HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öteki dünyanın tanıkları

Öteki dünyanın tanıkları

2003'te beyninde damar genişlemesi yaşayan Mary Jo Rapini anlatıyor, "Komadayken pembe bir ışıltı bana geri dönmemi söyledi. Birden kendimi o ışığın içinde buldum, çok güzel bir yerdi...


"Dünyada karşılaştığım cinsten bir ortam ya da his değildi, bu yüzden yaşadıklarımı anlatmakta güçlük çekiyorum. Dünyada tatmadığımız bir his. Şu anda o ortamla ilgili nasıl açıklama yapacağımı bilemesem de, oradayken herşeyin bir açıklaması vardı, herşeyin bir anlamı.. Sanki hayatımda hiç hiç görmediğim kadar berrak ve gerçekçi bir rüyaydı."


Rapini yaşadığı şeylerin bilimsel yollarla açıklanmaya çalışılmasına karşı çıkıyor. Araştırmacılar bunun rüya olduğunu söylese de o, bir rüya değildi bundan eminim, diyor.


Bob Woodruff 2006'da Irak'ta ağır şekilde yaralandı. Arabası patlayıcıya çarpınca ölümün eşiğine gelen Woodruff komadayken bedeninin suyun üzerinde yüzdüğünü ve bembeyaz bir ışık gördüğünü söyledi.


Don Piper ise Kaliforniya'da arabasıyla gezerken 18 tekerlekli bir tıra çarptı. Sağlık görevlileri öldüğünü açıkladı. 90 dakika boyunca nabzı duran Piper'ın hayata dönmesi mucize gibi.


Araçlar çarpıştığında hala dönmekte olan tekerler Piper'ın göğsüne çarptı, arabanın tavanı kafasına çöktü. Koma sürecinin onun için ölüm sonrası yaşam olduğunu iddia ediyor. Harika bir müzik ve kokular eşliğinde karşılanan Piper, ne müziğin ne de bu kokuların dünyada eşinin olamayacağını söyledi. Vefat etmiş büyükbabası onu kapıda karşıladı, ölmüş tanıdıklarından birkaç kişi daha gördü.


Gerçek yaşam ışıkları burada parlıyordu. Olay sonrası defalarca ameliyat geçiren Piper, yeniden yürüyebilmek için çok uğraştı. Yaşadıklarını New York Times en iyi satan kitapları arasındaki "90 Minutes in Heaven: A True Story of Death and Life" isimli kitabından okuyabilirsiniz. Piper, Tanrı'nın onu cennetin gerçek bir yer olduğunu anlatması için geri gönderdiğine inanıyor.


4 yaşında ve 17 yaşında ölümün eşiğinden döndü. "Heaven is for Real" isimli kitabı yayınlanan Erin Smith silahla vurularak ölümün eşiğine geldi.


Ölümden sonra yaşamı tadan Burpo yaşadığı tecrübeyi kitabında anlatıyor.


Jane Seymour aşırı duyarlılık sebebiyle komaya girdi. İlk anda büyük bir ışığın içine giren Seymour, bizden daha üstün manevi bir varlık olduğunu söylüyor.


Seymour herhangi bir din mensubu da değil üstelik.


Josiane Antonette,Fransa'da doğmuş bir hemşire. Ölülerle, hastalarla hep içiçeydi. Okullarda da öğretmenlik, manevi danışmanlık ve koro şefliği yaptı.


Neredeyse çocuk denecek bir yaşta geçirdiği kaza sonucu öbür dünya ile bağlantı kurabilen Josiane, komadayken gördüğü ışıkların bizim hayalimizdeki meleklerle özdeşleştirilebileceğini söylüyor.


Huzuru, özgürlüğü, sevgiyi tam anlamda koma sürecinde yaşadığını söyleyen Josiane, meleklerin onu gönderirken teselli ettiğini, hep yanında olacaklarını söyledikten sonra gönderdiklerini anlattı.


Denizlili 22 yaşındaki Halil Karaca ölümü teğet geçenlerden. Ameliyatta kalbi beş kez durup çalışmış, ölüp ölüp dirilmiş. Şunları anlatıyor:

“Çölde yürüyormuş gibi hissettim. Uçsuz bucaksız bembeyaz bir yerdi. Çöle kar yağmış gibiydi. Bir şey görmek bir ses duymak istedim. Yoktu.”


Şimşek çarpması sonucu öldüğü düşünülen kadın koma sonrası yeni hayatındaki görevlerinin farkına vardı. İnsanları iyileştirmek ve onları Tanrı'ya inandırmakla görevlendirilmişti. Yazın ortasında Kaliforniya'da rüzgar esmeye başladı. Yaylada atları kontrol etmeye çıktığı sırada şimşek çaktı. Kadın dünyanın karardığını sonrasına dair birşey hatırlamadığını anlattı. Birden kendini havada asılı, evreni izlerken buldu.


Tiffany Snow yaşadığı tecrübenin küçük bir kısmını anlattı "Etrafımda rengarenk yıldızlar vardı, birden başım döndü önümü göremiyordum. Suyun üzerinde yüzen biri vardı, bana korkmamamı söyledi. Etrafımız sarımsı bir ışıkla çevriliydi, birbirimize yaklaştıkça içimde kabaran sevgiyi hissettim. Sımsıcak ve çok rahatlatan bir duyguydu, ailesi tarafından kucaklanan bir bebek gibiydim. O ışıktan hala uzaktaydım, ama biliyordum o Tanrıydı, burası da cennet olmalıydı." Tanrının onunla konustuğunu iddia eden kadın, hayata geri döndüğünde misyonunun farkına varmıştı,yapması gerekenler ona öğretilmişti.


Yaşadığı deneyimle ilgili 3 tane kitap yazdı. Forward From the Mind: Distant Healing, Bilocation, Medical Intuition & Prayer in a Quantum World, Psychic Gifts in the Christian Life - Tools to Connect ve The Power of Divine: A Healer's Guide - Tapping Into The Miracle.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler