HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mini iPad hazır!

Son günlerin en popüler konularından biri Apple’ın önümüzdeki dönemde daha küçük boyutlarda bir iPad üretip üretmeyeceği. Fakat Apple mini iPad adı verilen bu cihazı zaten üretti.

Mini iPad hazır!

Apple mühendisleri bir cihaz üretmeden önce uzun uğraşlar sonucu prototip geliştirip, prototipler üzerinde denemeler yapıyorlar.

Bu söylentiler çıkmadan çok önce Apple mini iPad adı verilen tablet PC’yi geliştirmişti. Şimdi de geliştirilen bu mini iPad’in seri üretimine geçilmeye çalışılıyor. Gelen haberlere bakılırsa Apple ekran siparişlerini Samsung’a geçti ve yılın ikinci yarısında mini iPad’ini kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor.

Söylentilere bakılırsa mini iPad’i geçtiğimiz yılın son aylarına doğru vefaat eden Steve Jobs’da görmüş. Fakat bekleme kararı almış. Apple yetkilileri yeteri kadar beklediklerini düşünüyorlar ki önümüzdeki günlerde mini iPad ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyorlar. Tabii ki birde pazarda ki Amazon tabletin başarısı bulunuyor.

Amazon’un Kindle Fire adındaki Tablet PC’si satışlar açısından oldukça başarılı günler yaşıyor. Apple bunu görerek bu pazara girmek istiyor olabilir. Gelen haberlere göre önümüzdeki günlerde Google’da 7 inç boyutunda bir tablet ile kendine özel bir ürün üretmeye hazırlanıyor.

Apple’ın mini Tablet PC’sinin boyutu muhtemelen 7,85 inç olacak. Tabii ki bu boyutta tamamen bir dedikodudan ibaret. Bu dedikoduların ne kadarının doğru çıkacağını ise aman gösterecek.

[

**Samsung Galaxy S3’ten İlk Test Sonuçları

**](http://www.scroll.com.tr/76222/samsung-galaxy-s3ten-ilk-test-sonuclari/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler