HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Havutçu'nun mutluluk gözyaşları

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan 8 kişin tahliyesi yakınları tarafından sevinçle karşılandı.

Neslihan Havutçu'nun mutluluk gözyaşları

Tayfur Havutçu'nun eşi Neslihan Havutçu haberi Süleyman Seba'nın yeğeni İlhan Girişken ve avukatından öğrendiği sırada hıçkırıklara boğuldu. Neslihan Havutçu, Metris'e doğru yola çıktı.

[**

**](https://www.mynet.com/sike-davasinda-surpriz-tahliye-110100606415)

[**

**](https://www.mynet.com/iste-tahliyelerin-gerekceli-karari-110100606419)

[

****](http://vi9.mynet.com/iddianame_tam_metin.pdf)

[**

**](https://www.mynet.com/gulden-sike-aciklamasi-110100606417)

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/sike-operasyonunda-3.-dalga---sikede-yeni-sok-5-tutuklama/8103/210277/sayfa/13/)

"Allah'ıma çok şükür"

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı ve Havutçu'nun dayısı Süleyman Seba, yeğeninin tahliyesini telefonda duyar duymaz, "Allah'ıma çok şükürler olsun" diyerek telefonunu kapattığı öğrenildi. Seba'nın "Artık yeğenimin evine yarın giderim" dediği de belirtildi.

"Sevincimiz sonsuz"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören; Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tahliye haberini, Londra'ya gitmek üzereyken öğrendi. Demirören, "Onlar içirede biz dışarıda acıyı çektik, sevincimiz sonsuz. Camiamıza Allah hiçbir zaman böyle bir durum yaşatmasın" dedi.

Serdar Adalı'nın ağabeyi konuştu

Serdar Adalı'nın ağabeyi Adalı Holding Yönetim Kurulu Murahhas Aza'sı Şevki Adalı, Metris Cezaevi önünde DHA'ya yaptığı açıklamada, "Ailece bundan daha iyi bir haber alamazdık, bir an önce işlemlerinin bitmesini ve biricik kardeşimize kavuşacak anı bekliyoruz" dedi.

"Biraz dinlenmek için Bodrum'a gideceğim"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener; şike operasyonu kapsamında iddianamenin açıklanmasından sonra yasakların kalkması ve tahliyelerin başlaması üzerine yaptığı kısa açıklamada, "Biz baştan beri adalete güveniyoruz demiştik. Buyrun söylediğimiz cümle ve ortaya çıkan son durum ortada" dedi.

Şener, yaptığı açıklamada, "Ancak son günlerde medyada hakkımda çıkan bazı yakıştırmalara çok üzüldüğümü de belirtmek isterim" dedi. Şener, biraz dinlmenmek için şu sıralarda Bodrum'a hareket edeceğini de ifade etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler