HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordulu şehidin acı tesadüfü

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Samet Kılıç'ın şehit olduğu gün, 24 rakamıyla başlayıp biten acı bir tesadüf ortaya çıktı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Kılıç, 24 yaşındaydı ve 24 Temmuz'da düğün yaparak evlenmişti. Şehit olduğu gün ise, 24 günlük evliydi. Evlendiği eşi Merve Kılıç da 24 yaşındaydı.

KÖY DÜĞÜNÜYLE EVLENMİŞTİ

Şehit Uzman Çavuş Samet Kılıç, 24 Temmuz 2011 Pazar günü hayatını birleştirdiği Merve Kılıç ile yaptığı düğün tüm köyü bir araya getirmişti. Düğün görüntülerine göre, kazanlarda yemeklerin kaynadığı erkek evinde oldukça kalabalık köy sakininin yemek yediği gözleniyor. Görüntülerde düğüne katılanların bahşişe boğduğu uzman çavuş Samet Kılıç, köy imanının yaptığı duanın ardından kalabalık bir akraba heyetiyle birlikte kız evine giderek Merve Kılıç'ı ailesinden teslim alıyor. Uzman çavuş Kılıç, davul

zurnalar ve silah atışları eşliğinde Merve Kılıç'ı kız evinden alıp, erkek evine getirmesinin ardından dini nikaha geçiliyor. Nikahı kıyan din görevlisine Merve Kılıç'ı 3 kez 'kabul ettim' diyerek eşliğe kabul ettiğini belirten Samet Kılıç, daha sonra eşiyle evin terasında düğün fotoğrafları çektiriyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler