Mobil Cihazlar Haberleri

Araç dışında hiçbir yerde buluşmuyor! Flört uygulaması üzerinden tanışıp erkekleri tuzağına düşürdü, yakayı ele verdi

Antalya'da flört uygulaması üzerinden tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı. Hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktaran şüpheliler, 2 milyon liralık vurgun yaptı.

Haber 2024-03-23 17:14:47

Kırıkkale’de otobüsüm nerede uygulaması başladı

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarında hayata geçirilen "otobüsüm nerede" mobil uygulaması sayesinde vatandaşlar otobüslerin anlık konum bilgilerini ve hareket saat bilgilerini öğrenebilecek.

Yurthaber 2024-03-19 11:59:54

Silahla rehin alıp, mobil uygulamadan 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı

Adana’da silahla rehin aldıkları iki kişinin mobil uygulamasından 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-15 10:07:48

İftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Oruç tutma zamanı tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denilmektedir. Ramazan ayının gelişi, imsakiyelerin de evlerde yerini alması anlamına gelir. Oruç tutan Müslümanlar için mutlaka gerekli bir materyal olan imsakiye, günümüzde internet ve çeşitli dijital cihazlar vasıtasıyla takip edilebilir. Peki, iftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Haber 2024-03-15 02:28:34

Mobil radar tespit etti, 19 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında mobil radar tarafından tespit edilen 19 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 12-03-24 10:22

İstanbulkart’ta yeni dönem: O transferler artık ücretsiz

İstanbulkart'ta yeni dönem başladı. Mobil uygulama üzerinden başka İstanbulkartlara para transferi gerçekleştirilebilecek. Transferler için herhangi bir ücret alınmayacak.

Finans 10-03-24 09:31

Apple cihazlarının zamlı fiyatlarına baktınız mı?

Cep telefonları, modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Günümüzde, iletişimden eğlenceye, işten eğitime kadar birçok alanda kullanılan bu cihazlar, hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmış ve değiştirmiştir.

Haber 05-03-24 19:12

Çanakkale Mobil Müze Tırı Osmaneli’de

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje çerçevesinde “Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı’ Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ziyaretçilere açıldı.

Yurthaber 05-03-24 15:06

%0 faizli 6 taksitli 30 bin TL'lik kredi fırsatı HangiKredi'de! Dosya masrafı yok... Hemen başvur!

Dosya masrafı yok, bankaya gitmek yok. Mobil üzerinden hızlıca başvurabileceğiniz %0 faizli 30 bin TL'lik kredi fırsatları HangiKredi'de! Bankaların yeni müşterilere özel sunduğu 6 ay taksitli nakit avantajından faydalanmak ise çok kolay. İşte detaylar...

Finans 04-03-24 11:27

Sağlık hizmeti halkın ayağına gidiyor

Düzce Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yığılca ilçesinde mobil kanser tarama tırında sağlık taraması yaptı, halkı bilgilendirdi.

Yurthaber 27-02-24 09:44

Bütçeme en uygun iPhone hangisi? diye düşünenler 25 bin TL altı iPhone modellerini sizin için seçtik

iPhone satın almaya niyetlenip bütçesini zorlamak istemeyenler yenilenmiş iPhone modellerine yöneliyor. Peki yenilenmiş iPhone nedir? İlk sahiplerinden alınan cihazların yenileme merkezlerinde uzmanlar tarafından incelenip yeniden kullanıma hazır hale getirilmesini ifade ediyor. İkinci el telefondan tamamen farklı olan bu cihazlar hakkında daha fazlası için içeriğimize göz atalım!

Haber 21-02-24 21:55

Yenilenmiş telefon ne demek? Yenilenmiş telefon alınır mı? Nereden alınır?

Yenilenmiş telefonlara son zamanlarda pek çok kişi ilgi göstermeye başladı. İkinci el telefondan tamamen farklı olan ve garantiye sahip bu cihazlar, yalnızca Ticaret Bakanlığı'nın yenileme lisansı verdiği firmalar tarafından satılabiliyor. Yenilenmiş telefon ne demek, nereden alınır? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız detaylar içeriğimizde...

Haber 21-02-24 15:47

Hem sağlıklı hem bütçe dostu! Son zamanların en popüler mutfak ürünlerinden Briz Yoğurt Makinesi indirime girdi

Mutfakların yeni yıldızı yoğurt yapma makineleri desek yanılmış olmayız. Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen yoğurt yapma makineleri, ev kadınları ve çocuklu anneler tarafından sıkça tercih ediliyor. Sağlıklı, temiz içerikli ve ekonomik bir şekilde yoğurt tüketmenize yardımcı olan bu cihazlar içinde indirimli fiyatıyla öne çıkan riz BR420 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi'ni sizin için inceledik.

Yemek 21-02-24 15:37

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes'te Togg'la kış sürüşü yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil deneyim merkezinde Togg T10X modeliyle kış sürüşü gerçekleştirdi.

Yurthaber 21-02-24 13:15

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

Mobil radar tespit etti, 15’i çocuk 42 göçmen yakalandı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bot içerisindeki 15’i çocuk 42 Afgan uyruklu düzensiz göçmen, ekipler tarafından yakalandı.

Yurthaber 20-02-24 13:51

Ülker’den robot projesi

Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak.

Finans 19-02-24 14:19

Türkiye'nin 4. GSM operatörü abone alımına başladı

Türkiye'nin 4. operatörü olarak hizmet verecek Netgsm bu ay itibariyle abone alımına başladı. Abone alımı herhangi bir bayiye gitmeden, e-Devlet veya akıllı telefonlardaki yapay zeka doğrulamalı mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Finans 16-02-24 15:16

İpsala Gümrük Kapısı'ndaki mobil gümrükleme ihracatçılara zaman ve yakıt tasarrufu sağlıyor

İpsala Gümrük Kapısı'nda geçen yıl eylül ayında hizmete giren "Mobil gümrükleme noktası" bölge ihracatçılarını zaman ve yakıttan tasarruf ettiriyor.

Yurthaber 16-02-24 13:16

Nokia 3310 ne zaman çıktı? Nokia 3310’un fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu sektöründe geçmişten günümüze kadar birçok yenilik yaşanmış ve bu yenilikler ile birlikte de insanların hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda mobil cihaz geliştirilmiştir. Nokia da tarihi çok eskilere dayanan cep telefonu markalarından biridir. Nokia 3310 da Nokia markasının piyasaya sürdüğü cep telefonu modelleri içerisinde bulunan ve kendisinden önceki modelin üst versiyonu olarak bilinen bir cihazdır. Peki Nokia 3310 ne zaman çıktı, fiyatı ne kadardı ve özellikleri nelerdir?

Haber 15-02-24 18:44

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 5 ne zaman çıktı? iPhone 5 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu alanında birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çeşitli mobil cihazlar bulunmaktadır. iPhone akıllı cep telefonları da bu mobil cihazlar arasında bulunmaktadır. Apple firması tarafından imalatı yapılan bu cihazlardan biri de dokunmatik ekrana sahip iPhone 5 modelidir. Bu model, iPhone 4S modelinden sonra cep telefonu dünyasına girmiştir. Peki, iPhone 5 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:42

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

Apple Vision Pro nedir, özellikleri nelerdir? Apple Vision Pro ne işe yarar?

Teknoloji alanında devamlı olarak insan hayatını daha da kolaylaştıran gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatımıza birçok alanda işimize yarayan teknolojik cihazlar girmektedir. Bu teknolojik cihazlardan biri de Apple tarafından imal edilen, önemli özellikleriyle öne çıkan ve sanal gerçeklik başlığı olarak tabir edilen Apple Vision Pro akıllı cihazıdır. Peki, Apple Vision Pro nedir, özellikleri nelerdir ve ne işe yarar?

Haber 14-02-24 19:06

Mobil imza nedir? Mobil imza nasıl alınır?

Her geçen gün biraz daha gelişen ve günlük hayatın her yerine girmeyi başaran teknoloji sayesinde birçok özel ve resmî işlem internet üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Yapılan işlemlerin takibi ya da çeşitli belgelerin talebi için ıslak imza yerine geçen bir mobil imza sistemi geliştirilmiş ve birçok resmî daire ile ilgili işlemler de resmîlik kazanan mobil imzalar ile yapılabilir hâle getirilmiştir.

Haber 05-02-24 19:53

Adıma kargo var mı, adıma kargo olup olmadığını nasıl öğrenirim? İsimden kargo sorgulama

Kişiler kendilerine kargo gönderilip gönderilmediğini, isimlerine bir gönderim olup olmadığını sorgulamak ya da gönderdikleri kargoların hangi aşamada olduğunu takip etmek isteyebilirler. Farklı gönderim merkezleri ve firmaların kendilerine ait resmî internet sitelerinde ya da mobil uygulamalarında ilgili menüler altında bilgiler bulunur. Bu bilgiler ışığında kişinin adına bir kargo olup olmadığı kontrol edilebilmektedir.

Haber 05-02-24 18:14

Ödeme İste nedir, özellikleri nelerdir? Ödeme İste nasıl kullanılır?

TCMB (Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası) ve BKM (Bankalar Arası Kart Merkezi) ortaklığı ile yürütülen yeni bir sistem yürürlüğe konmuştur. Bu yeni sistem ile vatandaşların mobil bankacılıktan azami oranda yararlanmaları ve çeşitli işlemleri kısa süreler içinde ve pratik bir biçimde yapabilmeleri hedeflenmiştir.

Finans 04-02-24 05:23

Banka SIM kart blokesi kaldırma: Bankalarda SIM kart blokesi nasıl ve nereden kaldırılır?

Mobil cihazlarda kullanılan SIM kartlar kullanım dışı kalabilir. SIM kart blokesi olarak da adlandırılan bu durum çeşitli nedenlere bağlı olarak gerçekleşebilmektedir. Gerçekleşen SIM kart blokesini kaldırabilmek için çeşitli yöntemler bulunur. Kişilerin güvenliği için devreye giren SIM kart bloke işlemini kaldırabilmek için bazı işlemler yapmak gerekir.

Finans 04-02-24 01:27

Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Durakta Bekliyorum’ uygulamasına başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Kart mobil uygulaması kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak, her yaştan insanın ve dezavantajlı grupların rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanarak hizmete sunuldu.

Yurthaber 26-01-24 13:59

Hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden hayatı karardı! Tam 49 kez kredi çekip 300 farklı hesaba gönderdiler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan emekli işçi İrfan Kahraman’ın (50) hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden başı belaya girdi. Kahraman'ın mobil bankacılık hesabını ele geçiren kişi veya kişiler, 49 kez kredi çekip toplam 452 bin TL'yi 300 farklı hesaba gönderdi. Bankayı arayınca durumu öğrenen Kahraman, soluğu karakolda aldı. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 14:45

Hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden hayatı karardı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde emekli işçinin mobil bankacılık hesabını ele geçiren kişi veya kişiler 49 kez kredi çekip 300 farklı hesaba gönderdiler.

Yurthaber 23-01-24 12:01

Togg için beklenen tarih geldi: Yarın başlatılıyor

Togg, T10X için genel sipariş dönemini yarın başlatıyor. T10X sahibi olmak isteyen tüm kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek

Finans 19-01-24 11:49

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma: Mac’te ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayarlar hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelmektedir. Bu cihazlar sayesinde birçok işlem daha hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de ekran görüntüsü almaktır. Ekran görüntüsü alma işlemi, verileri bir başkasıyla paylaşmak için uygulanan en kolay yöntemlerden biridir. Bu işlem Windows bilgisayarlarda farklı olmakla birlikte Mac bilgisayarlarda da farklı olarak uygulanır. Peki, Mac’te ekran görüntüsü nasıl alınır?

Haber 15-01-24 18:42

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma: Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Günümüzde var olan teknolojik cihazlar sayesinde birçok işlem online olarak yapılmaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar internet ortamında gezinirken veya araştırma yaparken bazı görüntüleri veya yazıları cihazlarına kaydetmek isteyebilir. Bunun en kısa yolu ekran görüntüsü almaktan geçer. Özellikle bilgisayar kullanıcıları bu yöntemi sıklıkla kullanılır. Peki, bilgisayarda ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Haber 15-01-24 18:41

Ticaret Bakanlığı MERSİS'in mobil uygulamasını devreye aldı

Ticaret Bakanlığınca, devreye alınan "Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) Mobil Uygulama" ile tüm şirket, ticari işletme, şube kuruluş başvuruları ve bu başvuruların takibi telefon, tablet gibi mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Finans 15-01-24 10:26

Firewall (güvenlik duvarı) nedir, ne işe yarar? Firewall nasıl kullanılır?

Hayatımızda teknolojik cihazların bir hayli büyük önemi vardır. Bu cihazlar arasında bilgisayarlar ayrı bir öneme sahiptir. Bu cihazların içerisinde birçok veri yer aldığından bu verilerin kötü yazılım ve siber tehditlerine karşı korunması son derece önemlidir. Bu korumanın sağlanması için de bazı donanım sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Firewall da bu donanım sistemlerinin başında gelmektedir. Peki, Firewall (güvenlik duvarı) nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 13-01-24 19:25

CPU nedir, ne işe yarar? CPU’nun açılımı

Teknolojik cihazların hayatımıza girmesiyle birlikte iletişim gibi birçok farklı alanda işlerimiz daha da kolaylaşmıştır. Özellikle bilgisayar ve akıllı cep telefonları gibi cihazlar yaşamımızda büyük bir yere sahiptir. Bu cihazların bozulmadan ve problem çıkarmadan çalışabilmesi için bazı önemli parçaların da yüksek performans sağlaması gerekir. Bu parçalardan biri de cihazların adeta beyni olarak görülen CPU parçasıdır. Peki, CPU nedir, CPU’nun açılımı ne demektir ve ne işe yarar?

Haber 13-01-24 19:22

Hataylı depremzede kentteki dayanışmaya katkı için mobil uygulama geliştirdi

Depremlerden etkilenen Hatay'da, dijital medya uzmanı Aydın Çifçi, geliştirdiği mobil uygulamayla kendisi gibi afetzedelere katkıda bulunmaya çalışıyor.

Yurthaber 11-01-24 10:15

iPhone emoji kopyalama: iPhone’da emojiler nasıl kopyalanır?

Mobil dünyada birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biri de gerek tasarımı, gerek renkleri, gerekse de özellikleriyle öne çıkan iPhone akıllı telefon modelleridir. Pek çok cihazda olduğu gibi bu cihazlarda da en sık kullanılan özelliklerden biri mesajlaşmadır. Mesajlaşma denildiğinde ise akla ilk gelen emoji simgeleridir. Peki, iPhone’da emoji kopyalama işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:16

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-24 19:10

iPhone 11 ne zaman çıktı? iPhone 11 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyadaki gelişmeler ve yeniliklerle birlikte birçok farklı akıllı cep telefonu modeli hayatımıza dâhil olmuştur. Bu akıllı cep telefonu serilerinden biri de Apple markasının çıkarttığı iPhone modelleridir. Apple tarafından geliştirilip piyasaya sunulan bu modelin günümüzde birçok farklı çeşidi mevcuttur. Bu çeşitlerden biri de iPhone 11 adını taşıyan akıllı cep telefonu modelidir. Peki, iPhone 11 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 10-01-24 19:09

İlk iPhone ne zaman çıktı? İlk iPhone çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone akıllı cep telefonları, Apple markası tarafından üretilmiş teknolojik cihazlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Teknolojik alandaki gelişmeler ve yenilikler ile birlikte hayatımıza giren bu cihaz, dünya mobil alanında yeni bir devrin başlangıcı olarak da ifade edilmektedir. Günümüzde birçok özelliğe sahip olan bu cihazların ilk çıktığı zamanlardaki özellikleri ise oldukça farklıydı. Peki, ilk iPhone ne zaman çıktı, ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 10-01-24 19:08

iPhone garanti sorgulama: iPhone garanti sorgulama nasıl yapılır?

Teknoloji alanındaki yenilikler ile birlikte eski cep telefonlarının yerini akıllı cep telefonları almıştır. Bu akıllı cep telefonları arasında Apple tarafından üretilen iPhone cihazlar da yer alır. Hem internet hem de multimedya niteliklerine sahip olan iPhone akıllı cep telefonları ile ilgili en önemli konulardan biri garanti kapsamında olup olmadığıdır. Bu tür teknolojik cihazların garanti süresinin ne kadar olduğu oldukça önemlidir. Peki, iPhone garanti sorgulama nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:06

Mobil bankacılık şifresini tuşladı neye uğradığını şaşırdı: Binlerce lira dolandırılan kadın vicdanlı hırsızlarmış dedi

Kastamonu’da kendisini arayan dolandırıcılarla mobil bankacılık şifrelerini paylaşan kadın, hesabı üzerinden kredi çekilmesi ile 130 bin TL dolandırıldı. Salcıoğlu’nun kendisini arayan dolandırıcılara hesabında TIR şoförü olan eşine ait maaş ve mazot parasının başka bir hesaba aktarıldığını söylemesi üzerine şahıslar parayı geri aktardı. Salcıoğlu, "En azından vicdanlı hırsızlarmış" dedi.

Finans 10-01-24 15:34

Mobil bankacılık şifresini tuşladı: 130 bin TL dolandırıldı

Kastamonu’da kendisini arayan dolandırıcılarla mobil bankacılık şifrelerini paylaşan kadın, hesabı üzerinden kredi çekilmesi ile 130 bin TL dolandırıldı.

Yurthaber 10-01-24 14:58

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-24 19:45