Ortaköy Haberleri

SON DAKİKA | Ortaköy'deki restoranda yangın paniği! İstanbul Boğazı'nın kenarında dumanlar yükseliyor

Son dakika yangın haberi: İstanbul Beşiktaş'ta yangın paniği yaşanıyor. Ortaköy’de bulunan bir restoranın çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İstanbul Boğazı'nın kenarında yükselen dumanlar endişe yaratırken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Haber 09-03-2024 13:30

Beşiktaş'ta inşaat çalışmasında denize düşen iki kişiden biri öldü

Beşiktaş Ortaköy'de, sahilde inşaat çalışması sırasında meydana gelen çökmeden dolayı denize düşen 2 işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri kurtarıldı.

Yurthaber 13-02-2024 13:24

Ortaköy’e nasıl gidilir? Ortaköy’e hangi otobüsler gider?

Marmara Bölgesi’nde yer alan İstanbul ilinin birçok farklı noktası gerek kültürel zenginleri gerekse yemyeşil doğasıyla öne çıkmaktadır. Bu öne çıkan bölgelerden biri de birçok turist tarafından da ziyaret edilen Ortaköy semtidir. Beşiktaş ilçesinin bir semti olarak karşımıza çıkan Ortaköy’de gezip görülebilecek çok sayıda tarihi yapı ve doğal güzellik alanı bulunmaktadır. Peki, Ortaköy’e nasıl gidilir, Ortaköy’e hangi otobüslerle ulaşım sağlanır?

Haber 23-11-2023 21:40

Aksaray'da kullandığı traktör devrilen 12 yaşındaki çocuk öldü

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde kullandığı traktör devrilen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-09-2023 11:29

Yine taksi yine kavga! Ortaköy'den Taksim'e 250 lira istedi... Bahanesi şaşkına çevirdi!

İstanbul Ortaköy'den Taksim'e gitmek isteyen bir vatandaş bindiği taksicinin 250 lira istemesiyle şaşkına döndü. Taksimetre açmak istemeyen taksici yolcu tarafından görüntülendiğini anlaması üzerine ise 'motor ışığı yandı' diyerek yolcuyu araçtan indirmeye çalıştı. Akabinde taksicinin saldırısına uğrayan yolcu o anları saniye saniye kaydetti. İşte haberin tüm detayları!

Haber 29-07-2023 12:21

Aksaray'da silahlı kavgada 6 kişi yaralandı

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan 6 kişi, tedavi altına alındı.

Yurthaber 22-06-2023 15:30

Bir anda saldırdılar! Taksici neye uğradığını şaşırdı...

İstanbul'da gece saatlerinde iki kişi seyir halinde ve yolcusu olan taksiciye saldırdı. Ortaköy’de gerçekleşen olaydaki iki şahsın alkollü oldukları iddia edildi.

Haber 19-06-2023 09:39

Aksaray'da zorunlu iniş yapan sivil eğitim uçağındaki 2 kişi yaralandı

Vali Hamza Aydoğdu: "Otobanın 700 metre uzağında bir arsaya zorunlu iniş yaptı. Pilotlarla telefonla görüştüm, durumları iyi"

Yurthaber 07-06-2023 14:49

Sakarya'da yangın çıkan binanın çatı katı kullanılamaz hale geldi

İtfaiye ekiplerine yardım ederken üzerine moloz düşen kişi hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 23-12-2022 07:27

Ortaköy'de eğlence mekanı önündeki kavga gündem olmuştu! Dayak yiyen kişinin kim olduğu ortaya çıktı... O kadın da gözaltında

İstanbul Ortaköy'deki bir eğlence mekanı önünde, arkadaşlarıyla birlikte dayak yiyen şahısla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İçeriye alınmayınca güvenliğe kafa atan, sonrasında öldüresiye dayak yiyen ve adının Mesut Baraj olduğu öğrenilen şahsın, Balat'ta bazı vatandaşların mülklerini gasbettiği ortaya çıktı. Baraj, yediği dayak sonrası şikayetçi olmamış ve kayıplara karışmıştı. Öte yandan olay sırasında Baraj'ın yanında olan kadının da gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 19-10-2022 09:11

Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi Vakfı’nın başkanlık seçimi yapıldı

Ortaköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi Vakfı’nın başkanlık seçimi yapıldı

Yurthaber 17-10-2022 00:32

SON DAKİKA | Ortaköy'deki eğlence mekanındaki kavganın detayları ortaya çıktı! Bodyguardlar öldüresiye dövmüştü...

Son dakika: Ortaköy'de bulunan bir eğlence mekanının önünde yaşanan kavga ve sonrasında yaşanan silahlı saldırıyla ilgili yeni yeni haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye'yi dehşete düşüren olayda içeri alınmayan bir adam kapıdaki bodyguardlarla tartışmış, attığı kafa sonrası öldüresiye dayak yemişti. Olay yaratan görüntüler sonrası mekana silahlı saldırı düzenlendiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Haber 25-09-2022 14:35

Ünlü eğlence mekanında takım elbiseli dehşeti! Kadın, erkek demeden dakikalarca dövdüler

İstanbul Ortaköy'de ünlü bir eğlence mekanında yaşanan dehşet kameralarca saniye saniye kaydedildi. Biri kadın olan 3 kişilik grup mekana alınmayınca güvenlik görevlileriyle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından 3 kişilik grupta olan bir erkek güvenlik görevlilerine kafa attı. Bu hamlenin ardından takım elbiseli 10 güvenlik görevlisi kadın da dahil olmak üzere 3 kişiyi yere yatırıp dakikalarca feci şekilde dövdü. Ekipler yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 24-09-2022 17:53

42 yaşındaki İbrahima Yattara, futbola geri döndü! 1 yıllık sözleşme...

Trabzonspor'un unutulmaz eski futbolcularından Gineli İbrahima Yattara, Muğla'nın amatör ekiplerinden Ortaköyspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 22-08-2022 19:05

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Aksaray'ın ilçelerinde esnafı ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Aksaray'ın ilçelerinde esnafı ziyaret etti

Yurthaber 12-08-2022 16:38

Ortaköy’de şaka gibi olay! Şakalaşıyormuş gibi yapıp arkadaşlarına kurşun yağdırdı

Ortaköy’de kumpircilerin bulunduğu noktada polisin dikkatini çekmemek için şakalaşıyormuş gibi tartışan şahıs, 2 arkadaşını silahla bacağından vurarak yaraladı. Yaralanan 2 genç çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay anı kameralara yansırken, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan saldırgan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 26-06-2022 10:41

İş adamı Yüksel Duman, sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Karısına not bırakmış...

İstanbul Ortaköy'de kumpir dükkanları ve apart oteli olan 53 yaşındaki iş adamı Yüksel Duman, sevgilisiyle kaldığı evde ölü bulundu. Duman'ın eşine “Ölümümden Bahar sorumludur” yazılı bir not bıraktığı belirlenirken, olay yerine gelen ailesi ve yakınları fenalık geçirdi. Duman'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 15-06-2022 10:56

Ortaköy'de deniz dibi temizliği yapıldı

Denizden cam ve plastik şişeler, çuval ve demir yığınlarının da aralarında bulunduğu çeşitli atıklar çıkartıldı

Yurthaber 04-06-2022 15:30

SON DAKİKA: Ortaköy sahilindeki skandal da çözüldü! Çırılçıplak bankta yatıyordu meğer...

Son dakika: Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren kişilerin videosu sosyal medyada büyük tepki çekti! Ahlak dışı görüntülerin ardından İstanbul Valiliği bir açıklama yayımlayarak iki kişinin gözaltına alındığını belirtti. İki kişinin de suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Ortaköy'de bankta görüntülenen M.Ç. de gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-05-2022 16:00

Aksaray'da darbettiği öğrencisinin babasıyla tartışan eski öğretmene uzaklaştırma kararı

Aksaray'da darbettiği öğrencisinin babasıyla tartışan eski öğretmene uzaklaştırma kararı

Yurthaber 27-05-2022 16:20

Sırp model Tanja Ortaköy'de kabusu yaşamıştı! Yönetmen sevgiliye 9 ay hapis

Ortaköy'de 2 Haziran 2019'da beraber yaşadıkları evde, kıskançlık nedeniyle yaşanan tartışmada Sırp model Tanja Dukiç'i darbedip saatlerce odaya kilitlediği iddiasıyla yargılanan Çağrı Reşat Mehmet Tortop, "Basit kasten yaralama" suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşma çıkışında sanık Tortop, "Gördüğünüz gibi tutuklanmadım. Buna hukukun zaferi deniyor" dedi. Dukiç ise "Çok yalan söyledi. Mutluyum, kazanan ben oldum. Fakat daha fazlasını bekliyordum" açıklamasında bulundu.

Haber 23-03-2022 12:27

Ortaköy'deki lüks otelde dehşet anları! Ebru Cizdam 7'nci kattan böyle düştü

Ortaköy'de 3 Mart'ta lüks otelin 7'nci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam’ın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Oteldeki odalarının önünde Cizdam'ın dini nikahlı eşiyle tartıştığı, Özgür A.'nın genç kadını yerde sürüklediği görülüyor. Öte yandan Ebru Cizdam’ın otelin 7'nci katından düşerek hayatını kaybettiği anlara ait güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Kadının otelin girişine düştüğü, yanından geçen bisikletlinin de ölümden kıl payı kurtulduğu görülüyor.

Haber 23-03-2022 11:11

Kavgayı ayırmak isteyen motokurye bacağından vuruldu

İstanbul Ortaköy’de iki grup arasında çıkan sözlü tartışmada silahlar çekildi. Yoldan geçerken kavgayı gören ve ayırmak isteyen motokurye ise silahla ayağından vurularak yaralandı. Silahların konuştuğu olayda, kavgaya karışan gruplardan bir kişi de ayağından yaralandı.

Haber 10-03-2022 01:41

Ortaköy'de otelde feci ölüm! Çiftin tartışırken son görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Ebru Cizdam (41) bir otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Cizdam'ın olay sırasında aynı odada bulunan eşi Özgür Aydoğan A. (42) tutuklandı. 26 yıllık evli oldukları ve 2 çocukları bulunan çiftin, ticaret ve turistik amacıyla Almanya'dan İstanbul'a geldikleri öğrenildi. Çiftin olaydan kısa süre önce sokakta yaşadıkları tartışma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. İşte o görüntüler!

Haber 04-03-2022 09:53

Ortaköy’de bir otelin 7. katından düşen kadın ağır yaralandı

Ortaköy’de bir otelin 7. katından düşen kadın ağır yaralandı

Yurthaber 03-03-2022 04:17

Ortaköy'de korkutan yangın! 3 katlı bina alev aldı

Ortaköy'de 3 katlı bir binada yangın çıktı. Alev alev yanan binaya müdahale için itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan yangından bir de acı haber geldi.

Haber 29-01-2022 15:46

Son dakika... Aksaray’daki öğretmen skandalında yeni gelişme! Ali Rıza Yücel'den şoke eden savunma…

Aksaray Ortaköy’deki bir okulda yaşanan olay tüm Türkiye’de büyük tepki çekmişti. Öğrencisini döven matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel’in ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Yücel, ‘Hap kullanıyordum. Ancak o gün hap kullanmayı unutmuşum. Bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim’ dedi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 24-12-2021 11:08

Ali Rıza Y kimdir, kaç yaşında ve ne yaptı? Tutuklandı mı? Öğrenciyi dövmesi olayı tepki çekti!

Aksaray’ın Ortaköy ilçesindeki Şehit Salih Aksu okulundaki Ali Rıza Y. adındaki öğretmenin bir öğrenciyi koridorda hem tokat hem de yumruk atarak dövmesi infial yarattı. Twitter’da da ‘’Ali Rıza Y. tutuklansın’ etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Haber 23-12-2021 10:27

Ortaköy'de mendil satan engelli çocuğa saldırıp ateş açtılar: 1 yaralı, 1 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta mendil satan engelli çocuk ile bir grup arasında tartışma çıktı. Ortaköy'de yaşanan olayda, çocuk, gruptakilere küfür edince olay büyüyerek arbede yaşandı. Mendil satan çocuğa saldıran grubu çevredeki vatandaşlar durdurabildi. Kavgada bir kişi yaralanırken, havaya ateş açtığı belirlenen şahıs gözaltına alındı. Olay anları cep telefonu ile kayda alındı.

Haber 16-11-2021 07:16

Belediye başkanı, belediyeyi şikayet eden vatandaşların mahkemeye ulaşımı için minibüs tahsis etti

Çorum'un Ortaköy ilçesindeki yol çalışmasında hak kaybı yaşadıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunanlar, davanın duruşmasına, davacı oldukları ilçe belediyesince tahsis edilen minibüsle katıldı - Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir: - "Bu da bir hizmettir. Eğer vatandaş duruşmaya gitmekte mağduriyet yaşıyorsa, bu mağduriyeti giderelim" - "Vatandaşa hizmet her alanda olur. Burada bir hak arama mücadelesi varsa, kendilerini haklı sanıyorlarsa, biz bunlara yardımcı olacağız. Biz hukukun üstünlüğüne, adalete inanmış insanlarız"

Yurthaber 15-10-2021 12:44
Yurthaber 08-09-2021 10:42

Son Dakika: İstanbul Ortaköy'de otel yangını

Son dakika haberine göre Ortaköy'de, bir süredir kullanılmayan 6 katlı otelin çatı katında yapılan tadilat çalışması sırasında yangın çıktı. Yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.

Haber 14-08-2021 11:58

İstinaftan 'Reina saldırısı' kararı

İstinaf, Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da 2017 yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin davada, sanıklara verilen hapis cezalarını hukuka uygun buldu.

Haber 09-07-2021 16:42

Yakalanan hırsızlar ortalığı birbirine kattı! Herkesin önünde jiletle kollarını kesti

İstanbul Ortaköy'deki bir mağazadan 800 lira değerinde eşya çalan iki kadın hırsız, bekçilere yakalandı. Gözaltına alınacağını öğrenen hırsızlar, ortalığı birbirine kattı. Biri mağaza yetkilisine 'Ürünleri al, bizi bıraksınlar' diye bağıran hırsızlardan diğeri ise kendini jiletle kesti.

Haber 13-06-2021 11:01

Sırp modele dehşeti yaşatmıştı! 112'yi aramadığı ortaya çıktı

Ortaköy'de beraber yaşadıkları evde, kıskançlık nedeniyle yaşanan tartışmada Sırp model Tanja Dukiç'i darp edip saatlerce odaya kilitlediği iddiasıyla 7 yıla kadar hapsi istenen organizatör ve yönetmen Çağrı Reşat Mehmet Tortop'un yargılandığı davaya, telefon kayıtlarına ilişkin rapor ulaştı. Sanık Tortop'un "Telefon kayıtları incelenirse 112'yi aradığım ortaya çıkacaktır" şeklindeki sözleri üzerine yapılan incelemeye göre 112'nin aranmadığı raporda belirtildi.

Haber 14-04-2021 13:59

Artvin Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Ortaköy'deki yangınzedeleri ziyaret etti:

"Yangında mağdur olan vatandaşlarımıza maddi ve manevi her türlü desteği sağlıyoruz"

Yurthaber 04-04-2021 12:16

İstanbul'da şaşırtan görüntü: Denizin rengi beyaza döndü

İstanbul'da denizin beyaz rengi görenleri şaşkına çevirdi. Sahile inenlerin karşılaştığı bu görüntünün sebebinin denizanaları olduğu anlaşıldı. Adeta beyaz renkle kaplanan Arnavutköy, Ortaköy ve Bebek sahillerinde yüzlerce büyüklü küçüklü denizanasının olduğu görüldü.

Haber 23-02-2021 14:33

Tepki çeken görüntü! Kısıtlanamayanlar soluğu Ortaköy Sahili'nde aldı

İstanbul'da hafta sonu kısıtlamalarına rağmen Ortaköy Sahili'ndeki yoğunluk dikkat çekti.

Haber 20-02-2021 17:20

Beşiktaş'ta dehşet anları: Vicdansız sürücü gence çarpıp böyle kaçtı

Beşiktaş’ta bir restorandan yemek aldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan gence, süratli bir şekilde seyreden otomobil çarptı. Dehşet anları kameralara yansırken, çarpmadan sonra frene bile basmadan kaçan vicdansız sürücü Ortaköy’de vatandaşların müdahale etmesi nedeniyle aracını terk etti. Gencin ağır yaralandığı kazada, sürücünün daha sonra emniyete gelerek teslim olduğu öğrenildi.

Haber 03-02-2021 10:08

Ortaköy’de alev alev yanan daire paniğe neden oldu

Ortaköy’de cadde üzerindeki 4 katlı bir binanın en üst katındaki boş daire alev alev yandı. Dumanların gökyüzünü kapladığı kameralara yansıyan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Haber 31-01-2021 19:45

Yasak onlara yaradı: Ortaköy'de turist yoğunluğu

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler, yağmura rağmen yine İstanbul turuna devam etti.

Haber 30-01-2021 15:28

Beşiktaş'ta hareketli anlar! Özel harekat polisi denize atlayıp turisti kurtardı

Beşiktaş Ortaköy Sahili'nde demire tutunup sarkarak fotoğraf çektirmek isteyen Avusturalyalı turist tutunduğu demirin yerinden kopması sonucu denize düştü. Başından yaralan turist can havliyle kıyıya yüzerken vatandaşlar onu yukarı çekmek için çabaladı. Bu sırada orada bulunan özel harekat polisi denize atlayıp turisti kurtardı. Yaşanan olay cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Haber 02-01-2021 14:55

Evlilik vaadiyle kadınları tuzağa düşürüp dolandıran kişi suçüstü yakalandı

Sahte kimlikle dolaşan ve evlilik vaadiyle kadınları kandırarak, binlerce lira dolandıran Medet Batal, İstanbul Beşiktaş'ta bir kadını dolandıracağı sırada yakalandı.

Haber 28-11-2020 12:37

Ortaköy'de denizden erkek cesedi çıktı

Ortaköy’de polis ekipleri denizin yüzeyinde 30 yaşlarında erkek bir şahsa ait ceset buldu. İskeleye çıkartılan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 26-11-2020 13:49

Koronavirüs hiçe sayıldı! Ortaköy'de tedirgin eden görüntüler

Koronavirüse karşı her alanda tedbirler alınmaya devam ederken, vatandaşlara da mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuldu. Vatandaşların bir kısmı "Evde kalın" uyarılarını dikkate alarak evlerinden dışarı çıkmazken, bazı vatandaşlar ise sokağa çıkmayı sürdürüyor.

Haber 24-10-2020 22:55

Otobüste çıkan kavgayı yatıştırmak isteyen şoförün cep telefonu böyle çalındı

Ortaköy’de bir halk otobüsü şoförü, yolcular arasında çıkan kavgayı yatıştırmak için koltuğundan kalktığı sırada telefonu çalındı. Telefonun çalındığını fark edince şoke olan otobüs şoförü, “Ben kavgayı ayırmaya gittim, geri gelene kadar telefonum gitmiş” dedi.

Haber 29-09-2020 10:00

Ortaköy'de korkutan kaza! Ölümden saniyelerle kurtuldular

İstanbul’un göbeği Ortaköy’de otoparka girmek isteyen cipe, süratli şekilde seyreden otomobil çarptı. Kontrolden çıkan cip otoparka uçarken, kazayı önceden gören çalışanlar saniyelerle ölümden kurtuldu. Sürücülerin yaralandığı feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 12-09-2020 15:14

Reina katliamı davasında karar açıklandı

Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da 2017 yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin davada, sanık Abdulkadir Masharipov 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 07-09-2020 19:35

Aksaray'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Aksaray'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Yurthaber 08-08-2020 01:13