Muhalefet Haberleri

'Acemilik oldu' Temel Karamollaoğlu'ndan çarpıcı sözler! O mitinglere işaret etti: 10 kişi konuşur mu?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerini değerlendirdi. Muhalefetin stratejisine ilişkin, çarpıcı ifadeler kullanan Karamollaoğlu, "Bunlar acemilik oldu" derken mitinglerdeki konuşmalara da dikkat çekti. Karamollaoğlu, "2-3 kişi konuşur ya 10 kişi konuşur mu?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-08-2023 11:19

AK Parti'li Abdullah Güler Erzincan'da partililerle buluştu:

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ülkenin daha ciddi bir muhalefete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yurthaber 17-08-2023 15:21

Yeni yıla girmeden önce AK Parti'den çok konuşulacak paylaşım! 'O sırada muhalefet' yazıp duyurdular

Yılın son gününde AK Parti sosyal medya hesabından 2022 yılında yapılan icraatların yer aldığı bir video paylaşıldı. İcraat videosunun ardından AK Gençlik sosyal medya hesabından 'O sırada muhalefet' notuyla paylaşılan bir diğer videoda ise muhalefet kanadının söyledikleri ve yapılanlar karşılaştırıldı. Paylaşımlar sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Haber 31-12-2022 22:32

Güldür Güldür'deki 'konforlu muhalefet' skeci adeta olay oldu: Sessiz kaldıkça oyumuz daha çok artmış, eyvah!

Güldür Güldür'de dün akşam yayımlanan son bölüm 'Konforlu muhalefet' skeci damga vurdu. Muhalefette olan herhangi bir partinin yönetimin canlandırıldığı skeç sosyal medyada büyük ilgi gördü. İstemeden de olsa iktidara doğru yürüyen bir muhalefet parti liderinin, oylarının artmasına gösterdiği tepki çok konuşuldu. Temsili muhalefet liderinin seçimi kazanmak istememesi üzerine kurgulanan skeçte parti liderinin "Sessiz kaldığımız dönemde oyumuz daha çok artmış" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-11-2022 10:59

Muhalefet

Muhalefet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muhalefet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti'den muhalefete kritik çağrı! 'Gelin Türkiye'ye muhalefet yapmayın'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefet partilerine dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Dağ, "Gelin Türkiye'ye muhalefet yapmayın, siyasi muhalefetinizi her zaman sonuna kadar yapabilirsiniz. Biz bundan da bugüne kadar gocunmadık. 20 senedir siyaseten rekabet ede ede, hatta yerine göre vesayetle mücadele ede ede bugünlere kadar geldik" dedi. İşte Dağ'ın o açıklaması...

Haber 18-11-2022 15:40

Son Dakika: BTP'nin 6'lı masaya katılım talebi gündemdeydi! Toplantı sonrası altılı masadan açıklama Masanın genişlemesiyle ilgili...

Son dakika haberi: 6'lı masa, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ev sahipliğinde Ankara'da 8'inci kez toplandı. BTP lideri Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılma talebi gündemdeydi. Altılı masa toplantısının ardından yapılan açıklamada "Masanın genişlemesiyle ilgili önerileri görüştük" ifadeleri kullanılırken bir sonraki buluşmanın 28 Kasım 2022 tarihinde yapılacağı belirtildi. Açıklama sonrası Hüseyin Baş'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 14-11-2022 20:21

Erdoğan'dan kurmaylarına muhalefet talimatı! Daha sık bir araya gelin

Hükümet, seçimlere yönelik çalışmalarına devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti MYK'da verdiği mesajlar ortaya çıktı. Önceki gün parti genel merkezinde düzenlenen toplantıda kurmaylarına talimat verdiği belirtilen Erdoğan'ın, "Muhalefetle daha sık bir araya gelin." dediği öne sürüldü.

Haber 02-11-2022 08:03

Adalet Bakanı Bozdağ AK Parti Yenifakılı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

"Türkiye'nin geleceği kayyumlara bırakılamaz, çok net söylüyorum. Bunlar Türkiye'yi yönetecek bir cumhurbaşkanı adayı aramıyorlar. Bunlar, bu 7'li masadaki liderlerin yönetimine rıza gösterecek, onların emir eri olmayı kabul edecek birini cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek istiyorlar."

Yurthaber 24-09-2022 17:28

Herkes cumhurbaşkanı adayı açıklaması bekliyor ama... 6'lı masada gündem bakın ne olacak

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde henüz somut bir gelişme yaşanmazken ikinci tur görüşmelerine hazırlanan 6'lı masada gündeme başka bir konu geldi. 2 Ekim'deki başlayacak olan görüşmeler öncesinde kamuoyunda "aday" beklentisi oluşurken 6 liderin, seçimlerde ortak liste konusunda görüşeceği iddia edildi.

Haber 21-09-2022 07:23

Altılı masada Kılıçdaroğlu'na beklenmedik tepki! O sözler diğer liderleri rahatsız etti

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci devam ederken altılı masanın son toplantısına ilişkin dikkat çeken bir iddia geldi. Olası adaylar arasında ismi en çok geçen ve partisindeki birçok kişi tarafından "adayımız" denilen Kılıçdaroğlu'na diğer 5 partiden tepki geldiği öne sürüldü. Altılı masadaki diğer liderlerin bu söylemlerden rahatsız olduğu ifade edilirken Kılıçdaroğlu'na, CHP'lilerin bu söylemlerine dikkat etmesi ricasında bulunulduğu belirtildi.

Haber 02-09-2022 07:39

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in altılı masa sözleri gündeme oturdu! Böyle bir saçmalık olabilir mi ya?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında paylaştığı videoda altılı masayı çok sert sözlerle eleştirdi. Cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde vatandaşın tepkisinin önemsenmediği ifade eden Özdemir, herkesi "çantada keklik" olarak gördüklerini söyledi. 'Erdoğan'dan kurtulmak için onlara mahkumuz' sözleriyle muhalefete yüklenen Özdemir, "Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Sen gidip oy verir misin böyle bir şeye?" şeklinde konuştu.

Haber 23-08-2022 08:54

6'lı masadaki partiler aynı anda paylaştı! Kritik toplantı öncesi dikkat çekti

Altı muhalefet partisi lideri, bugün altıncı kez bir araya geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde yapılacak toplantı öncesi 6 partinin resmi Twitter hesabından aynı dakikalarda yapılan paylaşım dikkat çekerken, söz konusu paylaşımlarda "Hep birlikte güzel yarınlara" ifadeleri yer aldı.

Haber 21-08-2022 14:04

MHP Genel Başkanı Bahçeli gündemi değerlendirdi:

"Bir masa etrafında toplanıp PKK ve FETÖ'nün senaryolarına gönüllüce boyun eğen altı partinin Türkiye karşıtlığı, milli değerlerimizle kutuplaşması, izahı ve ifadesi olmayan bir çarpıklık noktasına ulaşmıştır" - "Bilhassa MHP ve Cumhur İttifakı'nı oy oranı bazında aşağı çekip zillet ittifakını yüksek gösteren laçkalaşmış kamuoyu araştırma şirketleri, esasen dış bağlantılı hain bir kurgunun içimize kadar sızmış lejyonlarıdır"

Yurthaber 15-08-2022 13:24