Nikos Anastasiadis Haberleri

Miçotakis'ten kriz yaratacak hediye! Uçaktaki yazıyla yeni bir skandala imza attı

Yunanistan, Doğu Akdeniz ve Ege'deki provokasyonlarını hem eylem hem söylemleriyle farklı şekillerde sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis'in Yunanistan ziyaretinde yeni bir skandala imza attı. Miçotakis, hediyesiyle yeni bir krizin fitilini ateşledi.

Haber 03-09-2022 16:27

Rum lider görüşme teklif etti, Erdoğan'ın cevabı gündem oldu!

İspanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı damgasını vurdu. Zirvede Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Anastasiadis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif ettiği, Erdoğan'ın ise "KKTC'ye gel orada görüşürüz" dediği öğrenildi.

Haber 02-07-2022 20:23

Nikos Anastasiadis'ten üçlü görüşme sonrası açıklama

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, üçlü görüşmeye ilişkin, "Nasıl ilerleyeceğimize yönelik teklifler sunduk. Genel Sekreter ise Kıbrıs için özel temsilci atamayı planlıyor." dedi.

Haber 28-09-2021 07:46

Rum lider Anastasiadis, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme ''hayır'' dedi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme ''açık olmadıklarını'' söyledi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise Anastasiadis'in açıklamasına cevaben "Bizim zaten devletimiz 60 yıldır var, iki devlet zaten Kıbrıs'ta ve Kıbrıs'ın gerçekleri. Bu saatten sonra kimse 60 yıllık devletinden vazgeçmez.'' ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-2021 22:06

Nikos Anastasiadis

Nikos Anastasiadis Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nikos Anastasiadis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

GKRY’den Kıbrıslı Türklere pasaport tehdidi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Lideri Nikos Anastasiadis, KKTC tarafının Kapalı Maraş’ın bir kısmının daha açılması ile ilgili adıma karşılık Kıbrıslı Türklere yönelik yaptırımlara hazırlığını duyurdu. Anastasiadis, Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportuna sahip Kıbrıslı Türklerin pasaportlarını iptal etmeye hazırlandığını söyledi.

Haber 25-07-2021 19:08

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde “Altın pasaport” skandalı! Halktan özür diledi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, “Altın pasaport” olarak adlandırılan sabıkası bulunan yabancılara AB pasaportu verilmesi skandalıyla ilgili halktan özür diledi.

Haber 04-07-2021 14:07

Rum lideri Nikos Anastasiadis'e meyhane tepkisi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde Kovid-19 önlemlerinin gevşeltilmesi sonrası hükümet sırlarını alkol masasında deşifre etmesiyle eleştirilerin odağında olan GKRY lideri Nikos Anastasiadis, arkadaşlarıyla birlikte soluğu meyhanede aldı.

Haber 19-03-2021 10:59

Güney Kıbrıs'ta halk sokağa döküldü

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde yolsuzluklar ve Kovid-19 nedeniyle alınan tedbirlerden bunalan Rumlar sokaklara indi, polisle çatıştı.

Haber 13-02-2021 21:17