Nişan Haberleri

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli'ye Fransa devlet nişanı verildi

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli, Türk-Fransız ilişkilerine katkılarından dolayı, Fransa devlet nişanlarından "Chevalier Dans L'Ordre National du Merite" ile taltif edildi.

Yurthaber 27-02-2024 10:39

13 yaşında nişanlandırılan kız ilk ifadesiyle hayrete düşürdü! Ablası da 16 yaşındayken kaçmış... Nişanlımı seviyordum

Konya'da 13 yaşındaki kızın 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılması skandalının yankısı sürerken devlet korumasına alınan kızın ilk ifadesi hayret ettirdi. Sosyal medyada yayılan nişan merasimi görüntülerinin perde arkasından başka bir hikaye de çıktı. Babası, diğer kızının 16 yaşındayken evden kaçtığını söyleyip niye nişan yaptıklarını açıkladı.

Haber 11-12-2023 15:15

Bu nasıl baba! Damat adayı da hiç utanmadı, nişanı kayda alıp sosyal medyada sergilediler

Konya'daki skandal nişan merasimi infial yarattı. Babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı. Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 10-12-2023 15:14

Nişanlısının kendisini aldattığı öğrenen adam cinnet getirdi! Ailesini arayarak cinayeti itiraf etti: Onu ben öldürdüm

37 yaşındaki Becci Rees-Huges isimli bir kadın, kendisini aldattığını öğrendiği nişanlısı Ben Crosby tarafından kafasına beyzbol sopasıyla vurularak önce bayıltıldı. Ardından ise 26 kez bıçaklanarak öldürüldü. Kıskançlık krizine giren nişanlı ailesini arayarak cinayeti itiraf etti.

Trend 07-12-2023 13:40

Ünlü çiftten alyanslı poz! İbrahim Selim, DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımı attı

Ünlü sunucu İbrahim Selim kısa bir süre önce, yeni bir aşka yelken açtığı DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Nişan yüzüklerini takan çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu. İşte İbrahim Selim - Daye Ay çiftinin nişan pozları...

Magazin 26-11-2023 16:27

Nişan töreninde küçük çocuk damadın suyunu alıp içti! Gelinle damat hiçbir şey yapmadan sadece izledi

Sosyal medyadan paylaşılan bir nişan törenine ait görüntü kısa sürede gündem yarattı. Gelin ve damadın büyük bir heyecanla kendilerine ayrılan bölümde oturduğu sırada küçük bir çocuk gelip damada sunulan su bardağını alıp içti. O anlarda damat ve gelin küçük çocuğu sadece uzaktan izlemekle yetindi.

Trend 19-10-2023 14:21

Nişan törenini istediği iddia edilen dede konuştu! 15 gün sonraki plan daha da vahimmiş... 8-9 yaşındaki çocukları skandala alet etmişlerdi

Yaşları 8 ve 9 olan çocuklara nişan töreni düzenlenmesi infial yaratırken 15 gün sonrasına yapılan plan da ortaya çıktı. Mardin'de skandal görüntüleri paylaşılan nişan törenindeki çocukların aileleri gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Nişanı dedenin istediği öne sürülmüştü. Dede de olayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber 17-10-2023 09:59

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-10-2023 16:37

Yüzük takıp kurdele kestiler, sosyal medyada paylaştılar! Kuzen olan 8 ve 9 yaşlarındaki çocuklara nişan töreni yaptılar... Skandal görüntüler için harekete geçildi

Mardin'de gerçekleşen bir olay ve skandal görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti. Kızıltepe ilçesinde beşik kertmesi yapılan 8 yaşındaki kız çocuğu ile 9 yaşındaki amcasının oğlu için aile arasında nişan töreni düzenlendi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. Mardin Valiliği, 8 yaşındaki kız ile 9 yaşındaki erkek çocuğunun koruma altına alındığını açıkladı.

Haber 16-10-2023 15:39

Nişan atma kavgası kanlı bitti! Bıçaklar çekildi, kız babası öldürüldü

Elazığ’da nişan atma olayı sonrası çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçakların çekildiği kavgada, kız babası Ercan Yetiş, boynuna ve bileğine aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 29-08-2023 11:25

Gelin düğün konuşması sırasında aldatan nişanlısının ihanetini ifşa etti! Davetlilerin önünde tek tek mesajları okudu

İsmi gizli tutulan bir çiftin düğünü ihanetin ifşa edilmesinden sonra sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Nişanlısı ve gizli sevgilisinin arasındaki mesajların ve müstehcen fotoğrafların ekran görüntülerini alan gelin, aldatan müstakbel eşini düğün konuşması sırasında davetlilere ifşa etti. Gelin mesajları tek tek okudu ve fotoğrafları gösterdi.

Trend 19-07-2023 08:00

Hataylı depremzede gençler Kırıkkale'de KYK yurdunda nişanlandı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'dan ailesiyle Kırıkkale'ye gelen Özlem Dağlı, misafir edildikleri yurtta, kendisi gibi afetzede Serhat Malak ile nişanlandı.

Yurthaber 10-05-2023 13:22

Uludağ'a nisan ortasında kar yağdı

Türkiye'nin önemli kayak ve kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da kar etkili oluyor.

Yurthaber 12-04-2023 13:49

Ilgaz Dağı'nda kayak keyfinin 14 Nisan'a kadar sürmesi bekleniyor

Kış turizminin önde gelen kayak merkezlerinden Ilgaz-2 Yurduntepe'de ilkbaharda yağan karla sezonun uzaması kayakseverleri mutlu etti.

Yurthaber 03-04-2023 11:31

Flört ve nişanlılık için ilginç anket... Hayat pahalılığı ilişkileri de vurdu! İşte 10 buluşmanın maliyeti

Yapılan bir anket çiftlerle ilgili ilginç bilgileri ortaya koydu. Anket, evlilikle sonuçlanan flört ve nişanlılığın aylık maliyetinin 4 bin lirayı aştığını, çiftlerin ilişkinin ilk yılında ayda en az on buluşma için toplamda 55 bin lira harcadığını gösterdi. İlk yıl her buluşmanın maliyeti 350 lira olarak hesaplanırken, İkinci yılda ise bir buluşmanın 250 liraya mal olduğu belirlendi. İşte ilginç anketten dikkat çeken sonuçlar...

Haber 09-01-2023 11:28

Nişanı için yaptırdığı tırnakları görenler şok geçiriyor! French tırnak istedi ama yapılan bambaşkaydı...

Tırnakların bakımlı görünmesi tüm ruh halimizi değiştirebiliyor. Manikürlü ve ojeli tırnaklar ellerin çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Özel günlerde kuaförlere özenle gösterilen tırnak modelleri hüsranla sonuçlanabiliyor. Nişanı için french tırnak olarak bilinen Fransız manikürü yaptıran kadının tırnakları görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 10:13

Nişanda töreninde argo konuşma kavgası: Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Aksaray’da nişan töreninde erkek ve kız tarafı arasında “argo konuşma” meselesi yüzünden çıkan kavga sokağa taştı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu ve 4 kişinin yaralandığı kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-12-2022 10:08

Nişan töreninde talihsiz anlar! Gelin ve damadın üzerine dekor düştü... Davetliler yardımına koştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir nişan törenine ait görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. İsmi açıklanmayan gelin ve damat isteme töreni sırasında talihsiz anlar yaşadı. Nişan töreni için hazırlanan platform gelin ve damadın kafasına düştü davetliler yardıma koştu.

Trend 18-11-2022 14:47

Nişanına ölü gelin olarak katıldı! Göğüslerinin üzerine kanla ''Ölene kadar...'' yazdı

İngiltere'de yaşayan 43 yaşındaki Jody Morton, evlilik hazırlığında olduğu genç sevgilisiyle ilginç bir tören düzenleyerek nişanlandı. Cadılar Bayramı konseptini nişan törenine taşımak isteyen Jody, törene ölü gelin olarak katıldı. Heyecanlı gelin adayı, ilginç makyajı ve göğsüne yazdırdığı kanlı söz ile dikkat çekti.

Trend 31-10-2022 15:56

Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Dağhan Külegeç Tuğba Aytaş evleniyor mu?

Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş, ünlü oyuncunun annesi Ayşe Erbulak Özgürdal'ın sosyal medya hesabında yaptığı 'nişan' paylaşımı sonrası merak konusu oldu. Çift, evlilik yolunda ilk adımı attı. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kanal D'de ekrana gelen ve bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte Dağhan Külegeç ve Tuğba Aytaş ile ilgili merak edilenler...

Magazin 17-10-2022 08:44

Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sude Burcu ve Mert Öcal nişanlandı mı?

Survivor All Star'da yarışan ve gizli başlayan aşkları olay olan Sude Burcu ve Mert Öcal'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu gelişmenin ardından birçok kişi arama motorlarında ünlü çift hakkında araştırma yapıyor. Peki, Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sude Burcu ve Mert Öcal nişanlandı mı?

Magazin 29-09-2022 09:14

2 haftalık nişanlı çiftin feci sonu! Duran kamyona çarptılar...

Korkunç kaza Aksaray'da meydana geldi. Kontrolden çıkanm otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Otomobilde bulunan yeni nişanlı çift olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 22-08-2022 19:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Kralı'na devlet nişanı verdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Devlet Nişanı Tevcih Töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah'a Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişanı, Sultan Abdullah Şah tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malezya En Yüksek Ulusal Taç Nişanı tevcih edildi.

Haber 16-08-2022 22:44

Nişan bozuldu, mahalle karıştı! Ortalığı savaş alanına çevirdiler: 1'i polis 3 yaralı

Şişli Kuştepe'de iki aile arasındaki kavga ortalığı karıştırdı. Nişan bozulması nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Mahallenin savaş alanına döndüğü kavgada 1'i polis 3 kişi yaralandı. İşte olayın detayları...

Haber 16-08-2022 15:08

O polis açığa alındı! Fatma, eski nişanlısını öldürmüştü: Kahvaltı için gittiği evde...

Tokat’taki eski nişanlı cinayetiyle ilgili korkunç detaylar ve önemli gelişmeler yaşandı. 26 yaşındaki Fatma Güngör, eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız'ı (27) öldürmüş, kız arkadaşı E.D.’yi (25) ise yaralamıştı. Güngör’ün cinayette kullandığı silahın bir polise ait olduğu belirlenmişti. O polis memuru İ.Ö. açığa alındı. Öte yandan Güngör’ün olay günü arkadaşıyla birlikte polisin evine kahvaltıya gittiği ve dolapta saklanan silahı alıp evden çıktığı öğrenildi.

Haber 04-08-2022 16:15

Eski nişanlısını kız arkadaşıyla birlikte görünce öldürdü! İlk sözleri bakın ne oldu... Dehşete düşüren iddialar

Tokat'ta akşam saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. 26 yaşındaki Fatma G., 1 yıl önce ayrıldığı nişanlısı 27 yaşındaki Ahmet Batuhan Yıldız'ı tabancayla vurarak öldürdü, Yıldız'ın kız arkadaşı E.D.'yi (25) ise yaraladı. E.D. tedaviye alınırken olay sonrası kaçan Fatma G. ise yakalanarak gözaltına alındı. Oğlunun öldürüldüğünü öğrenen anne olayın geçmişine dair dehşete düşüren iddialarda bulunurken Fatma G. basın mensuplarının "Neden vurdunuz?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Haber 02-08-2022 22:04

Sevdiği kız nişanlanınca canına kıymak istedi! Kanlar içerisinde görünce...

Bursa’da kan donduran bir olay meydana geldi. Bir genç, sevdiği kız nişanlanınca canına kıymak istedi. Ailesi genci kanlar içerisinde görünce öfkeyle nişanlanan kızın dükkanına gitti. Kızın ve gencin ailesinin tartışmasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Gencin sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber 01-08-2022 18:24

Doğa parkı personelinin baktığı babun Nisan 15 aylık oldu

Tarsus Doğa Parkı'nın maskotu haline gelen "Nisan", günün büyük bölümünü doğa parkının yeşil alanlarında geçiriyor

Yurthaber 31-07-2022 11:40

Demet Özdemir'in nişanında giydiği kıyafeti beğenenler için alternatif öneriler

Yaz etkinliklerinde "Ne giysem?" sorusu herkesin kafasında dönüp duruyor ve seçim yapmak için de birçok model bulunuyor. Bunlardan biri, son dönemin en popüler isimlerinden Demet Özdemir'in nişanında giydiği beyaz elbisesi. Yazın evlilik planınız varsa ya da gideceğiniz özel bir davet yaklaşıyorsa Demet Özdemir gibi bir tarz yakalamanız mümkün. Gecenin en dikkat çekici kişisi olmak ve göz kamaştırmak için Demet Özdemir'in nişanında giydiği elbiseye alternatif önerilerimize mutlaka bakın.

Magazin 26-07-2022 14:36

Yaz düğünlerinde giymek için Amazon'dan alabileceğiniz hem şık hem kullanışlı elbise çeşitleri

Yaz mevsimi geldi çattı. Hâl böyle olunca yaz düğünleri de başladı. Katılacağınız düğünler için aldığınız elbiseleri düğünler dışında da giymek ister misiniz? Çok taşlı ve abartılı abiye elbiseler yerine daha sade modelleri tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Hem düğünlerde hem günlük yaşamdaki herhangi bir davette şık olmak istediğiniz zaman giyebileceğiniz elbiseleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-07-2022 14:32

Nişan yüzükleriniz kişiliğiniz hakkında bilgi veriyor

Her kadının beğendiği yüzük tarzı farklılık gösteriyor. Takılan yüzüklerin hem görsel olarak göze hitap etmesi hem de kullanımının rahat olması gerekiyor. TikTok üzerinden paylaşım yapan bir gelin nişan yüzüklerinin karakterinizi belirlediğini paylaştı.

Kadin 07-07-2022 15:55

Dilan Çiçek Deniz'in Magnum Türkiye davetindeki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif elbise önerileri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Magnum Türkiye daveti, birbirinden ünlü simaların baş döndürücü güzellikleri ile âdeta bir yıldızlar geçidiydi. Bu özel davete şıklığı ve zarafeti ile damga vuran isimlerden biri, Dilan Çiçek Deniz'di. Miss Turkey ile yıldızı parlayan ve Türkiye'de ilk kez Victoria Secret için adı anılan Deniz, kusursuz güzelliği ve iddialı görünümüyle davete damga vuran isimlerden biri olmayı başardı. Oldukça zarif ve bir o kadar sade bir stil ile davete katılan Dilan Çiçek

Magazin 30-06-2022 15:31

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan puantiyeli siyah elbisesine alternatif öneriler

Giyim tarzıyla en çok beğenilen fenomenler arasında bulunan Duygu Özaslan'ın Instagram'daki paylaşımı sonrasında beğeni yağmuruna tutulan elbisesini beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz ve puantiyeli siyah elbiseyi alacak kadar büyük bir bütçeye sahip değilseniz üzülmeyin. Sizin için seçtiğimiz uygun fiyatlı alternatifler sayesinde cebinizi zora sokmadan Duygu Özaslan'ın tarzını kendi üzerinizde yansıtabilirsiniz.

Magazin 29-06-2022 15:41

Afra Saraçoğlu'nun GQ 10. yıl davetinde giydiği kombini benimsemek isteyenlere alternatif ayakkabı önerileri

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sadece oyunculuğuyla değil birbirinden şık kombinleriyle de gündemde kalmayı başarıyor. GQ dergisinin 10. yıl davetinde giydiği göbek dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden oldukça ilgi gören oyuncu, kombinini tamamlayan topuklu ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu'nun bu muhteşem kombinini benimsemek istiyor ve ayakkabısına alternatif model arıyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 29-06-2022 14:52

Katıldığı her düğünde asaletini göstermek isteyenlere siyah elbise önerileri

Asaletin ve prestijin rengi olan siyahın seveni epey fazla. Çok şık olmanız gereken yerler olan düğünlerde siyah rengini tercih ederseniz tarzınıza herkes hayran kalabilir. Siyah, aynı zamanda kolay kombinlenebilen bir renk olmasıyla avantaj sunar. Eğer siz de siyahın bu gücünden faydalanmak istiyorsanız gideceğiniz düğünde siyah bir elbise giymek iyi bir fikir olabilir. O hâlde siyah rengin asaletiyle şıklığın zirvesine ulaşan elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 13:04

Yaza şık ve retro girmek isteyenler için 200 TL altı klasik elbise önerileri

Yazın gelmesi ile her kadın, özlediği elbiselere kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Hem şık hem rahat bir stil sunan elbiseler, yazın vazgeçilmez giyim ürünlerinden biri oluyor. İster sahilde ister yaz akşamlarında şık bir yemekte giyebileceğiniz birbirinden tarz elbiseler, sizleri bekliyor. Etkileyici görünümünüzle yaza damganızı vurmak istiyorsanız bu elbise modellerine mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 27-06-2022 10:06

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-2022 11:31

Nişandan düğüne kadar her türlü davette gözleri üstünüze çevirtecek elbise modelleri

Katılacağınız davette içinde yıldız gibi parlayacağınız elbiseyi bulmak bazen zor ve stresli olabilir. Çünkü birçok seçeneğin içinden en doğru tercihi yapmanız gerekir. Siz de çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın düğününde "Ne giyeceğim?" diye kara kara düşünüyor ya da katılacağınız mezuniyet balosunda ihtişamlı kıyafetinizle masal gibi bir gece geçirmek istiyor olabilirsiniz. Strese hiç gerek yok! Davetlerde tüm gözleri üzerinize çekecek elbise modelleri için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Kadin 22-06-2022 14:14

Türkiye'de nisanda 133 bin 58 konut satıldı (1)

Türkiye genelinde konut satışları nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,8 azalırken, yıllık bazda yüzde 38,8 arttı

Yurthaber 17-05-2022 10:22

Nişan yemeği hastanelik etti! Çok sayıda kişi zehirlendi

Zonguldak'ta nişan yemeğinden 19 kişi zehirlendi. Halsizlik ve kusma gibi şikayetlerle hastaneye başvuran kişiler, tedavilerinin ardından taburcu edilirken, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Hatay'da da 12 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Haber 15-05-2022 21:21

Maganda kurşunu bir ilde tarih olacak! Valilik açıkladı: Düğün, nişan, asker eğlencesi...

Özellikle düğün, nişan ve asker eğlencesi gibi kutlamalarda havaya ateş açma Kırıkkale'de tarih olacak. Kentte, maganda kurşununun önüne geçmek için yeni bir proje haya geçirildi. Valilik kararıyla, ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla kutlama ve organizasyonlarında kolluk birimleri görev yapacak.

Haber 13-05-2022 13:22

Kocaeli'de geçen ay gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 63 kişi tutuklandı

Kocaeli'de geçen ay gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 63 kişi tutuklandı

Yurthaber 05-05-2022 21:39

Ardahan'da lapa lapa yağan kar, kışı aratmadı

İlkbahar mevsiminin son ayında kar sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar şaşkınlık yaşadı

Yurthaber 05-05-2022 12:56

Bakan Muş, nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı: (1)

"Nisan ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 artışla 23,4 milyar dolar olmuştur. Bu rakam, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır" - "Enerji hariç bakıldığında, ihracatımızın ithalatı karşılama oranı yüzde 100'ün üzerine çıkmıştır"

Yurthaber 05-05-2022 12:26

Erzurum'da karla mücadele çalışmaları nisanda da devam ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: - "Yaklaşık 7 bin kilometre yol ağımız var ve bu yol ağını sürekli açık tutmamız gerekir. Eğer açık tutmazsak buralarda yaşayan vatandaşlarımız ister istemez sıkıntıya düşer" - "Nisan ayına geldik ve hala karla mücadeleye devam ediyoruz. Bir ayda kullandığımız yakıt miktarı 20 milyon lirayı geçiyor"

Yurthaber 16-04-2022 13:50

Bayburt'ta kar yağışı etkili oluyor

Bayburt'ta kar yağışı etkili oluyor

Yurthaber 12-04-2022 10:19

Erciyes'te kayak keyfi nisanda da devam ediyor

Erciyes'te kayak keyfi nisanda da devam ediyor

Yurthaber 10-04-2022 11:13

Metro İstanbul, 1 Nisan'da günlük yolcuda rekora ulaştı

Metro İstanbul, 1 Nisan'da günlük yolcuda rekora ulaştı

Yurthaber 09-04-2022 16:58

Bitlis'te nisan ayında 5 metrelik karla mücadele

Bitlis'te nisan ayında 5 metrelik karla mücadele

Yurthaber 01-04-2022 10:19