Leyla Soylemez Haberleri

Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sancaktutan bu defa ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu düğmelerini sonuna kadar açıp ayna karşısında poz verdi.

Magazin 2024-03-27 09:16:56

22 erkek adaya karşı tek kadın... O mahallede bir ilk yaşanıyor! ‘Çok iddialıyım’

Yerel seçim heyecanı büyükşehirlerden illere ve ilçelere tüm Türkiye’de devam ederken mahallelerde de muhtarlık seçimi için kıyasıya bir yarış devam ediyor. Van'ın Tuşba ilçesinde oturduğu mahallenin ilk kadın muhtar adayı olan 33 yaşındaki Leyla Bağlık, yerel seçimde 22 erkek adaya karşı yarışacak. Bağlık, "Ev ve iş yerlerini ziyaret ederek seçmenlerimden destek istiyorum. Özellikle kadınların bakış açıları çok olumlu. Çok iddialıyım, kazanacağıma inanıyorum” dedi.

Haber 2024-03-13 10:47:49

Cumhur ittifakı adayından CHP adayına tepki çeken sözler! 'Kızım az kendine gel ya, önüne gelene sarılıyorsun'

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak gösterilen MHP'li Mahmut Ayparçası’nın, CHP’nin belediye başkanı adayı Leyla Çıtır’a yönelik sözleri tepki çekti. Çıtır için "Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun" diyen Ayparçası’na CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sert tepki geldi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-10 12:38:30

“Yolların Sultanı” Leyla için tır şoförlüğü bir tutku

İzmir’de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen tır şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor.

Yurthaber 2024-03-07 09:46:28

Sakarya Nehri'nde cesedi bulunan kadının eşi ve oğlu gözaltına alındı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan cesedin kayıp Leyla D'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine kadının kocası ve oğlu gözaltına alındı.

Yurthaber 29-02-24 10:57

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-24 10:06

Hafsanur Sancaktutan davet tarzıyla olay oldu! 'Sade ama şık'

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan şimdi de davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 10-02-24 08:14

Sinem Kobal Mauritius tatilinden karelerini peş peşe paylaştı! Mutlu aile pozlarına yorum yağdı

Sinem Kobal kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlüler dünyasının örnek çiftlerden biri olan Sinem Kobal ile İmirzalıoğlu mutlu evliliklerini kızları Leyla ve Lalin ile taçlandırdı. Son olarak ailecek tatile giden ünlü çift mutlu aile pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 14:41

SON DAKİKA | Meclis'teki bayrak polemiği gündem olmuştu! Erdoğan'dan CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki: O sizin cibilliyetinizde var!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'yla 'bayrak' polemiğine giren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "O sizin cibilliyetinizde var ve ortağı olduğunuz partinin cibilliyetinde var" diye konuştu.

Haber 18-01-24 14:44

Meclis'te tansiyon yükseldi! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'bez parçası' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP grup başkanvekillerini karşı karşıya getiren polemikte sesler yükseldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta arasında Türk bayrağına "bez parçası" deme tartışması yaşandı.

Haber 17-01-24 19:35

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şehnaz Dilan yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şaşırttı! 'Don giyeceğim kırmızı'

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Yoksul'da Leyla karakteriyle hafızalara kazınan usta isim Şehnaz Dilan yıllar sonra Nişantaşı'nda görüntülendi. Usta oyuncunun son hali dikkat çekti.

Magazin 16-01-24 12:53

Sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu... Bülent Parlak ve Elit Andaç Çam samimi görüntüler hakkında konuştu! Bakın ne dediler

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından Elit Andaç Çam eşinden boşanmıştı. Samimi görüntüleriyle ilgili konuşan ikiliden Elit Andaç Çam, "Öyle bir süreçteydik o da sonuçlandı. Her şey güzel her şey yolunda" dedi.

Magazin 09-01-24 09:24

5 yıldızlı otelde daha önce görülmemiş ihmal! Kahvenin yanına su yerine koydukları sıvı pes dedirtti

2 yaşındaki Leyla… Ankara'da ailesiyle birlikte konakladığı beş yıldızlı bir otelde korkunç bir ihmalin kurbanı oldu. Annesinin kahvesinin yanındaki suyu içer içmez nefes alamaz hale geldi çünkü küçük kızın içtiği iddiaya göre su değil çamaşır suyuydu. Zamanında müdahale edilmese belki de Leyla canından da olabilirdi. Peki Leyla'nın yaşadığı Dehşetin sorumlusu kim? nasıl su bardağına çamaşır suyu koyulup servis edildi? İşte detaylar…

Haber 06-01-24 09:17

Sosyal medya hesabından duyurdu: Hafsanur Sancaktutan'tan kötü haber!

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan 'Ya Çok Seversin' dizisindeki Leyla karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sancaktutan, son paylaşımında koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Magazin 28-12-23 13:50

Hafize Gaye Erkan şimdi o paylaşımla gündemde! Leyla Alaton 2014'te söylemiş: 'Kendisi bir gün bu ülkede Bakanlık yapacaktır'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın adı gündemden düşmüyor. Erkan, bu sefer de yıllar önce yapılan bir paylaşım ile gündemde. 2014 yılında yapılan paylaşımın sahibi ise Alarko Holding'in ortaklarından iş insanı Leyla Alaton...

Haber 25-12-23 09:52

Smokin giyen Hafsanur Sancaktutan ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan bu defa smokin giyip poz verdi. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin son gönderisine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 20-12-23 17:18

Sevgilisine bikinili pozunu sildirmişti! Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a aşk dolu mesaj

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Leyla Tanlar ile birlikte olan Burak Dakak sevgilisi bikinili poz verince "Silsene" demişti. O yorumla hafızalara kazınan başarılı oyuncu Leyla Tanlar'ın doğum gününü kutladı.

Magazin 15-12-23 09:58

Finali olay olmuştu! Ali Atay Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuştu: Canan'ın ölmemesi gerekiyordu

Son günlerde Ödlümlü Dünya 2 filmi ile gündem olan Ali Atay, Leyla İle Mecnun'un ardından en çok sevilen dizisi Son Yaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun dizi ile ilgili söyledikleri oldukça dikkat çekti.

Magazin 10-12-23 23:00

Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bambaşka Biri dizisinin yayın günü mü değişti? 8 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri hangi gün, sorusu dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmemesinin ardından gündeme geldi. Savcı Leyla ve gazeteci Kenan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi her hafta pazartesi akşamı yayınlanıyordu ancak dizinin yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmedi. Peki, Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bambaşka Biri dizisinin yayın günü mü değişti? İşte Bambaşka Biri 13. bölüme dair detaylı bilgiler...

Magazin 09-12-23 00:01

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı! Çizmeleri için bakın ne kadar ödemiş

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin VIP minibüs pozları çok konuşulmuştu. Erçel'in şıklığının bedeli ortaya çıktı. Çizmeleinin fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 07-12-23 16:38

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor! Ev tutuldu...

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin 2018 yılından bu yana aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile evleniyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşları Alina Boz ile Umut Evirgen düğününe katılan Serkan Keskin ve Meriç Aral evlilik hazırlıklarını hızlandırdıklarını açıkladı.

Magazin 07-12-23 16:00

Evliyken rol arkadaşıyla yakalanmıştı! Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı

Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini tek celsede noktalad. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından boşanma haberi geldi.

Magazin 01-12-23 17:22

Seyir halindeki kamyonetin kapağı yolda yürüyen kadının başına çarptı! O anlar kamerada...

Adana’nın Kozan ilçesinde facianın eşiğinden dönüldü. Seyir halindeki bir kamyonetin açılan arka kapağı yolda yürüyen Leyla Umutlu’nun (42) başına çarptı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, plakası öğrenilemeyen kamyonetin sürücüsü kaçtı. O anlar güenlik kamerasına yansıdı.

Haber 30-11-23 23:38

Hafsanur Sancaktutan poz verirken yine şekilden şekile girdi! O anları sosyal medyanın diline düştü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak bir galaya katılan ünlü oyuncu kameralar karşısına geçip poz vermek için adeta şekilden şekile girdi. Sancaktutan'ın o anları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 29-11-23 10:00

Bambaşka Biri'nin güzeli Hande Erçel'in davet tarzına beğeni yağdı! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa davet tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı elbisesiyle beğeni toplayan Erçel'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 07-11-23 15:55

İkinci kez baba oluyor... Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız evlendi! İşte nikahtan kareler

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 26-10-23 17:19

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel Cannes pozları olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğu sürekli eleştirilen Erçel, geçtiğimiz günlerde Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere dair açıklamalar yapmıştı. Güzel oyuncu şimdi de Cannes pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 25-10-23 14:04

21. yüzyılın Leyla ile Mecnun'u olacaksınız! Bu burçlarla aşk yaşamak gerçek bir ayrıcalık

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslıyken birçok kişi de aradığı aşkı bulamayabilir. Astrologlar gerçek aşkı arayanlar için 4 burca dikkat çekti. O burçlar, kelimenin tam anlamıyla ayakları yerden kesiyor.

Kadin 24-10-23 13:10

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in eski hali olay oldu! Efsane dizide saçlarını savurup dans ettiği anlar ortaya çıktı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel'in yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Oyunculuğu sık sık eleştirilen ünlü ismin efsane dizide rol aldığı ortaya çıktı. Erçel'in saçlarını savurup dans ettiği anlar ise olay oldu.

Magazin 23-10-23 17:04

Artvin'de vahşet! Tartıştığı 3 komşusunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü

Artvin' Şavşat ilçesinde kan donduran bir vahşet yaşandı. 41 yaşındaki S.Y., tartıştığı komşuları 3 kardeş Turgut Demirpehlivan (59) Hükmiye Çimen (70) ve Leyla Yılmaz'ı (65) pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Haber 11-10-23 19:50

Esra Erol'da şaşırtan olay! 17 yıllık eşi tarafından dolandırıldı! Diş tedavisi için biriktirdiği paraları alıp...

Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol’da programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen televizyon programında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Leyla Yanar isimli bir hanımefendi eşinin diş tedavisi için biriktirdiği paraları başka kadınlara yedirdiğini iddia ederek Esra Erol'dan yardım istedi.

Magazin 11-10-23 14:11

Leyla ile Mecnun'un yıldızı Ali Atay hastalığını açıkladı! Ekrana ara vermesinin sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği Mecnun Çınar karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ali Atay uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ekrana neden ara verdiğini açıkladı.

Magazin 06-10-23 17:06

Kuruluş Osman'ın Fatma Hatun'u Leyla Kırşan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Leyla Kırşan'ın biyografisi

Kuruluş Osman dizisinde Fatma Hatun karakterini canlandıran Leyla Kırşan vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Leyla Kırşan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Fatma Hatun'u Leyla Kırşan'ın rol aldığı yapımlar...

Magazin 04-10-23 20:26

Sinem Kobal kızı Lalin’i paylaştı! Anne-kız pozuna beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine girdi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın mutlu evliliğinden Lalin ve Leyla adını verdikleri iki de kızı oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sinem Kobal, bugün yepyeni paylaşımlarda bulundu. Kızı Lalin'i paylaşan Kobal'ın o pozuna beğeni yağdı.

Magazin 28-09-23 17:32

Akasya Durağı’nın Şoför Leyla’sının kardeşi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Görenler şaştı kaldı

Akasya Durağı dizisi bir dönemin fenomen yapımları arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlandığı sırada beğeni toplayan yapımda Şoför Leyla karakterine Ayça İnci hayat veriyordu. Güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyan İnci’nin kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 26-09-23 15:09

Bikinili paylaşımı işinden etmişti! Leyla Tanlar oyuncu sevgilisi Burak Dakak ile nişanlandı 'İşte saf sevgi'

Show TV'de yayınlanan Güzel Günler dizisinde birlikte rol alan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ve Leyla Tanlar nişanlandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanlar'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 17-09-23 00:02

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kırmızı Oda dahil Binnur Kaya'nın oynadığı diziler!

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi 2. sezonun ilk bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Binnur Kaya oldu. Peki, Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya'nın hayatı

Magazin 15-09-23 23:53

Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel'in rol aldığı yapımlar

Hande Erçel, Bambaşka Biri dizisinde Leyla karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu şu sıralar Hakan Sabancı ile mutlu bir aşk yaşıyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi oyuncular da bulunuyor. Peki, Hande Erçel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel'in rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-09-23 19:30

Teşkilat'a bomba bir isim daha! Leyla ile Mecnun'un yıldızı kadroya dahil oldu

2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye yeni sezon öncesi yeni isimler dahil oldu. Leyla ile Mecnun'un yıldızı da Teşkilat kadrosuna katıldı.

Magazin 07-09-23 17:07

Leyla Tanlar bikinili pozu yüzünden kadro dışı bırakılmıştı! Yerine bakın kim geldi

Son olarak Güzel Günler dizisinde rol alan genç oyuncu Leyla Tanlar, TRT1 için çekilecek Selahaddin Eyyubi dizisiyle anlaşmıştı. Güzel oyuncu dizi hazırlıklarına başlamışken geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozu yüzünden kadro dışı kaldığı iddia edilmişti. Yine iddiaya göre Leyla Tanlar'ın yerine gelen isim belli oldu.

Magazin 06-09-23 08:39

Esra Erol'un programında üzerine yürümüş... Korkunç cinayette dehşete düşüren detay ortaya çıktı! 'O arsayı sana vermiyorum'

Bursa'da sokak ortasında öldürülen Leyla Koca (45) ile onu bıçaklayan eşi Hakkı Koca'nın (53), mayıs ayında Esra Erol'un sunduğu TV programına katıldıkları, çiftin burada da tartıştıkları ortaya çıktı. Programda, stüdyoyu terk eden Leyla Koca'nın, 'O arsayı sana vermiyorum' dediği, bunun üzerine Hakkı Koca'nın 'Dengesiz konuşma' diyerek eşinin üzerine doğru yürüdüğü öğrenildi.

Haber 01-09-23 11:42

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaşınca işinden oldu! TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı

Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, bikinili bir karesinin Instagram hesabından paylaşmıştı. Sevgilisi Burak Dakak "Silsene aşkım" yazında fotoğraf hızla yayılmıştı. Güzel oyuncuyu bu paylaşım işinden etti. Leyla Tanlar iddialara göre TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı.

Magazin 30-08-23 14:08

Yeşilçam'ın aranan kötülerindendi! Suzan Avcı yıllar sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı! Ahlar tutmuş

Yeşilçam yıldızları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Mürüvvet Sim, Aliye Rona, Hikmet Gül ve Leyla Sayar gibi isimlerin yanı sıra Suzan Avcı da kötü kadınlar listesinde yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 26-08-23 22:21

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı Burak Dakak 'silsene' dedi! İşte silinen o poz

Geçtiğimiz dönem final yapan "Güzel Günler" dizisindeki arkadaşlıklara aşka dönüşen oyuncu çift Leyla Tanlar ile Burak Dakak gözde çiftlerden olma yolunda. Güzel oyuncu son olarak verdiği pozu sevgilisi silmesini isteyince hemen paylaşımı kaldırdı.

Magazin 17-08-23 07:35

Leyla Tanlar bikinili poz verdi! Sevgilisi Burak Dakak’tan uyarı geldi

En son Güzel Günler dizisinde rol alan ve aynı dizide başrolü paylaştığı Burak Dakak ile sevgili olan Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına sevgilisi kayıtsız kalamadı. Dakak’ın “Silsene” yorumu dikkat çekti.

Magazin 16-08-23 14:34

Serenay Sarıkaya 'Avukat Leyla' için imaj değiştirdi! Son hali olay oldu

Seslendirdiği şarkılar, dansları ve oyunculuk kariyeriyle sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya, sıcak havalarının gelmesiyle birlikte yaz sezonunu Ege Bölgesi'nde açmıştı. Tatilden sık sık bikinili karelerini takipçileri ile paylaşan Sarıkaya şimdide yeni projesi için imaj değişikliğine gitti. Güzel oyuncunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 14-07-23 17:26

Minik Leyla'nın ölümüne ilişkin davada yeni gelişme! Sanıklara verilen beraat kararının bozulması istendi

Minik Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada tüm sanıklara verilen beraat kararının bozulması istendi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 sanık hakkında verilen beraat kararının bozulması istemli tebliğnameyi Yargıtay 1. Ceza Dairesine sundu. İşte haberin detayları...

Haber 03-07-23 17:51

Hazal Subaşı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu

Duru güzelliği ve rol aldığı yapımlardaki rolleri ile büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı son olarak Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-07-23 17:40

Aile'nin Leyla Soykan'ı Canan Ergüder'in eşi bakın kim çıktı! Meğer aynı dizide...

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği Aile dizisinde Leyla Soykan karakterine hayat veren Canan Ergüder başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Canan Ergüder'in eşi de meğer kendisi kadar ünlüymüş...

Magazin 29-06-23 11:16