Nikah Haberleri

Son dönemde popüler oldu! Yeni meslek dalı oluştu, işte kazandıkları ücret...

Son dönemde yeni bir meslek daha doğdu. Resmi nikahını düğünden önce kıydırmış çiftler, 'Temsili Nikah Memurları' ile aileleri ve sevdikleri için düğünlerinde yeniden nikah kıyıyorlar. "Bunun hiçbir resmiyeti yoktur, tiyatral gösteridir" diyen tiyatro oyuncusu Yıldız Sert, ücretler için "Ankara için ortalama 1000-1250 TL civarıdır. İstanbul'da ise 2500, 3000 maksimum 4000 bin TL'yi buluyor" açıklamasını yaptı.

Finans 11-03-2024 22:43

Meslek haline geldi! Sosyal medyadan ilan veriyorlar: Yevmiyesi 4 bin lira

Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği nikah programında görev alan temsili nikah memurluğu, evlilik sektöründe meslek haline geldi. Cübbesiyle organizasyona katılıp, çiftin isteğine göre günün anlamına uygun konuşma yapan, nikah defterini imzalatıp, evlilik cüzdanını teslim eden temsili nikah memurunun ücreti bin 500 ila 4 bin lira arasında değişiyor. İşte detaylar...

Haber 10-03-2024 10:59

Şans eseri seçtiler, sonradan fark ettiler! '4 yılın bedeli ağır olur tabii'

Konya’da şans eseri seçtikleri 29 Şubat tarihinde nikahları kıyılan ve evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını sonradan fark eden Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planlı olmadığını belirterek, evlilik yıl dönümlerini nikah tarihinde olmasa da düğün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Kadin 29-02-2024 13:31

İstanbul 12 ilçesinin nikah salonu 29 Şubat nedeniyle boş kaldı

Her 4 yılda bir kez denk gelen 29 Şubat'ta evlenmeyi tercih etmeyenler nedeniyle İstanbul 12 ilçesinin evlendirme dairesi boş kalırken kalan 27 ilçede sadece 168 çift nikah masasına oturacak.

Yurthaber 29-02-2024 11:08

2020'de 3 çift evlenmişti, bu yıl kimse başvurmadı! Bağcılar'da 29 Şubat'ta 'nikah' sessizliği... Kayıt defteri boş kaldı

İstanbul Bağcılar'da günler öncesinden nikah tarihi almak için adeta yarışan çiftler, bir tarihi ise boş bıraktı. Evlilik yıl dönümlerini dört yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, 29 Şubat tarihini üzerini çizdi. Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda kayıt defteri boş kaldı. 2020’de ise 3 çiftin, bu tarihte nikah işlemi yaptırdığı bildirildi.

Haber 19-02-2024 15:23

Bursa'da nikah tarihinin özel olmasını isteyen çiftler Sevgililer Günü'nü tercih etti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 14-02-2024 12:57

Üniformalı nikahın bedeli ağır olmuştu! Yargı kararını verdi

Denizli'de üniformasıyla nikah masasına oturan uzman çavuşun sözleşmesi bağlı bulunduğu birlik tarafından feshedilmiş, söz konusu karar yargıya taşınmıştı. Mahkeme, bu fiilin sözleşme feshini gerektirecek nitelikte ve ağırlıkta olmadığını, genç uzman çavuşun görevine geri dönmesine karar verdi.

Trend 18-12-2023 14:39

Tekirdağ'da eşi benzeri görülmemiş olay! Haberi yokken nikahlandı evliliği yok sayıldı

Tekirdağ'da, daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. 20 yıl önce resmi nikahında şahsen bulunmadığı ve atılan imzanın kendisine ait olmadığı iddiasıyla U.A. tarafından açılan evliliğin iptali davasında, evliliğin yokluğuna karar verildi.

Haber 31-10-2023 19:44

Nikah son anda iptal edildi, aileler tekme tokat birbirine girdi! Erkek tarafı ev eşyalarını almak için evin önüne gelince...

Evliliğe adım atacaklarken son anda iptal olan nikah sonrası tarafların aileleri birbirine girdi, Sultangazi'de ortalık fena karıştı. Geçtiğimiz cuma kıyılması planlanan nikah anlaşmazlık nedeniyle iptal oldu. Dün akşam erkek tarafı ev eşyalarını geri almak için kız tarafının oturduğu binanın önüne gelince adeta kıyamet koptu. Tarafların tekme tokat birbirine girdiği anlar kameraya yansıdı. Kayseri'de ise düğün çıkışı bıçaklı kavga çıktı, 26 yaşındaki uzman çavuş Utku Can Demir yaşamını yitirdi.

Haber 24-09-2023 11:02

Diyanet’ten ‘şatafatlı düğün’ uyarısı! 'En bereketli nikah külfeti az olandır'

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye’de her geçen gün zorlaşan evlilik, artan düğün masrafları ve şatafatlı törenler nedeniyle uyarı niteliğinde bir hutbe hazırladı. Bu haftaki cuma hutbesinde müslümanlara Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “En bereketli nikâh, külfeti en az olanıdır” hadisi hatırlatıldı. İşte dikkat çeken cuma hutbesinin detayları...

Haber 07-07-2023 16:38

Sosyal medya bu anları konuşuyor! Nikah töreni sırasında damat bir anda annesine seslendi... “Alak mı ne diyon?”

Bir nikah töreni sırasında damadın nikah memurunun sorusu üzerine annesine dönerek “Anne alak mı ne diyon?” dediği anlar sosyal medyada gündem yarattı. Viral olan görüntülerin ardından sosyal medya kullanıcıları adeta ikiye bölündü.

Trend 04-07-2023 10:08

Mersin'de huzurevinde tanışan çift evlendi

Mersin'in Silifke ilçesinde kaldıkları huzurevinde tanışan Aysel Nazik ile Mehmet Çelik düzenlenen törenle evlendi.

Yurthaber 24-05-2023 14:03

Kahramanmaraş'ta depremlerden dolayı ertelenen nikahlar kıyılıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, depremler nedeniyle ertelenen nikahlar hız kazandı.

Yurthaber 03-05-2023 12:18

Düğün maliyeti 2 katına çıktı! Fiyatlar cep yakıyor

Dünya evine girmek şimdi daha maliyetli. Geçen yıla oranla düğün mekanlarındaki fiyat neredeyse 2 katına çıktı. Bir önceki sezon minimum 40 bin lira olan kır düğünü mekanı bu yıl 89 bin lira, düğün salonu 20 bin lirayken 30 bin lira, lüks otellerde ise ortalama kişi başı fiyat 70 Euro'dan, 140 Euro'ya ulaştı. Düğün mekanlarının fiyatlarını gören çiftler ise düğünden vazgeçip sadece nikah salonunda nikah yapmaya yöneliyor. İşte detaylar...

Haber 16-04-2023 09:30

Kahramanmaraş'taki çadır kentte ilk nikah! Umut olsun diye evlendik

Kahramanmaraş'taki depremlerde evleri hasar alan nişanlı çift, yerleştikleri çadır kentte evlendi. Ayşe Okur ve Nevzat Ortak, nikah tarihlerini öne çektiklerini ifade ederek, "Hem insanlara umut olsun hem de hayatın devam ettiğini göstermek için evlendik" dedi. Çiftin şahitliğini Vali Çetin Oktay Kaldırım ile gönüllüler yaptı.

Haber 01-03-2023 23:33

Asrın felaketini Hatay'da yaşayan depremzedeler, Mersin'de evlendi

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'dan Mersin'e gelen depremzede Gökhan Bilgiç ve Seda Randa'nın nikahı kıyıldı.

Yurthaber 24-02-2023 13:29

Nikahlarına 2 gün kala Gaziantep'te depreme yakalanan çift, Van'da evlendi

Gaziantep'te nikah kıymak için 8 Şubat'a gün alan ancak depremler nedeniyle mutlulukları yarım kalan çift, Van'ın Erciş ilçesinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Yurthaber 23-02-2023 14:04

Nikah işlemleri başlatılsın! 2023'te evlenecek burçlar

Evlilik için doğru zamanı bulana kadar yıllar geçebiliyor. Bazı kişiler erken yaşlarda evlense de bazıları doğru aşkı bulana kadar yalnızlığına pes etmeden devam ediyor. Ancak 2023 yılı aşk için oldukça bereketli görülüyor. Yıllardır yalnız olan burçların 2023 yılında evlenebileceği belirtiliyor. İşte 2023 yılında evlenecek burçlar...

Kadin 26-01-2023 10:37

T.C. kimlik numarasındaki 1 rakam yüzünden başlarına gelmeyen kalmadı! Nikah memuru gelini başka bir adamla evlendirdi

Gerçekleşen nikahla evlendiğini düşünen genç çift, büyük bir hatanın yaşanmasının ardından neye uğradığını şaşırdı. Çünkü nikah memuru tarafından T.C. kimlik numarasındaki bir rakamın yanlış yazılmasından dolayı gelin, başka bir adamla evlendirildi. Akılalmaz hata ise nikahtan birkaç gün sonra ikametgah taşımak istedikleri zaman ortaya çıktı. Genç çift yaşananlar karşısında hayatının şokunu yaşarken büyük gerginlik çıktı. Bunun üzerine aslında balayında olması gereken çift ayrılma kararı aldı.

Haber 02-01-2023 11:17

Nikahta skandal: Tam 'Evet' diyecekken nikahı durdu! Durduranı görenler şoke oldu

Düğün törenlerinde nikahları kıyılan bir çiftin tam 'Evet' diyecekleri esnada, yaşadıkları şokla durdukları anları gösteren bir TikTok videosu kısa sürede viral oldu. Birçok kişi nikahı durduranın eski bir sevgili veya bir ailesi üyesi olabileceğini düşünse de, duruma neden olan asla bir insan değildi.

Trend 28-12-2022 08:58

Camide pasta kesip nikah kıydılar! Masa süslemesi yapıldı, hediyeler hazırlandı... Türkiye bu görüntüleri konuşuyor!

Camide nikah töreni sosyal medyanın gündemine oturdu. Hızla yayılan görüntülerde, bir camide dini nikahını yapan çiftin süsledikleri masada müzik eşliğinde pasta kesip, fotoğraf çektirdiği anlar yer aldı. Yarım milyondan fazla izlenen görüntülerdeki çiftin davetliler için hediyeler de hazırladığı görüldü.

Haber 19-12-2022 10:06

Bu nasıl hikaye? Düğünleri için bir servet harcadılar ama evli değiller!

TikTok'ta bir çift, düğünlerine 30.000 dolar harcamalarına ve sevdikleriyle birlikte eğlenmelerine, hatta bir evlilik cüzdanına bile sahip olmalarına rağmen nasıl evli olmadıklarını açıklayarak kafa karıştırdı. Düğünlerinin mahkeme sistemi aracılığıyla hiçbir zaman resmiyet kazanmaması sebebiyle bu durumu yaşadıklarını anlatan çift gönderileriyle viral oldu.

Trend 15-12-2022 17:26

Konya'da kanser hastası, 30 yıl önce boşandığı eşiyle hastanede yeniden evlendi

Hasta Mehmet İlker Yeldan: "Kanserin üstesinden geleceğime inanıyorum. Bu süreçte moral çok önemli ve eşimle evlenmeye karar verdik. Çok ani oldu" - Şukufe Yeldan: "Moral olsun, hep yanında olalım.' istedik. İnşallah moralini yüksek tutarak eşin, dostun sayesinde iyi olacak. Şimdi mutlu olduk, yine de mutlu olacağız"

Yurthaber 19-10-2022 14:18

Kızının nikahını kıyan babanın zor anları! Ciğer paremin...

Ordu'da nikah memuru İmdat Elik, kızı Neslihan Elik'in nikah törenini kıyarken zor anlar yaşadı. İmdat Elik, "Binlerce nikah kıydım ama kendi evladımın, ciğer paremin nikahını kıymak da bana nasip oldu" dedi. Kızı Neslihan Elik ise, "Babamın nikahı kıyması tabii ki beni çok duygulandırdı. Çok zor bir andı benim için." ifadelerini kullandı.

Haber 15-10-2022 23:14

Fethiye'de tanıştıkları engelsiz kafede dünyaevine girdiler

Çift için belediyenin engelli nakil aracı gelin arabası olarak hazırlandı

Yurthaber 03-10-2022 17:10

Mersin'de engelli damat adayı nikaha engelli transfer aracıyla gitti

Mersin'de engelli damat adayı nikaha engelli transfer aracıyla gitti

Yurthaber 11-09-2022 16:31

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener nikah şahidi oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener nikah şahidi oldu. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın kızının nikahında şahitlik yapan Akşener, çifte mutluluklar diledi.

Haber 04-09-2022 22:58

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener nikah şahidi oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener nikah şahidi oldu

Yurthaber 04-09-2022 22:44

Kılıçdaroğlu partisinin fotoğrafçısı Kaya'nın nikahına katıldı

Kılıçdaroğlu partisinin fotoğrafçısı Kaya'nın nikahına katıldı

Yurthaber 04-09-2022 19:59

Kahreden olay! Nikah saatinde cenaze namazı kılındı

Olay, Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana geldi. Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki Muhammed Yıldırım, babasının kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yıldırım'ın bugün cenaze namazı saatinde kendi nikah töreninin olduğu öğrenildi.

Haber 27-08-2022 19:42

Gaziantepli işitme engelli çift nikah masasında işaret diliyle evet dedi

Gaziantepli işitme engelli çift nikah masasında işaret diliyle "evet" dedi

Yurthaber 03-08-2022 16:14

Marmaris yangını için nikahını iptal eden orman işçisi 16 Temmuz'da evlenecek

Aydınlı orman işçisi Hasan Tekin: - "Nişanlım nasıl bir duyguyu yaşadı bilmiyorum ama benim için bir yandan buruk bir yandan sevinçliydi. O vatan görevi sonuçta bana da verilmişti" - Tekin'in nişanlısı Eylem Karaca: - "Sağlık olsun, böylesi nasipmiş. Yine aldık nikah günümüzü. Nikah tarihimizi yine alırız ama yanan ormanlarımız ve hayvanlarımız geri gelmez"

Yurthaber 28-06-2022 11:36

Duygu Özaslan'ın olay olan düğün kombinini beğenenlere alternatif ayakkabı modelleri

Moda ve güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarla herkesi kendine hayran bırakan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Fransa'da dünyaevine girdi. Güzelliği ve zarif düğün stiliyle magazin gündemine damga vuran ünlü fenomenin nikâh ayakkabısı herkesten tam not aldı. Eğer Duygu Özaslan'ın ayakkabı tercihini beğendiyseniz alternatif modellere yer verdiğimiz listeye bayılacaksınız!

Magazin 24-06-2022 11:24

Karabük'te evlenen çift, tutkunu oldukları bisikleti gelin aracı yaptı

Karabük'te evlenen çift, tutkunu oldukları bisikleti gelin aracı yaptı

Yurthaber 16-06-2022 19:37

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar... Nişandaki kıyafeti çok konuşulmuştu, bakın bu kez ne giydi

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve evlilik haberleri heyecanla beklenen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi. Çift, sosyal medya hesaplarından evlilik cüzdanlarını paylaştı. Melis Sütşurup'un Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda nikahtan ilk görüntüler de yer aldı. Sade bir nikahla dünyaevine giren çift, önümüzdeki günlerde ise Marmaris'te ailelerinin ve dostlarının katılacağı bir düğün gerçekleştirecek. İşte Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un nikah töreninden kareler...

Magazin 03-06-2022 19:22

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da nikah şahitliği yaptı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da nikah şahitliği yaptı

Yurthaber 20-05-2022 20:13

Huzurevinde tanışıp evlendiler

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer: - "Bu huzurevi pandemide bile çok büyük başarılara imza attı, bir tane bile hastalık girmedi. Huzurevimize hastalık girmedi ama sevgi, aşk ve güzellik girdi"

Yurthaber 17-05-2022 10:35

Tunceli'de jandarma gelin ile polis damat nikah masasına üniformayla oturdu

Tunceli'de jandarma gelin ile polis damat nikah masasına üniformayla oturdu

Yurthaber 10-05-2022 17:16

50 torunları var! Evliliklerinin 75'inci yılında nikah tazelediler

Ordu'da 50 torunları olan çift, birlikteliklerinin 75. yılında nikah tazeledi. Ramazan Bayramı dolayısıyla çocukları ve torunlarıyla bir araya gelen çiftin nikahını Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe kıydı.

Haber 02-05-2022 23:55

Ordu'da 50 torunları olan çift, birlikteliklerinin 75. yılında nikah tazeledi

Ordu'da 50 torunları olan çift, birlikteliklerinin 75. yılında nikah tazeledi

Yurthaber 02-05-2022 22:13

Bursa'da yaşlı adamın zehirlendiği iddiasıyla ilgili 3 sanık yargılanıyor

Bilirkişi raporunda 70 yaşında ölen kişinin kabrinden alınan örneklerde zehir olabilecek seviyede kimyasal maddeye rastlandığı belirtildi

Yurthaber 21-03-2022 17:18

Polonyalı Angelika Kayseri'ye gelin geldi

Polonyalı Angelika Kayseri'ye gelin geldi

Yurthaber 26-02-2022 15:56

Nikah daireleri bugün doldu taştı! '22.02.2022' çılgınlığı

Nikah daireleri bugün evlenmek isteyen çiftlerle adeta doldu taştı. '22.02.2022' tarihinde evlenmek isteyen ve aylar öncesinde randevu alan çiftler bugün, salonlarda yoğunluk oluşturdu. Yoğun günlerden birini yaşadıklarını ifade eden Nikah Memuru Yeter Soylu, "Çiftlerimize mutluluk diliyoruz" diye konuştu.

Haber 22-02-2022 15:40

Afrika'dan 3 yıl arayla gelin geldikleri Denizli'de elti oldular

Afrika'dan 3 yıl arayla gelin geldikleri Denizli'de elti oldular

Yurthaber 20-02-2022 19:35

Evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih ettiler

Evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih ettiler

Yurthaber 14-02-2022 16:53

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Malatya'daki nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Malatya'daki nikah dairelerinde 14 Şubat yoğunluğu

Yurthaber 14-02-2022 16:24

Bolu ve Sakarya'da 45 çift 02.02.2022de nikah kıydırdı

Bolu ve Sakarya'da 45 çift "02.02.2022"de nikah kıydırdı

Yurthaber 02-02-2022 17:43

Bolu Belediyesinin yabancılara yönelik su ve nikah zammının yürütmesi durduruldu

Bolu Belediyesinin yabancılara yönelik "su ve nikah zammı"nın yürütmesi durduruldu

Yurthaber 01-01-2022 20:15

Eskiden dini nikahla yaşadığı kişi tarafından bıçaklanan kadın: Ben o gün kendimi öldüm sandım

Adana'da eskiden dini nikahla birlikte yaşadığı kişi tarafından yüz ve kollarından bıçaklanan Sara B. yaşadığı korku dolu anları anlattı. Kadını bıçaklayan saldırganın tutuklanmasının ardından hala korku duyduğunu belirtti. Sara B. olay anını anlatırken "Zaten ben o gün kendimi öldüm sandım. Hastanede gözlerimi açtığımda yaşadığıma inanamadım." dedi.

Haber 29-12-2021 19:59