HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nikahtan gazların ortasına

Beyoğlu'nda nikah töreninden çıkan aralarında küçük çocukların da bulunduğu bir grup, polis ile eylemciler arasında kalınca biber gazından kaçamadılar.

Nikahtan gazların ortasına

Nikahtan çıkanlar, Galatasaray Lisesi önünde toplanan eylemcileri Beyoğlu Tünel’e kadar kovalayan polisin müdahalesinin ortasında kalınca nereye kaçacaklarını bilemediler.
Kucağında oğluyla birlikte eylemciler ve polis arasında kalan bir kadın "Allah kahretsin" diyerek oğlunu gazdan etkilenmemesi için Asmalımescit’e doğru kaçtı.

Bir başka vatandaş da "Nereye geldik? Burası Türkiye değil mi&autoplay=1" width="600" scrolling="No" height="360" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" şeklinde tepki gösterdi. Polisin eylemcilere yönelik üst üste attığı gaz bombalarına tepki gösteren nikah töreninden çıkan vatandaşlar yollarını değiştirerek Tünel yerine Asmalımescit sokağını kullanarak olay yerinden uzaklaştılar.

Öte yandan Polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçan eylemciler bir süre sonra tekrar bir araya gelerek "Her yer Taksim her yer direniş" şeklinde sloganlar atarak yürüyüşe geçiyorlar.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler