Ohio Haberleri

16 aylık bebeğini evde tek bırakarak tatile çıkmış, susuzluktan ölmesine sebep olmuştu... O annenin cezası belli oldu!

ABD'nin Ohio şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario isimli bir kadın 16 aylık bebeğini evde tek bırakarak 10 günlük bir tatile çıktı. Tatil sonrası evine dönen kadın bebeğini susuzluktan ölmüş bir şekilde bulmuş ve cinayetle suçlanarak tutuklanmıştı. Candelario'nun cezası belli oldu.

Trend 20-03-2024 07:54

Cinsel ilişki için buluştuğu 4 erkeği de öldürdü! Seks satın almayın hayatları mahveder uyarısı ailelerin tepkisine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde 33 yaşındaki Rebecca Auborn isimli bir seks işçisi müşterisi olan dört kişiye ölümcül ilaç vermek ve beşinci kişiyi öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. Olaya ilişkin yapılan mahkeme sırasında "Seks satın almayın hayatları mahveder" uyarısının yapılması kurbanların ailelerini sinirlendirdi.

Trend 28-11-2023 14:03

Skandal olay! 10 yaşındaki kıza tecavüz etti...Hamile olduğunu öğrenince kürtaj için zorladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki Gerson Fuentes isimli bir adam 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz suçundan 25 yıl sonra şartlı tahliye olasılığıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Fuentes’in kızın hamile olduğunu öğrendikten sonra başka bir eyalete götürerek kürtaja zorladığı da ifade edildi.

Trend 06-07-2023 07:46

ABD'de tren kazasından yayılan kimyasal maddeler paniğe neden oldu! Toprağa sızıyor

ABD'nin Ohio eyaletinde zehirli kimyasallar taşıyan trenin raydan çıkmasının ardından meydana gelen patlamalar sonucu bölgede yaşanan çevre felaketi, üzerinden günler geçmesine rağmen tartışılmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Cumhuriyetçi Ohio Senatörü James David Vance, yayınladığı bir videoda bölgedeki derelerde ölü balıkların gözlemlendiğini duyurdu. David Vance ayrıca kimyasalların toprağa da sızdığı söyledi.

Haber 17-02-2023 19:46

Canlı derste şoke oldular! Üvey babası soyunup...

ABD'nin Ohio bölgesinde gerçekleşen bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Bir akademinin canlı dersi esnasında bir üvey baba, soyunup cinsel organıyla üvey kızına dokunarak onu taciz etti. Öğrencilerin ve öğretmenin de tanık olduğu bu olayın öğretmen tarafından bildirilirken, birçok öğrencinin de durumdan etkilendiği açıklandı.

Trend 06-10-2022 11:10

ABD’nin Ohio eyaletinde 'aşı piyangosuna' 2,7 milyon katılım

ABD’nin Ohio eyaletinde koronavirüsle mücadele kapsamında aşı olmaya teşvik için piyango düzenleniyor. Eyalet genelinde aşı olan 5 kişiye 1'er milyon dolar ödül verileceği açıklandı.

Haber 25-05-2021 15:31