HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

NTV önünde protesto NTV protesto haberleri

Yaklaşık 3 bin kişilik grup Maslak'ta Doğuş Medya Grubu'nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenledi.

NTV önünde protesto NTV protesto haberleri
[Taksim Gezi Parkı](https://www.mynet.com/taksim-gezi-parki-canli-yayini-ve-son-durumu-110100699655) eyleminin başladığı günden itibaren medyanın tavrına tepki gösteren vatandaşlar ise **NTV**'nin İstanbul Maslak'ta bulunan stüdyolarının önünde toplanıp slogan attılar.
Önceki gün Başbakan Erdoğan'ın röpoortajının yayınlandığı saatlerde Habertürk önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından bu kez de yaklaşık 3 bin kişilik grup **Maslak'ta Doğuş Medya Grubu**'nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenledi.
Maslak sanayi sitesi civarında çalışan ve öğlen yemeği için paydos eden işçiler ile plazaların beyaz yakalı çalışanlarının katıldığı eylemde **"Artık hiç bir şey olmamış gibi davranamazlar", "Parasını versek bize de haber yapar mısın NTV!", "Bu da mı haber değil NTV", "Satılmış medya", "Her yer taksim her yer direniş" gibi sloganlar attı.**
**NTV**'nin muhtemel izleyicisi ve hedef kitlesi olan plaza çalışanlarının eylemi sosyal medyada da çok büyük ilgi görüyor. Twitter aracılığı ile örgütlenen eylemciler bir yandan da eylem anından çektikleri görüntüleri paylaştı.
NTV televizyonu saat 13.00 teki haber bülteni içinde binanın önündeki göstercileri ve tepkilerini canlı yayınla ekranına yansıttı.
[Taksim Gezi Parkı Canlı Yayın .](https://www.mynet.com/taksim-gezi-parki-canli-yayini-ve-son-durumu-110100699655)
Haber Etiketleri: **Ntv protesto, ntv önünde protesto, ntv protesto gösterisi, maslak protesto,** **Maslak'ta Doğuş Medya Grubu protesto.**


En Çok Aranan Haberler