Muhtar Haberleri

Elazığ'da 68 yaşındaki muhtar 40 yıldır koltuğunu rakiplerine kaptırmıyor

Elazığ'ın Maden ilçesinde 68 yaşındaki mahalle muhtarı Mehmet Deniz, 40 yıl önce arkadaşlarına özenerek girdiği muhtarlık seçimini kazanmasının ardından 9 dönemdir koltuğunu rakiplerine kaptırmıyor.

Yurthaber 18-04-2024 13:59

Muhtar olamayan çobana sinema dünyasından teklif yağıyor! Yazdığı şiirle beyaz perdeye kapı araladı

Kırşehir'de çobanlık yapan Aydın Battal muhtarlık seçimini kazanamayınca yazdığı şiirler tüm Türkiye'nin gündemine yerleşmişti. Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına sitem ettiği dizeler hala konuşulurken Battal beyaz perdeye kapı araladı!

Trend 16-04-2024 15:05

Gargamel şimdi kaçsın Şirinler köyünün muhtarı mazbatasını aldı, ilk icraatını açıkladı

Bartın’ın Ulus ilçesinin Şirinler köyüne muhtar seçilen Mustafa Doğan (20), mazbatasını aldı. Mustafa Doğan, "Sosyal medyadan ‘Şirinler köyünün şirin muhtarı’, ‘Gargamel şimdi kaçsın' diyorlar. Bu şekilde güzel espriler oldu. İlk icraatım köyümüzün yolları çok bozuk, yapılması için elimizden geleni yapacağız. Bir de köprü projemiz var, inşallah onu da yerine getireceğiz” dedi.

Haber 08-04-2024 13:21

Oy pusulasına yazılan lakap yüzünden muhtar olamadı! Yaşadığı şoku anlattı: Diğer 4 adayın toplamından fazla oy aldım

Bursa'da Hürriyet Mahallesi'ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer, azalarından birinin lakabının matbaa tarafından oy pusulasına yazılması sonucu muhtarlığı kaybetti. Azasının ‘Boza’ lakabı nedeniyle muhtar olamadığını, İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazın da reddedildiğini söyleyen Tunçsezer, "Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.

Haber 07-04-2024 19:41

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-2024 10:23

Nusaybin'de seçim sonuçları nedeniyle muhtar adayı Hilmi Akbulut öldürülmüştü! Şüpheliler Bolu'da yakalandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde seçim sonuçları nedeniyle çıkan kavgada muhtar adayı Hilmi Akbulut'un öldürülmesi olayına karışan firari 3 şüpheli Bolu’da, jandarma ekipleri tarafından yolcu otobüsünde yakalandı.

Haber 05-04-2024 20:09

Muhtar olamadı, fenomen oldu! Şiir yazıp isyan etti, sosyal medya yıkıldı: 'Sanki rakiplerim uzay bilimci...'

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu. Battal’ın sitem dolu şiirini okuduğu videosu, sosyal medyayı salladı. Muhtar olamayan Battal, fenomen olma yolunda ilerliyor. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-2024 12:59

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 05-04-2024 09:54

İkinci kez muhtar seçildi, mazbata alamadan hayatını kaybetti

Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı Ayhan Küçükyılmaz, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 04-04-2024 16:40

Mazbata meydan muharebesi! 600 oy farkla kazandı ama... Muhtarın 'ikametgah' detayı her şeyi değiştirdi

Adana'da seçimi 600 oyla kazanan muhtarın ikametgahının seçime girdiği mahallede olmadığı ortaya çıkınca ortalık karıştı. Sandıkta yenilen mevcut muhtar, bu durumu ilçe seçim kuruluna bildirince mazbata kendisine verildi. Mazbatanın kendilerinin hakkı olduğunu iddia eden seçimi kazanan muhtar adaylarının yakınları ile karşı taraf arasında kavga çıktı. Polis, tarafları biber gazı ve cop kullanarak dağıttı.

Haber 04-04-2024 14:52

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-2024 10:02

Muhtarlık seçimlerinde korkunç bilanço: 6 ölü, 62 yaralı! Akrabalar birbirine ateş açtı, yoldan geçenler yaralandı

Türkiye 31 Mart seçimlerini geride bıraktı fakat muhtarları seçerken bolca kan döküldü. Seçime gidilen süreçte başlayıp seçim günü de devam eden kavgalarda 6 kişi canından oldu, 62 kişi ise yaralandı. Kavgalara muhtar adayları ve muhtarlar da karıştı.

Haber 02-04-2024 08:40

Muhtar değişimini sabaha kadar davul zurnayla oynayarak kutladılar

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde mevcut muhtar seçimi kaybederken, köylüler yeni muhtarın zaferini sabaha kadar davul ve zurna eşliğinde oynayarak kutladı.

Haber 01-04-2024 14:44

Sadece 12 kişi oy kullandı! Oylar eşit çıkınca... Kazananı kurayla belirlediler

Erzincan'ın Girvelek köyü dikkat çeken bir muhtarlık yarışına sahne oldu. Sadece 12 seçmenin oy kullandığı köyde, iki kadın muhtar adayının oyları eşit çıktı. Sandık başkanınca belirlenen tarafsız bir kişi tarafından çekilen kurada adı çıkan Edanur Akbaş, Girlevik köyünün yeni muhtarı oldu.

Haber 01-04-2024 12:46

Yeni muhtarın ilk icraatı! Sokakları böyle temizledi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Fatih Mahallesi’nin yeni muhtarının ilk icraatı, cadde ve sokaklara saçılan aday pusulalarını temizlemek oldu.

Haber 01-04-2024 12:06

İstanbul'da kanlı seçim kavgası: Yeni muhtar eski muhtarı bıçakladı, silahlı çatışma çıktı, yoldan geçen kişi can verdi

Arnavutköy'de seçim sonrası ortalık karıştı. Yeni seçilen muhtar, eski muhtarı bıçakladı. Yakınları arasında silahlı çatışma çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 01-04-2024 07:59

Muhtar adaylarının yakınları tekme tokat birbirine girdi, polis biber gazı ile müdahalede bulundu

Düzce'de muhtar adayı yakınları, oy kullanılan okulda birbirine girdi. Polis kavgayı biber gazı ile müdahale ederek sonlandırdı. Kavgaya karışanlar gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 13:59

Okul bahçesi karıştı! Muhtar adayları birbirine girdi, özel harekat müdahale etti

Ağrı'da muhtar adayları ve yakınları arasında, oy kullanılan okul bahçesinde tartışma çıktı. Yaşanan tartışma, özel harekat ve çevik kuvvet polisinin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Taraflar güçlükle okul dışına çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 12:46

Muhtar adayı, kendisini desteklemeyen kişiye kabusu yaşattı! Teravih namazı çıkışı...

Çorum’da muhtar adayı H.G., iddialara göre seçimlerde kendisini desteklemeyen N.S.'yi teravih namazı çıkışında darp etti. Yaralanan N.S., ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 08:45

Siirt'te 9 kişiyi yaraladılar, Batman'da yakalandılar!

Siirt’in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan ve 1’i polis memuru 9 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan 2 kişi, Batman'ın Kozluk ilçesinde yakalandı.

Haber 28-03-2024 21:39

Geceleri nüfusu on binleri geçiyor, seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahalledeki seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor. İşte detaylar...

Haber 28-03-2024 09:59

Çakarlı araçlarla sokak sokak gezip oy istedi: Muhtar adayı Şükrü Aydemir'in seçim konvoyu sosyal medyayı salladı

Yerel seçimlerde her aday kendine özgü bir üslupla seçmenin oyunu istiyor ancak bir muhtar adayı var ki seçim konvoyu görüntüleri sosyal medyanın gündemine hızla oturdu. Muhtar adayı Şükrü Aydemir, aralarında çakarlı araçların da bulunduğu bir konvoyun en önünde lüks araçta sokak sokak gezerek selam verdi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerle ilgili harekete geçen polis, çakarlı lüks araç sahiplerine idari para cezası kesti.

Haber 27-03-2024 15:51

22 erkek adaya karşı tek kadın... O mahallede bir ilk yaşanıyor! ‘Çok iddialıyım’

Yerel seçim heyecanı büyükşehirlerden illere ve ilçelere tüm Türkiye’de devam ederken mahallelerde de muhtarlık seçimi için kıyasıya bir yarış devam ediyor. Van'ın Tuşba ilçesinde oturduğu mahallenin ilk kadın muhtar adayı olan 33 yaşındaki Leyla Bağlık, yerel seçimde 22 erkek adaya karşı yarışacak. Bağlık, "Ev ve iş yerlerini ziyaret ederek seçmenlerimden destek istiyorum. Özellikle kadınların bakış açıları çok olumlu. Çok iddialıyım, kazanacağıma inanıyorum” dedi.

Haber 13-03-2024 10:47

İstenmeyen aile mahalleyi terk etti! Muhtar evin içine kadar girip yalvardı: Olacaklardan ben sorumlu değilim, gidin buradan

Antalya'daki müstakil bir evde uzun süredir sıklıkla patlamalar yaşanıyordu. Ama mahalleliyi canından bezdiren olaylar silsilesi bununla sınırlı değildi; iddiaya göre eve günde birçok araba geliyordu ve günün birinde ortalığa pompalıyla dehşet saçıldı. Mahalle sakinleri sokağa döküldü, muhtar evdekilere "Köylülerim ayaklanmadan evi boşaltıp köyü terk edin. Olacaklardan ben sorumlu değilim" diyerek yalvardı.

Haber 11-03-2024 14:25

Annesinin önerisini dinledi, bir ilke imza attı! 25 bin nüfuslu ilçede tek

Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak. Kaya, annesinin önerisi üzerine aday olduğunu, seçim çalışmalarını okul saatlerinden sonra yaptığını, ziyaret ettiği seçmenlerinden büyük destek aldığını söyledi. Kaya, en büyük desteği kadınların verdiğini belirtti.

Haber 11-03-2024 11:59

Listede adını görenler şaşırdı! Profesör muhtar azası adayı oldu 'Muhtar olmayı düşünmüyorum'

Elazığ’da doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek isteyen Prof. Dr. Ulvi Demirel, 4’üncü sıradan muhtar azalığı için aday oldu.

Haber 07-03-2024 15:38

Kocaeli'de bir davulcu tartıştığı muhtarı tabancayla vurdu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir ramazan davulcusu tartıştığı muhtarı tabancayla vurdu.

Yurthaber 05-03-2024 07:43

4 saniyeye 20 bin Euro! Telefonda görüntülü konuşurken, hayatının şokunu yaşadı... Cinsel içerikli fotoğrafını görünce inanamadı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Hatay'da muhtar adayı olan İsmail Bayır'ın, yaptığı görüntülü telefon görüşmesi başına bela oldu. 4 saniye süren telefon görüşmesi sırasında ekran görüntüsü alınan Bayır'ın fotoğrafı cinsel içerikli fotoğraflara montajlandı. Dolandırıcılar, Bayır'dan para isterken "20 bin euro ödersen bu kayıtları sileceğiz" dedi. Bayır, soluğu karakolda aldı.

Haber 01-03-2024 11:53

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-2024 23:25

Kadın model Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da muhtar adayı oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu. Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarsılmaz'a yapılan yorumlar dikkat çekti.

Haber 27-02-2024 22:51

Muhtar cinayeti! Yerel seçim yaklaşırken... Cinnet getirdi, rakibini bıçakladı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Çankırı'dan korkunç bir haber geldi. Çerkeş'te Yeşilöz köyü Muhtarı Kadir Y., muhtar adayı Erdal Dağıstan'ı bıçaklayarak katletti.

Haber 26-02-2024 13:32

Muhtar adayından belediye başkan adaylarını kıskandıracak performans! Daha adayken bunu yapıyorsa, muhtar olduktan sonra neler yapar

Bursa’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, Necati Eren (61) oldu. ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başlayan Eren, kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyuyor. Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim." dedi.

Haber 24-02-2024 13:04

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 21-02-2024 16:53

Konya'da 'swinger' partileri: Sapık muhtarın 14 yaşındaki kıza yaptıkları mide bulandırdı! Telefonundan iğrenç görüntüler çıktı

Konya'da muhtarlık yapan M.M.'nin yaptıkları mide bulandırdı. Birlikte yaşadığı M.A. ile swinger (eş değiştirme) partilerine katılan muhtar M.M., M.A.'nın kızı S.A.'ya 14 yaşından başlayarak 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Muhtarın telefonundan bununla ilgili iğrenç fotoğraflar ve videolar da çıktı. Swinger partileri de reşit olmayan kıza mide bulandıran cinsel istismar da detaylı olarak itiraf edildi.

Haber 21-02-2024 13:11

Muhtar adayının evinden ve iş yerinden çıkanlar şoke etti

İzmir’de polis ekipleri tarafından 3 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda, silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birinin Bayraklı ilçesinde bir mahalleden muhtar adayı olduğu, diğer şüphelilerin de eşi ve babası olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-2024 12:32

3 harfliler iddiası kulaktan kulağa yayıldı, köy boşaltıldı! Benim dışımda yaşayan yok diyerek muhtar adayını duyurdu

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyü yıllardır 3 harfliler söylentisiyle gündeme geliyor. Merkeze 13 kilometre uzaklıkta bulunan köyün 1978'de yağan bir yağmur sonrası sele maruz kaldığı ve sonrasında 1980 yılında köyün tamamının boşaltıldığı belirtildi. 15 nüfuslu 10 seçmenin bulunduğu köyde tek başına yaşadığını belirten eski muhtar Ahmet Kılıç önümüzdeki seçimlerde şu anda mevcut muhtar olan oğlunun yeniden aday olduğunu söyledi.

Haber 13-02-2024 13:35

Samsunlu muhtarlar 1989'dan bu yana girdikleri bütün seçimleri kazandı

Samsun'un Havza ilçesinde 1989'dan bu yana muhtarlık yapan ve sekizinci dönem için yeniden aday olan Şaban Bekdaş ve Haşmet Sungurtekin'in karşısına yine rakip çıkmadı.

Yurthaber 31-01-2024 12:05

39 yıllık muhtar adaylıktan çekildi! İlginç açıklama: Tadında bırakmak lazım

Eskişehir'de 39 yıldan beri girdiği hiçbir seçimi kaybetmeyen ve muhtar olarak görev yapan Ali Al, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Al, muhtarlıktan çekildiği gibi adaylığa 13 kişi başvurdu. 39 yıllık kurt muhtar Ali Al, "tadında bırakmak" gerektiğini ifade etti.

Haber 26-01-2024 13:40

Fenomen isim 31 Mart için hayli iddialı: Aldığı ceza onu yıldırmadı! Fakirin değil, zenginin yanındayım çıkışının hikayesi şaşırtı

31 Mart yerel seçimlerinde en az büyükşehir belediye başkan adayları kadar iddialı bir isim var, o da Giresun'da muhtar adayı Zafer Fison! "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” yazılı seçim afişinden dolayı aldığı ceza Fison'a geri adım attırmadı. Taşlık köyüne vaatlerini birer birer anlatan Fison, "Köyün geleceğiyle oynuyorlar" dediği seçmene ise tepkili.

Haber 23-01-2024 09:57

Kocaeli'de muhtarlardan depremin vurduğu Hatay'da yapılacak okul için bağış seferberliği

Kocaeli'de muhtarlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma uğrattığı Hatay'da yapılacak okul için başlatılan kampanyaya 151 bin 550 lira bağış yaptı.

Yurthaber 02-01-2024 12:25

Adana'da mahallesinin yoluna asfalt dökülen muhtar davul zurna eşliğinde oynadı

Adana'nın Kozan ilçesinde, mahallesinin yoluna asfalt dökülen muhtar, çalışmalar sırasında davul ve zurna eşliğinde oynadı.

Yurthaber 22-11-2023 14:07

Muhtar cinayetinde şok detaylar: Kiralık katiller her şeyi itiraf etti! Azmettiriciler en yakınları çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kırbalı Mahallesi Muhtarı Behçet Şenbayram (45), evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Kan donduran muhtar cinayetinde şoke eden detaylar ortaya çıktı. Adana’da yakalanan kiralık katiller, talimatı muhtarın babası ve kardeşinden aldıklarını itiraf etti. Cinayetin mal paylaşımı nedeniyle işlendiği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 05-11-2023 15:59

Afişinde Fakirin değil, zenginin yanındayım demişti... Sosyal medyanın gündemindeki o muhtar adayına ceza! Nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım

Giresun’un Görele ilçesinde muhtar adayı Zafer Fison, "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazılı pankartla sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medyanın gündemindeki muhtar adayı Fison’a idari para cezası kesildi. Fison, "Zaten köyde çiftçilik yaparak geçiniyordum. Bakalım bu cezayı nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım ama en azından muhtar adaylarına iletmek istediğim mesaj ulaşmıştır” diye konuştu.

Haber 23-10-2023 15:40

Mersin'de tüfekle vurulan muhtar yaralandı

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, tartıştığı muhtarı tüfekle yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 04-10-2023 14:25

Eski muhtar dehşeti: Abisini sokak ortasında av tüfeğiyle vurdu! Vücuduna 300'e yakın saçma isabet etti

Antalya'nın Serik ilçesinde eski Abdurrahmanlar Mahallesi Muhtarı Tuncer Yıldırım (52), kredi ve miras yüzünden husumetli olduğu ağabeyi Osman Yıldırım'a (59) av tüfeğiyle ateş etti. Tuncer Yıldırım olay sonrası kaçarken, ağır yaralanan Osman Yıldırım'ın vücudunda, 300'e yakın saçma tespit edildi. Jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan Tuncer Yıldırım ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 04-09-2023 15:59

Çanakkale’de ilginç olay! Böyle isyan ettiler: ‘Para nerede muhtar’

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, susuz kalan köylünün tepkisinin hedefinde muhtar vardı. İddialarına göre, muhtar parayı toplamış ancak faturayı yatırmamıştı. Eylemde, taraflar karşı karşıya gelirken herkes tek tek şikayetlerini dile getirdi. Muhtar da parayı ödeme sözü verdi. İşte ilginç olayın detayları…

Haber 31-08-2023 08:40

Zonguldak'ta çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-08-2023 07:45

Sakarya'da muhtarın girişimiyle açılan tekstil atölyesi kadınlara istihdam sağlıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde muhtarın girişimiyle açılan tekstil atölyesi, 12 kadına gelir kapısı oldu.

Yurthaber 11-08-2023 14:33

Gece tarlayı sulamak için evden ayrılmıştı... Köy muhtarı aracında ölü bulundu

Tokat’tın Sulusaray ilçesinde Beyazıt Köyü Muhtarı İhsan Özbek aracında ölü bulundu.

Haber 10-08-2023 16:11