Londra Haberleri Ve Son Dakika Londra Haberleri

Londra Haberleri Ve Son Dakika Londra Haberleri

Londra, İngiltere’nin ve Büyük Britanya’nın başkentidir. Adanın en kalabalık şehri olmasının yanında turizm, finans, sanat, medya sektörlerinde dünyanın en büyük merkezlerinden biridir. Dünyanın en çok ziyaret edilen şehri olarak geçen Londra’nın kuruluş tarihi MS 43’tür. Londra’da 4 adet dünya mirası alanı bulunmaktadır: Londra Kulesi, Kew Bahçeleri, Westminster Sarayı, Westminster Abbey ve St. Margaret Kilisesi ve Greenwich. Bunların dışında Buckingham Sarayı, London Eye, Piccadilly Circus, St Paul Katedrali, Tower Bridge, Trafalgar Meydanı ve The Shard şehrin en gözde turistik mekanlarıdır. 2017 tahmini nüfusu 9 milyona yakındır.

Londra Haberleri

Genç kızların kavgasında skandal görüntüler! Bayıltana kadar dövdü, kimse hiçbir şey yapmadan sadece izledi

Londra'nın güneydoğusunda bulunan Greenwich bölgesinde ismi açıklanmayan genç kızlar arasında kavga çıktı. Saldırı sırasında kendilerine ırkçı bir hakarette bulunduğunu iddia edilen iki siyahi genç kız parkın ortasında başka bir kızı darp etmeye başladı. Çevredekiler olaya müdahale etmezken o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Trend 13-04-2024 08:47

Metroda iğrenç görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir anda sevgilisinin ayaklarına masaj yapmaya başladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Görüntülerde kalabalık vagonun içindeki bir çiftin hareketi herkesi şaşkına çevirdi. Bir adam diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında partnerinin çıplak ayaklarına masaj yapmaya başladı. O anlara yorum yağdı.

Trend 09-04-2024 10:57

Görenler duruma anlam veremedi! Tanımadığı bir kişiye metroda yumruk attı... O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tartışmaya neden oldu. Metroda hiç tanımadığı bir kadına yumruk atan bir kişi o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı. Metroda bulunan diğer yolcular duruma anlam veremezken görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 06-04-2024 07:50

Hareket halindeki trende tepki çeken anlar! Bir anda paketini ağzını açıp yemeye başladı... Kimse kokudan duramadı

Birleşik Krallık'ta bir metroda ismi açıklanmayan bir yolcu elindeki paketi açarak yemeye başladı. TikTok'ta paylaşılan ve 375 bin izlenmeye ulaşan görüntülerde pakette balıklı bir yemek olduğu ve tüm metronun bir anda balık kokusuyla dolması tepki çekti. Sosyal medya kullanıcılarını görüntülere yorum yapmadan duramadı.

Trend 04-04-2024 09:04

Mansur Yavaş'tan bir hamle daha! Kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı: 32 yıl taksit

Siyaset gündemi geçtiğimiz haftalarda mal varlığı tartışmalarına sahne olmuştu. Özellikle Ankara adayları arasındaki tartışma dikkat çekmişti. Altınok kendi mal varlığıyla ilgili açıklamalarından dolayı Mansur Yavaş'ı hedef almış, Londra'daki ev tartışmaları gündem olmuştu. Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili yeni bir hamle daha geldi. Yavaş son olarak kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı. İşte detaylar...

Haber 26-03-2024 13:57

Metroda skandal görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Yanındaki kadının bluzunu açıp öpmeye başladı

Metroda ismi açıklanmayan bir çiftin görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Londra'da hareket halindeki bir metroda yanındaki kadının bluzunu açarak göğsünü öpmeye başlayan adam gündem oldu. Çevredeki yolcular tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca infial yarattı. Görüntülere tepki gecikmedi.

Trend 16-02-2024 10:11

Ülkede infial yaratan taciz! Pencerenin önünde mastürbasyon yaptı... Yakalandığını fark edince ne yapacağını şaşırdı

İngiltere'nin Londra şehrinin Sutton bölgesinde bir kadının penceresinin önünde mastürbasyon yaparken yakalanan Scott Bailey isimli bir adam ifşa edildi. Adamın mağdurlar tarafından yakalandığı görüntüsündeki şaşkınlığı kameralara yansıdı.

Trend 09-02-2024 09:00

Ara sokakta genç bir kadına tecavüz etti! Hiçbir şey olmamış gibi elini kolu sallayarak yürüdü... Kaçış görüntüleri paylaşıldı

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşanan bir tecavüz olayı ülke gündemine yerleşti. 20'li yaşlarındaki bir kadının ara sokakta tecavüz uğradığını polise bildirmesinden sonra güvenlik kameraları görüntüleri inceledi. Görüntülerde saldırganın soğukkanlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı. Polis saldırganı görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

Trend 27-01-2024 10:01

Kesik penis çetesinin sonu geldi! 'Hadım etme' görüntülerini çekerek internet sitesi üzerinden satıyorlardı

İngiltere'nin Londra şehrinin kuzeyindeki Tottenham'da aşırı vücut modifikasyonu çetesi çökertildi. Bacak, kol gibi uzuv kesme, penis ve meme ucu çıkartma gibi cerrahi işlemleri kayıt altına alarak kurdukları bir web sitesi üzerinden satışa sunan çete çökertildi. Çete üyeleri çıkartıldıkları mahkemede görüntülerde kurbanların işlemler için istekli olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Trend 16-01-2024 13:03

Sinan Oğan’dan ‘Londra seyahati’ ve ‘atkı’ açıklaması! Eski fotoğraflarını yayınladı! O atkı gerçekten 27 bin lira mı?

Sinan Oğan Londra seyahati ve taktığı atkı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Taktığı atkının fiyatının 27 bin lira olduğu iddiaları üzerine tepki çeken Sinan Oğan’dan bugün bir açıklama geldi. Oğan “3 gün kalıp döndüm zaten. Bunun dışındaki her yazılan iftiradır” diyerek atkısını kaç paraya ve ne zaman aldığını da açıkladı.

Haber 27-12-2023 10:02

Her gün aynı numarayı yapıyordu! Trende yalnız kadınların yanına oturuyordu... Uyuyor numarası yapıp kadınları taciz eden adam tutuklandı

İngiltere'de toplu taşıma kullanarak kadınları taciz ettiği tespit edilen bir adam tutuklandı. Londra ve Cambridge şehirlerindeki trenlere binen 46 yaşındaki Adriano Repetti isimli adam 4 kadına cinsel saldırıda bulunduğunun tespit edilmesinden sonra yakalandı.

Trend 30-11-2023 13:39

Türk astrofotoğrafçı Güneş fotoğrafı ile ödül kazandı

Türk Astrofotoğrafçı Mehmet Ergün, Londra’daki Greenwich Kraliyet Gözlemevi tarafından düzenlenen Yılın Astronomi Fotoğrafçısı Yarışması’nda Güneş kategorisinde üçüncü oldu.

Yurthaber 28-11-2023 07:30

İndirim izdihamında akıllara durgunluk veren anlar! Hediye paketi almak isteyenler arasında sinirler bir anda gerildi... Ellerine geçeni fırlattılar

İngiltere'nin Londra şehrinin Hounslow bölgesindeki bir markette indirim haberinin yayılması üzerine izdiham başladı. Noel indirimlerinden yararlanmak isteyenler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın fitilini ise hediye paketi anlaşmazlığı verdi. Mağaza çalışanlarının ayırmakta zorlandığı kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Trend 22-11-2023 13:39

Seyir halindeki aracın içinde müstehcen film izlerken yakalandı! Yetmedi direksiyon başında mastürbasyon yaptı... Görüntüler tepki çekti

İngiltere'nin başkenti Londra'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın tepkisi çekti. Londra'nın son derece işlek caddelerinden birinde seyir halindeki aracının direksiyonunda ismi açıklanmayan bir sürü yetişkin film görüntüleri izlerken görüldü. Yoldan geçen bir bisikletli tarafından çekilen görüntülerde sürücü mastürbasyon yaparken ifşa edildi.

Trend 10-11-2023 13:19

Evlerini tahtakuruları istila etti! Her yerleri ısırık içinde kaldı... Kulaklarından hatta burunlarından bile böcek çıkıyordu

Mark Henderson, Chelsea Francis ve iki çocukları (iki yaşındaki Ewan ve dört haftalık Riley) Londra'nın güneybatısındaki Fulham'daki mülklerinden tahtakurularının istilası nedeniyle taşınmak zorunda kaldıklarını belirtti. Aile bireyleri vücutlarının büyük bir bölümü tahtakurusu ısırıklarıyla kaplandığını ve kulaklarından hatta burun deliklerinden bile böceklerin çıktığını söyleyerek duruma isyan etti.

Trend 31-10-2023 14:07

Trende yolcu çevresindekilere aldırmadan kendisini tatmin etmeye başladı! O anlar başka bir yolcu tarafından fark edildi

İngiltere'nin Londra şehrinde Paddington'dan Cardiff'e giden trene binen erkek yolcu yaptığı hareketle tepkilerin odağına yerleşti. Bavullarıyla kamufle etmeye çalıştığı sırada kendisini tatmin eden yolcu başka bir kişinin cep telefonu kamerasına takıldı. Görüntülerin sosyal medya ifşa edilmesinden sonra polis her yerde adamı aramaya başladığını açıkladı.

Trend 20-10-2023 10:27

Londra'da kedi bakıcılığı yapan kadın bir günü paylaştı! Sosyal medyada gündem yarattı... Yorum yağmuruna tutuldu

TikTok'ta 'Hazalezgis' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kedi bakıcılığı yaptığı Londra'daki bir gününü paylaşınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Sosyal kullanıcılarının kısa sürede ilgisini çeken görüntülerde binlerce beğeni ve yoruma ulaştı.

Trend 04-10-2023 13:11

Saniye saniye kameraya yansıdı! Trafikte öfkesine hakim olamadı... Bir anda aracından inerek kriket sopasıyla saldırdı

Trafikte öfkeli bir sürücünün aracının bagajından çıkarttığı bir sopayla öndeki araca saldırdığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde kriket sopasıyla bir minibüsü parçaladığı anlar yer aldı.

Trend 03-10-2023 09:45

Evine gitmeye çalışan 20 yaşındaki adamın önce önünü kesti! Sonrasında ıssız bir sokağa sürükleyerek tecavüz etti

İngiltere'nin Londra şehrinde gerçekleşen bir olay infial yarattı. Londra'nın kuzeyindeki Bernat kentinde arkadaşlarıyla gece eğlendikten sonra evine dönen 20 yaşındaki ismi açıklanmayan adam bir başka adamın tecavüzüne uğradı. Polis güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra saldırganın görüntülerini kamuoyuyla paylaştı.

Trend 19-09-2023 09:01

Artan ev kirasına daha fazla dayanamadı! Evinden ayrılıp teknede yaşamaya başladı

İngiltere’nin Londra şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Shannon Lane artan ev kirası üzerine ilginç bir yola başvurdu. Aylık kirası 1000 sterlini ( yaklaşık 33 bin 406 TL) aşan Lee çareyi bir tekneye taşınmakta buldu.

Trend 08-09-2023 15:42

Şehrin sembolünün önünde iğrenç saldırı! Otobüsten iner inmez fark etti... Ara sokağa sürükleyip tecavüz etti

İngiltere’nin başkenti Londra tecavüz olayıyla sarsıldı. Şehrin sembollerinden biri olarak kabul edilen Londra Kalesi’nin önünde 24 yaşındaki Awet Solomon isimli bir adam hiç tanımadığı bir kadına tecavüz etti. Olay İngiltere basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 25-08-2023 13:38

Değeri dudak uçuklattı! Böyle ele geçirildi...

İngiliz polisinin tarihi eser operasyonunda 2 milyon sterlinlik vazo ele geçirildi. Londra Metropolitan Polis Teşkilatı, 2019'da İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir müzeden çalınan ve değeri 3,5 milyon sterlini bulan 3 eserden 2 milyon sterlinlik 15. yüzyıldan kalma tarihi vazonun Londra'da ele geçirildiğini açıklarken, 3 kişinin bu kapsamda yürütülen davada suçlu bulunduğunu belirtti.

Haber 20-08-2023 09:49

Son dakika: Fenerbahçe, Londra'ya kamp kurdu! Galatasaray'ın da istediği iki yıldız için tüm yönetim İngiltere'de...

Son dakika haberleri: Şu ana kadar kadrosuna kattığı önemli isimlerle dikkat çeken Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler; UEFA Avrupa Konfeans Ligi'nde yoluna devam etmeyi hedeflerken, bir yandan da orta saha takviyesi için yoğun bir çalışma sürdürüyor. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın da gündeminde olan Fred ve Tanguy Ndombele transferi için atağa kalktı. İşte detaylar...

Spor 10-08-2023 18:52

Londra metrosunda ilginç görüntüler! Telefonu kulağına götürüp Türk dizisini böyle izledi... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İngiltere’nin başkenti Londra’da metroda seyahat eden bir Türk, yanındaki İngiliz kadının cep telefonundan Türk dizisi izlediği anları paylaştı. Yalı Çapkını isimli diziyi pür dikkat izleyen İngiliz kadının görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 07-08-2023 10:50

AIPA Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu: Yapay zeka, 85 milyon kişiyi işsiz bırakacak ancak...

Londra'da Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) ile Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği işbirliğinde düzenlenen "AI (Tomorrow Summit) London" etkinliğinde yapay zeka konuşuldu. Konuşmasının bir bölümünü ChatGPT ile hazırladığını aktaran Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, yapay zekanın diplomasi alanında yepyeni bir dünya sunduğu değerlendirmesini yaptı. AIPA Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, "Yapay zeka, 85 milyon kişiyi işsiz bırakacak ancak 97 milyon da yeni iş ortaya çıkaracak" dedi.

Haber 20-07-2023 11:05

Uçan karıncalar şehirleri adeta istila etti! Gökyüzünü kapladılar... “Kıyamet alameti” olarak yorumlandı

İngiltere’de Londra başta olmak üzere birçok şehirde uçan karınca sürülerinin istilası yaşandı. Kanatlı böcekler eş aramak için gökyüzüne çıkınca ortaya çıkan görüntüler herkesi korkuttu. Kimileri durumu “kıyamet alameti” olarak yorumlarken kimileri ise durumdan etkilenmeden günlük hayatına devam etti. Görüntüler sosyal medyada “Uçan Karınca Günü” ilan edilerek viral oldu.

Trend 19-07-2023 07:39

Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Park ederken arabanın kapısını açtı... Sürücüyü saçından sürükleyerek çıkarttı

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir cep telefonu kamerasıyla kaydedilen hırsızlık görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Gece yarısından sonra aracını park etmeye çalışan bir sürücünün kapısı hırsızlar tarafından açıldı. Üç yaşındaki çocuğunun gözü önünde hırsızlar sürücüyü saçından sürükleyerek arabadan çıkarttı. Olaya diğer kişilerin müdahale etmesi üzerine hırsız motosiklete binerek kaçtı.

Trend 15-07-2023 09:34

İngiltere’nin başkenti Londra’da endişelendiren kaza! Araç ilkokula çarptı: 7’si çocuk 9 kişi yaralandı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Wimbledon bölgesinde kontrolünü kaybeden bir araç sürücüsü ilkokula çarptı. Kazada 7’si çocuk 9 kişinin yaralandığı belirtildi. Olaya ilişkin olarak incelemelerin devam ettiği ifade edildi.

Trend 06-07-2023 14:42

Her satırı korkunç! Saplantılı aşık kıskançlık krizine girdi... Maskesiyle boğup cesedini bavula koydu

27 yaşındaki Muhammed Arslan, İngiltere’nin Londra şehrinde üniversite eğitimi almak için giden 21 yaşındaki Hina Bashir'i adım adım takip etti. Pakistan’daki köylerinde beraber yaşayan Arslan, Bashir’i Londra’da buldu ve onun bir sevgilisi olduğunu düşününce genç kızı canice öldürdü.

Trend 24-06-2023 08:19

Londra'da saldırı alarmı! Başbakanlık binasının kapılarına arabayla çarptı

İngiltere'nin başkenti Londra'da aracıyla, Başbakan Rishi Sunak'ın ofisinin bulunduğu 10 Numara'nın dışındaki kapılara çarpan bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Olayın ardından Başbakanlık önündeki cadde trafiğe kapatılırken, polis bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 25-05-2023 19:36

2 saatte dünyanın bir ucundan diğer ucuna! Kesinlikle bilim kurgu değil

Genellikle Londra'dan Sidney'e ticari bir uçakla seyahat etmek 22 saatten fazla sürüyor. Ancak ticari uçuş süreleri 10 yıl içinde önemli ölçüde kısalabilir. İngiliz basınında yer alan bir habere göre, yörünge altı uçuşların Londra-Sidney arası uçuş süresini sadece 2 saate indireceği söyleniyor. Ancak aynı habere göre, yolcular kalkış ve iniş sırasında G kuvvetiyle karşı karşıya kalacak.

Haber 16-05-2023 13:29

Aldattığını düşündüğü arkadaşına sosyal medya canlı yayınında böyle saldırdı! 18 kez bıçakladı, yetmedi kaynar su dolu çaydanlığı döktü

İngiltere’nin başkenti Londra’nın East Dulwich bölgesinde bir sosyal medya canlı yayını sırasında saniye saniye saldırı anları kaydedildi. 18 yaşındaki Owusu-Ansah isimli genç bir kadın yakın arkadaşı ile sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenerek dehşet saçtı. Arkadaşını cep telefonuyla kaydedilen anlarda 18 yerinden bıçakladı. Ardından ise üzerine bir çaydanlık dolusu kaynar su döktü.

Trend 11-05-2023 13:38

Londra metrosunda skandal görüntüler! Yetişkin filmi izlerken +18 anlar cama yansıdı... Yakayı fena halde ele verdi

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir metroda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir peron görevlisinin mesai saatleri sırada tabletinden yetişkin filmi açarak izlemeye başlaması tepkilere neden oldu. +18 görüntülerin cama yansımasıyla yolcu ifşa edildi.

Trend 19-04-2023 10:53

Saçını kestirmek için Londra’dan Antalya’ya geldi! Hem saçını kestirdi hem de tatil yaptı

İngiltere’inin başkenti Londra’da yaşayan Lujian isimli genç bir kadın TikTok’tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Londra’daki kuaför ücretlerinin pahalılığından şikayet eden kadın saçını kestirmek için Antalya’ya geldiğini söyledi. Lujian hem saçını kestirerek hem de tatil yaptığı gönderisiyle gündem yarattı.

Trend 13-04-2023 14:43

Sakarya'nın inovatif tarım projeleri Avrupa Kalite Ödülüne layık görüldü

Sakarya'da hayata geçirilen inovatif tarımsal projelere "Avrupa Kalite Ödülü" verildi.

Yurthaber 22-03-2023 15:39

Dünyanın ilk vajina müzesi olarak ünlenmişti! Dünyanın pek çok yerinden gelen ziyaretçilerinden sonra kapılarını kapatıyor

İzlanda'daki penis müzesinden sonra kadın cinsel organıyla ilgili tabuları yıkmak için 2019'da Londra'da açılan Vajina Müzesi kapılarını kapattığını duyurdu. Mülk sahibinin binayı terk etmesini istemesi üzerine müze kapılarını kapatacağını açıkladı.

Trend 31-01-2023 12:03

Sadece kadınlara özel bir gece kulübü açtı! ''En son bir erkek beni saçımdan tutup sürükleyince...''

Yıllar boyunca dışarı çıkıp eğlenmek istediği neredeyse her gecenin bir erkek tarafından mahvedildiğini söyleyen Teddy Edwardes, sorununa inanılmaz bir çözüm buldu. Yeni bir girişimle sadece kadınlara özel bir gece kulübü açan Teddy, bir TikTok gönderisinde yaşadıklarını ve kulübünü kurma hikayesini anlatınca gündem oldu.

Trend 15-12-2022 12:54

Eğlence yerine kabus oldu! GMAX ile 60 metre yüksekliğe fırlatıldılar... Bantlardan biri kopunca dehşeti yaşadılar

Londra'nın meşhur Hyde Park'ında bir oyun parkında yaşanan korkunç olay görenleri dehşete düşürdü. GMAX oyuncağına binen iki kişi, normal bir eğlence hayal ederek bindikleri oyuncakta mahsur kalınca korkunç bir deneyim yaşadılar. Sağında ve solunda konumlanmış iki esnek bantla tutulan bir kapsülün bir yay makinesi ile 50-60 metre yükseğe fırlatılmasıyla çalışan bu oyuncak havadayken, bantlardan birinin kopmasıyla yaşanan olay hem içerdekiler hem de izleyenler için oldukça korkutucuydu.

Trend 15-12-2022 09:50

Microsoft'tan dikkat çeken anlaşma! Yaklaşık yüzde 4 hissesini satın alacak

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'tan dikkat çeken bir duyuru geldi. Duyuruya göre, Londra borsasını işleten London Stock Exchange Group (LSEG) ile anlaşma imzalandı. 10 yıllık anlaşma kapsamında Microsoft LSEG hisselerinin yaklaşık %4'ünü satın alacak.

Haber 12-12-2022 12:06

Erdoğan İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi? demişti! Kılıçdaroğlu'ndan hamburgerli paylaşım

ABD ziyareti çok konuşulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez İngiltere'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Kılıçdaroğlu'nda son günlerde siyaset gündeminde geniş yer bulan "hamburger"li bir paylaşım geldi. Kılıçdaroğlu İngiltere'de hamburger yerken fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar...

Haber 04-11-2022 21:01

Kemal Kılıçdaroğlu, Londra'dan gençlere seslendi! 'Hiçbirinizin yeri sokaklar değildir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere’nin başkenti Londra’dan gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Biliyorsunuz üç Sanayi Devrimi’ni kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu 4. Sanayi Devrimi’nin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evrenidir" dedi.

Haber 03-11-2022 22:12

Şehrin göbeğinde, kanlar içinde, çırılçıplak... Vegan aktivistlerden çok konuşulan protesto!

Dünyanın en büyük hayvan hakları gruplarından biri olan PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) protestocuları, 1 Kasım Dünya Vegan günü kapsamında düzenledikleri protesto ile gündem oldu. İnsanları hayvansal ürün tüketiminden vazgeçmeye çağırdıkları tuhaf gösteride, Lonra'nın göbeğinde çırılçıplak soyunup etiketli paketlerin içine uzanan protestocular büyük dikkat çekti.

Trend 02-11-2022 08:15

Fizik tedavi için gittikleri yerde tacize uğradılar! ''Risk teşkil etmiyor'' demişlerdi ama...

İngiltere'nin Londra eyaletinde görev yapan Fizyoterapist Andrea Franchini, hastalarını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Daha önceden de benzer suçlamalarla karşı karşıya kaldığı bildirilen Franchini, olayın ardından süresiz olarak mesleğinden men edildi.

Trend 01-11-2022 09:51

İklim aktivistlerinin hedefinde bu kez İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeli vardı! Yüzünün ortasına pasta fırlattılar

İklim aktivistleri yeni petrol ve gaz ruhsatlarına son verilmesi çağrısında bulunarak eylemlerine devam ediyor. İlk olarak Leonardo da Vinci'nin “Mona Lisa” tablosu, ardından Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosu ve Claude Monet'in “Les Meules (Tahıl Yağını) tablosu aktivistlerin hedefi olmuştu. Bu sefer ise eylemciler İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeline pasta fırlattı.

Trend 24-10-2022 16:44

Erkek arkadaşı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti! ''Beni sahte bir penisle kandırdı''

İngiltere'de, Londra'nın doğusundaki Dagenham'da yaşayan Roxanne Shurmur isimli genç kadın, bir flört uygulamasında Tarjit Singh isimli adamla tanıştı. İkili bir süre sonra romantik bir ilişkiye başladı ancak Tarjit'in bazı tuhaf alışkanlıkları Shurmur'un şüphe duymasına neden oldu. Shurmur gerçekleri öğrenince hayatı resmen altüst oldu.

Trend 24-10-2022 07:50

Türk DJ'in gizemli ölümü! Cansız bedeni Londra'da bir ormanlık arazide bulundu

Yıllardır radyoculuk yapan ve İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü DJ'lerinden biri olan Koray Alpergin'in gizemli ölümü herkesi şaşırttı. Essex'te bir ormanlık alanda cansız bedeninin yakılmış halde bulunduğu bildirilen Alpergin'in otopsi raporu, kafasından vurulduğunu ortaya çıkardı.

Trend 19-10-2022 10:53

İngiltere'de kırmızı alarm! Başbakanlık konutunun yakınlarında bulunan şüpheli paket panik yarattı

İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen şüpheli bir paket İngiliz polisini alarma geçirdi. Başbakanlık Konutu'nun bulunduğu Downing Street'te yerel saatle 11:42'de (TSİ 13:42) Whitehall'daki şüpheli bir paket bildirimi için aranan polisler hızla olay yerine intikal etti.

Haber 18-10-2022 15:38

Dünyaca ünlü Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ tablosuna domates çorbalı saldırı! Bir anda döküp kendilerini duvara yapıştırdılar

Bir grup iklim aktivisti dünya basınında geniş yankı uyandıran bir protestoya imza attı. İklim değişikliği protestocuları Londra’daki Ulusal Galeri’de sergilenen Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosunun üzerine domates çorbası attı. Tablonun domates çorbasıyla kaplanmasından sonra protestocular kendilerini duvara yapıştırarak tepkilerini gösterdi.

Trend 14-10-2022 15:27

Uluslararası Altın Kalite Ödülü Bitlis balına ilgiyi artırdı

Ödül alan arıcı Güven Güngördü: - "Ödül haberi sosyal ve ulusal medyada yayınlandıktan sonra insanlar güvenip bizden çok fazla bal talep etti" - Bitlis Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Medeni Avcil: - "Yarışmalarda tanıtım yapıp balımızı markalaştırarak ticarileştirmek ve ilimize daha fazla katma değer sağlamak için elimizden geleni yapacağız"

Yurthaber 06-10-2022 11:07