Noel Baba Haberleri

'Mucizelerin Azizi' olarak biliniyor! Noel Baba için Demre'ye akın ettiler, nüfusun 7 katı turist geldi

'Mucizelerin Azizi' olarak bilinen Aziz Nikolaos ait anıt müzeye bir diğer adıyla Noel Baba Kilisesi yılbaşı öncesi ziyaretçi akınına uğruyor. Antalya Demre'deki kiliseye yıl içinde gelenlerin sayısı ilçenin nüfusunun 7 katı oldu. Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, "Dünyanın birçok yerinden gelen Hristiyanlar, hac vazifesi için kiliseyi ziyaret ediyor. Bizler de kültürel varlığımız olan bu kiliseyi en iyi şekilde korumayı amaçlıyoruz" dedi.

Haber 29-12-2023 10:11

Gösteri yaptığını zannettiler! Noel Baba kostümü giyen adam 24. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti... Düşme anı saniye saniye kameraya yansıdı

Rusya'nın Çelyabinsk kentinde endüstriyel dağcı olan ismi açıklanmayan bir adam 24. kattaki dairesinin penceresinden aşağıya düştü. Noel Baba kostümü giyen adamın karısı ve oğlunun gözü önünde metrelerce aşağıya düşerek hayatını kaybetmesi ülkede infial yarattı. Deneyimli dağcının ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trend 22-12-2023 13:25

Seçimi Noel Baba’nın bile aklını başından alır! Sosyal medya fenomeni Gabriella Fraia’nın Noel Baba kostümü nefesleri kesti

Sosyal medya fenomeni Gabriella Faria Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adeta nefesleri kesti. Yeni yıla sayılı günler kala Noel coşkusunu takipçilerine yaşatmak isteyen Faria seçimiyle bir görene bir daha baktırdı. Faria’nın gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-12-2022 14:55

Müstehcen sitede kendisini ‘son bakire’ olarak tanıtmıştı! Noel Baba’dan isteği şaşırttı... “Bay Doğru’yu arıyorum”

Yetişkinlere özel olarak tasarlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak geniş bir hayran kitlesine ulan Kerolay Chaves geçtiğimiz aylarda kendisini platformdaki son bakire olarak tanıtmıştı. Fenomen isim yeni yılın öncesinde Noel Baba’dan isteklerini paylaştı. Chaves’in talepleri takipçilerini bile şaşırttı.

Trend 24-12-2022 10:26

Noel Baba

Noel Baba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Noel Baba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Noel Baba’dan isteği herkesi şaşkına çevirdi! “Daha büyük kalçaya sahip olmak istiyorum”

Playboy modeli Cris Galera sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlardan sonra son olarak Noel Baba’dan isteğiyle herkesi şaşkına çevirdi. Brezilyalı fenomen isim bu yıl daha büyük bir kalça isteğinde bulundu. Geçen yılki bütün isteklerinin yerine geldiğini ifade eden Galera, Noel coşkusunu sosyal medya hesaplarına erkenden taşıdı.

Trend 14-12-2022 16:21

TBMM Komisyonu'nda 'Noel baba' tartışması! AK Parti milletvekilleri tepki gösterdi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Cumhurbaşkanlığı bütçesinin görüşüldüğü sırada Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in Noel baba sözleri sonrası tartışma çıktı. Çelik'in "Şimdi, Noel'e yaklaşıyoruz biliyorsunuz ve Türkiye'de önümüzdeki günlerde birçok yerde Noel babaların bıçaklandığını duyacağız hepimiz" iddiası sonrası AK Parti milletvekilleri tepki gösterdi. Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz'ın uyarısı üzerine Çelik sözlerini düzeltti.

Haber 25-11-2022 20:10

Dünya 'Noel Baba' ile ilgili Türkiye'deki keşfi konuşuyor! Sıraya girdiler, çok sayıda başvuru var

'Noel Baba' olarak bilinen Aziz Nikolaos'un mezarının tam yeriyle ilgili yapılan keşif dünyanın gündeminde... Haber dünyada geniş yankı uyandırırken birçok gazete ve haber sitesi keşfi manşetlerine taşıdı. Dünyanın önde gelen birçok medya kuruluşundan yeni röportaj talepleri gelirken, yurt dışından birçok arkeolog ve araştırmacının da incelemeler yapmak için izin başvuruları yaptığı öğrenildi.

Haber 24-10-2022 11:25

Noel Baba Kilisesi'nde yeni keşif! Aziz Nikolaos'ın mezarının yeri ve ayak bastığı zemin bulundu

Antalya'nın Demre ilçesindeki 'Noel Baba' olarak bilinen Aziz Nikolaos'ın kilisesinde yeni bir keşfe imza atıldı. Kilisenin kubbesindeki üst açıklığının, Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği ve göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki mimariyle aynı olduğu belirlendi. Kazılarda da Aziz Nikolaos'ın ayak bastığı zemin döşemelerle mezarın olduğu belirlenen yerin üstünde Hz. İsa'nın freski ortaya çıkarıldı. İşte heyecanlandıran keşfin detayları...

Haber 10-10-2022 11:10

2022 Etkileyici yılbaşı mesajları! Resimli, Noel Babalı yılbaşı mesajları...

Yeni yıla saatler kala sevdiklerine, kendilerini değerli hissettirmek isteyenler en güzel yılbaşı mesajlarını araştırmaya koyuldu. Resimli, farklı, en anlamlı ve Noel Babalı yılbaşı mesajlarını sizler için haberimizde derledik. İşte resimli, Noel Babalı en güzel 2022 yılbaşı mesajları...

Haber 01-01-2022 11:57

Amerika’nın Indiana eyaletindeki Santa Claus kasabası, yılın her günü Noel’i kutluyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletindeki Santa Claus kasabası, dünyada Noel Baba adına sahip tek postaneyi içinde barındırıyor. Yıl boyunca şenlikler yapılan kasabada yeni yıl coşkusu yılının her günü yaşanıyor.

Trend 27-12-2021 16:53

Artık göbeği ve paltosu yok! Dünyanın en seksi Noel Baba’sı olarak ilan edilen Paul Mason’dan itiraf: Kadınlar en büyük hayranım

Yeni yıla sayılı günler kala Noel Baba figürü dünyanın şekli yerlerinde yerini almaya başladı. Kırmızı paltosu, beyaz sakalı ve kocaman göbeğiyle ikonik yılbaşı kostümü haline gelen Noel Baba modern zamana uyarlandı. Yeni nesil Noel Baba olarak tanımlanan Paul Mason, kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.

Trend 23-12-2021 17:23