New York Times Haberleri

New York Times savaş suçunu deşifre etti! Uydu görüntüleri İsrail'i ele verdi

İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye davam ediyor. Son olarak New York Times'ın yayınladığı uydu fotoğrafları, tüm dünyanın gündemine oturdu. İsrail'in mezarlıkları hedef aldığını gösteren fotoğraflar, Gazze'de işlenen savaş suçunu gözler önüne serdi. İşte detaylar!

Haber 15-12-2023 12:59

New York Times Hatay depreminin ardından acı tabloyu böyle gösterdi! “Antakya’da neler kaybedildi?”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde 9 saat arayla yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki deprem 11 ilde büyük yıkımlara neden olmuştu. Tüm dünyanın gözünü kulağını çevirdiği depremlerin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen New York Times Hatay’daki depremin sonrasındaki acı tabloyu manşetine taşıdı. New York Times, depremde yıkılan binaların dron görüntüleri ile Google Haritalar'daki eski görüntüleri bir araya getirdi.

Trend 24-03-2023 11:44

Dünya, Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajları konuşmuştu! New York Times'tan çarpıcı iddia

Rus gazını Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajlar ile ilgili ortaya yeni iddia atıldı. ABD merkezli New York Times gazetesi, ABD'li yetkililer tarafından incelenen yeni istihbarata dayandırdığı haberinde, sabotajların muhtemelen Ukrayna yanlısı bir grup tarafından düzenlendiğinin öne sürüldüğünü ifade etti.

Haber 07-03-2023 20:56

Kahramanmaraş depreminin yankıları dünya basınında da devam ediyor! Amerikalı sismologlar depremleri inceledi... “Öğreneceklerimiz var”

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ili adet yerle bir etti. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgelerini yakından talip eden dünya basını anbean olay yerinde yaşananları aktarmıştı. Ülkelerin insani, tıbbi ve arama-kurtarma yardımlarıyla birlikte dünyanın gözü kulağı hâlâ Türkiye’de. ABD’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan New York Times, Kahramanmaraş depremlerini bir kez daha manşetine taşıyarak dikkat çeken bir analizde bulundu.

Trend 28-02-2023 13:47

New York Times

New York Times Hakkındaki Haberler Mynet'te. New York Times Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye konuşmuştu, şimdi Amerikan basınında! New York Times tek bir binanın yıkılmadığı Erzin’i yazdı... “Burası nasıl ayakta kaldı?”

6 Şubat’ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler Türkiye’nin güneyinde geniş çaplı yıkıma neden oldu. 10 ili etkileyen depremlerin ardından dünyanın gözü kulağı bölgeye çevrildi. Amerika’nın en popüler gazetelerinden biri olan New York Times, depremde tek bir binanın dahi yıkılmadığı Hatay’ın Erzin ilçesini yazdı. Gazete, “Diğerleri yıkılırken burası nasıl ayakta kaldı?” sorusunun cevabını aradı.

Trend 18-02-2023 15:13

Sosyal medyada herkes bu oyun hakkında konuşuyor! Wordle, interneti kasıp kavurdu: Wordle nedir, nasıl oynanır?

Wordle, son birkaç haftadır popüler bir oyun haline geldi. Sosyal medyada çok fazla konuşulan Wordle oyunu, son olarak ABD merkezli dünyaca ünlü gazete New York Times tarafından satın alındı. Peki yazılım mühendisi Josh Wardle tarafından geliştirilen Wordle nedir? Wordle nasıl oynanır? İşte Wordle hakkında merak edilenler...

Haber 02-02-2022 16:29

Facebook çalışanları şirkete giremedi

Sosyal medya uygulamaları WhatsApp, Facebook ve Instagram’a dünya genelinde erişim sağlanamazken, durum değerlendirmesi yapmak üzere şirket binalarına gelen Facebook çalışanlarının içeri giremediği iddia edildi.

Haber 04-10-2021 23:20

Türkiye neden S-400 aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York Times'a anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Rusya'dan S-400'leri almasının NATO ittifakına zarar verdiği eleştirilerini reddederek, "Amerikalılar Türkiye'ye Patriot füze savunma sistemini satmış olsaydı, S-400'leri almak zorunda kalmayacaktık." dedi. Erdoğan ayrıca, S-400'ler sonrası ABD ile yaşanan sürtüşmelere ilişkin ise, "Bence buna değerdi" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-2021 07:20

Skandal iddia: Britney Spears’ın yatak odası dinleniyordu!

Britney Spears’ın babası Jamie Spears tarafından tüm hayatının kontrol edildiği gerçeği son yıllara damga vuran büyük olaylardan biri olan dünya basınını sarsıyor. New York Times tarafından yapılan yeni bir Britney Spears belgeseline göre, şarkıcının tüm telefon görüşmeleri hatta yatak odası bile babası tarafından dinleniyordu.

Magazin 26-09-2021 01:48

New York Times makalesi NFT ile 563 bin dolara satıldı

New York Times'ta gazeteci Kevin Roose'a ait bir makale, benzersiz dijital varlıkların alınıp satıldığı NFT üzerinden 563 bin dolara satıldı.

Finans 02-04-2021 17:31

New York Times'dan övgü dolu Türkiye yazısı

Dünyaca ünlü New York Times gazetesi "Milyonlarca Suriyeli için imkan sunan tek ülke Türkiye" başlığıyla manşetine taşıdığı haberde Suriye'nin Afrin kentinde ve kentin yakınlarındaki mülteci kamplarındaki gözlemlerini aktardı.

Haber 17-02-2021 11:32

El Kaide, yeniden toparlanıyor

New York Times gazetesi, geçen sene ABD birliklerinin komutasındaki operasyonlarda dağılan El Kaide militanlarının Afganistan'da yeniden toparlanmaya başladığını iddia etti.

Haber 10-09-2002 10:40