HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müthiş Fırsatlar . . .

Türkiye'nin online icra portalı İcraburada.com 'dan Müthiş Fırsatlar . . . (Advertorial)

Şişli 'de 3+1 90.000 TL 'ye daire yada 2011 model Hyundai Accent Era araca 15.600.00TL 'ye sahip olabilirsiniz...

Özel sektör çalışanlarının, şirket sahiplerinin, öğrencilerin, ev hanımlarının, yatırımcıların ve elindeki parayı değerlendirmek isteyen herkesin faydalanabileceği sitesine üye olmak ve hizmet almak artık çok kolay!
İhtiyaca yönelik veya ticari alımlarla ilgili, al-sat yapmak isteyen kişileri detaylı bir şekilde bilgilendiren ve ihalelere girecek fırsatı olmayan kişilere de avukat ekibi ile vekaleten hizmet sağlayan , uzman ekibi ile müşterilerini kârlı alımlara yönlendirmektedir.
Gold +Plus üyeliğinizde araç, menkul yahut gayrimenkul alımlarınızda geçmiş hasar bilgisi, halihazır durumu ve görsel fotoğrafları gibi bir çok bilgiye erişebiliyorsunuz. Gold +Plus üyelerine özel piyasa araştırması yapan [

www.icraburada.com](http://ad.reklamport.com/rpclk2.ashx?c=4511384&t=406102&URL=http://www.icraburada.com) bir hedef kâr marjı belirler. Müşterisinin menfaatini de düşünen avukatları ve uzmanları, kârınızı bozmayacak düzeydeki bedelle işlemlerinizi yürütmeye devam eder... Size kalan sadece vermiş olduğunuz rakamla ihaleyi almayı beklemek yahut ihale esnasında size telefon üzerinden ulaşan avukatınızla evinizden, iş yerinizden ihaledeki durumu kontrol etmek …

CNC Bilişim bünyesinde yer alan www.icraburada.com ‘da günümüzde gördüğümüz ve imrenerek baktığımız, “Keşke benimde böyle bir evim, aracım olsa” dediğiniz her şeye piyasa fiyatının yarısına ulaşabilirsiniz.
Büyükçekmece 'de 4.830.00TL 'ye ARSA, Bahçelievler 'de 14.000.00TL 'ye DÜKKAN, Ataşehir 'de 64.000.00TL 'ye DAİRE, 2008 Model 20.000.00TL 'ye Mini Cooper ARAÇ, 2011 Model 12.000.00TL 'ye Volkswagen Polo ARAÇ ve aklınıza gelebilecek herşey! İcranın nerede olduğunu bilmek isteyenler, ‘dan piyasa altında alım yapmasına yönelik profesyonel bir destek alabilir.

Daha fazla bilgi için danışmanlarımızı arayabilir (0212) 963 1 123 yada internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz . Unutmayın bilgi almak ile kaybınız değil, kârınız olur…

İcraburada.com Yetkililerine Satışta Bulunan Ürünler Hakkında Bir Takım Sorular Yönelttik;

- İcraburada.Com Sitesine Gösterilen İlginin Sebebi Güvenilir Olması mı?
İcraburada.com sitesinin Genel Müdürü Caner ÇAKI olarak senelerdir finans sektöründeyim. Birçok marka ile milyonlarca TL tutarında kredi çalışmalarımız oldu. Piyasada birçok kişi tarafından tanınır ve biliniriz. Şimdiye kadar ticari hayatımızda kurumsallık ve ahlaki değerler dışına hiçbir zaman çıkmadık. Bizim asıl hedefimiz kardan önce kurumsal yapı çerçevesinde güvenilir bir site olarak anılmaya devam etmek.

- İcra İhalesine Girmek İçin Ne Gerekli Ve Giren Kişinin Olası Kaybı Ne Olur?
Sadece elinizde nakitinizin ve zamanınızın olması yeterli. %20 teminat veriyorsunuz ve katılımınız olumsuz sonuçlanırsa ya da ihale esnasında karsızlığa/zarara dönüşürse; verdiğiniz tutarı anında geri alıp ihaleden çıkabiliyorsunuz. Hiçbir kaybınız yok. Zaman kaybı ve sarf edilen efor derseniz, meşakkati ortadan kaldırmak için üyelik hizmetleri sunuyor, sizin adınıza ihalelere biz katılıyoruz. Bunun için üyelik hizmetlerimize dahil olabilir, gold+plus bir hizmet alabilirsiniz. Böylelikle sizin yerinize ihaleye katılır, gerekli bütün işlemlerinizi biz tamamlarız. Size sadece tapunuzu ya da ruhsatınızı almak kalır…

- Trajikomik İcra İhalelerinin Yanı Sıra, Sitenizde Karlı Kazanımların Olduğunu Duyuyoruz. Sizin Düşünceleriniz Nedir?
Bazen ben bile bu da mı icraya düştü dediğim anlar oluyor ve üzülüyorum. Bazen de müşterilerimizin içerisinde ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftlerin ucuza daire alıp yuvalarını kurduklarına şahit olmak beni sevindiriyor. Karlı alımlar yapmak için icraburada.com ‘a üye olup ihaleleri takip eden üyelerimize elbette profesyonel bir araştırma ve takip sunuyoruz. Bu takip doğrultusunda da kişiyi hedeflenen kar ‘a ulaştırmaya çalışıyoruz. Günümüzde “Buda mı? Yok artık!” diyebileceğiniz ihaleler söz konusu. Örneğin; Bir kör dananın ‘da icrada olduğunu görürken, orta düzeyde birinin hayali lamborghini bile icradan satılabiliyor. Neden ucuza lüks sahibi olunmasın ki?

- Peki, Sizce İcradan Mal Almak “Ah” Yada “Hak” Mıdır?
Öncelikle Diyanet İşleri Başkanlığının icradan alım yapmak helaldir fetvasının bulunduğunu belirtmek isterim. İcra ihalelerine girmek aslında ticaret gibi gözükse de, bireysel alımlar içinde büyük olanaklar sunuyor. Şöyle ki, yıllar boyu çalışıyorsunuz ve bir araç yada ev sahibi olmak istiyorsunuz. Bu isteğiniz içinizde bir yerde sürekli kalırken, ihaleye girmeden önce aklınızda da hep bir düşünce “ah alır mıyım?” Elbette hayır. Bu ürünü kimse almazsa satılana kadar ihalesi devam edecek. Borçlu borcunu ödeyemeyecek. Belki de bankadan kredi çekip durumunu düzeltmeye çalışan borçlu icra kayıtları yüzünden banka kredisi kullanamayacak. Borcunu ödeyip ticari hayatına devam edemeyecek. Sonuçta ortada bir borç var ve karşı tarafta mağdur. Belki de bütün elindeki malını borçluya teslim etmiş. Onunda biran önce parasına ulaşıp hayatını devam ettirmesi gerekiyor. İcra ihalesine katılım sağlayan kişi aslında bir arabulucudur. Çünkü ihaleye çıkan gayrimenkul, menkul yada taşıtın satış değerinin %60‘ ından açılır ve o değere alıcı bulunamazsa, %40 ‘ından satışa tekrar sunulur. Son ihalede de alıcı bulunamazsa ihale düşer borçlu borcunu ödeyemez, alacaklıda alacağını tahsil edemez. Sonraki ihalede daha düşük bir bedelle tekrarlanır. Bu durumun en kısa çözümü ihalelere katılımı arttırmak. Bizde ihalelere katılımı nasıl arttırırız diye düşündük ve icra satışları var ama icra ilan sitesi nerede sorusuna bizi takip edin “icraburada” diyoruz. Şunu unutmayın, icra edilen kişi bir şekilde borcunu ödemek zorunda. Aynı zamanda borçlu olduğu kişi de mağdur durumda ve bu mağduriyetini gideremiyor. İcra ihalelerine katılımı arttırarak bizde her iki tarafa yardımcı oluyoruz. İslam hukukçularının çoğunluğu borçluların mallarına haciz konup satılmasını caiz görürler. Bu şekilde satılan malı almak da helaldir. Bu hükme varırken en önemli hukuki dayanak, Peygamberimizin Muâz b. Cebel’in iflasına karar vererek mallarına haciz koyup sattırması ve satıştan elde edilen parayı alacaklılara dağıtmasıdır. Hz. Ömer de Üseyfi el-Cüheni adında bir kişinin mallarına haciz koyup sattırmış ve elde edilen paraları alacaklılara dağıttırmıştır. Haczedilen malların satışının caiz olması, onların satın alınmasının da caiz olmasını gerektirir.

- Müşterilerinize Karlı Alımları İçin Yönlendirmeleriniz Oluyor Mu?
İcraburada.com ‘a gold+plus üyelik sağlayan herkese özel bir gold plus müşteri temsilcisi imkanı sunuyoruz. Profesyonel kadromuzla, kurumsal bir yapıya sahibiz. Kişinin icra ihaleleri ile ilgili bilgi sahibi olmasına gerek yok. Biz bilgilendiriyoruz. Gelir düzeyi ne olursa olsun danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Hangi ihaleden kar elde edecekse o ihaleye yönlendiriyoruz. İhaleye girmek isteyen üyelerimize kar düzeyleri hakkında bilgi vererek alacağı ürünle ilgili piyasa fiyat analizi hizmetini de sunuyoruz. Biz zaten üye olan kişilerin ihaleye gireceği ürün hakkında piyasa fiyatını araştırıp “şu kadarlık bir kar hedefimiz var” diyoruz. Kar elde etmeyecekleri ihalelere girmemelerini, ihale esnasında bile olsa gerektiği yerde devam etmememiz gerektiğini üyelerimize söylüyoruz. Açıkçası 3-5 kuruş kazanacağız diye kimseyi mağdur etme niyetimiz yok. Biliyoruz ki memnun ayrılan bir müşterinin tavsiyesi herşeyden daha değerli ve daha çok kazandırır. İşte bu yüzden kazanıyor bu yüzden takip ediliyoruz. İcra ihaleleri nerede diyen herkese sesleniyorum, icraburada!

- Son Olarak Bu İşte Mafya Var Mı? Neden İhalelere Katılım Sağlanmıyor?
İcra Müdürlüğü' nün düzenlediği ihaleler tamamı ile güven teşkil eder. İcra müdürü ile birlikte Adliyenin içerisinde veya yediemin otoparkında polis eşliğinde yapılır. Dilerseniz avukatlarımızda sizinle ihaleye girebilir. Bir kişi çıksın da bu ihaleye girmeyin desin. Avukatınız tutanak tutar ihale orada iptal edilir. Önemli olan sistemin nasıl yürüdüğünü bilmek. Profesyonel ekibimiz bu gibi durumlarda yapılması gerekenleri çok iyi bilmektedir. Bizim amacımız ihalelere katılımı arttırmak bunun içinde sitemizi ziyaret edip takip edin diyoruz. Kurumsal yapıyı güvenle harmanlamak istiyoruz.

**

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler