Maldivler Haberleri Ve Son Dakika Maldivler Haberleri

Maldivler Haberleri Ve Son Dakika Maldivler Haberleri

Hint Okyanusu’nda 1.200 adadan oluşan bir devlet olan Maldivler ’in resmi ismi Maldiv Cumhuriyeti’dir. Sri Lanka’nın güneybatısında Hindistan’ın güneyinde bulunan ülkenin başkenti Male şehridir. Demokrasi ile yönetilen ülkenin en önemli gelir kaynaklarından biri turizmdir. Kendine has doğası ve beyaz kumlu sahilleri dikkat çeken ülke, dünyanın farklı yerlerinden gelen turistlere ev sahipliği yapar. Resmi dili olan Maldivce olan ülkenin turistik bölgelerinde İngilizce kullanılır. Ülkenin para birimi Maldiv Rufiyaası ancak otel ve Male şehrinde dolar ve kredi kartları geçerlidir. Ekvatora yakın olan ülke yıl boyunca sıcaktır. Hava sıcaklığı 26-31 derece arasında değişiklik gösterir. Müslüman hakla sahip Maldivler’de, kısa süreli yağışlar sıklıkla yaşanır.

Maldivler Haberleri

7 gün Maldivler'le 2 gün Bodrum fiyatı aynı! Lahmacun ayran 900 TL'ye satılıyor...

Tatil cenneti Bodrum; denizi, kumsalı, eğlence hayatıyla olduğu kadar pahalı oluşuyla da her yıl gündeme geliyor. Bu yıl fiyatlar daha baharda uçtu. Lahmacun ve ayranın 900 liraya satıldığı ilçe Maldivleri solladı.

Finans 12-04-2024 07:26

Dünyanın en formda 10 ülkesi açıklandı! Listenin başında yer alan ülke şaşırtmadı

Dünya çapındaki en formda 10 ülke, sakinlerinin yaşam beklentisi, kilosu ve fitness durumuna göre sıralandı. Listenin başındaki ülke ise hiç şaşırtmadı. O ülkedeki her 1.450 kişiden biri artık 100 yaşını görüyor.

Kadin 25-03-2024 15:55

Şoke eden anlar! Sahile vuran dalga, araçları ve insanları sürükledi

Maldivler’de sahile vuran şiddetli dalga motosiklet sürücüleri ile yolda yürüyen insanları yerde sürükledi. Dalganın otoyolda araçları ve insanları alıp götürdüğü anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber 06-08-2023 10:17

Dilan Çiçek Deniz şezlongta sere serpe uzandı! Bikinili pozuna beğeni yağdı

Dilan Çiçek Deniz meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile bir süredir aşk yaşıyor. Birlikte Maldivler'e tatile giden ikili sosyal medyada tatil pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Dilan Çiçek Deniz'in tatilden paylaştığı bikinili pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 21-04-2023 14:45

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada! Köpek balığı dalış yapan kadının arkasından yaklaşıp onu ısırdı

30 yaşındaki hemşire ve sosyal medya fenomeni Carmen Canovas Cervello, fotoğrafçı İbrahim Shafeeg ile gerçekleştirdiği bir serbest dalış sırasında 220 kiloluk bir köpek balığının saldırısına uğradı. Sık sık dalışlarını sosyal medya hesabından paylaşan Cervello’ya köpek balığının arkasından yaklaştığı anlar fotoğrafçı Shafeeg tarafından saniye saniye kaydedildi.

Trend 15-04-2023 08:26

Sri Lanka Devlet Başkanı Rajapaksa'nın kaçtığı adres belli oldu! Dikkat çeken iddia: Hindistan da işin içinde

Sri Lanka'da ekonomik kriz ile başlayan protestoların dozu artmış, öfkeli protestocular başkanlık konutunu basmış ve Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa'nın evini ateşe verip havuzuna girmişti. Ekonomik krizin siyasi krize dönüştüğü ülkede olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Öte yandan ülkesini terk eden Rajapaksa'nın kaçtığı adresin Maldivler olduğu ortaya çıktı. Rajapaksa'nın ülkeden kaçışıyla ilgili ortaya atılan dikkat çeken bir iddiaya göre Rajapaksa'nın kaçışında Hindistan'ın parmağı var.

Haber 13-07-2022 11:44

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maldivler Dışişleri Bakanı Shahid ile ortak basın toplantısında konuştu:

"Ticaret hacmimizin önümüzdeki iki yıl boyunca 100 milyon dolara çıkarılabilmesini hedefliyoruz. Bundan sonra yeni hedefleri ortaya koyabiliriz" - " (İklim değişikliği) Maldivlerin bu konuyla ilgili olarak çabalarını ve inisiyatiflerini desteklemeye devam edeceğimizi ifade etmek isterim"

Yurthaber 30-01-2022 12:57

Tavuk ayağı ile Çin'e giren Türk firma ada ülkelerine de açıldı

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik: - "Çin'e ihracatımızdan sonra Filipinler, Seyşeller, Maldivler gibi yerlere de ürün göndermeye başladık. Bunlar Çin'e ihracatımızdan sonra gelişen pazarlarımız oldu. Çin büyük bir pazar ve diğer ülkelere girişte referans olarak gösterdiğimizde işimiz çok daha kolay oluyor"

Yurthaber 17-10-2021 11:35

Maldivler’e benzetilen Sulada plajları yerli ve yabancı turistlerle doldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla dikkat çeken ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yerli ve yabancı tatilcilerden yoğun ilgi görüyor.

Trend 08-09-2021 16:18

Ece Uslu'nun aşk kaçamağı! Soluğu Maldivler'de aldı

Ünlü oyuncu Ece Uslu, Alp Tuğhan ile aşk yaşadığını sosyal medyadan ilan etti. Birlikte çıktıkları Maldivler tatilinden fotoğraflar paylaşan ikili, sürpriz birlikteliklerini gözler önüne serdi.

Magazin 13-06-2021 07:58

Volkan Bozkır Eylül ayında görevi devredecek! Yeni BM Genel Kurul Başkanı seçildi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunun 76’ıncı dönem başkanlığına Maldivler Dışişleri Bakanı Abdulla Shahid oldu. Görevi BM 75’inci Genel Kurulu Başkanı Volkan Bozkır’dan 14 Eylül’de devralacak olan Shadid’in adaylığı, Maldivler tarafından Aralık 2018’de açıklamıştı.

Haber 07-06-2021 23:22

Sarı bikinili pozuyla dikkat çeken Seren Serengil photshopu abartınca alay konusu oldu!

Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Seren Serengil, mayo ve ayakkabılardan oluşan kendi markasının çekimleri için Maldivler'i tercih etti. Bayram tatilini de aradan çıkaran Serengil, sosyal medya hesabından yayınladığı sarı bikinili son karesinde yaptığı abartılı photshop dikkatlerden kaçmayınca alay konusu oldu.

Magazin 22-05-2021 10:57

Seren Serengil mor bikinisiyle şov yaptı

Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Seren Serengil Maldivler tatilinden paylaştığı pozlarla dikkat çekiyor. Serengil son olarak mor bikinisiyle verdiği plaj pozunu paylaştı.

Magazin 20-05-2021 20:33

Seren Serengil'in Türkiye aşkı Maldivler'e ulaştı: Milliyetçi babanın kızıyız!

Söylemezsem Olmaz adlı programda sunuculuk yapan Seren Serengil, bayram tatilini Maldivler'de geçidi. Maldivler’de turistlerle girdiği diyoloğu sosyal medyadan paylaşan Serengil, herkesi şaşırttı.

Magazin 20-05-2021 14:36

Seren Serengil: İsteyen kapalı gezer isteyen mayo giyer

Seren Serengil'in son dönemde sağlık sorunlarıyla başı dertte. Bir deri bir kemik haliyle pozlarını paylaşan Serengil fotoğrafa düştüğü notla gündeme geldi.

Magazin 19-05-2021 10:03

Seren Serengil'den mayolu Maldivler pozları!

Seren Serengil kendi ürünleri için kamera karşısına geçti. Maldivler'e giden Serengil, mayolu pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 18-05-2021 20:46

Hande Erçel'in mavi mayolu Maldivler pozlarına beğeni yağdı

Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile birlikteliğini Maldivler'de ilan eden Hande Erçel, tatilinden yeni fotoğraflar paylaştı. Erçel'in mavi mayosuyla çekilen fotoğraflarına bir saatte 2 milyondan fazla beğeni geldi.

Magazin 16-05-2021 20:03

Kerem Bürsin'den romantik Hande Erçel paylaşımı: Sadece ikimiz

Aşkları belgelenen Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'le gittiği Maldivler tatilinden bir kare paylaştı. Bürsin bu kareye “Okyanusun ortasında bir kanoyla ve sadece ikimiz. Mükemmel” notunu düştü.

Magazin 27-04-2021 21:40

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor! İlk defa el ele görüntülendiler

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemdeydi. 'Aşk tatili mi, reklam tatili mi?' yorumlarına neden olan ikiliden gelen son fotoğraf hayranlarını şaşırttı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Maldivler tatili dönüşü havalimanında el ele görüntülendi.

Magazin 26-04-2021 22:02

Kerem Bürsin'den Hande Erçel paylaşımı: Güzel bir kadınla, güzel bir manzara

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemde. Kerem Bürsin, sürpriz bir paylaşım yaparak aşk iddialarını adeta alevlendirdi. Ünlü oyuncu, Erçel'in fotoğrafını "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara" notuyla paylaştı.

Magazin 25-04-2021 19:56

Maldivler'den paylaştı! Hande Erçel derin yırtmaçlı siyah elbisesi nefes kesti

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bursin'in Maldivler kaçamağı hala konuşuluyor. Yeni paylaşımlarla tatillerine devam eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi dillerden düşmüyor. Son olarak Hande Erçel'den Maldivler'i yakan pozlar geldi.

Magazin 24-04-2021 15:36

Maldivler’den turizm atağı: Turist başına iki doz aşı!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle geçen yıl yabancı ziyaretçilerinin üçte ikisinden fazlasını kaybeden Maldivler, turizm sektörünü yeniden canlandırmak için “ziyaret, aşılama ve tatil” adı altında üç aşamalı bir plan uygulayacağını açıkladı. Bu kapsamda ada ülkesi, kendi nüfusunu büyük ölçüde aşıladıktan sonra turistlere iki doz koronavirüs aşısı sunacağını duyurdu.

Haber 20-04-2021 11:59

Kerem Bürsin ile Maldivler'e giden Hande Erçel'den ilk paylaşım!

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile baş başa Maldivler tatiline giden Hande Erçel ilk paylaşımını yaptı. Erçel Maldivler'de çekilen bikinili bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 19-04-2021 20:17

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivler'e mi gitti?

Oynadıkları diziye başladıkları ilk gün itibarıyla birbirlerine yakıştırılan ancak her fırsatta aşk iddialarını yalanlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in, soluğu Maldivler'de aldığı iddia edildi.

Haber 19-04-2021 11:54

Ebru Şallı'dan Maldivler tatilinden yeni paylaşımlar!

Eşi Uğur Akkuş ile dünyaca ünlü tatil merkezi Maldivler'de güneşin ve denizin keyfini çıkaran Ebru Şallı yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti. Maldivler'deki ultra lüks otelin okyanus üzerindeki odalarında kalan Şallı, havuza girdiği anları paylaştı.

Magazin 30-03-2021 00:24

Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya Umman'dan Maldivler'e sürpriz!

AS Holding’in sahibi Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı Akkuş önceki gün Maldivler’de fotoğraf paylaştı.

Magazin 26-03-2021 14:23

Maldivler tatiline giden Ebru Şallı'dan yoga paylaşımı

Birkaç aydır dünyanın farklı yerlerinde yaptıkları tatillerle gündeme gelen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çifti, bu kez Maldivler'e gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Şallı, hamak yogası yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 24-03-2021 10:07

Maldivler'e benzetmek için Bodrum plajlarına kuvars tozu döküldüğü iddiası

Bodrum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Mir Bahattin Demir (53), yaz sezonuna hazırlık yapan birçok otelin, plaja 'beyaz kum' adı altında kuvars tozu döktüğünü iddia etti. Demir, “Şu anda birçok yerde kuvars tozu kullanılıyor. Araştırmalara göre kuvars tozu slikozis hastalığına yol açıyor. Çocuklarda işitme problemlerine, suyla beraber yutanlarda da akciğer kanserine neden olabiliyor" dedi.

Haber 16-03-2021 17:00

Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Açıklamasıyla gündem oldu

Güzellik yarışmasıyla fark edilen Ceren Hindistan, aldığı teklifin ardından ağabeyiyle birlikte Ankara’dan İstanbul’a taşındı. Burada oyunculuk eğitimi alan Ceren Hindistan, Babalar Ve Evlatlar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Magazin 10-03-2021 14:00

'Fakiri ne yapayım ben!' diyen Ceren Hindistan'dan bikinili poz

'Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?' sorusuna verdiği 'Fakiri ne yapayım ben!' cevabı oldukça konuşulan Ceren Hindistan, Maldivler tatiline devam ediyor.

Magazin 10-03-2021 10:15

Ceren Hindistan'dan fakir sevgili yanıtı! Tepki çekti

Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan oyuncu Ceren Hindistan takipçileriyle sosyal medya hesabından soru-cevap yaptı. Cesur pozlarını paylaşan oyuncu verdiği bir yanıtla gündem oldu.

Magazin 07-03-2021 14:56

Görenleri hayrete düşüren dünyanın en ilginç görüntüsüne sahip 10 ada!

Adalar, ana karayla doğal yollarla bağlantıları olmadığı için insanlarda her daim merak uyandıran ve tatili çağrıştıran yerler olmuştur. Bazıları, plajları, otelleri ve bitmek tükenmek bilmeyen eğlence hayatları ile turizmin gözdesiyken, bazıları ise insan yaşamına elverişli olmamaları, tuhaf özellikleri ve hikayeleri ile ilgi çeker. Sizler için dünyanın en ilginç görüntüsüne sahip 10 adayı araştırdık.

Trend 05-03-2021 17:27

Ceren Hindistan sütyensiz pozuyla olay oldu

Oyuncu Ceren Hindistan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Maldivler'de tatil yapan oyuncu, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Hindistan sütyensiz pozuyla da olay oldu.

Magazin 05-03-2021 15:10

Ceren Hindistan bikinili pozunu paylaştı! Mekke pozu hatırlatıldı

Oyuncu Ceren Hindistan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Hindistan'ın cesur pozu sonrası takipçileri Mekke pozu hatırlatıp oyuncuyu eleştirdi.

Magazin 04-03-2021 15:17

Serenay Sarıkaya reklam mı yapıyor? Yüzüklerinin fiyatı olay!

Maldivler’de geceliği 35 bin TL'lik otelde Instagram’da reklam karşılığı kaldığı iddia edilen Serenay Sarıkaya, servet değerindeki yüzüklerle verdiği pozları paylaşınca yine olay oldu.

Magazin 23-02-2021 13:39

Survivor Sabriye Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı! 'Abla ya...'

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Sabriye Şengül Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı

Magazin 21-02-2021 14:05

Serenay Sarıkaya'dan kırmızı mayolu paylaşım! Demet Akalın'dan bomba yorum

Şimdilerde Maldivler'de tatil yapan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından kırmızı mayolu pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına en ilginç yorumu ise Demet Akalın yaptı.

Magazin 20-02-2021 15:29

Salda Gölü nerede, hangi ilimizdedir? Salda Gölü’ne nasıl gidilir? Salda Gölü’nde yüzülür mü?

NASA’nın sosyal medya hesabından, Mars’ta gerçekleşecek olan araştırmaya dair ipuçlarına Salda Gölü’nden ulaşılabileceğine dair paylaşımının ardından ülkemizin en önemli turistik noktalarından bir tanesi olan bu göl ile ilgili araştırmalar da hızlandı. Şimdi, Salda Gölü nerede, hangi ilimizdedir soruları soruluyor. Seyahat planı yapmaya hazırlananlar ise Salda Gölü’nde yüzülür mü diye merak ediyor. Peki, Salda Gölü’ne nasıl gidilir? İşte detaylar...

Trend 19-02-2021 11:27

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinden yeni pozlarını paylaştı! Hayranları beğeni yağdırdı

İstanbul'daki karlı ve soğuk havadan kaçan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü tatil merkezi Maldivler'e gitmişti. Maldivler'de güneşin ve denizin keyfini çıkaran Sarıkaya yeni tatil pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 19-02-2021 02:05

Serenay Sarıkaya tatil için kesenin ağzını açtı!

İstanbul'un etkisi altına alan kardan kaçarak ünlü turizm merkezi Maldivler'e tatile giden Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından sarı mini elbiseli pozlarını paylaştı. Serenay Sarıkaya tatil için ise kesenin ağzını açtı!

Magazin 18-02-2021 11:00

Serenay Sarıkaya'dan Maldivler'de tatil pozları!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, tatil için dünyaca ünlü turizm merkezi Maldivler'e gitti. Sarıkaya, Maldivler tatilinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Magazin 18-02-2021 02:34

Serenay Sarıkaya Maldivler'e uçtu

Bir süredir televizyon projelerinde yer almayan Serenay Sarıkaya, tatil için Maldivler’e uçtu. Sarıkaya, Maldivler tatilinden ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 17-02-2021 16:19

'Asgari ücretliyim' dedi, Maldivler'de fotoğrafları çıktı

İzmir'in Menemen Belediyesi'ne yönelik düzenlenen yolsuzluk operasyonunda tutuklananlar arasında yer alan ve ifadesinde İYİ Partili Gökhan Uzun'a ait temizlik firmasında asgari ücretle çalıştığını söyleyen İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Çama'nın Maldivler'de çekilmiş tatil fotoğrafları ortaya çıktı.

Haber 26-11-2020 15:32

Demi Rose tatilde kıvrımlarını sergiledi

Geçtiğimiz günlerde Maldivler'e tatile giden Demi Rose, tatilde yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Magazin 25-11-2020 09:14

Katie Price tatilde aşka geldi

Ağustos ayında tatil için geldiği Türkiye'de iki bacağını birden kıran Katie Price, sevgilisi Carl Woods, Maldivler'deki romantik bir tatiline devam ediyor. Ayakları tam olarak iyileşmediği gözlemlenen Price, tatili sevgilisinin kollarında geçiriyor.

Magazin 06-11-2020 10:54

DSÖ: O ülkelerde kızamık ve kızamıkçık bitti

DSÖ, Sri Lanka ve Maldivler'de kızamık ve kızamıkçığın bittiğini duyurdu.

Haber 08-07-2020 16:37

Bodrum'da akılalmaz olay! Mermer tozuyla Maldivler'e çevirmeye çalıştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahile mermer tozunu 'beyaz kum' diye serecek olan 5 yıldızlı otele Bodrum Belediyesi ve Çevre ve şehircilik müdürlüğü baskın yaptı. Mermer tozunu seremeden cezai işlem uygulandı.

Haber 03-06-2020 14:32

Maldivler'e benzetilen Suluada, 'ıssız ada'ya dönüştü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyu ile Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada'da, yaz döneminde günde 100'ü aşkın tekneyle 2 bine yakın ziyaretçi ağırlanırken, koronavirüs nedeniyle tarihin en ıssız günleri yaşanıyor. Karayla bağlantısı olmayan adada kaynaktan çıkan buz gibi içme suyu da bulunuyor.

Haber 27-05-2020 09:51

Kırşehir'de karantina süreleri dolan 209 kişi evlerine uğurlandı

Kırşehir'de karantina süreleri dolan 209 kişi evlerine uğurlandı

Yurthaber 20-05-2020 10:09