Mustafa Balbay Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Balbay Haberleri

Mustafa Balbay Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Balbay Haberleri

Mustafa Ali Balbay Türk gazeteci, siyasetçi ve yazardır

Mustafa Ali Balbay 8 Ağustos 1960 Burdur doğumlu Türk gazeteci, siyasetçi, yazardır. 24. Dönem İzmir 2 . Bölge milletvekili, Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi, Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu üyesi, Cumhuriyet Gazetesi eski Ankara Temsilcisi, Cumhuriyet Gazetesi'nin baş sayfasında Gündem adlı köşenin yazarı olan Mustafa Balbay’ın gezi, inceleme, siyaset ve çocuk edebiyatı alanında 29 kitabı vardır.

6 Mart 2009 da hükümeti düşürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Balbay 5 Ağustos 2013'te İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlanan Ergenekon davasında 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 9 Aralık 2013 tarihinde tahliye edildi, 10 Aralık 2013 tarihinde milletvekili yemini ederek göreve başladı. TBMM XXIV. ve XXV. Dönem İzmir milletvekili olan Mustafa Balbay, evli ve iki çocuk babasıdır.

Gazetecilik geçmişi

Mustafa Balbay öğrenciliği sırasında 1980’de İzmir'in yerel yayın organı Gazete İzmir'de gazeteciliğe başladı. 1981'de Milliyet Gazetesi İzmir bürosunda ve daha sonra Cumhuriyet Gazetesi İzmir bürosunda muhabir olarak çalıştı. 1985'te Cumhuriyet Gazetesi İzmir Bürosu İstihbarat Şefi, 1989'da Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu Haber Müdürü, 1992'de Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Haber Merkezi Müdürü oldu. 1993 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi oldu. 1993'ten itibaren köşe yazarlığına başladı. Gazetenin baş sayfasında, daha önce Uğur Mumcu'nun Gözlem başlıklı köşe yazılarının yayımlandığı köşede “Gündem” başlıklı köşe yazılarını yayımlayan Mustafa Balbay, köşe yazarlığı ve gazetenin Ankara Temsilciliği görevini birlikte yürüttü.

TV ve radyo programları

Mustafa Balbay, Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilciliğini sürdürmekte iken 1996 - 2003 yılları arasında TRT'de yayımlanan “Pazar Panaroma” adlı haber programına yorumcu olarak katıldı; 1996 - 2009 yılları arasında hafta içi her sabah Ümit Zileli'nin yaptığı radyo programına 15 dakika günlük yorumla katıldı. 1999 - 2003 yılları arasında NTV'de Emin Çölaşan ve Yavuz Donat'la birlikte “Kapalı Kapılar Ardında” adlı haftalık tartışma programını yaptı. 2004-2009 arasında Avrasya TV adlı televizyon kanalında Emin Çölaşan ile birlikte haftanın olaylarının tartışıldığı “Ankara Rüzgarı” adlı bir programını gerçekleştirdi.

Yazarlığı

Mustafa Balbay Gazeteci-köşe yazarı ve yönetici kimliğinin yanı sıra siyaset, güncel konular ve gezi içerikli yirmi sekiz kitap kaleme aldı.

Ergenekon davası

Mustafa Balbay, 1 Temmuz 2008 sabahı Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'daki evinde gözaltına alındı. Balbay'ı evinde gözaltına alan polisler tarafından Balbay’ın evinde yapılan aramanın ardından bilgisayarına el konuldu ve kendisi sivil polislerin eşliğinde evden çıkarılarak gözaltına alındı. Susma hakkını kullandığını belirten Balbay, 5 Temmuz 2008 günü mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Balbay, mahkeme çıkışı yaptığı açıklamada kendisini "terör yaralısı" hissettiğini belirtti.

Mustafa Balbay, 5 Mart 2009 Perşembe günü sabahı, Ergenekon soruşturması kapsamında ikinci kez gözaltına alındı. 6 Mart 2009 günü çıkarıldığı mahkeme tarafından hükümeti düşürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı. Balbay’ın hükümeti düşürme teşebbüsüyle suçlaması bilgisayarından elde edildiği ileri sürülen ve “darbe günlüğü” diye anılan notlara dayanır. Balbay’a atfedilen bu günlüklere dayanarak Balbay’ın İlhan Selçuk ve diğer Cumhuriyet Gazetesi yazarları ve bazı komutanlar ile birlikte 2000-2005 yılları arasında askeri darbe planları yaptığı iddiası ortaya atlmıştır. Günlüklerin bir bölümü 16 Mart 2009 günü tempo24.com.tr internet haber sitesinde yayınlanmıştır. 24 Mart 2009 günü avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan Balbay, kendisine ait olduğu ileri sürülen günlüklerle ilgili olarak, "Medyada tartışılan şekilde bir günlüğüm yoktur. Birbirinden farklı notlar montaj yapılarak birileri tarafından işlenmiş, yorumlar eklenmiş ve tahrif edilmiştir" dedi.

6 Mart 2009'da beri Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Balbay, Ergenekon davasında hükümeti ve meclisi ortadan kaldırmaya teşebbüs suçlamasıyla yargılanmakta ve 28 Şubat 2011’den bu yana bir hücrede tutulmaktaydı. Mustafa Balbay, 9 Aralık 2013 tarihinde tahliye edildi. Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilciliği görevi, 12 Nisan 2010 tarihinde, tutukluluk hali ileri sürülerek Utku Çakırözer'e devredilen Mustafa Balbay, kitap yazmayı ve köşe yazılarını ve kitap yazmayı cezaevi koşullarının elverdiği ölçüde sürdürdü.

Milletvekili seçilmesi

Balbay, 12 Haziran 2011'de yapılan genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday oldu ve ve İzmir 2. Bölge milletvekili seçildi.

Tahliye girişimleri

Milletvekili seçilmesinin ardından tahliye talebinde bulunan Mustafa Balbay'ın talebi, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. "3. Yargı Paketi" olarak bilen “Yargı Hizmetlerinin Etkinleştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Basın Yoluyla İlişkin Deva Cezaların Ertelenmesi Hakkında Kanun Tasarısı”nın TBMM'den geçip yasalaşmasından hemen sonra 5 Temmuz 2012 günü tahliyesini tekrar talep etti; bu talep de İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. 9 Aralık 2013 tarihinde tahliye edildi.

Mustafa Balbay'ın tahliyesi

Anayasa Mahkemesi, Mustafa Balbay'ın adil yargılanma ve uzun tutuklulukla ilgili başvurusunu değerlendirerek, haklarının ihlal edildiğine karar verdi. Bu kararın ardından Mustafa Balbay'ın avukatı, hemen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne tahliyesi için başvurdu. Talebi değerlendiren mahkeme Anayasa Mahkemesi'nin kararına uyarak tahliyesine karar verdi ve 9 Aralık 2013 tarihinde Mustafa Balbay tahliye edildi.

Mustafa Balbay Haberleri

Yeni üniversitelere ilişkin kanun tasarısı TBMM Genel Kurulunda

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Hacette Üniversitesi, Ankara Üniversitesinin içinden çıktı. O zaman 'Ankara Üniversitesinin birikmiş bir kültürü var, bu kültürden bu üniversiteyi niye alıyorsunuz?' deselerdi, bugün Türkiye Hacettepe Üniversitesini kazanamazdı" - "Biz iktidara geldiğimizde birleştirilmiş sınıflarda okuyan öğrenci sayısı 688 bindi. Şimdi de var, 154 bin. İnsaf, hangi Türkiye'yi aldık, hangi Türkiye'ye getirdik. Bunu da bilmek lazım"

Haber 02-05-2018 22:59

24 Haziran seçiminde cumhurbaşkanlığı adayları için flaş çağrı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada Yüksek Seçim Kurulu'na çağrıda bulundu. YSK'dan toplum adına tek bir ricam var diyen Balbay, "Bütün Cumhurbaşkanlığı adaylarının üniversite diplomalarını yayınlayın" çağrısında bulundu.

Haber 25-04-2018 08:14

CHP'li Balbay'dan MEB'e çok sert LGS tepkisi: Bu iş karakolda bitecek

CHP'li Mustafa Balbay, LGS ile girilecek 'nitelikli okullar' konusunda Milli Eğitim Bakanlığı'nı (MEB) sert eleştirdi. Balbay, "1 milyon 200 bin öğrencinin velisi çocuklarının kaderini rastgele bir sürece bırakamaz. Anadolu tabiriyle bu iş karakolda bitecek" dedi.

Haber 13-04-2018 16:27

TBMM Genel Kurulu

CHP İzmir Milletvekili Balbay: - "(Seçim ittifakı teklifi) Bu mutabakat, AKP-MHP-YSK mutabakatı olarak görülüyor ki yazık diyorum, demokrasiye yazık. Sandığa girecek oyların nasıl çıkacağına YSK karar verir şeklinde bir mutabakat görülüyor. AKP-MHP-YSK mutabakatı demokrasiye hiç de hayır getirmeyecek"

Haber 21-02-2018 19:09

Mustafa Balbay

Mustafa Balbay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Balbay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mustafa Balbay Cumhuriyet gazetesi iddianamesini fırlattı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Cumhuriyet gazetesi iddianamesi ve Sözcü gazetesi sorgu zaptını, "belge değeri taşımadığını" söyleyerek yere attı. Cumhuriyet gazetesi iddianamesini yazanın, belge olarak kabul edenin hukuk bilgisinden şüphe ettiğini, bunu reddettiğini dile getiren Balbay, elindeki iddianameyi ve Sözcü gazetesi zaptını yere attı. Balbay, "Bu iddianameleri kabul etmiyorum. Bunlar iddianame değildir. Çöpe atsan hurda değeri vardır" dedi.

Haber 08-06-2017 16:10

Balbay: Sorgusuz sualsiz beslerseniz, bugün FETÖ, yarın SÜTO gelir

CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Gaye Usluer, Meclis Aladağ Yurt Yangınını Araştırma Komisyonu'nun olayın ayrıntılı şekilde ortaya çıkmasını engellemek için çalışmalarını bitirdiğini savunarak "Bugün FETÖ'nün yerine SÜTO'yu yaratmaya çalıyorsunuz belkide, yapmayın. SÜTO'da başka bir tarihte başınıza bela bir paralel olarak karşınıza çıkacak, yapmayın. Böylesine sorgusuz sualsiz böyle bir tarikatı beslerseniz FETÖ gider SÜTO gelir. Süleymancı Terör Örgütü gelir." dediler.

Haber 25-05-2017 17:59

HDP'li Baluken'i tahliye eden Mahkeme Başkanı, düz hakim yapıldı

Anayasa Mahkemesi'nin Mustafa Balbay kararını gerekçe göstererek HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken'i 30 Ocak günü tutuksuz yargılanmak üzere tahliye eden Diyarbakır 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin Başkanı Cem Boztaş, hakim olarak Ankara'ya atandı.

Haber 06-04-2017 10:09

CHP’li Balbay: Referandum anketlerinde hayır önde

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yapılan anket çalışmalarında İç Anadolu, Karadeniz dışında 5 bölgede ‘hayır’ların önde gittiğini belirtti.

Haber 20-03-2017 16:59

Mustafa Balbay: AKP o gecenin aydınlatılmasından yana değil mi?

Mustafa Balbay, 'AKP o gecenin aydınlatılmasından yana değil mi?' deyip, Meclis'te kurulması planlanan darbe komisyonu için AKP dışındaki tüm partilerin komisyon üyesi belirlediğini açıkladı.

Haber 15-08-2016 13:11

CHP'de kazan kaynıyor

CHP’de hafta sonu yapılacak olağan kurultayda Muharrem İnce’nin ardından Umut Oran da genel başkanlığa aday olmadığını açıkladı.

Haber 12-01-2016 11:47

CHP’li Balbay: CHP’yi iktidara taşımak için adayım

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "CHP'yi iktidara taşımak adına aday oldum" dedi.

Haber 11-01-2016 15:06

Mustafa Balbay'ın acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın Nazilli'de oturan amcası Adil Balbay evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 06-01-2016 23:18

Mustafa Balbay, 200 İmza İle Aday Olacak

Mustafa Balbay, delegelerle tek tek telefonla görüşerek 200 imza ile kurultaya aday olacağını ve bunun birkaç katı oy hedefi ile ipi göğüsleyeceğini söyledi.

Haber 04-01-2016 12:54

Mustafa Balbay, Lılıçdaroğlu ile görüştü

Genel başkan adaylığını açıklayan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Haber 17-11-2015 16:50

Mustafa Balbay CHP Genel Başkanlığı'na aday oldu

Mustafa Balbay, CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu'nun yerine Mustafa Balbay ve Umut Oran adaylıklarını açıklayan isimler oldular.

Haber 11-11-2015 14:50

Mustafa Balbay kimdir?

Mustafa Ali Balbay Türk gazeteci, siyasetçi ve yazardır

Haber 11-11-2015 14:47

Mustafa Balbay Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

Haber 11-11-2015 13:54

Mustafa Balbay'dan adaylık açıklaması

CHP İzmir vekili Mustafa Balbay önce 'Kılıçdaroğlu'na vefa borcum var' dedi ardından adaylık açıklaması yaptı.

Haber 07-11-2015 03:16

Balbay, genel başkanlığa yeşil ışık yaktı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yüzde 25 oy alıp 134 vekille Meclis'e giren partisinde kurultayın umut olduğunu söyledi.

Haber 04-11-2015 12:12

Balbay: Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam istifa ederdim

CHP İzmir Milletvekili Balbay, partisinin 1 Kasım seçimlerinde aldığı sonucu değerlendirdi.

Haber 03-11-2015 22:22

Balbay'dan Merkel'e açık mektup

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Suriyeli sığınmacıların durumunu görüşmek üzere pazar günü Türkiye'ye gelecek Almanya Başbakanı Angela Merkel'e kamuoyuna açık bir mektup yazdı

Haber 16-10-2015 15:39

CHP'li Balbay'ın TBMM'deki odasında 'böcek' şüphesi

Mustafa Balbay'ın TBMM'deki odasında yapılan 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı aramasında, Atatürk fotoğrafının çerçevesinden sinyal geldiği yönünde tutanak tutuldu.

Haber 25-06-2015 17:42

CHP’den AYMM’ye Sertel çağrısı

Mustafa Balbay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında milletvekili adaylığı YSK tarafından düşürülen Atila Sertel'in bireysel başvurusunu Anayasa Mahkemesinin kabul ettiğini belirtti.

Haber 07-05-2015 11:54

CHP’li Balbay hem döner kesti, hem mesaj verdi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında eline döner bıçağını alarak döner kesti.

Haber 01-05-2015 08:03

Balbay, 16 bin 237 oyla aday oldu

Ön seçimde 16 bin 237 oy alan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "Çetin ve centilmen yarış oldu. Ön seçim, Genel Başkanımızın da katılmasıyla çok daha anlamlı hale geldi” dedi.

Haber 30-03-2015 08:58

CHP'li Balbay, ikinci dönem için İzmir'de ön seçime giriyor

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir'de ön seçime girerek milletvekili aday adayı oldu.

Haber 27-02-2015 13:53

CHP'li Balbay: Kaset işinde bir MİT yeniği var

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP ve MHP'ye yönelik kaset operasyonunda MİT'in yer aldığını iddia etti. Balbay, "Bu işin içinde bir MİT yeniği var" dedi.

Haber 20-02-2015 16:05

Balbay: Erdoğan kendine has Tayyiplik sistemi istiyor

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemi değil, kendine has bir 'Tayyiplik sistemi' istediğini söyledi.

Haber 02-02-2015 14:56

Balbay: Cumhurbaşkanı AKP'nin Cumhurbaşkanı olmuştur

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Kütahya'da yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin değil, AKP'nin cumhurbaşkanı olmuştur" dedi.

Haber 19-01-2015 15:07

CHP'li Balbay sınırında düğüne katıldı, mermiler havada uçuştu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne gitti, IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmaların sürdüğü Kobani sınırında incelemelerde bulundu.

Haber 28-12-2014 16:26

CHP'li Balbay: 100'üncü yılda iktidarda biz olacağız

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, CHP teşkilatının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldı.

Haber 29-10-2014 13:04

Balbay: Bu iktidar tape taklak olmuştur

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde partisinin düzenlediği 'Demokrasi Mitingi'ne katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Ak Parti Hükümeti'ne yüklendi.

Haber 27-03-2014 20:25

CHP’li Balbay: Seçim ahlaki referanduma dönüşüyor

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin çok büyük önem taşıdığını belirtti.

Haber 25-03-2014 12:35

Mustafa Balbay: İktidar 'tapetaklak' gidiyor

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Haber 24-03-2014 13:12

Balbay: Sülale devri uzun sürmeyecek

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “Osmanlı’da Lale Devri vardı, bunlarda ise Sülale Devri var. Nasıl Lale Devri uzun sürmediyse Sülale Devri de uzun sürmeyecek” dedi.

Haber 12-03-2014 17:06

Balbay: Ergenekon davası tamamen uydurma

Karşıyaka'da seçim çalışmalarına katılan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "Bana göre Karşıyaka'da seçim bitmiştir. Oy hedefimizyüzde 70. El ele verelim ve tüm Türkiye'yi Karşıyaka gibi yapalım" dedi

Haber 05-03-2014 17:09

Balbay: Hapisteki yurtseverler serbest kaldığında kendimi özgür hissedeceğim

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, özgürlüğünün yarım olduğunu, hapiste bulunan yurtseverler serbest kaldığında kendini özgür hissedeceğini söyledi.

Haber 01-03-2014 14:42

Mustafa Balbay: Yeniden yargılansınlar sözlerine gülüyorum

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Amasya CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından dün akşam İl Özel İdaresi konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuştu.

Haber 27-02-2014 13:51

Balbay'dan açıklamalar

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Balbay, "Biz erkeklerin erkek kotası arayacağı bir CHP hayal ediyorum” dedi.

Haber 26-02-2014 21:54

CHP'li Balbay'dan Erdoğan'a eleştiri

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Balıkesir’de, Karesi AVM'deki 'Geçmişten Geleceğe Türkiye' konulu söyleşinin ardından yürüyerek şehir merkezine geldi.

Haber 23-02-2014 18:45

CHP'li Balbay, Erdoğan'ın üslubunu eleştirdi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Başbakan Erdoğan'ın üslubunu eleştirdi.

Haber 23-02-2014 15:30

Muharrem İnce ve Mustafa Balbay Artvin'de açılış yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Artvin’de konuk evi ve belediye hizmet binası açılışı yaptı.

Haber 21-02-2014 20:18

Balbay: Afyon iktidarın her türlü zulmünü çekti

CHP İzmir Milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin en verimli ovasına sahipken en çok göç veren kenti olduğunu ve bu durumu kınadığını belirtti.

Haber 20-02-2014 11:27

Mustafa Balbay: Yolsuzlukları unutmayacağız

CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde partisinin belediye başkan adayı Yaşar Çengel'in tanıtım törenine katıldı.

Haber 19-02-2014 13:44

Balbay AK Parti'ye yüklendi

Mustafa Balbay, Yalova'da da CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile birlikte, Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman'ın seçim bürosunun açılışına katıldı.

Haber 07-02-2014 19:05

Mustafa Balbay: AK Parti bu ülkenin tarihini kaldıramadı

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde CHP aday tanıtım toplantısına katılan Mustafa Balbay, önlerinde yeni bir seçim süreci olduğunu ve tek hedeflerinin artık iktidar olmak olduğunu söyledi.

Haber 07-02-2014 13:53

CHP'Lİ Balbay: 'Başka bir trene bin'

İzmir'in ilçelerinde ziyaretlerde bulunan İzmir CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Dikili'nin ardından Foça'ya geçti.

Haber 28-01-2014 00:02

Mustafa Balbay: “Herkes adil yargılanmalı”

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, ilçe ziyaretleri öncesinde partinin il başkanlığına ziyarette bulundu.

Haber 27-01-2014 11:29

Mustafa Balbay, Hrant Dink'in doğduğu evi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "Hrant Dink cinayeti ve Gezi olayları cinayetleri faili meçhul değil; faili meşhur cinayetlerdir" dedi.

Haber 18-01-2014 14:24