Metropolitan Operası, sezonun en başarılı oyunlarını İstanbullu sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.Fransız bestekar Jacques Offenbach’ın özgün muzip ve eğlenceli operet tarzının önemli bir örneği olan Hoffmann’ın Masalları (Les Contes d’Hoffmann) 11 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da bant yayınıyla seyirciyle buluşacak.

Yurthaber 08-04-19 11:15

Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmü Paris’te kınandı

Fransa’nın başkenti Paris’te Çin’in Doğu Türkistan’da Müslüman Uygur Türklerine uyguladığı zulüm kınandı.Paris’te Çin yönetiminin Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine uyguladığı baskıcı politika ve kültür asimilasyonuna karşı, Fransa Müslümanları İçin 1 Euro (1 Euros Pour Les Muslumans de France) adlı dernek, Eyfel Kulesi karşısında bulunan Trocadero Meydanı’nda Çin zulmünü kınadı.

Haber 02-03-19 22:20

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi Açılış Töreni Yer: Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü Tarih: 12 Şubat Saat: 10:30 WIN EURASIA Yer: İstanbul Marriott Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 13:30 Türkiye'de Otelciliğin Önderleri Bieanali  Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Tarih: 12 Şubat Saat: 16:30 Shura Enerji "Türkiye’nin Enerji Dönüşümünde Kısa Vadeli Yatırımları Hızlandırmak için Uzun Vadeli Çözümler" Etkinliği Yer: Tekfen Tower Tarih: 13 Şubat Saat: 09:30 Clonera & Veeam Ücretsiz Bulut Yedekleme Kampanyası Tanıtımı  Yer: The Marmara Taksim Tarih: 13 Şubat Saat: 09:30 Reis Gıda Basın Toplantısı  Yer: Gastronometro Tarih: 13 Şubat Saat: 10:00 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 Basın Toplantısı Yer: Intercontinental İstanbul Tarih: 14 Şubat Saat: 10.00  Türk Eğitim Vakfı Bursiyer Tanıtımı Basın Toplantısı Yer: Divan İstanbul Tarih: 14 Şubat Saat: 11:00 Sinpaş Basın Toplantısı Yer: Çırağan Sarayı Tarih: 15 Şubat Saat: 10:00 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00 12.

Finans 12-02-19 09:01

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Çalık Holding ve SECOM İşbirliği İmza Töreni Yer: Çırağan Sarayı Tarih: 11 Şubat Saat: 10:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 WIN EURASIA Yer: İstanbul Marriott Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 13:30 Türkiye'de Otelciliğin Önderleri Bieanali  Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Tarih: 12 Şubat Saat: 16:30 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 Basın Toplantısı Yer: Intercontinental İstanbul Tarih: 14 Şubat Saat: 10.00  Sinpaş Basın Toplantısı Yer: Çırağan Sarayı Tarih: 15 Şubat Saat: 10:00 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00 İstanbul Oyuncak Fuarı 2019 Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tarih: 26 Şubat Saat: 11:30    

Finans 11-02-19 09:05

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

TTYD Avrupalı Türklerin Türk Turizmindeki Yeri Raporu Yer: Borsa Restaurant Tarih: 8 Şubat Saat: 11:00 Unicera Fuarı Yer: Unicera Fuar Tarih: 8 Şubat Saat: 10:00 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Çalık Holding ve SECOM İşbirliği İmza Töreni Yer: Çırağan Sarayı Tarih: 11 Şubat Saat: 10:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 WIN EURASIA Yer: İstanbul Marriott Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 13:30 Türkiye'de Otelciliğin Önderleri Bieanali  Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Tarih: 12 Şubat Saat: 16:30 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 Basın Toplantısı Yer: Intercontinental İstanbul Tarih: 14 Şubat Saat: 10.00  Sinpaş Basın Toplantısı Yer: Çırağan Sarayı Tarih: 15 Şubat Saat: 10:00 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00 İstanbul Oyuncak Fuarı 2019 Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tarih: 26 Şubat Saat: 11:30    

Finans 08-02-19 09:02

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Otomotivin Geleceği Buluşması Yer: Shangri-La Bosphorus Tarih: 6 Şubat Saat: 08:00 Albaraka Türk Basın Toplantısı Yer: Kolektif House Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Unicera Fuarı Yer: Unicera Fuar Tarih: 8 Şubat Saat: 10:00 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 WIN EURASIA Yer: İstanbul Marriott Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 13:30 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00    

Finans 06-02-19 09:01

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Caffe Nero Basın Toplantısı Yer: Caffe Nero Bebek Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AvivaSA Mobil Tanıtım Toplantısı Yer: Sabancı Center Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AVL Araştırma ve Mühendislik Türkiye Basın Toplantısı Yer: Grand Hyatt İstanbul Taksim Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 Mobbing ile Mücadele Sempozyumu Yer: TÜRK-İŞ Genel Merkezi Ankara Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 UNİCERA Yer: CNR Expo Fuar Merkezi Tarih: 5 Şubat Saat: 11:00 Otomotivin Geleceği Buluşması Yer: Shangri-La Bosphorus Tarih: 6 Şubat Saat: 08:00 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00    

Finans 05-02-19 09:36

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Caffe Nero Basın Toplantısı Yer: Caffe Nero Bebek Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AvivaSA Mobil Tanıtım Toplantısı Yer: Sabancı Center Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AVL Araştırma ve Mühendislik Türkiye Basın Toplantısı Yer: Grand Hyatt İstanbul Taksim Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Unicera Fuarı Yer: Unicera Fuar Tarih: 8 Şubat Saat: 10:00 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00  

Finans 04-02-19 09:04

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

TÜSİAD ve Marsh & Zurich Küresel Riskler Raporu Tanıtımı Yer: Intercontinental İstanbul Tarih: 1 Şubat Saat: 08:30 Caffe Nero Basın Toplantısı Yer: Caffe Nero Bebek Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AvivaSA Mobil Tanıtım Toplantısı Yer: Sabancı Center Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AVL Araştırma ve Mühendislik Türkiye Basın Toplantısı Yer: Grand Hyatt İstanbul Taksim Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Unicera Fuarı Yer: Unicera Fuar Tarih: 8 Şubat Saat: 10:00 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00  

Finans 01-02-19 09:05

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Cybercamp 2019 Yer: Radison Blu Tuzla Otel Tarih: 31 Ocak Saat: 09:00 Gaming İstanbul 2019 Yer: Avrasya Kültür Merkezi Tarih: 31 Ocak Saat: 09:00 Hannover Messe Sanayi Fuarı Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus Tarih: 31 Ocak Saat: 09:30 ACCA Entegre Raporlama Araştırması Basın Toplantısı Yer: Conrad Otel Balo Salonu Tarih: 31 Ocak Saat: 09:30 Kırgızistan Tanıtım Toplantısı  Yer: River Plaza Tarih: 31 Ocak Saat: 14:30 TÜSİAD ve Marsh & Zurich Küresel Riskler Raporu Tanıtımı Yer: Intercontinental İstanbul Tarih: 1 Şubat Saat: 08:30 Caffe Nero Basın Toplantısı Yer: Caffe Nero Bebek Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AvivaSA Mobil Tanıtım Toplantısı Yer: Sabancı Center Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AVL Araştırma ve Mühendislik Türkiye Basın Toplantısı Yer: Grand Hyatt İstanbul Taksim Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Unicera Fuarı Yer: Unicera Fuar Tarih: 8 Şubat Saat: 10:00 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00  

Finans 31-01-19 09:02

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Mercedes-Benz Fashion Week Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi Tarih: 11-14 Eylül Saat: 20:30   SAP S/4HANA Bulut Basın Lansmanı Yer: Les Ottomans Hotel Tarih: 12 Eylül Saat: 09:00   Gayrimenkul Çözüm Merkezi Basın Toplantısı Yer: Kağıthane DAP Vadisi Z Ofisi Tarih: 12 Eylül Saat: 10:00   Mercedes Benz Fashion Week İstanbul & The Core Basın Toplantısı Yer: Zorlu AVM PSM Tarih: 12 Eylül Saat: 10:30   2.

Finans 12-09-18 09:20

CBS’in CEO’su İstifa Etti

Amerikan CBS kanalının CEO’su Les Moonves, 6 kadının hakkında cinsel istismarda bulunduğu yönünde suçlama yöneltmesinin ardından istifa etti

Haber 10-09-18 16:09

Cinsel istismar iddiaları o kanal yöneticisini istifa ettirdi

ABD'de yayın yapan medya devi CBS televizyonunun 68 yaşındaki CEO'su Les Moonves, cinsel istismar iddiaları sonrası derhal geçerli olmak üzere istifa etti.

Haber 10-09-18 11:22