Nadir Haberleri

Milyonda bir görülüyor! Sendromu nedeniyle bir anda heykele dönüşerek yere düşüyor

Dünyada çok şaşırtıcı hastalıklar bulunuyor. Nadiren görülen bazı hastalıklar tüm yaşamı etkisi altına alarak oldukça olumsuz durumlara neden olabiliyor. Ünlü şarkıcı Celine Dion, hayranlarına yaptığı açıklamada Katı Kişi Sendromu yaşadığını belirtmişti. Milyonda bir görülen bu hastalığa sahip olan Karen Long yaşadığı zorlukları anlattı.

Haber 15-12-2022 15:56

Her şey göz tembelliğiyle başladı! Göz çukuru alındıktan sonra hayatını kaybetti

Göz tembelliği toplumda sıklıkla görülen göz sorunları arasında bulunmaktadır. Genellikle doğru muayeneler ve erken teşhis ile tedavi edilen göz tembelliği nadiren riskli durumlar oluşturmaktadır. Göz tembelliği nedeniyle doktora giden Aleksandra Celiç, nadir görülen kansere yakalandığını öğrendi.

Haber 01-12-2022 11:35

Nadir eş anlamlısı nedir? Nadir kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Tarih boyunca Türk coğrafyası birçok millete ev sahipliği yapmış ve bu milletlerle çeşitli etkileşim içerisine girmiştir. Dilimize Farsça ve Arapça başta olmak üzere birçok farklı kelimenin eklenmesinin temel sebebi budur. Türkçemize geçen bu yabancı kelimelerde yazılışları ve okunuşları farklı olsa da aynı anlamı taşıyan farklı sözcükler bulunmaktadır. Türkçemizde kökeni Arapçadan gelen ve eş anlamlı kelimeye sahip olan kelimelerden birisi de nadirdir. Peki, nadirin eş anlamlıları nedir?

Egitim 28-10-2022 16:29

Ender eş anlamlısı nedir? Ender kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

“Çok az, çok seyrek” anlamına gelen ender kelimesi hem yazılı hem de sözlü iletişime kullanılır. Arapça kökenli olan ender kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler de dilimizde mevcuttur. Peki, ender kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 07-10-2022 17:38

Nadir

Nadir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nadir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.